Webinar: Slojevi osobnosti

iStock_000054139544_LargeVraćamo se nakon male stanke natrag na webinare. Također nastavljamo i sa pričom o slojevitosti iluzije u kojoj prebivamo tj. o demistifikaciji sebe kao stvarnog elementa.

Ideja o slobodi može zapeti na mnogo sitnih stupica koje jednostavno nisu uzete u obzir jer slojevi osobnosti mogu biti jako duboki i ,predstavljati se živima dok su u biti samo programi ili moguće čak i potprogrami. Određene stupice mogu biti objašnjene na shvatljive načine pa ćemo stoga ovom turom pokušati zaviriti dublje u takvu rupu za koju možda pomislimo da je autentična, a u stvari nije.

Kontrola Uma is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

 

Topic: Webinar: Slojevi osobnosti

Time: May 18, 2019 8:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/784245818

One tap mobile

+38513000988,,784245818# Croatia

+38517776333,,784245818# Croatia

Dial by your location

+385 1300 0988 Croatia

+385 1777 6333 Croatia

+1 669 900 6833 US (San Jose)

+1 929 436 2866 US (New York)

Meeting ID: 784 245 818

Find your local number: https://zoom.us/u/ad6WtiTmXa

Upute:

Kada kliknete na ovaj link on će vas odvesti na stranicu Zoom  u kojem će vam ponuditi da se upišete i otvorite račun. Ukoliko ga već imate kliknite na “SIGN IN” i uđite u svoj račun. Ako nemate Račun otvorite tako što kliknete „SIGN UP“ i ostavite svoj mail i postavite lozinku koji trebate zapamtiti.

Tada dobijete E-mail na kojem se nalazi link kojim potvrđujete svoj račun na zoom aplikaciji. Kad to napravite dobijete poruku na Zoom da ste registrirani i možete ga početi koristiti.

Nakon toga svaki put kad ulazite u Zoom koristite dugme „SIGN IN“ ili postavite na web pregledniku da sam zapamti lozinku i korisničko ime.

Ista procedura je za mobitele i Tablete samo što tada instalirate zoom app na mobitel. Možete ga imati i na mobitelu/tabletu, ali i na kompjutoru, izaberite sami.

Sada kad ste napravili račun ponovo kliknite na gornji link i on će vas dovesti točno do ovog webinara, ali ćete biti na čekanju tako da nema potrebe uključivanja prije nedjelje možda desetak minuta prije početka webinara.

Cijena webinara je 40 kn, za one koji plaćaju preko paypala 50 kn.

Podatke za plaćanje ćete dobiti, a tko želi prisustovati neka ostavi svoje podatke na donji formular. Oni koji su se već prijavili ne moraju ponovo. Oni koji žele gledati prijašnje webinare (samo za prijavljene) neka zatraže link , a najlakše mi je to preko emaila.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

10 thoughts on “Webinar: Slojevi osobnosti

 1. TOVAR 16/05/2019 at 05:40

  Bego: “Ne vjerujem da je Zemlja okrugla. Jer da jest, na sve strane bi bila nizbrdica, pa bi svuda mogli voziti u leru. Činjenica da moramo natočiti benzin je dovoljan dokaz da je zemlja ravna ploča.”
  File: “Odakle onda brda?”
  Bego: “Dobro. Zemlja je kriva ploča.”

 2. istina 15/05/2019 at 13:18

  …………….”Određene stupice mogu biti objašnjene na shvatljive načine pa ćemo stoga ovom turom pokušati zaviriti dublje u takvu rupu……….”
  KOJA i kakva JE TO …….KONTROLA UMA………….ma braćo i sestre -prejaka
  i zavirimo…….idemo malo do Križine 1A Podstrana
  http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1969-haarp-postrojenje-smjesteno-u-tusilovicu-uz-pomoc-chemtrailsa-stalno-proizvodi-kisu-koja-nam-unistava-domace-plodove-u-cvatu

