Životinjska farma živog čovjeka ili uzgoj suvereniteta

Animal_Farm_PosterŽivimo u svijetu u kojem vlada cinizam i u kojem je jedan inteligentan diskurz gotovo nemoguć.

Naš problem, kako u privatnom tako i u javnom životu, je pokazati naše osjećaje.

Najveće umijeće čovječnosti je umjeti percipirati drugog čovjeka.

Ako nekoga promatram, ja potvrđujem njegovo postojanje.

Sve religije i ideologije spriječavaju taj čin. Onda ste vi ili židov ili meksikanac ili čudovište.

Važno je znati što čovjek ne želi.

Da sam „Oblik vode“ snimio za 70 miliona dolara, morao bi prepustiti kontrolu nad filmom nekom drugom i na posljetku bi dobili Blockbuster, spektakularni film strave i užasa o jednom čudovištu.“

Iz razgovora sa režiserom filma „Oblik Vode“ (Shape of Water), jednog od najboljih filmova o deiluzioniziranju američkog društva.

Naša misija kao pojedinca je da se pobrinemo za suverenitet svoje vlastite svijesti, svoje percepcije. Očistiti svoj pogled na svijet od svih ideoloških filtera koje smo uvezli tokom našeg odrastanja je naše životno „Veliko djelo“. Čista percepcija je baza ne samo za početak bilo kakvog puta ka samo-suverenitetom, već i osnova svake iskrene i konstruktivne komunikacije i diskurza. Više nego ikad do sada u povijesti, potrebno nam je otriježnjenje od cinizma unutar „naša četiri zida“. Taj cinizam ili depresivno stanje koje se na vani manifestira kao nekonstruktivno-agresivni mentalni stav, direktna je posljedica utjelovljenog romantičkog pogleda na svijet. Ti uvezeni ideološki filteri su se toliko stopili sa nama samima, da se doslovno izgubila granica između sofware-a i hardware-a, programa i kompjutera. Možda ta granica na polju kvantne biologije niti ne postoji, već je samo dio logike po kojoj funkcionira neživi, umjetni svijet tehnologije.

Prije nego pozovemo u goste naš iskonski program, naše izgnano jastvo, našu duh-dušu ili naše energetsko tijelo, moramo se pobrinuti da je naše gostinstvo barem u onakvom stanju u kakvom ga je posljednji put ostavio naš najdraži gost. Dokle god ne uspijemo uvjeriti našeg gosta da nas posjeti i da ostane kod nas, naše busanje individualnim suverenitetom, našom čovječnosću, ostat će samo prazna riječ bez ikakvog značenja u energetskoj realnosti koja nas okružuje.

Detoksikacija totaliteta pojedinca od klero-magijske indoktrinacije, te društva u cjelini od klero-demagogije, je prvi korak ka suverenosti pojedinca i evoluciji društva od postdemokratskog feudalizma do zajednice suverenih muškaraca i žena.

Danas imamo apsurdno šizofrenu situaciju u kojem svi misle da su „slobodno misleći pojedinci“ koji „fucking love science“, dok istovremeno gaje (svjesno i/ili nesvjesno) romantične osjećaje prema religiji, njenom kalendaru i njenoj ideologiji. Znanstvenici dolaze kući poslje posla i onda ukrašavaju jelku i pokrštavaju djecu, da bi sutra opet ponovili to licemjerno ludilo. Albert Einsteinn je ne samo bio znanstveni papa ili propagandom stvorena zvijezda, već i prototip i uzor svim takvim šizofrenim znanstvenicima. Ti isti znanstvenici, odgojeni kao usko specijalizirani idioti, potpuno su neupućeni u filozofske temelje znanosti, spoznajnu teoriju i fenomene svijesti i opažanja, ili ih svjesno ignoriraju. Ne treba se tome čuditi ukoliko smo upoznati sa činjenicama tko piše programe po kojim se svi školujemo, koja tvornica misli stoji iza univerziteta i tko oblikuje samu društvenu svijest tj. stvarnost. Nekome je jako stalo da svi mi skupa znamo što je stvarno i što praznovjerje, dok u isto vrijeme najveća ideologija praznovjerja i manipulacije u povijesti upravlja cijelim sistemom „slobodne i spontane demokratske slučajnosti“.

Pravi vjernici-romantičari današnjice nisu oni konzervativci koji militantno zagovaraju „duhovni“ klero-nacionalizam niti oni koji se miroljubivo, ali ipak kolektivno mole „svom Bogu“ potajno vjerujući u iskonsku dobrotu i čovječnost Katoličanstva i njegov povratak ka iskonskom kršćanskom komunizmu iliti paganizmu. Pravi vjernici današnjice su oni koji vjeruju u znanstvenu dogmu i znanstveni kler, te u mentalne masturbacije Einsteina i Howkinsa.

Paradoksalno je da je svima nama lakše vjerovati u „istinu“ izvan nas nego u našu vlastiti istinu. Paradoksalno je da mi radije vjerujemo tuđoj percepciji nego našoj vlastitoj.

Paradoksalno je da smo se odrekli vlastitog donošenja odluka i to prepustili institucijama vjere, politike i osiguranja, da to čine umjesto nas.

Paradoksalno je da smo se zapravo odrekli preuzimanja odgovornosti za svoj vlastiti život. Odrekli smo se svoje magične moći, svoje duše, svog energetskog tijela i to životarenje zovemo moderan civilizirani život. Na kraju krajeva odrekli smo se i od svog fizičkog tijela, jedinog preostalog garanta našeg suvereniteta, istovremeno vjerujući u romantične besmislice dok sanjarimo o besmrtnosti duše, iako nemamo blage veze što ta duša uopće jeste, da ne govorimo o nekakvom strateškom planu njenog dosezanja. One koje nije prevarila znanstveno-vjerska smicalica, danas omamljuje svojim obećanjima new-age, ili „korporativna alternativa“. Ta duhovna kozmetika je tu da nam ukloni bore sa lica dok istovremeno naši vitalni organi vape za životnom, svetom, duhovnom-seksualnom energijom. Dobijamo obećano bogatstvo položeno na „švicarskom računu“, dok istovremeno nemamo snage da odemo tamo da ga podignemo, jer su nam atrofirale noge i omlitavilo srce od bezbrojnih meditacija na „čistu ljubav“.

Paradoksalno je da je lakše vjerovati u ideju ljubavi nego u realnost svoje vlastite svijesti, svoje gole percepcije. Kolektivno ludilo romantike još je toliko moćno da i nakon više od stoljeća od utemenljenja moderne fenomenologije ona nije uspjela postati dio naše društvene stvarnosti. Njeni postulati u našem demokratskom društvu nisu zabranjeni, ali se lukavo spriječava svaki smisleni javni diskurz o njoj. Isto je priča i u vezi učinaka spoznaja kvantne znanosti na filozofiju svakodnevnog života. Zaraza pop-znanstvenika (jezuitskih agenata tipa Einsteina, koji je u startu proglasio kvantnu fiziku bezbožnom), se preko Howkinsa nastavlja sve do danas. Bilo kakva kritika iz samih znanstvenih krugova biva vrlo brzo ugušena sistemom tajnog internog zastrašivanja. Mi vjerujemo tim marionetama, kao što se identificiramo sa zvijezdama pop estrade, jer je lakše i ugodnije vjerovati njima nego vlastitoj svjesti i imaginaciji. Mi kolektivno svršavamo na bezmislene formule teoretske fizike dok istovremeno sve to konzumiramo zahvaljujući Teslinoj ekspermentalnoj fizici. Brand Einstein je više cool od „seljaka“ Tesle koji je više od bilo kojeg mistika prosvijetlio ovaj planet. Kakva cinična bahatost te romantično-konzumatorske nesvijesti, toliko tipične za mumije koje hodočaste lavirinte svoje ignorancije u brand krpicama, mumije toliko daleke od skromnosti duboke zahvalne trezvenosti.

Suverenost je više od papirnate potvrde o suverenitetu, kao što i povelja o pravima čovjeka ne znači ništa ukoliko nemate fizičke moći da je provedete u djelo. Suverenost je prvenstveno moć, sloboda percepcije, sloboda gibanja, te nedostupnost u odnosu na sile ropstva. Bit suvereniteta je bezuvjetnost i bezkompromisnost, jer se tu radi o bazičnim pravima čovjeka i zajednice, o onim energetsko-prirodnim zakonima koji su primarni ovom umjetnom svijetu religije i prava. Svaki imalo prema sebi iskreni stanovnik ovih naših krajeva zna da je okus i miris romantičnog suvereniteta kojim danas zaudara institucija ove neo-feudalne države drugačiji od onog kojeg smo „trpjeli“ za soc-realizma. Paradoksalno je da danas više cool biti poslušni rob Vatikana i NATO-a, nego gajiti vlastiti autentični suverenitet. Poput wodoo zombija pljujemo po svemu što smo bili i što mi jesmo, nebili dobili one „za pasje zube zdrave kolačiće“ kao nagradu za poslušnost. Istovremeno pravi suverenitet opstaje u zakladi naše podsvjesti, u sjećanju na naše herojske pretke, suverene samo-odlučujuće vukove koji su proglašeni poganim čudovištima, neprijateljima našeg današnjeg društva koji se grca u močvari prevare.

Ignorance is not a bliss!“ ili zaborav nije blagoslov već prokletstvo.

 

15 thoughts on “Životinjska farma živog čovjeka ili uzgoj suvereniteta

 1. doki 09/07/2018 at 19:43

  Mi stvarno živimo u svjetu u kojem vlada cinizam i u kojem je jedan inteligentan diskurs gotovo nemoguć.
  Mi još uvjek nakon toliko hiljada godina živimo u životinjskom carstvu. Čovjek kolje i ubija sve redom i uništava i samoga sebe. Sada kada bi trebali nakon toliko tisućuljeća napraviti evolucijski skok, naše neznanje nas ne opravdava što se nismo potrudili napraviti i spoznati više, jer smo zatomili i potisli one najbolje i najsuptilnije praikonske osjećaje naše duše. Zamislmo ikonski život “istinit ili ne”, ili pokušajmo bar nešto takvo zamisliti bez današnjih zakonitosti i gluposti. Život iz dana u dan pun lijepih finih suptilnih vibracija našee duše, gdje se čovjek raduje svakom danu, gdje može sam odrediti svoj dan ustajanje lijeganje itd…, bez nadzora bez autoriteta bez poreznih kartica, izvodaka bankovnih računa, brige za burzu, plaćanja harača – poreza itd. mnogih gluposti što danas imamo. Čovjek takvim suptilnim vibracijama riješen sto posto ovih naših sadašnjih zakonitosti našeg sopstvenog ega koji nas porobljava trebao bi najvjerovatnije živjeti jako dugo, dugo, mi možda koristimo samo moguće “pet posto” takvog životnog potencijala. Mi čak i ne vidimo u puno slučajeva u kojim sve područjima smo robovi. Jedan psiholog je jednom rekao: “Čovjek je rob sve dotle dok se od njega traži da nešto napravi, od onog momenta kad napravi više on je slobodan čovjek.” To znači kada se od nekog traži na pr. zida, tokari, brusi, nadzire itd. čovjek je rob. Od onog momenta kada napravi više gdje sam čovjek može planirati svoj dan ustajanje ručanje, večera, ljeganje za počinak itd. čovjek je slobodan. Mislim da si upravo ti to Dražene. Nama većini prebacivanje odgovornosti (slobode) je najlakše dati u ruke institucija, pojedinaca, na taj način rekli smo DA robstvu koje smatramo slobodom. Isto tako. Oni koji misle da su odgovorni za druge, koji se upliću u živote drugih, znači da ni sami nisu slobodni, jer da jesu, to nebi činili. Koliko je samo pijuna u rukama drugih…

 2. zenfjaka 08/07/2018 at 16:02

  opet nije proša koment pa ću samo link jer nemeren pot re fit di su osigurači… malo struja zeza a i ultra… https://www.youtube.com/watch?v=1lcJvmyQ47U ..neda mi se ponavljat
  ..sve žešće smetnje na vezama… drZte mudante
  Ae

 3. istina 08/07/2018 at 10:56

  ptice raja……..čestitke…pa kad se već čestita evo za svaku dušu koja ovo pročita s okom na okomicu

  Čestitka tebi ovog trena
  Dušo draga, b e z v r e m e n a………

  S vi gledamo put neba
  R ađamo se ka mala beba
  E to se neki i rode
  T ako da mnoge na pojilo vode
  A tvoj nam sjaj , de i naš pojačaj
  N a putu za raj………
  …..

  R astemo s tobom u nadi
  O vdje u ljubavi i dalje radi
  Đ e su ti snovi tvoji
  E vo i nas da se broji
  N ikom’nije do blata već
  D a nam srca postanu od zlata
  A tebe svi imamo rad
  N astoji među nama širiti sklad……….

