Webinar Povijest

webinarDragi čitatelji željni znanja. Prvi i drugi webinar je uspješno prošao mada se poneki ljudi nisu uspjeli kažu spojiti na webinar pa vam sada šaljem podrobne upute. Nakon dva tjedna pauze zbog zauzeća idemo dalje u nove pobjede.

Slijedeći webinar je „Povijest“ u kojem ćemo pričati o povijest ali iz nekakvih drugačijih izvora nego li onih na koje smo navikli. Ta povijest prikazana mnome rezultat je istraživanja i slaganja puzzla u najočiglednije i naj logičnije meni. kako će biti vama ne znam. najviše sam se oslanjao na Anastazijino učenje i objašnjenja koja su se potvrdila kroz moja saznanja i slutnje. Općenito ćemo se dotaknuti generalno današnje robovskog sistema i kako je do njega uopće došlo sa osvrtom na ove prostore koliko to bude moguće. veselim se unaprijed jer mislim da je povijest nakon prava slijedeća točka koju treba demistificirati kako bi imali potpuna prava zbaciti okupaciju stranaca i strane ideologije sa naših prostora ali i iz naših umova.

Ovo je Link za Webinar koji će se održati u Subotu 16, 3, u 18:00 sati

Snimka webinara za sve prijavljene naknadno!

Kontrola Uma is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Webinar Povijest
Time: Mar 16, 2019 6:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/988248081

One tap mobile
+38517776333,,988248081# Croatia
+38513000988,,988248081# Croatia

Dial by your location
+385 1777 6333 Croatia
+385 1300 0988 Croatia
+1 929 436 2866 US (New York)
+1 669 900 6833 US (San Jose)
Meeting ID: 988 248 081
Find your local number: https://zoom.us/u/ad6WtiTmXa

Upute:

Kada kliknete na ovaj link on će vas odvesti na stranicu Zoom  u kojem će vam ponuditi da se upišete i otvorite račun. Ukoliko ga već imate kliknite na “SIGN IN” i uđite u svoj račun. Ako nemate Račun otvorite tako što kliknete „SIGN UP“ i ostavite svoj mail i postavite lozinku koji trebate zapamtiti.

Tada dobijete E-mail na kojem se nalazi link kojim potvrđujete svoj račun na zoom aplikaciji. Kad to napravite dobijete poruku na Zoom da ste registrirani i možete ga početi koristiti.

Nakon toga svaki put kad ulazite u Zoom koristite dugme „SIGN IN“ ili postavite na web pregledniku da sam zapamti lozinku i korisničko ime.

Ista procedura je za mobitele i Tablete samo što tada instalirate zoom app na mobitel. Možete ga imati i na mobitelu/tabletu, ali i na kompjutoru, izaberite sami.

Sada kad ste napravili račun ponovo kliknite na gornji link i on će vas dovesti točno do ovog webinara, ali ćete biti na čekanju tako da nema potrebe uključivanja prije nedjelje možda desetak minuta prije početka webinara.

Cijena webinara je 40 kn, za one koji plaćaju preko paypala 50 kn.

Podatke za plaćanje ćete dobiti, a tko želi prisustovati neka ostavi svoje podatke na donji formular. Oni koji su se već prijavili ne moraju ponovo. Oni koji žele gledati prvi webinar (samo za prijavljene) neka zatraže link , a najlakše mi je to preko emaila.

Formular za webinare na kontroli uma

[contact-form-7 404 "Not Found"]

8 thoughts on “Webinar Povijest

 1. zenfjaka 15/03/2019 at 14:18

  .. nek bude devet umisto šest 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=rAroFD5RM2cija,,,
  .. štaš ka san od voje a nisan ana staZ ija,
  Hai:)

 2. zenfjaka 15/03/2019 at 13:43
 3. istina 15/03/2019 at 07:28

  Webinar Povijest = vabi narod po VIJEST
  i što bi to moglo biti …v i j e s t……Dragi čitatelji željni znanja………………………..idemo dalje pa pozdrav svima i dobre volje i na temi smo ,ma koje ono….A…….na ……..stazi………J A……….a stazi ne nedostaje sadržaja za probuđene otvoreni očiju i uma i zapažanja…….dakle jutros promatram sunce i izlazak-prekrasno dok se balun diže dozvaljava 1-2 min gledanje i primječuje se kako se energija -e m a n i r a, osjetiš kako ispunjava životom no jutros u odnosu na jučer s mjesta pojave se bitno pomjerilo,Veneru se nije vidjelo zbog oblaka i gle ti samo malo ovo….na četu koji pratim pojavilo se pitanje,evo u originalu: Gerard Zwaan…….Every morning at dawn i come out and look to the eastern sky and i see the the bright Planet Venus. Now, I’ve been observing it since December last year if i my memory serves me and Ive noticed it dosent seem to be moving from its position. Normally overtime the sun would eventually overtake it until it makes it the Evening Star but of late it hasn’t budged. I remember Nancy once said Venus had encountered ….?…… on its path and is stalled. Im wondering has …?… slowed down as a result? If so, have the trailing moons and debris caught up with it and are perhaps now orbiting it? …prevod
  …Svako jutro u zoru izlazim i gledam prema istočnom nebu i vidim svijetlu Planetu Veneru. Sada ga promatram još od prosinca prošle godine, ako se sjećam da sam ja i da sam primijetio da se dozator pomiče iz svog položaja. Uobičajeno prekovremeni rad sunce bi ga naposljetku pretekao sve dok ga ne bi učinila Večernjom zvijezdom, ali se u posljednje vrijeme nije pomaknula. Sjećam se da je Nancy jednom rekla da je Venera naišla na …u.? na svom putu i zastala. Pitam se je li ..?… usporio kao rezultat? djelovi odgovora-namjerno ću neke rječi izostaviti?……. Budući da više od pola Zemlje stanovništvo sada razgovarate sa strancima, što je postala kontaktirani oni znaju istinu o ….?.. Orbita oba Venere i Zemlje tamno Twin je obustavljen 2004.godine(venera-zemlja-tamni blizanac) kao i oni, poput Zemlje, naišao na …..u.?na njihovom putu. To je uzrokovalo da ih razboj veliki s vremena na vrijeme, zbunjujuće za čovječanstvo.Dnevni Zemlja ljuljanje je postao ekstremno, što uzrokuje ranu ili odgođeno izlazak ili zalazak sunca, Sunce iz mjesta. Vrijeme je postao ekstremno, približava se vrijeme kojesmo predvidjeli kada godišnja doba će se uklopiti u jednu drugu stvarnost-neće biti puno razlike kroz godinu…… pokreti Plate će biti ubrzan, što uzrokuje jače potrese i uzrok oba S američkih i afričkih role postati neporeciv. Crvena prašina i magnetsko ometanje elektronike čovječanstva će se povećati. I znakovi na nebu, kao što je ples između Zemlje i njezine sestre planeta Venera i Dark Twin, bit će jasnije.
  Dakle ko gleda oko sebe činjenice u ovoj omamljenosti..što je to moguće iz navedenog vidjeti svojim očima je neporecivo točno i objašnjivo….eto čak i na ovoj škatuli na struju ima odgovora……iiiiiiiiiiiiiiiii di je tu sad tema po Draženu pa evo Anastazija je biće iz postojanja prije nas koje je ostavio Perun-objasnio Levašov i ostali prosvjetljeni i Levašov kao i Sičin spominju upravo ovu temu o kojoj sam jutros progovorio konkretnije a ko je pratio Sičina i on se utihnuo kao i Levašov. tu mislim na rječ preminuo s velikim ?….Zaharija Sitčin (Baku,Azerbajđan 11. srpnja 1920. – New York, 9. listopada 2010.) je američki pisac azerbajdžanskog podrijetla- knjiga koje predlažu objašnjenje ljudskog podrijetla….Nicolai Levashov
  Rođenje: 8. veljače 1961., Kislovodsk, Rusija
  Preminuo: 11. lipnja 2012., Moskva,

 4. zenfjaka 15/03/2019 at 06:41

  Nije do s tečaja , vengo mere bit da je nešto drugo u điru… jopet nagovorija Krisnamurti i reka, ebte se s prijevodom, uzmite tečaj anglosakso sanksonsoksonsksong…
  https://www.wakingtimes.com/2019/03/08/j-krishnamurti-on-how-to-find-true-freedo/

  … land it… a bez pisme, neće… pa za dušu
  https://www.youtube.com/watch?v=vDcJpesUT38
  …:) ostane web i nar

 5. zenfjaka 14/03/2019 at 23:05

  … before take off, jedna za laku noć kome god… 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=BudvCadi5YA
  … a štaš… istina, lec go raid

 6. istina 14/03/2019 at 21:05

  ……Dragi čitatelji željni znanja………………………..idemo dalje s malo unazad po objavi ovog u prilogu ali uznemirenost na Zemlji “RASTE” da podsjetim s pogledom na ovaj prikaz ;
  https://media.nature.com/w800/magazine-assets/d41586-019-00007-1/d41586-019-00007-1_16383826.jpg
  Zemljin magnetski pol ubrzano ide prema Rusiji. Hoće li doći do zamjene polova?
  T.J.D. 5.2.2019
  …………Položaj ažuriran godinu dana ranije

  Američke i britanske državne agencije ažuriraju lokaciju magnetskog sjevernog pola svakih pet godina, no ove su godine to trebale učiniti ranije zbog sve bržeg kretanja magnetskog pola.

  Od 1831. godine, kada je prvi put pozicioniran u kanadskom Arktiku, sjeverni magnetski pol se pomaknuo oko 2.300 kilometara prema Sibiru, a njegovo pomicanje se od 2000. godine ubrzalo s 15 na 55 kilometara godišnje.

  “Razlog tome su turbulencije u vanjskoj, tekućoj jezgri Zemlje. Tamo se nalazi vrući ocean željeza i nikla, a njegovo gibanje stvara električno polje“, rekao je geofizičar Daniel Lathrop sa Sveučilišta Maryland.

  Zemljin južni magnetski pol kreće se mnogo sporije od sjevernog.

  Polovi će zamijeniti svoja mjesta

  Svjetski znanstvenici smatraju da će magnetski polovi na kraju zamijeniti svoja mjesta. To se već dogodilo mnogo puta u povijesti Zemlje, ali ne u posljednjih 780.000 godina.

  “Nije pitanje hoće li magnetski polovi zamijeniti mjesta, pitanje je kada će se to dogoditi”, rekao je geofizičar Lathrop……..
  …..eto malo sam izprepisivao……ima tooooogaaa joooooš……………eeeeeeee pa ako ima nekog da se malo javi….. ko prati kretanje V E N E R E…….lipo ju moremo gledat ujutro od 4:22 – 5:55 na jugoistoku u ovo vrijeme -ja pratim od 2013 i nebi još navodio neke recimo”pouzdane”tvrdnje oko toga no ima zanimljivi snimak nadzorne kamere sa promatračke stanice Newmajer na južnom polu di se vidi pojava planeta za koji se nezna da se pojavljivao no od upućenih je nazvan zemljin tamni blizanac koji je kružio po paraleli iza sunca istovremeno sa Zemljom i zato nismo znali za njega….bili netko koju o tome ?
  znamo da planeti međusobno utječu jedni na druge magnetizmom a zemljica nam mjenja položaj što zaslužuje našu pažnju

 7. istina 14/03/2019 at 19:44

  ANASTASIJA
  Postojim za one, za koje postojim
  shvatiti tu dubinu poruke Vladimira preko Anastazije- uzvišena bića i pokušati prenesti drugima je uzvišen zadatak
  ………Vladimir Megre-Anastazija.
  pogledajmo energetski zapis……vladaj ……MIR …..mene ide-(Me….gre)………..A………..na ………….stazi…………..J A
  dakle u imenu te već postavlja na stazu-put na kojem primaš onoliko kolkio si spreman primiti
  ……Priča o Anastaziji priča je o neobičnoj ženi, obdarenoj sposobnošću iscjeljenja duše i tijela čovjeka. Anastazija nas želi ujediniti svojim zračkom ljubavi i ujediniti u čistoći namjere.
  ……znači u tom imenu je već poruka za izlazak na duhovnu stazu samospoznaje-samoostvarenja sebe i postizanje čistoće življenja..
  …”Anastazija nas želi podsjetiti da je trenutak da nešto učinimo upravo nastupio, želi nas ugrijati svojim ‘zračkom’ ljubavi i ujediniti u čistoći namjere.

  U nastavku priče o Anastaziji, u prvome dijelu VIII. knjige pod naslovom «Nova civilizacija», naša se Zemlja prepoznaje kao mjesto preobrazbe, s koje će, slijedeći Božanski program, sretno čovječanstvo širiti sreću u čitav Svemir.

  Ishodištem kozmičke preobrazbe javlja se ‘novi čovjek’ – u svjetlu ruske filozofije ‘srebrnoga vijeka’ (V. Solovjov, N. Berdjajev) – ‘bogočovjek’ – čovjek proširene svijesti, uzdignut do razine viših svjetova, u Anastazijinome poimanju – čovjek -sustvaratelj, sposoban nastaviti Božje djelo stvaranja.

  Takav će se preobraženi čovjek uzdići na putu kozmičke evolucije, i prema Anastazijinome shvaćanju, podarit će život planetima u Svemiru. U tome i jest njegova viša svrha: čovjek je stvoren da bi vječno postojao i vječnost je pred onima koji stvaraju budućnost za sebe i svoj rod. Prema Vladimiru Megreu riječ je upravo o Anastazijinim čitateljima, koji, možemo reći, u dodiru sa zemljom i posredno s Bogom, stvarajući svoje prostranstvo Ljubavi, predstavljaju nositelje duhovne revolucije ‘novoga doba’.

  Vrijeme preobrazbe je upravo nastupilo, jer kao što kaže Anastazija: „Zabljesnuo je On u Svemiru novom misli – koja predstavlja snažnu energiju, ali koja i sudi. U raspravama i legendama se mnogo govorilo o Božjemu sudu. On se nečujno i kradimice približio. Božji će sud zadesiti sve ljude na planetu Zemlja. Svatko će biti sam svoj sudac. Onaj tko odabire život i tvori stvaran život, bit će vječan i bit će nalik na velikoga Stvoritelja Svemira.” Ili, drugim riječima, bit će dostojan svoga roda, ostvari li svoju višu prirodu u zalog budućih prosvijetljenih naraštaja. ”
  ….. Po tvrdnji Anastasijinoj, u tekst su utemeljena povezivanja slova i kombinacije rječi, koje BLAGOTVORNO UTIČU NA ČOVJEKA Osjetiti taj uticaj je moguće, kada pri čitanju na sluh ne utiču spoljni zvuci, …………..recimo nešto kao Totove Smaragdne tablice za koje se kaže …..iako moguće ne razumiješ ništa……ALI ČITAJ…………rječi su ennergetski nabijene te um prima iako nisi svjestan

  • istina 14/03/2019 at 20:01

   “DUŠOM OTVORENOM NA ŽIVOT POKUŠAJ DA PROGLEDAŠ. OČISTI MISAO OD TAŠTINE JALOVE I TADA ĆEŠ UGLEDATI SVJET, TVORCA SVEMIRA I SEBE«.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica