Sexy, seksi, sve je tako sexy…

sexxyyJesam li bolji muškarac ukoliko posjedujem bolji auto? Jesam li bolja žena ukoliko imam bolju šminku i bolje garderobu?
Muškarci se rado „kurče“ sa onim što je izvan njih naivno vjerujući  da to stvarno pripada njima. Pokazujući materijalno bogatstvo tipa kuća-auto-jahta oni demostriraju svoju nadmoć nad drugim muškarcima, pritom nastojeći privući pažnju ženki. Pošto pravila društvenog ponašanja ne dozvoljavaju da se muškarci nadmeću za pažnju ženki tako što bi naokolo skakutali goli i nadmetali se tko ima ljepše i snažnije fizičko tijelo, fokus se prebacije na disciplinu nadmetanja posjedima. Vlasnik kafića je cool. Luksuz je seksi. Bogatstvo je neodoljivo privlačno, upravo karizmatično.
Bogatstvo daje mogućnost slobode od prisilnog rada. Ako sam bogat, ne moram više raditi-mučiti se-prodavati svoje vrijeme za novac  samo da bi preživio. Bogatstvo nam daje osjećaj nadmoći, važnosti i otvara vrata svijetu užitaka. Ipak bogatstvo i podjele koje ono stvara nije nešto prirodno, nešto izvorno ljudski. Ono je produkt socijalizacije, rezultat sistema vlasništva i sistema vrijednosti, sistema prisile, novca i prava, dakle dogovora  za koji smo zaboravili da je počeo kao dogovor. Pravni sistem i njemu pripadajući sistem represije je prvenstveno stvoren da zaštiti prethodno stvoreni koncept i sistem vlasništva.
Bogatstvo je rezultat nepravednog sistema raspodjele dobara.  Ja imam, a ti nemaš! Ovo je moje, ali ne pitaj odakle mi! Ne diraj moju imovinu jer ću te……..! Tko je prvi nekom dao pravo vlasništva? Tko polaže pravo na sve i tko ima božju potvrdu za to? Sve to možete saznati u knjizi o kontroli uma.
Bogatstvo je nemoralno u kršćanskom smislu, ali je ipak seksi.  Seks je također nemoralan u kršćanskom smislu ukoliko ne vodi oplodnji unutar ugovora braka. Seks o kojem mi ovdje govorimo ne tiče se produženja vrste. Seks je odavno postao i više od osobnog užitka. Seks je postao statusni simbol, čarobna formula za privlačenje pažnje ili način za uništenje političkih nepoželjnika od strane neo-puritanskih neoliberalnih medijskih moćnika .  Seks se koristi za bolju prodaju svega i svačega, poput vegete koja se mora dodati svim jelima da bi bili ukusni. Bogatstvo i seks su tako po nemoralu jednaki i oboje su nepoželjni istinskom vjerniku i duhovnom praktičaru.  Ali situacija u stvarnom svijetu  je malo drugačija. Ne treba biti „vidioc“ da se uvjerimo u činjenicu koja je vjerska organizacija najbogatija i seksualno najpreverznija.
Bogatstvo je seksi. Pošto je seksi, svi žude za njim. Ali što je to što nešto čini „ seksi“? Civilizacijski fenomen „sexy“ je novijeg datuma. Potpomognut modernim medijima postao je jedan od glavnih programa psihofizičkog hardware-a modernog čovjeka. Danas je „sexy“ neodvojivo od našeg osjećaja psiho-fizičkog zdravlja i blagostanja. To je jedan od glavnih stupova našeg samopouzdanja u socijalnim kontaktima. Biti „sexy“ znači biti „in“, biti „cool“. Biti ne-seksi znači biti „loser“, biti bolestan. Taj gubitnik nije ni bogat ni lijep, a oba ta atributa nam garantiraju pažnju okoline, tj. interes koji je danas u doba interneta postao novac. Gubitnik je danas novi naziv za onog izopćenog, ekskomuniciranog.
Bogatstvo i ljepota su dva nova Boga društva današnjice. Bog današnijce ima i novo ime, a to je „cool“. Cool je nešto vrijedno pažnje, tako da pažnja izravno postaje ono „dobro“ ili vrijednost za čim svi danas žude. Možemo to svesti na računicu:
Bogatstvo + ljepota=sexy=cool=pažnja=novac
Svjedoci smo civilizacijskog fenomena zarobljavanja pažnje, njegog smišljenog usmjeravanja u željeni cilj. Prisjetimo li se samo osnovnih pravila ratovanja i borbenih vještina, postat će nam jasno da je umijeće manipulacije pažnjom zapravo umijeće ratovanja i porobljavanja. Nebrojeni prmjeri iz povijesti nam govore kako su velike vođe lukastvom pobijedile nadmoćnijeg neprijatelja. Sjetimo se samo „Bitke na Neretvi“ i trika sa rušenjem mostova, ili smo to već zaboravili, jer se ne smijemo ili se sramimo sjećati?
Usmjeravanje pažnje protivnika u krivom smjeru je temelj svake elegantne pobjede. Ako je moj neprijatelj pijan, umoran, pospan, gladan, nervozan, bolestan, zaljubljen ili u snu, onda posjedujem popriličnu prednost koji lako mogu pretvoriti u pobjedu (naravno ukoliko nisam bahat kao neki nogometni reprezentativci).
Ako netko cijelo čovječanstvo uspava romantičnim snom sa mirisom seksa, onda to isto čovječanstvo doslovno nezna tko mu glavu nosi. Biti seksi ili nekoga ili nešto smatrati seksi, znači da smo već u drugom raspoloženju, drugom stanju svijesti, drugoj vibraciji u kojoj je pažnja svedena na „tunel pažnju“. Mi u tom stanju fokusiramo samo taj seksi objekt. Osjećamo se „dobro“, uzbuđeni smo i nemirni,  jer krv divlje kola našim žilama. Osjećamo se moćni i potentni ne shvaćajući da se nalazimo u svojevrsnom balonu percepcije,  koji je umjetno stvoren. To je primjer fragmentirane percepcije, različite od one trezvene, mirne, cjelovite. Trezvena percepcija opaža sve oko sebe u vodoravnom i vertkalnom krugu od 360 stupnjeva. To je mnogo potpunija pažnja od one kumulativno-tunelske.
Ipak kodovi trezvene percepcije i okus njene ugode je drugačiji, nama nepoznat. Mi smo navikli na okus one tunelske jer smo tako naučeni, tako smo isprogramirani. Zato nam se ugoda trezvenosti čini dosadna i blaga, a i sama pomisao na nju nam je odbojna.  Zašto? Jer smo uzgojeni kao romantičari koji trebaju teške droge da bi bili „high“ i tijelo nam je oguglalo na one lake, bivajuči zatrpano svakojakim smećem ideološkog i kemijskog karaktera.
Usprkos činjenici da romantičar kao teški ovosnik živi polu-život od „flash-a“ do „flash-a“, on vjeruje u svoju besmrtnost. Ima li išta absurdnijeg od toga? Vjerovati da smo besmrtni je moguće samo ako nismo trezveni. Dakle oni besmrtni su opijeni ili romantikom vjere ili romantikom svjetovnog kulta „biti seksi“. Vjerovati u besmrtnost mogu zapravo samo oni koji uistinu nisu ni živi, koji nisu zapravo svjesni sadašnjeg trenutka, koji nisu trezveni, već žive u induciranom snu svijeta romantike.
Realan svijet, kvantni svijet energije, svijet ciklusa rađanja i umiranja, posjeduje ugodu drugačije prirode. Na nju se trebamo naviknuti, stvoriti nove neuro-receptore, trenirati, čistiti se, istrajno namjeravati trezvenost, mir i tišinu uma i emocija. Uzmimo za početak primjer ljepote prirode, ljepote zemlje. Je li nam majka zemlja lijepa? Je li nam majka zemlja seksi? Uživati u ljepoti i seksizmu zemlje možemo samo ukoliko smo omjer skromnosti i bahatosti promjenili u korist ovog prvog.
Blaženi su oni koji  su svoje tijelo i svoju pažnju očistili od tog vampirskog virusa. Blaženi su oni koji su se desocijalizirali i postali nedostupni manipulativnim kodovima propagande.

 

10 thoughts on “Sexy, seksi, sve je tako sexy…

 1. Sandra 07/03/2018 at 11:35

  Mene iskreno bode u oči oksimoronski pristup svake “udruge” koja promovira tobožnje podizanje svijesti i tobožnje “informiranje o istini” jer, da se pravo izjasnim, nema toga koji zna što je istina, a onaj tko je spozna ne može je nikom drugom prenijeti, jer je svaki pojedinac jedino sam za sebe može spoznati- i gle čuda, uvijek se radi o nekakvoj financijskoj pozadini, u vidu donacija, kupi knjigu, seminar i tako dalje. Po mojem skromnom mišljenju sranje jer pljuješ po aparatu iz kojeg crpiš izvor zarade. Mislim, to je po mojem skromnom mišljenju kontradiktorno i bode u oči toliko da kad god naiđem na nešto za što mogu na trenutak pomisliti “možda ovo nešto i valja” dođem do pozadine koja bode u oči. Prozirno.

  • dražen 08/03/2018 at 13:14

   Nitko ne mora ništa ako ne želi, ako nema para i ne želi ništa platiti. Ja ću i dalje objavljivati tekstove i videa. Knjigu džabe neću dati. Ali lijepa riječ i eventualna zahvala za sav trud i ogromnu količinu informacija ne košta ništa. Ja ću i dalje objavljivati tekstove i videao zahvalio mi netko ili ne. Ipak zahvala je stanje više svijesti, pa razumijem ako to netko nikako ne može razumjeti.

  • neven 11/03/2018 at 16:36

   ja sam ponosan da mogu sudjelovati na seminaru.

   • tanja 11/03/2018 at 16:39

    i ja sam ponosna.

 2. doki 01/03/2018 at 23:12

  Duhovno zadovoljstvo najveće je bogatstvo svakog čovjeka. Sretniji je jedan bogalj koji vam s osmjehom na licu kaže dobar dan, nego nezadovoljni i nezasitni bogataš sa svojim raznim problemima… To je zato što mnogi gledamo van, vanjski odsjaj svijeta, lažnog bogatstva, lažne ljubavi…, ne prepoznajući svoje zatočeništvo. Kaže se: “Tko gleda van sanja, tko gleda unutra budi se.” Tko gleda van nema zaista unutarnji mir. Unutarnji mir istinski je mir. Ne postoji put ka miru mir je put, želiš mir budi mir. “Seksi ljubav” i “Seksi bogatstvo” nagonsko je i lažno… Bolje da imamo “tantričku ljubav”, bolje je i razumnije…

 3. autor_itet 28/02/2018 at 20:18

  @damir, viđeno, čovjek shvatio iluziju/dugu u obliku kugle:).Dobar članak evala ti Dražene. Decki @Vlatko,FRA NE, kroz vaše komentare još mislite da su samo žene sexy…, zaboravljate da smo svi zasebne jedinke i da je podsvjest u svakoga sexy, dok je svijest ne probudi:)

  • FRA NE 01/03/2018 at 09:28

   Sve ono što su žem ske spočitavale muš karcima upravo su to i postale možda i gore od objekta prodike , kao kad se na netu pojavi makljaža tog nježnijeg s pola !Kad mi je brat reka da mu kćer,moju nećakinju u osnovnoj školi maltretiraju jer je mirna i povučena te kako je ta moja draga djevojčica probila na kraju i izbila starijeg vršnjaka da se jadan mali usro ,a onda su roditelji pretpostavili da su možda problem moj brat i žena mu,dok im braco nije na roditeljskom objasnio da može bit puno luđe i gore (pravno naravski) jer ipak krv nije voda (i da li mi je bilo drago da je malo drago biće slomilo maloga DA potpuno podržavam jer ipak te okolina navede na ispravnu reakciju ) !GENI ,GENI GRANITNI ! 🙂 Pitam ja priju ,sad kad smo emancipirano rodno ravnopravni da li ti mogu zalipit šaku u glavu kad popizdiš ,a ona jadna bloka u nevjerici ,pitam je bi li išla štemat na gradilište ,teglit šut ,a ona me blido gleda ,ja je prenem ,šta je oli nismo ravnopravni ili je to selektivno ,na kraju bilo kakvo polariziranje je znak duboke nesvijesti i koliko god ti priča i objašnjava jedino te šok može dovest svijesti ,dok te ostalo uspavljuje !Ono čega sam svjestan je i žemsko i muško su izletili iz očevih testisa u materine jajnike tako da su do tog momenta oboje zapravo isti,pa kada muški bude moga rodit,ili žensko se oplodit bez spermića onda moš pričat o ravnopravnosti ,do tada sve su to pizdarije tete marije !Evo ti oglas iz zajebancije :Tražim dvije žene za ispomoć na gradnji kamene kuće ,obavezna fizička sprema za pomicanje i dizanje ogromnih kamenih blokova od 500- 1000 kg radno vrijeme 10 sati dnevno uz puno ljubavi ,sreće i znoja ,a plaća ….pa dogovorićemo se ljudi smo zar ne ,ma je ti k…. 🙂 ne zamiri ti štagod 🙂