 4. istina 08/07/2018 at 08:47

  Draženeeee……..ma lip si ka’ da te je rodila Semjase…odlično povezuješ i prezentiraš pa ću ostaviti dio materijala i priče Plejađana pa ti reci svoje(za Barbaru Marchinak valjda znaš)…….no u Splitu ima još jedan čovik koga ću rado i kod tebe spomenuti…..Mandrilo…….. i koji je preveo video materijal ovog tipa a znate ga morebit i jer izrađuje orgonite i od njegovih naprava nije ugodno ni pilotu dok prosipa zlo oko Splita pa pogledajmo ovu najavu… a ostalih iz kompilacije-18 će naći koga zanima pa hvala ti Mandrilo i bez mene no imam osječaj nakon pregleda da je istinit i nastoji probuditi i navesti na promišljanje….pogled :
  https://youtu.be/Pq_Cb-G36Ek
  daljeeee jedan dio teksta o našem DNA što se uklapa u objave ostalih na tu temu i neću sjeći ništa :
  PLEJAĐANI I PORUKE O DNK

  DNA u sebi nosi kodove, taj genetski material i spirale su napravljeni od svjetlom kodiranih vlakana, tankih niti koje nose informaciju na isti način na koji to radi npr. svjetlosna optika (fiber optics systems).
  Svjetlosni stup koji vi koristite da bi se aktivirali i doveli informaciju u vaše tijelo je takodjer sastavljen od svjetlom kodiranih vlakana. Te svjetlom kodirane niti sadrže ogromnu količinu informacija i vaše tijelo je ispunjeno njima. Kad se ove svjetlom kodirane niti povežu u svežanj i isprave u ispravnom pravcu, one rade zajedno i oslobadjaju informaciju koja pojašnjava povijest koju ova vlakna nose u sebi.

  Svjetlom kodirana vlakna u vašem tijelu su slična jednoj velikoj biblioteci, biblioteci koja je toliko ogromna da u sebi nosi povijest svemira. Na Zemlji su kroz povijest živjele mnoge vrste. VI ste sebe uvjerili da je čovječanstvo urodjeno na ovom planetu. Ljudi su ovdje “stavljeni”. Pred ljudima je jedan veliki šok, jer će se vrlo uskoro otkriti skeletne forme mnogih različitih kreatura.

  Neke od ovih su već otkrivene, djelomično u Južnoj Americi, o njima se u senzacionalistčkim novinama pričalo kao o varci, obmani ili su bili sakriveni i držani tajnom.
  Kad svjesnost čovječanstva naraste na frekvenciju prijemnosti i kad nervni sistem masovne psihe bude dovoljno balansiran da podnese promjenu obrasca, Zemlja sama će otkriti svoje tajne – raznim sredstvima, npr. kroz neobična vremenska zbivanja, zemljotrese, psihička otkrića i tako dalje. VI ćete otkriti jednu potpuno novu povijest.

  Pred vama je zadatak da razvijete vašu DNA kroz vašu SVJESNU NAMJERU i ZAPOVIJED. Zapovjedanje, željenje i traženje ovoga nije jednostavno, jer vi morate proći kroz mnoge identitete. Iz povijesne perspektive vašeg multidimenzionalnog postojanja odnosno suštine vaše duše vi ste već bili mnoga raznorazna bića i neka od tih iskustava su bila prilično bolna. Neka od tih iskustava su bila jako izazovna i teška.

  Za vas je vrijeme da prodjete kroz izazove i da otključate povijest koja je u vašim tijelima – tako što dozvoljavate vašim svjetlosno kodiranim vlaknima da se ponovo povežu u snopove, da formiraju nove spirale i da dozvolite sebi da budete prijemčivi za ono što će vam ta nova informacija u vašoj DNA pokazati. To neće uvijek biti smisleno vašem logičkom umu. Vi ćete naučiti da vas logički um ima smisao i svrhu, ali to nije vaš identitet.

  Logički um je kod mnogih ljudi pre-aktivan. On je precijenjen i zloupotebljen i ako previše koristite i zloupotrebite vaš logički um, u vašem tijelu se stvara stres. Vi ne morate uvijek da razumijete logički ono što vam se dogadja. Promatrajte sebe, održavajte smisao za humor i odražavajte ideju o tome da vi evoluirate.
  Vi ćete prolaziti kroz mnoge svari, jer vi se penjete na ljestvici vašeg identiteta koji je napravljen od vašeg sistema chakri. Chakre su energetski informacijski centri koji su povezani sa vašim životima u kojima ste se vi ili aktivirali ili izrazili sebe na ovom ili onom polju. Od najveće važnosti je da vi u slijedećih nekoliko godina otkrijete svoj identitet.

  Svjetlom kodirana vlakna su alatka svjetla, dio svjetla i jedan izraz svjetla.
  Oni postoje kao MILIONI finih, tankih niti u vašim stanicama, dok iste takve niti postoje kao kopija izvan vaših tijela. Svjetlom kodirana vlakna nose u sebi Jezik Svjetlosne Geometrije koji u sebi sadrži priče o tome tko ste vi. Do sada nije niti bilo moguće da ove svjetlom kodirane niti dodju na planetu, jer tu je bilo onečišćenje stvoreno od “tamnog tima”.

  Ova svjetlom kodirana vlakna su kao zrake svjetla koje u sebi nose geometrijsku formu jezika. Oni vam dolaze iz kozmičkih banki podataka i sadržavaju informaciju. Mnogi od vas su u jednoj točki razvoja u kojoj vaše tijelo nema potrebu za liječenjem. Vi imate potrebu za spontano obrazovanje/ informiranje kroz implantat koji je stavljen u vaše tijelo da vas informira. To je ono što će se desiti u nadolazećim godinama.

  Neki od ljudi na ovoj planeti, pogotovo oni koji rade sa kristalima će učiti kako da napune i aktiviraju tijela drugih ljudi sa ovim nitima. Individue koji su u potrazi za iskustvom će imati te niti aktivirane u njihovim tijelima da im daju trenutnu informaciju i trenutno znanje. Ovo je način na koji će evoluirati edukacija u budućnosti. Takodjer, tu će biti i bića koji će vam pomoći sa svim ovim. Vama upravo postaje moguće da prepoznate ta bića i da prepoznate druge realitete koji postoje oko vas.