 3. istina 15/05/2019 at 10:33

  ………………..”Vraćamo se nakon male stanke natrag ……………………

  Ti koja imaš nevinije ruke
  Ti koja imaš ruke nevinije od mojih i koja si mudra kao bezbrižnost.Ti koja umiješ s njegova čela čitati bolje od mene njegovu samoću,i koja otklanjaš spore sjenke kolebanja s njegova lica kao što proljetni vjetar otklanja sjene oblaka koje plove nad brijegom.Ako tvoj zagrljaj hrabri srce i tvoja bedra zaustavljaju bol,ako je tvoje ime počinak njegovim mislima, i tvoje grlo hladovina njegovu ležaju,i noć tvojega glasa voćnjak još nedodirnut olujama.Onda ostani pokraj njega i budi pobožnija od sviju koje su ga ljubile prije tebe.Boj se jeka što se približuju nedužnim posteljama ljubavi.I blaga budi njegovu snu,pod nevidljivom planinom na rubu mora koje huči.Šeći njegovim žalom. Neka te susreću ožalošćene pliskavice.Tumaraj njegovom šumom. Prijazni gušteri neće ti učiniti zla.I žedne zmije koje ja ukrotih pred tobom biti će ponizne.Neka ti pjevaju ptice koje ja ogrijah u noćima oštrih mrazova.Neka te miluje dječak kojega zaštitih od uhoda na pustom drumu.Neka ti miriše cvijeće koje ja zalivah svojim suzama.Ja ne dočekah naljepše doba njegove muškosti. Njegovu plodnost ne primih u svoja njedra koja su pustošili pogledi goniča stoke na sajmovima i pohlepnih razbojnika. Ja neću nikad voditi za ruku njegovu djecu. I priče koje za njih davno pripremih možda ću ispričati plačući malim ubogim medvjedima ostavljenoj crnoj šumi.Ti koja imaš ruke nevinije od mojih,budi blaga njegovu snu koji je ostao bezazlen.Ali mi dopusti da vidim njegovo lice dok na njega budu silazile nepoznate godine.
  I reci mi katkad nešto o njemu,
  da ne moram pitati strance
  koji mi se čude, i susjede
  koji žale moju strpljivost.
  Ti koja imaš ruke nevinije od mojih,
  ostani kraj njegova uzglavlja
  i budi blaga njegovu snu!

 4. TOVAR 14/05/2019 at 22:01

  Bego: “Ajmo i mi osnovat stranku.”
  File: “Koju?”
  Bego: “Stranku militantnih pacifista.”
  File: “Pa kako ćemo biti militantni ako smo pacifisti? To je kontradiktorno.”
  Bego: “Gdje ti vidiš kontradikciju? Pa svuda na svijetu se mir i red uvode silom.”

  • TOVAR 14/05/2019 at 23:14

   Pop sa propovijedaonice: “Ne idite kod onih Hare Krišna, oni ljudima peru mozak!”
   Bego šapće ženi: “Ludnica, sutra odmah idem tamo.”
   Žena: “Zašto?”
   Bego: “Zamisli, navečer ti operu mozak, a ujutro ga digneš sa sušila, čistog i bez trauma.” Opet duhovna rasprava u kafiću.
   Netko: “Šta misliš, šta bi mogli biti ti anđeli?”
   Bego: “Možda perad?”

   • TOVAR 14/05/2019 at 23:21

    Ivan Božićević razgovara s čovjekom koji kao i većina ljudi misle da glazba nije posao nego zajebancija kojom se može baviti tko želi.
    Čovjek: “Ja sam znate zubar, ali jako bih volio s vama zasvirati.”
    Ivan: “A ja sam glazbenik i jako bih volio u vašoj ordinaciji nekome izvaditi zub.”
    (bravo Ivane!)

