Superiornost

superiorityOgraničenja mog jezika su ograničenja mog svijeta!“ Wittgenstein

Živimo u pravnoj državi koja je dio pravnog (civiliziranog) svijeta. Ipak u tom pravnom svijetu se upravno najveće svjetske sile ne drže zakona, počevši od samog Vatikana, preko USA, Velike Britanije, Izraela itd. Te sile su potpuno iznad zakona i nikome nisu odgovorne za ono što čine niti za zločine koje su počinile. Dakle radi se o svojevrsnom izdvajanju od cjeline, ideji superiornosti tj. eksepcionalizmu. Mi smo moćniji i pravo sile nam daje za pravo da se nazovemo elitom, svjetskim policajcem, „filantropom“ ili širiocem „demokracije“.

Odakle dolazi ta ideja nadmoći, izdvojenosti, eksepcionalizma i time prava da se šamaraju svi ostali koji ne „slušaju“, tj. razmišljaju svojom glavam? To je izvorno religiozna ideja primjenjena na područje svjetovnog života. Najvjerovatnije sve počinje sa onom legendarnom izjavom/zapisom da je čovjek načinjen po liku i naličju samoga Boga. Skladno tome čovjek je božanski projekt, postavljen od Boga da bude iznad prirode (biljaka, životinja, minerala i Zemlje same) i ima pravo da njome upravlja, te ako mu se prohtije i uništi sve živo i neživo na Zemlji i okolicu. Tu leži ne samo ključni razlog čovjekove individualne „slave i mizerije“ (koju je zapravo temelj samovažnosti ili ega), već i naše civilizacijske (predatorsko-depresivno-samoubilačke).

Ukoliko nam se svidi gore navedena ideja o superiornosti čovjeka, jer smo povjerovali u prijevod teksa čiju točnost nismo provjerili, u odnosu na njegovu okolinu, u samom startu smo sebe spriječili u procesu desocijalizacije tj. evoluciji od osobe do čovjeka. Kao što je ideja osobe temelj našeg društvenog sistema, tako je i ideja superiornosti „čovjeka“ temelj našeg sistema vrijednosti. Ideja superiornosti (nadređenosti) neminovno podrazumijeva ideju inferiornosti (podređenosti), dualizma, šizofrenije, ideologije, hijerarhije, vlasti, ropstva, nasilja…

Osjećam da ideja superiornosti nije domaćeg, zemaljskog porijekla, već da je uvezena u procesu kolonizacije i genetske preobrazbe, detaljno opisanog u Bibliji. Uvjeriti jedan narod-pleme da je „izabran“, znači dati mu pravo da vlada i porobi/istrijebi ostale narode i cijeli svijet. Dovoljno je samo kreatora te ideje nazvati ocem svih ideologija i umjetnog socijaliziranog svijeta, umjesto „stvoriteljem neba i zemlje“, pa će cijeli „nesporazum“ koji se bazira na pogrešnom prijevodu, a sputava proces evolucije svijesti već milenijima, postati vrlo jasan i lak za razumijevanje.

Ideja superiornosti nije ljudska, nije prirodna, nije zemaljska. Bijelac nije bolji i važniji od crnca ili indijanca. Čovjek nije bolji ili važniji od mrava, vjeverice ili koprive. Sve dok se sa tom idejom, kao temeljem svih ideologija otvoreno ne obračunamo i ne damo joj mjesto koje joj pripada (Karepovac naše galaksije), nećemo biti u stanju postaviti na noge temelje nove, prirodnije civilizacije. Ideja superiornosti je sila koja drži ovaj svijet iluzije, ideologije, religije, prava, uma, ega na okupu ili životu i kojeg mi svakodnevno hranimo svakodnevnim svjesnim i nesvjesnim ponavljanjem naših individualnih stavova. Prirodni svijet ne može nastati dekretom kojeg će onda prihvatiti mase apatičnih i pasivnih pučana, već kao rezultat individualne discipline nepodržavanja svijeta ideologije ili prestanak laganja samoga sebe.

Religija je majka svih ideologija. Jedna interpretacija mističnog individualnog iskustva postaje kolektivna dogma, prototip ispravnosti. Onaj koji vjeruje postaje bolji i vrijedniji od onog koji ne vjeruje. On ima nešto više što onaj drugi siromah nema. Ideja-uvjerenje o superiornosti je ne samo temelj svake organizirane religije već i stanja svijesti koje nazivam romantika.