  Kad je informacija iz svjetlom kodiranih vlakan bila raspršena, to nije bilo kao spaljivanje biblioteke, bilo je kao da je netko bacio knjige sa polica i ostavio ih na sred sobe. Zamislite da ste ušli u sobu koja je veličine ogromnog stadiona i sve knjige leže na podu. Kako biste pronašli išta, osim slučajno?

  Budući da ljudi ne vjeruju u red u slučajnostima, oni nisu nikad slijedili red koji je u njima.
  Informacija u tim nitima je ostavljena u vama, ali nije postojao logički način da vi tu informaciju razumijete. Kako vi u sadašnje vrijeme nalazite infromacije? Informacija će se vama otkriti sama.
  To je proces. Vi ne morate tražiti informaciju, jer ovo otkrovenje je vaše nasljedstvo i vaš identitet.

  Čim DNA počne formirati nove zavojnice, ove nove zavojnice će putovati vašim nervnim sistemom, koji se upravo sada razvija i sjećanja će preplavljivati vašu svijest. VI morate raditi na tome da razvijete taj nervni sistem, morate vući Svjetlo u vaša tijela, morate obogaćivati vaš sistem sa kisikom, morate naučiti kako da se krećete kroz ubrzavanje vaše energije i kako da u vaše tijelo prizovete više ideja i iskustava. Cim ovaj proces pocne rasti i hraniti sebe u vašem tijelu, promatrajte to jednostavno, jer vi ćete željeti imati pristup tom procesu. Ako zaglavite u vašim dramama, to je kao da čitate jednu vašu knjigu ponovo i ponovo i ne dozvoljavate da i informacije iz drugih knjiga dopru do vas. ALI tu ima više od toga: tu ima čitava jedna priča.

  Ta čitava priča ima veže sa vašom čitavom dušom. Kao član Obitelji Svjetla, vi se slažete sa time da u svom tijelu držite svjesno znanje o svim vašim egzistencijama. VI ste spremni da sve uloge koje ste ikad igrali u tim egzistencijama prihvatite i da prihvatite i sve ono što ste ikada napravili i da onda udjete u različite stvarnosti i da ih prema pravilima vašeg sporazuma kao predstavnik Obitelji Svjetla prepravite. Naravno, u sklopu ovog sporazuma, vi imate pravo na vašu slobodnu volju.

  Trostruka spirala će vas dovesti u vas osjećajni centar. Osjećajni centar je emocija i emocija je vaša cesta ili most ili vaša karta prema vašem spiritualnom SEBI. Kad ljudi poriču njihovo spiritualno JA, oni ne mogu ući u spiritualna područja. Christ je rekao: “Upoznaj sebe.” UPOZNAJTE SEBE! To je ista stvar. Ova poruka je dana planetu prije puno vremena, ali je postala iskrivljena, tako da ljudi ne razumiju koliko su oni u biti VELIČANSTVENI i da sve što treba da urade je da oni SEBE pre-slože nanovno.

  Ovaj rad je uvijek unutarnji.
  AKO zelite znati KAKO PROMIJENITI planetu, mi vam uvijek kažemo da radite NA SEBI.
  Razvijte SEBE!

  Krećite se preko svojih granica. Naučite da budete multidimenzionalni, da postojite u astralnom svijetu, da putujete izvan fizičkog tijela. Prestanite definirati vaše fizičko tijelo kao nešto što završava “tu”, to je ono u što vas društvo želi uvjeriti, da budete kontrolirani. U zoni slobodne volje, kontrola je dio ove igre, jer netko želi da ima kontrolu.
  VI ste članovi Obitelji Svjetla. Koju hijerarhiju i koje Bogove vi slušate?

  DNA je jedna živuća povijest istine i života. Kad postanete sposobni da se stopite sa ovom povijesti, moći ćete ići u realitete bez videa, bez kazeta, bez knjiga. Vi ste sposobni za takva iskustva. Mnoge stare urodjeničke kulture su bile trenirane da nadju ostatke Živuće Biblioteke na ovom planetu. To objašnjava njihovo poštovanje prema Zemlji, prema životinjama i objašnjava njihovo razumijevanje za to da SVE POČIVA NA KOOPERACIJI. Ove urodjeničke kulture su namjerno stavljene na planetu, da budu jedno polje za trening i da postoji potencijal za aktivaciju memorije kad dodje pravo vrijeme.

  DNA drži kod. DNA drži nacrt za identitet, plan za egzistenciju, sadrži povijest svemira i povijest života u ovom lokalnom segmentu.
  I to je SVE pohranjeno U STANICAMA LJUDI.
  Originalna DNA čuvara i pratilaca ove planete – ljudi je imala nacrt koji se bazirao na broju 12. 12 spirala genetičkog materijala su zbog toga povezani sa puno drugih izvora informacija koji počivaju na broju 12. Sjetite se: stvarnost odražava stvarnost. 12 informacijaksih spirala su povezane sa 12 informacijksih centara u tijelu i izvan tijela.

  Zemlja sada ulazi u jednu povezanost, u jednu konstelaciju sa svrhom da se Originalni Planeri vrate i da reaktiviraju sistem od 12 spirala i da vrate Zemlju na njen prijašnji put.
  Kad se biološka biblioteka začimala, prije eona i eona, bilo je odlučeno da će čuvari i pratioci planete – dakle ljudi držati u sebi ključ za otključavanje podataka koji su pohranjeni u ovoj Živućoj Biblioteci.

  Kako je ovo sve povezano sa 12 informacijskih cenatara – chakri? Kad su ljudske chakre povezane, otvorene i aktivirane, informacija sama počne tražiti da se izrazi i da postane dostupna.
  Izvjesne stvari aktiviraju ovu informaciju, dovodeći je u prvi plan postojanja, tako da se ona počne izražavati.
  Kad ste priključeni na vaše informacijske centre, 7 u vašem tijelu i 5 izvan vašeg tijela, vi ste spremni da primite energiju kroz jedan set od drugih 12 informacijskih centara. Kad aktivirate vaših 12 čakri, vi se priključujete energiji koja je pohranjena u paralelnom setu od 12 centara koji će dalje aktivirati vaš proces. Ovo će na koncu dovesti do toga da vaš mozak počne funkcioniari potpuno i kompletno, kao kompjutor.

  12 paralelnih realiteta sadrže način i dozvoljavaju da se otključa sakrivena informacija. Ima mnogo koraka prema tom otključavanju.
  Vi to možete usporediti sa vladinim sigurnosnim sistemom koji koristi različite nivoe pristupa otiscima prstiju ili druge znakove raspoznavanja, koji se moraju kombinirati jedni s drugima, da bi se dobio pristup informacijama.

  Aktivacija 12 spirala DNA se podudara sa aktivacijom, vrtnjom, kretanjem i otvranjem vaših 12 informacijskih centara, vašim čakrama ili eteričnim energetskim pločama. Ovo je početak povezivanja ovih 12-članih sistema.

  Kada se ova sinhronizacija energije dogodi, ona počne dovoditi i vući energiju u 12 nebeskih tjiela u vašem solarnom sistemu. Ova tijela onda počnu slati tu energiju natrag na Zemlju. Oni aktiviraju sebe, time što otpuštaju ono što sadrže u sebi, tako da Zemlja može biogenetički oživjeti. U svemiru ima više i više ovakvih 12-clanih grupa – npr. 12 rotirajućih svemira. Vrtnja ovih 12 centara će dovesti do kaosa nove svijesti, jer kad se ovih 12 centara, pogotovo vanjskih 5 počnu povezivati sa Zemljom, doći će do nevjerojatne poplave nove energije.

  Izgradnja 12 Spirala neće značiti da ćete vi kao vrsta biti kompletno informirani. To znači da postoji maksimum i minimum neophodnih mutacija, da bi se ljudska svijest katapultirala na jedan veći nivo i kreirao novi standard funkcioniranja svijesti. Ova mutacija će donijeti novi nivo frekevencije i on će utjecati na svakoga na njegov način.

  Ovaj proces se može usporediti sa novim suncem koje se radja u vašoj atmosferi. Ovih 12 Spirala sigurno neće obuhvatiti sve informacije u svjetlom kodiranim vlaknima. Pa ipak, formiranje tih 12 spirala će biti dovoljno da vam da jednu puno veću sliku toga tko ste vi kao vrsta.

  Kao članovi Obitelji Svjetla, vi znate tko ste. Ljudi su oni koji ne znaju tko su oni.
  Budući da ste vi sada zamaskirani kao čovjek, ponekad i vi mislite da ne znate tko ste vi.

  Ali, VI ZNATE iz VJEČNOG djela SVOG BIĆA, da ste VI članovi Obitelji Svjetla.

  MI zovemo planetu Zemlju Živućom Bibliotekom, jer vi svi u sebi imate predstavu o tome što je bibilioteka: jedno mjesto gdje je informacija pohranjena i dostupna. Mi koristimo tu analogiju, jer mi imamo namjeru da vam pojasnimo da se vi – gdje god da se krećete – nalazite u jednoj bibliteci. Vi samo još niste otkrili, kako da sebi prevedete informaciju, ili na kojem mjestu u biblioteci se ona nalazi.

  Ovo je slika koju mi želimo da svatko od vas ima. Ovo će stvoriti veću ljubav za Zemlju i veću spoznaju o tome da je svatko povezan s nečim na ovom mjestu. Nema više potrebe da se ikada osjećate sami, kad shvatite da oko vas postoji inteligenatan život koji želi komunicirati sa ljudskim bićima.
  Čim se 12 Spirala, koje će vas povezati sa 12 informacijskih centara, počnu formirati – Biblioteka će se aktivirati.

  Ljudska vrsta je dizanirana da bude ključ u pristupu ovoj informaciji u Živućoj Biblioteci. O tome bi vam mogli pričati priče i priče.
  Prije miliona godina, sav život je ko-egzistirao na planeti, pogotovo za vrijeme dinosaura, kad su ove velike životinje služile kao čuvari planete i izvjesne energije su se gradile da ovdje pohrane podatke. Ovo se dešavalo milionima godina.

  Sada je sistem sa brojem “12” onaj koji vas povezuje sa time i kad pogledate oko sebe vi ćete ga svugdje vidjeti. To je bilo uvedeno iz razloga da se vas poveže sa nečim negdje drugdje.

  To nije vaš prirodni bioritam, nego jedan grupni dogovor da se koristi energija od “12” u različitim sistemima stvarnosti. To je kodirana formula. Mnoge stvari koje nemaju smisla vašem logičkom umu, imaju enormno puno smisla kodiranim svjetlosnim vlaknima i vašem tijelu koje postaje sve više i više senzibilno.

  Ima i onih koji kažu da je ovo jedan skroz ne-efikasan sistem i da nije u prirodnom toku. Ali “12” je tok na koji je vaš planet “naštiman”. Zapravo, ako bolje pogledate, vi ste u sistemu od 13. Koliko puta godišnje imate pun mjesec ? 13. Sistem od 13 će doći. Vi ćete se njemu otvoriti vrlo skoro jer ćete se vi kretati izvan vremena. Enegija od “13” ide dalje od logičkog i dalje od usiljenog sistema.

  Kao što smo već rekli, Obitelj Svjetla je došla na planet da prihvati energiju od Originalnih Planera. Ova energija će kreirati genetičku promjenu i reaktivirati i prestrukturirati svjetlom kodirana vlakna. Vlakna će izgraditi sistem od 12 spirala, koji će aktivirati tijelo. Ovo će učiniti ljudska bića vrlo vrijednima, jer će oni biti u stanju da budu ključ za pristup podacima koji su pohranjeni u Zemlji.

  Što je u tim podacima tako važno?
  Oni su u insektima, u cvijeću, u svinjama, magarećim repovima, u zečjim ušima i svim stvarima sadržane i na vama je da ih otkrijete.

  MI želimo naglasiti da je pohranjivanje podataka u 12 biblioteka uslijedilo u mnogim različitim slojevima.
  Kad ste vi došli u biblioteke, postojali su razni kodovi za pristup. Drugim riječima, postoje mnogi različiti načini da se udje u biblioteke. Vi ne bi mogli samo tako ući i reći: “Ja imam dopuštenje da primim sve ove informacije.” Kao što u vašoj vladi postoje razni nivoi sigurnosti, tako i biblioteke koje drže ove informacije imaju svoje sigurnosne sisteme.

  Postojao je razlog da se grade ove biblioteke, jer onda je vladala tiranija. Izvjesne energije – Čuvari vremena – su bili zabrinuti da informacije dodju u krive ruke. Tako su, vrlo zaigrano, razvili razne biblioteke.

  Ostale biblioteke ili svjetovi nisu svi kao vaš svijet. Zadatak Čuvara vremena je bio da izgrade projekt kroz koji će svjesnost moći evoluirati, posjedovati informaciju i biti u stanju pristupiti toj informaciji.

  Prvonamjenski, uloga čovjeka kao vodiča ka biblioteci je bila uloga vrlo visoke časti. Bez čovjeka, nitko ne bi mogao pristupiti biblioteci i čim je bolje čovjek bio “naštiman”, mogao se ostvariti bolji pristup biblioteci.
  Čovjek je bio ponosan na to, da bude dovoljno slobodan, pa ipak dovoljno vezan da nadje podatke u svim stvarima.

  Kako su ljudi bili bibliotečne iskaznice, neki su bili bolje iskaznice od drugih. Postojalo je školovanje sa ciljem kako da se bude iskaznica i kad su dolazila bića koja su htjela naći informacije, oni su se stopili/sjedinili sa čovjekom koji je bio programiran da odgovara na izvjesne kodove.
  Ako je netko imao niske kodove za pristup, oni su mogli vidjeti samo izvjestan dio nečega.
  Svatko je dolazio sa namjerom da otkrije specifičnu informaciju.
  Informacije nisu bile od nekog skrivane zato što su bile tajna, nego zato što nisu elekromagnetski odgovarale njegovoj biološkoj strukturi.

  Podaci moraju moći “proći” kroz sistem uvjerenja i vjerovanja jedne individue, inače bi moglo doći do “kratkog spoja”, ako je preplavljen sa energijom, koja nije dovoljno obogaćena ljubavlju. Kad je nešto dovoljno obogaćeno ljubavlju, to štiti čovjeka da ne doživi kolaps i fokusira ga na prihvaćanje proširenijeg koncepta.

  Ovo je način na koji su veliki koncepti dovedeni na planetu: oni se kreću na frekvenciji ljubavi.

  Frekvencija svjetlosti ne može transportirati velike koncepte, jer ona nije povezana sa emocijom. Ljubavna frekvencija je povezana sa emocijom. Kad čovjek stvara jedan prošireni koncept SEBE, tu mora biti ljubavi da mu da smisao. Bez ljubavi, čovjek ne osjeća svrhu/smisao, a čovjek mora biti povezan sa smislom, da shvati kako su stvari ogromne.

  Vi ćete jednog dana otkriti da i seks pripada procesu. Kada vi posjedujete svoju vlastitu seksualnost, vi vidite mogućnosti kako da je izrazite i vi odlučujete da li je želite izraziti ili ne.

  Čim postanete pristupačni i drugi vas počnu koristiti da otkriju bibilioteku, s godinama možete imati vrlo interesantnih susreta. Ako počnete proučavati stare spise i manuskripte, razumijet ćete da su se Bogovi spustili dolje i pomiješali sa kćerima ljudskog roda.

  Seksualnost je bila korištena da se baci iskra na bibliotečnu iskaznicu. U tome ima nečeg jako opasnog, jer je to bilo zloupotrebljeno. Zato je važno da vi svoju seksualnost posjedujete i da budete sasvim načisto s time sa kim je dijelite. MI ne želimo da netko od vas bude kupljen ili zaveden.

  Vi morate obratiti pažnju na to da li doživljavate druge kao iskrena bića koja imaju svoj integritet, ili da li vam samo laskaju. Vi ćete postati Čuvari Moći.

  Ima i tradicionalista koji misle da vam mi nekontrolirano dajemo previše informacija. Mi kažemo da je Zemlja na putu velike kolizije, tako da ne želimo imati obzira ili išta zadržavati. Mi upravo preplavljujemo planet, kao i mnogi drugi, sa mogućnostima da se sjetite. Tako da, kad se vama umnože ova iskustva, ovo znanje i mogućnosti – drugi, koji će se osjećati privučeni, će doći k vama iz njihovih razloga, jer će kroz vas moći dobiti pristup izvjesnim stvarima.

  Kada dijelite vašu seksualnost s nekim, to je kao da otvarate aveniju prema drugim bibliotekama. Ima to veze sa puno, puno stvari. Mi želimo da vi volite i poštujete svoje tijelo, volite sebe i da budete sigurni, da kada imate seks s nekim, da vas ta osoba zbilja voli. To ne znači da se morate vjenčati. Ali tu mora biti ljubavi, tako da znate s kim se povezujete – tako da sve to što otkrijete izmedju vas i ostane izmedju vas dvoje.

  Mi vas u biti ne upozoravamo, mi vas samo informiramo, jer vi ćete vidjeti što se dešava drugima koji nisu oprezni sa njihovom moći.

  Drugim riječima, seksualnost nije nešto s čime se treba zezati. To je način da se otvore mnoge avenije. Ako vi tome ne pristupite oprezno, vi možete privući energije i bez da imate partnera. Ako vi koristite seksualnot da bi aktivirali informaciju, vi možete dozvati krive energije.

  Tako da: budite svjesni frekvencije seksualnosti, jer ona budi osjećaje, a osjećaji su KLJUČ za pristup podacima koji su pohranjeni u Živućoj Biblioteci.

 5. Melita 07/07/2018 at 16:26

  Istina,
  Pa zapravo sam se samo htijela nadovezati na autora koji izvrsno kaze da one koje nisu prevarile znanstveno-religijske smicalice, prevarile su ih neke druge korporativne igre uvjeravajuci da je istina izvan nas, a ne u nama. Buduci da je takvih koji u to vjeruju jos uvijek vecina, na ovaj nacin sam htijela izraziti misljenje da je u takim situacijama nemoguce imati slobodnu volju. Odnosno da neslobodan covjek ne moze svoje izbore vrsiti slobodnom voljom iako misli i uvjeren je da sam slobodno odabire. Dakle slobodna volja bila bi slobodna samo onda ako bi i mi bili slobodni. U protivnom nasa volja je neslobodna. Obicno se pod slobodnom voljom misli izbor izmedju dobra i zla. No cini se da kad je volja slobodna u njoj nema zla!!!!
  Posto se i sama jos uvijek nalazim u fazi istrazivanja, a niti zelim da ona ikada prestane, imam dojam da je drazen na jedan izuzetan i doista poseban nacin uspio pojasniti neke stvari koje su neki autori dosada samo pokusavali. Njemu je uspjelo odgovoriti na pitanja koja su mnogi ostavili visiti u zraku. Neki su ih zapetljali i zamaskirali u nevidjene i vratolomno- filozofsko-intelektualne visokoparnosti, a neki su ih odveli u druge dimenzije galaktickog postojanja dok su ove nase ovozemaljske dileme ostale “kratkih rukava”. Medjutim to ne znaci da svi moramo jednako ili isto misliti, kao sto ne znaci ni da ne postoji jos mnogo pitanja na koja si pokusavamo odgovoriti ili koja mozemo postavljati. Uostalom cini mi se da bas ta otvorena pitanja kao i opcenito otvorenost za daljnja razmatranja, kao i razlicitost misljenja mogu biti pozitivnom zaprekom da se od svega stvori ideologija i dogma. Uvjerena sam da upravo to drazen radi. Nisam od onih koji misle da sve znaju i da znaju sve odgovore i da konacni odgovori uopce postoje. Zelim zauvijek uciti i zauvijek ostati znatizeljna. I definitivno me intrigiraju situacije u kojima nam um namece svoju volju, a mi mislimo da je to nasa slobodna volja. Um koji “prlja” nasu cistu percepciju ujedno se prikazuje kao “najveci odred za cistocu”!!!! Pa sta nije onda pitanje svih pitanja kako zaobici um i doci do slobode, do cistoce, do oslobodjene volje? A tu ne samo da je um, vec i njegova memorija koja neda da sve stavis na pocetak i nanovo pocnes. Doista neznam nikog tko je to obradio bolje od drazena. A nije da sam istrazivalacki bas “od jucer”. Ma ne bi htijela da se pomisli da sam neki reklamni letak ovih kolumni. Do nedugo tj prije nekog kratkog vremana nisam ni znala da drazen postoji, a kamoli ovaj fernando, a niti ova stranica. Samo me neizmjerno raduje da ima ljudi koji misle svojom glavom a istovremeno stoje cvrsto na zemlji i zele iskreno, predano, neinvanzivno uciniti neke pozitivne pomake na drugaciji nacin.

 6. FRA NE 07/07/2018 at 06:52

  Moredu krepat svi kralji i cari ……. kad budeš izlazija odavde ne zaboravi ugasit svitlo, jer ga je zadnji šta je izaša zaboravija ugasit , vidiš li koje je sranje učinija(normalno da vidiš kad gori svitlo) 🙂 štedimo električnu energiju jer će nestat 🙂 a kad malo bolje promislin bolje da je zaboravija izgasit svitlo nego peglu 🙂

 7. zenfjaka 07/07/2018 at 01:22

  Netko ili jedan je rekao… ovako, a tko zna jel to svjedočenje Svjetla?… meni jest, za ostale ne garantiram…

  Isus je rekao: “Nikada ne popuštajte i ne ulazite u kompromise sa neprijateljima Svjetla, jer će vas te akcije oslabiti. Nikada ne okrećite drugi obraz bićima Tame, jer ako to učinite, uvijek ćete biti njihovi robovi. Ako bez razlike volite bića Tame koja NIKADA istinski ne reagiraju na vaše Svjetlo i ljubav, ona će vas pokušati duhovno pogubiti. Bića Tame i svijet mrze bića Svjetla jer bića Svjetla nisu iz {ovog} svijeta, kao što nisam ni ja. Ja ću pobrati sve koji su moji…
  … više o tome u smislu podsjetnika ispod…radara

  http://4dlog.blogspot.com/2011/03/treca-strana-mjeseca.html

  Zdravi i veseli bili do daljnjeg:)

 8. zenfjaka 06/07/2018 at 20:36

  Et da dometnem nešto na gornji tekst kao i komentare o pitanju slobodne volje ili istraživanju o čemu se tu radi… naravno svatko treba istraživati za sebe i ne prihvaćati ničije istine ili prevarne,manipulativne nagovore na iste… da nebi puno komentiraomudrijašija staviti ću link na jedan text pa ako netko bar u jednoj riječi dobije inspiraciju za daljnje istraživanje nek je sa srećom na Putu:)
  http://howtoexitthematrix.com/2018/07/04/the-truth-about-lucifer-yahweh-the-harvest-and-the-ascension/

  … a ima i pjesma , šta je i normalno:)
  https://www.youtube.com/watch?v=S3mP5ueVP1Y&feature=youtube_gdata_player

  Hai

 9. Melita 06/07/2018 at 18:23

  Odlicna kolumna. Stvarno za zamisliti se. Tko smo, sto, smo, kud idemo, sto radimo, sto mislimo? Jednom rijecju doba gotovo naopakog funkcioniranja. Zanimljivo je kako je taj “uzgoj” naseg suvereniteta koji to u biti nije (suverenitet), usko povezan sa strahom koji nije nista drugo nego “odsustvo” ljubavi, a kad je ljubav “odsutna” (zanemarena, zapostavljena, zaboravljena….naravno da ne moze biti doslovno odsutna), sve sto radimo i mislimo je krivo i pogresno pa tako na krivi nacin gradimo i svoj suverenitet. Ovdje ne mislim kao sto autor rece na “ideju” ljubavi vec na ljubav samu kao neodvojivu od realnosti svoje svijesti.
  Ideologije, doktrine, dogme, religije i politike pobrinule su se da u tom stanju straha ostanemo i sto je najbitnije opstajemo sto znaci da se zadovoljavamo sa surogatima u koje nevjerojatno vjesto uvjeravamo sebe i druge. To zapravo znaci da uopce ne zivimo zivot vec zapravo zivotarimo i nekako jedva prezivljavamo hodajuci uokolo opranih mozgova.
  Neki su toga svijesni manje neki vise. Oni koji su vise svijesni pokusavaju svojim naporima, znanjem i voljom okrenuti to obrnuto funkcioniranje ponovno na pravu stranu. Medjutim sve se precesto zavrsi na tome da se od jedne predivne i pozitivne ideje ponovno stvori ideologija. To se desavalo toliko cesto da bi covjecanstvo vec moralo i trebalo shvatiti i razumjeti da to nije dobar put. Na pr isto kao sto bismo vec trebali shvatiti da nas ratovi, oruzane revolucije, ubijanje i unistavanje zivota nije dovelo nigdje. Dakle mozda bi nas nastojanje da se od ideje ne stvori ideologija moglo pomaknuti prema tom stvarnom ne-laznom suverenitetu. Moje misljenje je da se taj pomak ne bi mogao dogoditi prije nego se detaljno, precizno, suvislo i logicno razjasni pitanje SLOBODNE VOLJE o kojoj stalno toliko pricamo kao o nekom “prirodnom” ljudskom pravu, kao o necem na sto imamo pravo. Kao o pravu izbora. Postoji li uopce u prirodnom zakonu nesto kao ljudsko pravo???? Je li izbor izmedju dobra i zla uopce neki izbor, i moze li se slobodna volja odnositi na taj izbor????Od cega bi to slobodnu volju trebalo osloboditi da bi bila slobodna???Odnosno kako bismo mogli biti sigurni da je nasa volja doista slobodna, kako mozemo znati da u indoktrinaciji tako perfidno i lukavo smisljenih i vjesto zamaskiranih ideologija mozemo znati da smo ocistili percepciju tako da biramo slobodnom voljom????? Po cemu to mozemo prepoznati?????? Mozda bi bilo zanimljivo
  razmisliti koji su to nasi izbori.

  • istina 06/07/2018 at 22:49

   ..????Od cega bi to slobodnu volju trebalo osloboditi da bi bila slobodna???
   korisno bi ti bilo pročitati Perunove vede-ima odlična obrada uz pojašnjavanje kod Vesne Mihajlović,blog ali sam i iskopirao ispise koji to pojašnjavaju-pregledaj moje komentare…veliki problem ljudske rase jesu entiteti koji drže Zemlju po svome odmetnuti od JEDNOSTI znani u ovo vrijeme kao osnivači duboke države-vlade u sjeni koja je u fazi rastakanja no ukloniti te sluge neče rješiti problem Zemlje također sam spomenuo djelo Philis Schlemer-Jedini planet izbora koji može izboljšati razumjevanje kao i M.Tellinger “Božja robovska vrsta” te poruke da su na i oko Zemlje prisutni problematični entiteti koji Zemlji ne žele dobro pa tako nam je i poručeno….Nemojte misliti da možete s rukama u đepovima čekati da za Vas sve odradi netko drugi………vucite svjetlo u sebe i mjenjajte prvo sebe….živite zlatno pravilo i niste ovaj put sami……..pokažite da zaslužujete pomoć itd..itd

   • dražen 07/07/2018 at 15:09

    Ajme nemojte ovdje propovjedati o galaktičkoj federaciji, plejadancima ili kasiopejcima. Sve to je po meni pogrešno jer nas ostavlja u poziciji čekanja da nas netko spasi. Ako se nemožemo spasiti sami onda nismo suvereni već robovi, a ja odbijam vjerovati u to. Ako je to istina vjerovao ja ili ne ona jest, ali ako svojim vjerovanjem kreiramo lažnu stvarnost i onda u nju vjerujemo, ja odbijem u to vjerovati. uostalom to je i glupost koja se provlači još od prije 2000 godina sa obećanjem otkupitelja da će se vratiti i spasiti nas. Nada uvjek živi!!!! Sai Baba je lijepo rekao: “ti napravi jedan korak prema meni a ja ću napraviti stotinu prema tebi”, stoga jedino na što se trebamo usredotočiti su naši koraci i točka.

    • istina 07/07/2018 at 23:57

     Ajme Dražene…raketa je ponovo pogodia………..
     – Nikada nesmijete samo prihvaćati, uvijek morate tražiti objašnjenja
     – .Nemojte misliti da možete s rukama u đepovima čekati da za Vas sve odradi netko drugi…
     – Perun-Schlemerica-Telinger-Osmanagić-Dona-Uvaraov i nigdje nema spomena tvojih odabranika za nemojte a….ako nisi pročitaj Telingera koji slaže činjenice koje su iskopane-arh.artefakti…dakle ne podržavam lijepo pisanje bez utvrđenih činjenica koje se mogu pokazati a spomenia sam opravdano splićanina koji jest poseban čovik(nis’ga još naša’ no jesam onog koji ga je spomenia) koji je izabran za uzvišenost ljudskog postignuća čistoće postojanja-nadam se da je još na životu jer ima o čemu svjedočiti ovome svitu no malo je rano da ti na sajt izlazim sa detaljima koje sam u traganju od 1994….a nemoj mi reći da neznaš za Phila Schneidera i da ne postoji baza Dulsi-area 51 i nisi čuo za Nikolu Dupera…mani se ti federacija-kasiopejaca koji mirišu na kazare…..
     i da završim sa Medvedevim koji se eto pokaziva sa Kokolindom i njegove :
     Kad bi vam rekao koliko ih već ima među nama nastala bi panika………..i malo pogledaj tko je Uvarov i čime se bavi.
     Inače te podržavam u tvojim istupima i načinu na koji nastojiš buditi uspavane mozgove jer u tebi ima “Ono” nešto..ČESTITKA s moje strane za trud i vrime

 10. istina 06/07/2018 at 13:43

  na spomen Tesle……….puno se piše a ima i prilog iz Brazila di je narod krenuo u rušenje tih antena može se još naći pa nakon Franje i spriječenog hapšenja prilozi su već tu a o buki oko Slunja je bilo za gunje i poplava evo stiglo……
  http://istinomprotivlazi.com/component/k2/455-kolinda-ostavi-se-nogometa-i-ukloni-jeb-ni-haarp-iz-tusilovica-koji-nam-unistava-usjeve-i-zdravlje

 11. istina 06/07/2018 at 12:25

  od „seljaka“ Tesle koji je više od bilo kojeg mistika prosvijetlio ovaj planet.ČESTITAM……….lijepo rečeno iako nam je premalo rječi za izreći veličinu postojanja imena TESLE……..ima događanje iz 1994 koje dovodim u vezu s Teslom jer se odvijalo nedaleko od njegova mjesta dolaska na ovaj svijet koji nije bio uobičajeni dolazak pa se u opisu mjesta zbivanja treba biti dobar poznavalac tog terena da bi locirao opisano ali sugerira..Plitvice-Ličkopetrovoselo-te točno razgraničenje sa Bih jer se kaže o mjestu jedna noga je Hrvatskoj a druga u Bih i znam da Split ima čovjeka da posvjedoči što se tamo zbivalo jer je imao čast biti učesnik a drugi je iz Sarajeva koje je razarano u to vrijeme……no o detaljima nekom prilikom i prigodnog teksta pisca ovog sajta.Tesla:
  ….Sve je svjetlost. U jednom njenom zraku je sudbina naroda; svaki narod ima svoj zrak u onom velikom svjetlosnom izvoru koji vidimo kao Sunce. I zapamtite: nijedan čovjek koji je postojao, nije umro.Pretvorili su se u Svjetlost i kao takvi postoje i dalje. Tajna je u tome da se te svjetlosne čestice povrate u prvobitno stanje. To je uskrsnuće!
  Tesla: Ja to radije nazivam: vraćanje u neku od prethodnih energija. Krist i još neki znali su tu tajnu.(i prilog o energiji koju nepoznamo)
  https://youtu.be/s5VZWldWbO4

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.