 5. istina 14/05/2019 at 12:11

  ………”Ideja o slobodi može zapeti na mnogo sitnih stupica koje jednostavno nisu uzete u obzir”
  priložit ću detalj iz ovog navoda…………………………………………………………….
  eto mi promaklo za prolaz komenta na tajmeru 12:12 dok razmišljam kako složiti ovaj komentar pošto sam se nasurfao i nadjelio svim kontaktima aktuelnosti iz mog kuta gledanja se sjetim savjeta jednoj Evi kod Valtera da prvo osmisli komentar-napiše-pregleda-kopira ak je duži.
  TKO ĆE PRIJE ?
  to sam već spominjao kako Draženu i ekipi napreduje zamisao o educiranju i širenju pojma slobode te namjere osnivanja slobodnih zajednica na nekom komadu zemlje za što je svakako uputno vidjeti kako to radi Telinger u JAR kao i obradu po Anastaziji što Putin već radi ne zanemarujući več postojeće takve zajednice u Indiji kao najveće do sad s iskustvom i problematikom takva življenja.Meni vjerojatno nije još puno ostalo pa se time ni ne zamaram.
  Da ne dužim i ne ispadne da se oću nametati nekim pametovanjem i ni me briga kako tko ima mišljenje o mom komentiranju ostavit ću aktuelan snimak sa juga Italije-otok Giglio sa adresom webkamere na koju se možete konektirati a sve je povezano sa ovom nam lipom klimom koja zuji s odstupanjima-provali ljudske zlobe jer se treba očistiti ? s grabežom na materijalno s velikim ?svrhe kao i ono od Dražena kako je osigurao mjesto za konvenciju za dublje promišljanje o čemu je on to svjedočio.
  https://st5.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/2410487797?profile=RESIZE_710x

   • istina 14/05/2019 at 12:19

    https://st3.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/2055571666?profile=RESIZE_710x
    ima puno priloga poslanih od nekoga koji prati što ova kamera snimi pa sam odabrao ova dva po datumu

    • istina 14/05/2019 at 14:34

     ……….”Također nastavljamo i sa pričom o slojevitosti iluzije u kojoj prebivamo tj. o demistifikaciji “…………….pa prilog=prevod jednog zviždača……….:
     Kao što se može razumjeti promatrajući videozapise A. P., živimo najkritičniji trenutak u povijesti čovječanstva, kao što je planet u fazi transformacije; ekstremna promjena koja nikada prije nije viđena … a to je također popraćeno dolaskom velikih količina fotonske energije koja proizvodi buđenje, duboku promjenu, genetsku mutaciju u ljudima, dok je mnoštvo globalnih događaja, geopolitička, posvuda se odvijaju vladine, vjerske i društvene promjene koje su nužne za deaktivaciju i uklanjanje elite i njihovih saveznika vidljive i vlade u sjeni-duboke države, kao i izvanzemaljskih uzurpatora koji se bore da zadrže naš planet. Uz ove videozapise nadamo se da ćemo otvoriti oči ljudima na brojne događaje koji nas okružuju, koje izvorni medijski izvori skrivaju od nas ili pogrešno izvještavaju, kako bi podigli svijest o prirodnim i klimatskim neravnotežama, sve dramatičnijim i kritičnijim društvenim situacijama, ratnom huškanju, krizi i sukobi diljem planeta … Također, skrivene zavjere i zaplete, sve veći broj viđenja NLO-a i drugih tema, koje su sve detaljnije objašnjene u videu A.P.. Nastavit ćemo povremeno izvještavati naše sljedbenike koristeći kompilaciju vijesti, intervjua, naslova i dokumenata koji će nam pomoći da postanemo svjesniji vremena u kojem živimo.
     Eto tako Dražene da ne narušavam predavanje uživo mislim da sam dovoljno prisutan i bez zvučnika i kamere-nisam ti ja željan nikakve slave ni pažnje osim da govorim o nađenom i eventualno učinim neki podsticaj spoznavanja-uvida nekome u tom kokodakanju i ja eventualno vidim-spoznam i kod drugih komentatora

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica