Treća konvencija živog čovjeka – “A sad adio 2.dio”

Proglašavanje zajednice “Živi Čovjek” uspostavljenom samo je jedan pravni moment izražen u trenutku vremena, a koji je bio na ovoj konvenciji, dok je stvarni suverenitet davno prije već shvaćen u našim srcima i umovima. Tako je ovo proglašenje samo odjek svijesti i razumjevanja života i iluzije života, te izabiranje ovog prvog. Pitanje je časti u pravnom prometu obavijestiti trgovce o svojim namjerama da ne bi slučajno stupio nogom na njihove područje interesa. Ja ti kažem što ću napraviti, a ti mi reci da li je to u redu ili đuti zauvijek. Propustom roka, šutnja je jedino moguće pravno sredstvo, bolje rečeno nije sredstvo jer pravnih ljekova tada više nema. Mi smo u pravu! To je proglašeno na ovoj konvenciji!

Slobodaje stoga samo u ovom momentu postala pravna činjenica. Čak je i živi čovjek postao pravna činjenica pa tako identifikacija sa istim ne bi smjela biti tretirana više ludilom ili psihijatrijom. Ali otom po tom.

 

6 thoughts on “Treća konvencija živog čovjeka – “A sad adio 2.dio”

 1. istina 11/06/2019 at 14:17

  ….. – “A sad adio 2.dio”……..red je i odpivat
  https://youtu.be/iVGMJBtM2kM

  • istina 11/06/2019 at 14:29

   i +
   Svemir uvijek funkcionira kroz dinamičnu razmjenu s tvojim tijelom, umom i okruženjem. U naravi su davanje i primanje samo različiti aspekti protoka energije u svemiru, odnosno ono što omogućava kontinuirano obilje u kojem uživamo. Baš kroz tu vitalnu protočnost sve što želiš i trebaš može biti tvoje.
   …………..Naša današnja usredotočujuća misao jest:
   „Danas i svakoga dana, ja dajem ono što želim primiti.”

   Kao što je Buda rekao: „Tisuće svijeća se može zapaliti jednom jedinom svijećom, a da se život te svijeće ne skrati. Sreća se nikada ne smanjuje kada se dijeli.”

 2. Melita 10/06/2019 at 06:33

  Fukuyamma: 1.”Kraj povijesti” 2. “Politicka gnjiloca”

 3. Melita 10/06/2019 at 06:30

  Eh barba, 40 grupacija je respektabilna cifra. Ali bit ce ih jos cim nekog optuze kao ” laznog proroka”. “Poslodavac”-sustav najradje salje u programsku misiju zene – zavodnice. One lako zavode i lako se daju zavesti. Zbog toga su izuzetno pogodne. Ulaze najradje tamo gdje postoji bilo kakva tendencija ili ideja izlaska iz programa. To im je najdraze podrucje. Na srecu ne razumiju da tamo nemaju doseg jer je program vrlo prepoznatljiv. Kako kaze D. Icke u ” Odlogiranju, iskljucivanju iz Matrixa (iluzije)”. Tako da one mogu naklapat do mile volje. A zasto zapravo i ne bi, to im je posao.
  Korado-genijalac!!!!! i to sto radi u Visnjanu. Pa nista, onda cekamo 2036 godinu. Do tada ce i Fernando moc rodit da se ne zeza sa zenama!!!! (sala mala). Glavna vijest je ipak prokletstvo besmrtnosti i kad dodje homosuperior ili homosimbiota. On ce reci da li ima 10 ili 90% ludih/pametnih!!!! A ako se ova buducnost “osusi” onda svi u Zapadno Rimsko Carstvo tzv ZRC (raj za program)……

  • istina 10/06/2019 at 21:31

   haaaaaaaa,,,,,,,,ma baš si dobraaaaaaa no neću zapeti di je bolje da ostane tamo di i je a mi ćemo u miru ovdi nastaviti…pa gle oko tih grupacija..može mislit ko šta hoće…osobno nisam sreo ženu koja zna da joj je beba ukradena već samo čitao i susreo jednu koja to proučava i bavi se regresijom..ma zbilja me radoznalost odvede svukuda pa tako i dok čitam jedan komentar na sajtu svjetloradnici-ugašen je……. meni zuji…ovaj ti je otiman i zbog toga se drogira-naravno da je slušam taj unutarnji intuitivni glas a i zanima me ta tema…pa tako odlučim uči u kontakt s tom dušom i sve se odigrava kao da sam režiser i snima se film……i dobijem mejl adresu i počnem namještati susret jer mi i nije živio daleko te odputujem do njega da provjerim jeli to istina….naravno priznao mi je da je otiman ali detalje tog proživljavanja je izbjegavao govoriti i ispred mene zapalio đoint jer ni moga izdržat ali me ono šokirao da sam bia bljed ka krpa….. kad je spomenia ko mu je otac i gdje je došao na studij i ja shvatim da sam mu sreo oca kao studenta iz Bagdada a i majku…….eto toliko o djelu tih koji se poigravaju s nama…no Korado…me razočarao…odbio mi je komentirati onaj video iz Italije koji sam nedavno pokazivao da se nešto vidi ispod sunca.-poslao sam i njemu da kaže svoje no upitno je koliko on sebi smije dozvoliti da kaže koliko ustvari zna…jasno da je tu otvoreno za manipulaciju s ovo malo pameti što imamo….inače dobar ti je komentar

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.