Religija, kao prototip ideologije je do sada najsofisticiranija bio-tehnologija za nevidljivu i pasivnu manipulaciju kolektivne svijesti. Živi čovjek po definiciji ne može biti religiozan, jer posjeduje individualnu svijest. Vjernik, kao dio stada, ne posjeduje moć samostalnog promatranja i odlučivanja. On je samo izdanak kolektivne (ne)svijesti, njen podanik i rob. Vjernik ili osoba je nešto poput zombija kojeg se kontrolira sa daljinskim upravljačem. Vjernik svoje samosažaljenje i žaljenje drugih smatra ljubavlju i veliča znakove srca u svojim sentimentalnim sanjarijama. Romantika je istinske karakteristike srca zamjenila surogatima kolektivnog kiča. Istinski atributi srca su gibanje, aktivnost, hrabrost, unutrašnja tišina, samosvjest, iskrenost, istinoljubivost, radoznalost, istraživački duh, revolucionarnost u individualno-transformativnom smislu. Ideal časnog (moralnog) života koji znači živjeti sa svojim srcem i hodati stazom svog srca, je u našem perverznom romantičnom svijetu zamjenjena „časnim“ žrtvovanjem za potpuno neprirodne državno-religijske ideje i ideale. Naš autentični ratnički instinkt za slobodom ili dosezanjem individualno-evolutivnih ciljeva, vještom se manipulacijom transformira u mržnju i bijes, te upotrebljava na poljima masovnih kolektivnih žrtvovanja. U našem svijetu iskrivljenih sistema vrijednosti se nevidljiva manipulacija kolektivne svijesti svijesti slavi kao nešto sveto, dok se vidljiva manipulacija individualne svijesti tabuizira. Seks i droge nisu zadnji tabui, već lukavi trikovi da se naša pažnja usmjeri na lažne probleme. Glavni tabu je oslobođenje individualne percepcije širokih razmjera. To se mora spriječiti pod svaku cijenu, jer predstavlja glavnu opasnost za umjetni državno-religijski sistem, pošto ga automatski razotkriva kao onaj nametnuti i neautohtoni.

Za kraj bi još napomenuo jednu od najlukavijih ideoloških zamki, koja je u međuvremenu postala parola sa slatkim okusom romantike i inficirala gotovo cijeli new age. To je podcjenjivanje moći ideologije. Mitološka zvijer sa tisuću glava danas je svedena na lakrdiju iluzije, na digitalni program. Romantična ideja vječnosti, koja omamljuje pažnju i umiruje naše strasti za slobodom, direktno je translatirana iz pogrešnih prijevoda biblije u moderne znanstvene rasprave o energiji i besmrtnosti. Ima li boljeg sredstva za umirenje i uspavljivanje od te ideje, koja je još i „znanstveno dokazana“. Vjera u sentimentalnog religioznog Boga je zamjenjena u vjeru u racionalnog znanstvenog Boga, ostavljajući u superiornoj i najvažnijem biću na svijetu, čovjekovom umu, pustoš i bijedu apatije, pasivnosti i depresije. Vjera u umsko-ideološki konstrukt vječnosti živi vječno, dok hajdučko srce umire u junačkom aktu promjene.

12 thoughts on “Superiornost

 1. Melita 03/07/2018 at 17:47

  Vjerojatno moramo proci kroz tu “predatorsko-depresivnu-samoubilacku” fazu da bi bili blize onom sto zelimo dokuciti!!!!!

  • istina 05/07/2018 at 09:28

   dobro je da i kad se ne pita
   da se javi i lipo ime Melita
   koja pokazuje da misli i vrijedno č i t a
   obrati pažnju na prilog iz Sočija i dobro bi bilo da o tome daš i svoje mišljenje i tamo se spominje Vega koju na večer možeš pogledati kao i saturn-Mars-jupiter kako je i pokazano pa evo poveznica iz knjige Sal Rahela Utemeljitelji a komentar si dala na izvadak “Jedini planet izbora” Philis Schlemer di objašnjenja daje TOM predstavnik Vjeća svjetova što naravno svakome na volju o percipiranju takvih obraćanja….i meni ima veze sa pojmom BOG
   Temeljna rasa čovječanstva

   Originalna osnovna rasa čovječanstva, elokventno objašnjena u knjizi “The Prism of Lyra”, od autorice Lysse Royal, počela je u Lyra/Vega sazviježđu. Lyra/Vega sistem je vidljiv vašim jednostavnim teleskopima i nekima od vas je vidljiv vašim golim okom na noćnom nebu. Nećemo vam reći gdje je lociran, zato što se to mijenja sa okretanjem Zemlje i sa promjenom sezona, ali možete konzultirati zvjezdane karte za točnu lokaciju Lyra/Vega zvjezdanih sistema.

   Božja Glava je stvorila individualne duše znane kao Utemeljitelji, od kojih smo mi članovi, prije mnogo milijardi godina u vašem zemaljskom vremenskom okviru. Ljudske duše su počele život na 7. gustoći u Lyra/Vega konstelaciji. Svi vi koji čitate ovu knjigu i većina duša na vašoj planeti počela je vaše individualne inkarnacije kao duše na 7. gustoći u Lyra/Vega sistemu.

   Za vrijeme 900 milijuna godina eksperimentiranja, postojalo je mnogo čudnih i egzotičnih oblika koji su hodali vašim planetom. Neke od njih znate, uključujući dinosaure. Te DNK forme su stvorene kao nusprodukti naših istraživanja i istraživanja drugih grupa koje su radile sa nama.

   Prije približno 100 milijuna godina, primarna lokacija za rođenje individualnih duša je premještena u zvjezdani sistem znan kao Plejada. Vaša ljudska rasa bila je dizajnirana i finalizirana od nas u suradnji sa Božjom Glavom (sav rad je napravljen u suradnji s Božjom Glavom), i to u sektoru Plejada koji je slijedio odmah nakon zadnje galaktičke promjene (prije između 108 i 100 milijuna godina). Sistem Plejada se sastoji od približno stotinu zvijezda, od kojih su 7 Zvijezda poznate kao primarne zvijezde vidljive ljudskom oku sa Zemlje. Specifična konfiguracija DNK, poznata kao ljudsko biće ili homo sapiens je stvorena i propagirana u sistemu Plejada.

   Temeljna rasa čovječanstva je bila sa Plejada, pa ako imate dušu na Zemlji čiji DNK se primarno sastoji od Plejadske konfiguracije, mogli bi reći da ta duša pripada originalnoj rasi ili ono što ste nazvali Adamova rasa po nekim učenjima na vašem svijetu.

   Originalna rasa čovječanstva su originalno bili Plejadanci sa 7. gustoće. To uključuje ono što vi zovete konfiguracija Adama i Eve. Adam i Eva su metafore. Oni se ne smiju shvatiti doslovno. Pogrešno je uvjerenje da je sav život nastao od jednog muškarca i žene, i da se nastavio od tuda. Premda, sav život počinje kao otisak, DNK konfiguracija, u onom što zovemo „kodovi vatrenih slova“ ili „svjetlosni kodovi“ koji postanu svjetlosni ključevi ili DNK ključevi, koji postanu DNK molekule, i tada se te molekule propagiraju ili umnožavaju, ovisno o programu kodova koji se nalaze unutar svakog DNK vlakna. Moguće je proizvesti ljudsko tijelo direktno iz etera, umnožavanjem odgovarajućih DNK sekvenci, u istom vlaknu ili molekuli DNK.

   Ovu raspravu ćemo ostaviti relativno jednostavnom, jer znamo da većina vas niste genetski biolozi ili biokemičari, pa nećemo potrošiti puno vremena na pojedinostima individualnih DNK vlakana i kromosoma, kako se oni kombiniraju itd. To nije naša svrha.

   Naša svrha je da dobijete veću sliku o tome kako je nastao ljudski život u ovom zvjezdanom sistemu, i kako su druge slične životne forme djelovale na vaš svijet do danas.

   Temeljna rasa čovječanstva

   Originalna osnovna rasa čovječanstva, elokventno objašnjena u knjizi “The Prism of Lyra”, od autorice Lysse Royal, počela je u Lyra/Vega sazviježđu. Lyra/Vega sistem je vidljiv vašim jednostavnim teleskopima i nekima od vas je vidljiv vašim golim okom na noćnom nebu. Nećemo vam reći gdje je lociran, zato što se to mijenja sa okretanjem Zemlje i sa promjenom sezona, ali možete konzultirati zvjezdane karte za točnu lokaciju Lyra/Vega zvjezdanih sistema.

   Božja Glava je stvorila individualne duše znane kao Utemeljitelji, od kojih smo mi članovi, prije mnogo milijardi godina u vašem zemaljskom vremenskom okviru. Ljudske duše su počele život na 7. gustoći u Lyra/Vega konstelaciji. Svi vi koji čitate ovu knjigu i većina duša na vašoj planeti počela je vaše individualne inkarnacije kao duše na 7. gustoći u Lyra/Vega sistemu.

   Za vrijeme 900 milijuna godina eksperimentiranja, postojalo je mnogo čudnih i egzotičnih oblika koji su hodali vašim planetom. Neke od njih znate, uključujući dinosaure. Te DNK forme su stvorene kao nusprodukti naših istraživanja i istraživanja drugih grupa koje su radile sa nama.

   Prije približno 100 milijuna godina, primarna lokacija za rođenje individualnih duša je premještena u zvjezdani sistem znan kao Plejada. Vaša ljudska rasa bila je dizajnirana i finalizirana od nas u suradnji sa Božjom Glavom (sav rad je napravljen u suradnji s Božjom Glavom), i to u sektoru Plejada koji je slijedio odmah nakon zadnje galaktičke promjene (prije između 108 i 100 milijuna godina). Sistem Plejada se sastoji od približno stotinu zvijezda, od kojih su 7 Zvijezda poznate kao primarne zvijezde vidljive ljudskom oku sa Zemlje. Specifična konfiguracija DNK, poznata kao ljudsko biće ili homo sapiens je stvorena i propagirana u sistemu Plejada.

   Temeljna rasa čovječanstva je bila sa Plejada, pa ako imate dušu na Zemlji čiji DNK se primarno sastoji od Plejadske konfiguracije, mogli bi reći da ta duša pripada originalnoj rasi ili ono što ste nazvali Adamova rasa po nekim učenjima na vašem svijetu.

   Originalna rasa čovječanstva su originalno bili Plejadanci sa 7. gustoće. To uključuje ono što vi zovete konfiguracija Adama i Eve. Adam i Eva su metafore. Oni se ne smiju shvatiti doslovno. Pogrešno je uvjerenje da je sav život nastao od jednog muškarca i žene, i da se nastavio od tuda. Premda, sav život počinje kao otisak, DNK konfiguracija, u onom što zovemo „kodovi vatrenih slova“ ili „svjetlosni kodovi“ koji postanu svjetlosni ključevi ili DNK ključevi, koji postanu DNK molekule, i tada se te molekule propagiraju ili umnožavaju, ovisno o programu kodova koji se nalaze unutar svakog DNK vlakna. Moguće je proizvesti ljudsko tijelo direktno iz etera, umnožavanjem odgovarajućih DNK sekvenci, u istom vlaknu ili molekuli DNK.

   Ovu raspravu ćemo ostaviti relativno jednostavnom, jer znamo da većina vas niste genetski biolozi ili biokemičari, pa nećemo potrošiti puno vremena na pojedinostima individualnih DNK vlakana i kromosoma, kako se oni kombiniraju itd. To nije naša svrha.

   Naša svrha je da dobijete veću sliku o tome kako je nastao ljudski život u ovom zvjezdanom sistemu, i kako su druge slične životne forme djelovale na vaš svijet do danas.

 2. Melita 03/07/2018 at 17:41

  Istina,
  Cini se da covjek o Bogu zna tocno onoliko koliko je to sukladno njegovu evolutivnom razvoju u ovom trenutku. To sto mi danas o Bogu ne mozemo reci gotovo nista, ili to sto bismo god rekli o Bogu bilo bi vise pogresno nego ispravno, ne znaci da je on trajno nespoznat, nedokuciva enigma itd., vec znaci da u ovoj fazi o njemu znamo onoliko koliko trenutno mozemo primiti. Pokusati dokuciti spoznaju o Bogu prije nego za to budemo sposobni na razini vise svjesnosti isto je sto i stati navrh visoke planine i pokusati letjeti. Tako otprilike izgleda u ovoj fazi svaki ljudski pokusaj objasnjenja, objasnjavanja ili tumacenja tko je Bog. Drugim rijecima to je pokusaj da mi kao dualna bica objasnimo ono sto nema dualnost. Putem dualnosti objasnjavamo ne-dualnost. To je gotovo tragikomicno. Na pr.kad John kaze Tomu: “Bog je sjedinjena beskrajna inteligencija potpomognuta cistom ljubavi. A raste od ciste ljubavi.” To je vrlo problematican pokusaj njegova tumacenja nedualnog Boga pomocu dualnosti. Zasto? zato jer ako je nesto “sjedinjeno”, “beskrajno” “inteligentno” “potpomognuto” i “cisto”, to su sve atributi koji posjeduju svoju suprotnost. Posto je Bog nedualan, on nema suprotnosti (osim u nasoj percepciji “bog-vrag”). Ali mi nazalost nista ne mozemo pojmiti osim preko suprotnosti i stvaranja predodzbi, slika. Kao sto je na pr. ova slika koja usporedjuje Boga sa kisobranom i njegovim zicama!!! Stvaramo slike da bi shvatili. Na isti nacin neprekidno radimo istu gresku. Stvaramo sliku Boga. Ako ne fizicki, onda u glavi. Medjutim Boga se ne moze ni sa cime usporediti, on nema usporedbu. Tako nadalje kaze John Tomu “……. a raste od ciste ljubavi”. Prije toga kaze: “Bog je Konacno”. Nakon toga kaze “Bog je beskonacna inteligencija”!!! Ono sto je konacno ne raste. A ono sto je beskonacno nije konacno!!! Takodjer kad kaze “…potpomognuta cistom ljubavi” je gotovo nesuvisla kombinacija odvajanja Boga od ljubavi koja njemu pomaze ili ga potpomaze/podupire!!! Boga ne potpomaze cista ljubav. Bog jest ljubav!!!!! Osim toga ljubav ne moze biti necista. Nema neciste ljubavi. Ono sto je necisto nije ljubav. Ljubav ne moze biti na pola cista, na pola ne!!!! Ako kazemo “ljubav” onda je ona nesumnjivo cista. Sve drugo nije ljubav!!!! Da bi John rijesio te paradokse na kraju kaze: “…u Boga su sve stvari moguce”!

  Bilo bi pogresno shvatiti da ovime zelim kritizirati autora ovog dijela. Upravo naprotiv. Sto vise pokusavamo dokuciti trenutno nedokucivo, to cemo dalje dogurati i mozda shvatiti koje uvijete prije toga trebamo ispuniti. Upravo zato sam u prethodnom komentaru i naglasila izrazitu vrijednost biblije. A ovo je jos jedan dobrodosao pokusaj vise. Moramo biti sretni sto je napokon nakon 2000 godina probijen put koji je do nedavno bio cvrsto zatvoren. Prema tome nema losih iskustava. Svako iskustvo je dragocijeno. Mogli bismo jos dodati, narocito ako nije steceno na vlastitoj kozi!!!! (Sala mala).

 3. Melita 30/06/2018 at 19:53

  Mozda se ne radi samo o pogresnom prijevodu Biblije. Koliko god prijevodi bili pogresni ne moze se sakriti ono sto je u Bibliji evidentni i zbog cega je ta knjiga od najvise moguce i neprocijenjive vrijednosti. Vecina ljudi – vjernika Bibliju percipira kao rijec bozju, odnosno ono sto je Bog kroz nju govorio ljudima kakvi moraju biti, kakva mora biti njihova vjera, u koga ili u sto treba vjerovati, kako je covjek dosao na svijet, kako je nastao prvi grijeh, kako je svijet spasen itd….. Buduci da je kroz povijest od nastanka Biblije pa do danas bilo mnogo raznih ideoloskih i religijskih stavova od kojih su svi za sebe tvrdili da su krscanski, to se Biblija kao “nepromijenjiva bozja rijec” mijenjala kroz prijevode i tumacenja te biva prilagodjavana tim stavovima na razne nacine. Tako je ta najdragocijenija knjiga na svijetu postala izvor brojnih sukoba, ratova, krvoprolica sa neslucenim posljedicama. Medjutim kada Bibliju gledamo na ponesto drugaciji nacin tj kao knjigu koja nam na izuzetno osebujan i poseban nacin govori o tome kako su ljudi razumjeli Boga kroz period vise od 3000 godina, sto je on bio za njih, kako su ga dozivljavali, kako se s njim povezivali itd,, dolazi do izrazaja sva vrijednost i dragocijenost Biblije. Do izvjesne inverzije doslo je kada je covjek povjerovao da posto je biblijski Bog nepromjenjen, takva mora ostati i ljudska percepcija o njemu odnosno da se ljudska misao o Bogu ne smije mijenjati niti razvijati vec mora ostati ista kakva je bila u ljudi iz biblijskih vremena. Dakle citajuci Bibliju nisu vidjeli razvoj ljudskog shvacanja Boga od Boga kao mnozine (vise bogova), preko boga rata, boga vatre, ljubomore, zrtvovanja, unistavanja do boga ljubavi, spasenja, velikog suca itd….
  Niti jedna ljudska misao nije ostala tako dugo gotovo 2000 godina nepromijenjena kao misao o krscanskom Bogu. Ljudi i danas vjeruju da ako se promijeni njihova misao i shvacanje Boga, da ce se promijeniti i Bog!!!!! Nevjerojatno koje je to posljedice izazvalo za covjeka. Potpuno isto ucinile su
  brojne religije. Naprosto su “zamrzle” boga u kojeg vjeruju. Kad jos k tome dodamo doista krive prijevode koji covjeka cine superiornim nad prirodom i svim stvarstvom na svijetu, rezultat nas ne treba cuditi. Fernando, izuzetno fenomenalan clanak.

  • istina 02/07/2018 at 13:38

   ……moguće pomogne u razumjevanju postojanja kazarske mafije, Boga iz biblije i zašto Konstantinova cenzura u Niceji…i skidanje glava svim koji se usude ne prihvatiti i ostala ispiranja ljudske spoznaje i mozga…..danas se zna da je povjest naštimavana i da je u toku boj s tim strukturama…pogledati što ima za reći i David Wilcock…što je neki dan pojasnio i Fulford…..priložit ću i to……guglov prijevod
   Intervju 21. lipnja 2018. s pripremom za promjenu
   Odustati od sna kontroliranja svijeta kroz Jeruzalem

   (Benjamin Fulford) Ovo nas vraća u Rothschilde i G6 i sve to. Uvijek su se ismijavali od ostalih Europljana. Izrael je bio njihovo kraljevstvo, htjeli su vladati svijetom kroz Jeruzalem i željeli su provoditi tzv. Proročanstva, od kojih su mnogi imali … svejedno. Bitno je da odlučimo što radimo sa planetom. Morat će se odreći tog cijelog sanja o kontroli svijeta kroz Jeruzalem. Morat će se riješiti. BIS, njihovo sjedište, tamo. Još uvijek su u kontroli Njemačke i Francuske. Angela Merkel je jedini stvarni vladar krvi na vlasti. Macron je samo sluga visokog stupnja. To je to. Spuštaju se do trupa. Švicarskoj, Njemačkoj i Francuskoj – oni su rođaci, ali oni su na nekoj drugoj valnoj dužini. No, svibanj je također jedan od njihovih slugu. (Ona je) različita grana obitelji, ali još uvijek sluga. Zato ćemo se konačno morati nositi s tim ljudima. I to bi se moglo dogoditi.
   .pa počnimo ovako……..
   U svako vrijeme morate tražiti objašnjenje. Nikad ne smijete samo jednostavno prihvaćati.

   Bog i stvaranje

   Premda ovom poglavlju nije potreban uvod, postoje mnogi ljudi koji nisu povezani ni s kakvim konceptom Boga.
   Čitanje ovog poglavlja mogao bi biti proces prosvjetljenja koji nas navodi da revidiramo naše vlastite ideje o stvaranju,katkad neupitne od trenutka kad smo ih stekli…TOM: Na početku je bilo neophodno imati uspostavljeni oblik religije. Greška je bila u onim religijama koje su započele kontrolirati druge, i praviti se važnima, ane razumljivima.Čovječanstvo se sada buni protiv toga, i u ovo vrijeme postojeoni koji pokušavaju stvoriti jednu novu religiju. To je stari pokušaj da se preuzmenovo i oblikuje u njegovoj vlastitoj dimenziji. To sve potječe od sumnje i straha.Zapamtite da je ovo jedini planet potpune i cjelovite slobodne volje.
   JOHN: Voljeli bismo da nam se u budućnosti postavi pitanje “Što je Bog?” Sada i sami imamo o tome nekakvu predodžbu, ali voljeli bismo onima koji pitaju predočitidosljedan i razumljiv odgovor.
   TOM: Što je Bog za vas?
   JOHN: Pa, mnogo je načina na koje bih mogao odgovoriti. Mogao bih reći da je Bog Konačno, ili Ljubav, ili…
   TOM: To je sjedinjena, beskrajna inteligencija, potpomognuta
   čistom ljubavlju. A raste od čiste ljubavi. To je apsolutna vjera i apsolutna ljubav. To je Bog.Ako sumnjate da mi postojimo, mi to shvaćamo. Ali, zapamtite da u svakomod vas postoji Bog, i u svakom od nas postoji Bog, jer Bog je ljubav, a ljubav je usvima nama. A ako povremeno posumnjate u naše postojanje, onda zapamtite štosam vam rekao: s Bogom su sve stvari moguće i Bog je ljubav. A svoju ljubavodržavajte čistom, jer kroz nju će ovaj planet i ovaj Svemir evoluirati, i svi ćemo postati jedno s Bogom. Vi ste njegovi svjedoci, svjedoci Bića koje je Svemir. Azapamtite ovo: vi ste također Svemir, jer vi ste jedno s Bogom.Kad shvatite da u svakome od vas postoji potpuna moć da sve promijenite ikad to prihvatite, onda postajete istinski božanska bića. Također, kad shvatite da je ono što nazivate “religijama” zapravo poteklo od onih iz fizičkih civilizacija,onda morate, također, početi shvaćati više o Vrhovnome koji je Nepoznat. Ne stvarajte bogove od fizičkih bića, ne pridajite vlast fizičkim bićima – osimukoliko se ne smatrate njima jednakima. Shvatite da se vaš planet Zemlja nalazina rubu ponora – ako se zagađenje ne smanji, ono može vaš planet Zemlju zaraziti do tog stupnja da fizička bića više na njemu neće moći postojati. Ono ga neće uništiti, ali fizička bića neće moći živjeti. Najvažnije: budite radosni i znajte da usvojoj jezgri, svojem središtu, svojoj ruci, držite sposobnost stvaranja preobrazbe.Vi niste ovdje slu
   čajno, vi ste ovdje jer ste to tražili i izabrali. Znajte da zbog vas imi postojimo, i zbog toga vas volimo. Da. Možemo li vam objasniti jednog Boga?
   ANDREVV: Da, to bismo neobično voljeli saznati.
   TOM: Zamislite kišobran i svaka od njegovih žica, kojih ima dvanaest, stremi prema vrhu. Upravo je vrh jedan bog, a zapravo se sastoji od dvanaest.
   ANDREW: Postoji li na vrhu mala točka – geometrijski?
   TOM: Da. Energija se hrani i postaje jedno. Svih dvanaest stremi prema jednomekoje postaje Jedan. Ali, Jedan ne može postojati bez dvanaest. On je ravnoteža isklad i on je ono što Svemir drži u stanju sklada. Upravo je ovo sustav u kojem ne postoji jedan koji ima veću kontrolu od drugog većsu zajedno u skladu. Shvaćateli?……………….sljedeće:
   ”Zvjezdano posijani
   Ljudski rod nastao je iz kombinacije izvora, a jedan je bio zemaljski. Kako postoje ogromne varijacije okoliša u čitavom Uiverzumu, za svaki projekt genetičkog inžinjeringa inženjeri su ustanovili da je najprofitabilnije kao bazu iskoristiti domorodačku vrstu s planeta. U ovom slučaju, to je bila vrsta majmuna koji na Zemlji više ne postoji. Antropolozi koji traže kariku koja nedostaje nisu je našli jer je taj majmun bio izabran ne zbog svoje rasprostranjenosti nego zbog podobnosti.
   Kad je postojala odgovarajuća baza, napravljeno je nekoliko pokušaja. Putem genetičkog inžinjeringa, povećana je inteligencija i spretnost tog majmuna. Podržan je dvonožni stav. Kad kažemo eksperimenti, govorimo o stupnjevima kad je produkt bio ponovno vraćen na Zemlju, nakon što je boravio u laboratorijima. Proizvod genetičkog inžinjeringa potom bi ili preživio i uspijevao, ili zbog nekog razloga izumro. Češće bi produkt nestao. Neka agresija i nasilnost, što sada nastojimo ukloniti radi egzistencije u četvrtoj gustoći, bili su neophodni kako bi produkt u to vrijeme zaživio na Zemlji. Taj korak bio je ponovljen mnogo puta i na različitim mjestima na Zemlji, pa je to formiralo bazu za različite rase ljudskog roda koje danas vidite.
   Kad je ljudski rod bio kreiran genetičkim inžinjeringom, to je bilo pod izravnim direktivama Vijeća svjetova čitavo vrijeme i ni u jednom trenutku nije bila nakana da čovječanstvo postane roblje drugoj inteligentnoj životnoj formi. Naravno, kad je ljudski rod kreiran, različite skupine upravo su to imale na dnevnom redu. Govorimo o tome da misija nije bila ropstvo, ali da su se neki, koji su znali za produkt, vratili na Zemlju u pokušaju da se ogrebu za nov teritorij. To se događalo tu i tamo, s jednom ili drugom skupinom, ali sve je bilo kratkoročno i sve je zaustavljeno vrlo brzo nakon što bi kampanja krenula.
   I Kuran i Biblija pokušavaju, između ostalog, čovjeku to objasniti, no uglavnom je pogrešno shvaćeno. Stoga, kad tražite pravu historiju nastanka ljudskog roda, manje se zadržavajte na Kuranu i Bibliji……………..sljedeće……
   ……. Ljudi u sebi imaju dvije suprotne sile, jednu koja nas zove više prema pozitivnom te drugu koja nas vuče niže prema negativnom. Pojedine dane, jedna sila je jača od druge. Što se više pokoravamo jednoj od tih sila, ona postaje jača. Kako vrijeme prolazi, duša se sve više poravnava s jednom silom dok druga počinje slabjeti.Na vrhuncu ljudskog razvoja su ljudi koji su ili vrlo pozitivni ili vrlo negativni. Vrlo pozitivni imaju „zlatna srca“ i mudrost da
   učinkovito služe čovječanstvu dok negativni imaju „mračna srca“te inteligenciju s kojom manipuliraju čovječanstvom. Nakon što dosegnu određenu čistoću pozitivnosti ili negativnosti, prerastu ljudsko postojanje te postanu poput anđeoskog ili demonskog bića. Svatko od nas ima potencijal da postigne isto, ovisno o tome s kojom se silom unutar sebe češće poravnava………………….NARAVNO…tema nije laka kao ni manipulacije oko toga ali je očito da se razvoj života na Zemlji dozira i prati

   • istina 02/07/2018 at 14:03

    kog zanima ima kod Valtera još da se ne prepisuje kad je već tamo odrađen dobar posao…recimo može se krenuti od http://zvono-istine.org/brusenje-ustavnog-poretka/pa nastaviti listati arhivu vrijednih obrada i postava te komentara

    • istina 02/07/2018 at 14:10

     imamo i događaj Rusija-Soči…eto gle seli i nogomet tamo i klikni na komentar ostavit ću link s prevodom kome treba di je ostavljen otisak na temu rađanja..
     http://www.cropcircleconnector.com/2018/Kuban/Kuban2018a.html

     • istina 02/07/2018 at 14:14

      nažalost neće s prevodom već daje original..no tko treba nek pita poslat ću mu na mejl prevedeno no komentar žene-Maje Todorovske je vrhunski i ima smisla-povezanosti

 4. Ilija 29/06/2018 at 22:47

  Na ovu temu postoji jedna izuzetna knjiga:
  https://charleseisenstein.net/books/ascent-of-humanity/

 5. Ffff 27/06/2018 at 12:53

  E pa Fernando, jako ti je dobar ovaj esej. To je nešto što svi znamo a malo ko se usudi živeti potpuno predano sa ovim istinitim znanjem. Uspeo si da integrišeš i objasniš sve najveće ljudske zablude o sopstvenoj superiornosti.

 6. Ffff 26/06/2018 at 09:58

  Dokle čovek sebe smatra superiornijim i zaboravlja na ideju jednakosti, dotle će nastavljati sa razmaženim ponašanjem i uništavanjem i unižavanjem ostalih činilaca u prirodi. Ideja Boga je ideja sveta jednakosti i nepostojanja patnje ili bar smanjenja patnje. Juče posmatram vranu koja nosi u kljunu orah, ispade joj nasred kolovoza, kola jure, krc, nema više oraha. A baš se potrudila da nešto sebi pripravi za opstanak u ljudskom okruženju. Ostavih joj parče hleba iz torbe. Mene je ova scena rasturila na parčiće. Čovek je predaleko otišao u besu i bezumnosti i u ovom veku. Nije ga briga ni za kog osim sebe.

 7. FRA NE 26/06/2018 at 06:45

  Nije dosta karepovac,sad bi i svemir moga postat lećevica ,ako postoji 🙂

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.