 4. Vlatko 28/02/2018 at 10:27

  Kada se držiš budalaština koje propagira sotonistički kult zvan katolička crkva kao pijan plota, onda je seks nemoralan. No prava istina je da je seks smisao postojanja. Seksualna energija = životna energija. Smisao postojanja zapadne civilizacije je prikupljanje energije čovjeka, a to se radi tako što se čovjeka konstantno seksualno provocira. U tom smislu čovjek zaista jest baterija, kao što to Morpheus govori Neu u Matrixu. Umjesto da energiju koristi za svoju dobrobit, rimski kult smrti i kult lažnog znanja-znanost, čovjeka uvjeravaju da ta energija ne postoji da bi ga mogli iskorištavati kao baterije. Provociranjem se energija nakuplja i potiče na gibanje, a s obzirom da čovjek nije naučen kako da tu energiju usmjeri ka višim centrima i utroši ju na nešto korisno i kreativno, on traži način da ju izbaci ili suzbije. Otuda dolaze seksualne perverzije, emotivno žderanje, konzumerizam, alkoholiziranje, agresivnost i slično, jer se na taj način čovjek rješava nakupljene energije. Žene se na zapadu odjevaju kao prostitutke što djeluje na podsvijest muškaraca i automatski ih provocira htjeli oni to ili ne (ASMR). Zapravo zapadna civilizacija i kršćanstvo postoje zahvaljujući zlostavljanju i iskorištavanju životne energije muškaraca, unatoč tome što propagandna mašinerija sotonističkog vatikanskog kulta smrti uvjerava sve nas da su žene te koje su zlostavljane (fizički možda jesu ali to je samo reakcija na ovo nevidljivo zlostavljanje).

  U islamu je obratno, tamo se energija nastoji suzbiti i zato se događaju ekscesi kada muškarci iz muslimanskih zemalja dođu na zapad i budu preopterećeni vizualnim podražajima (ASMR) zapadnih žena-drolja. Svi se tome čude ko pura dreku a stvar je poprilično jednostavna…

 5. FRA NE 28/02/2018 at 10:02

  Kada perceptivno uočim modernu ljudsku ženku dok onako stegnuta klapa takima dok se spotiče(hoda),i njišu se zeppelini (nije glazbeni sastav) gori, doli ,jedina pomisao kao originalnog mužjaka je da ga meknen u pukotinu ,dok kada gledam zemlju ,ma sve šta ta zemlja sadrži(bez država i ostalih životinjskih tvorevina) je predivno i kao čovjek nemam poriv kao kod ženke da ga meknen(jer bi to bilo iznimno poremećeno,iako je zemlja puna rupa i tunela,izbočina i oblina )već je to ona izvorno čista ljubav i sreća samog prisustva bez seksualnih konotacija prema navedenom objektu ljubavi ,npr .pećina je prirodna rupa i moš uć u rupu ,ali jednako tako moš i izać kad te volja bez poslijedica ,dok je kod ljudskih ženki stvar obrnuta jednom kad si ušao neš tek tako izać majku ti tvoju pa makar ništa ne izašlo iz nje u smislu produkta kopulacije !Interesantna stvar mi je bila otkriti dok sjedim ujutro ispred kuće u planini ,pijem kaficu,ptičice pjevaju jutarnji pozdrav suncu ,odjednom mi se čovjekov najbolji prijatelj (pas ne ud) uspravi i markira u smijeru poremećaja u eteru,te nakon minut dva se čuje nekakva buka (ljudski glasovi ) što mi je počelo zvučat totalno neprirodno jer remeti prirodni zen frekvencija ,ali sreća je u tome što su ti poremećaji sve rijeđi jer se ljudi koji prolaze više ne zaustavljaju već nastavljaju dalje svoj put kojim su krenuli u šetnju da bi se vratili na mjesto odakle su krenuli ,na momente me čak zujanje roja pčela u paši podsjeti na žamor ljudskog govornog aparata što bi značilo da je frekventni spektar roja pčela,i ljudski govor indentičan odnosno nema nikakve razlike jel to govor ili zujanje ,mada zujanje ne smeta jer je prirodno namješten intenzitet,volumen i dinamika ,dok je ljudski žamor nekontroliran,iritantan ,i općenito se bavi besmislom automatskog postojanja ! Zemlja je i seksi i cool(pogotovo na -5 stupnjeva u 6 uri ujutro) onako kako nijedna žena nikad nije, niti će bit ikad ,meni barem za vas ne znan i nije da me zanima jer je priroda ipak lijepša u svakom pogledu ,a žene ,pa to su predivna bića ……………………… samo neisplativa jer previše troše na sto kilometara (auto mi troši manje na godinu sa gorivon,servison i registracijom) što me ne spriječava da fizički volim žene ,dok je predug boravak u blizini pizdarija poguban za miran suživot u tišini i osjećaju ,jer mir kod tih beštija ne traje dugo ,odnosno dok ne nestane novaca ili bilo čega za šta se vole zakačit !Ljubav je ipak samo riječ ,a ono što svi smatraju za ljubav je u stvari vezanost subjekta za objekt ,pa nije ni čudno što ponekad subjekt poželi izbost nožem ili sikiron objekt ljubavi kad popizdi (bog zna zbog kojeg ludila u glavici kupusa ) ,jer je ipak subjektova ljubav prema objektu apsolutno ludilo (svjedočio raznim oblicima i varijantama ludila raznih profila) i na kraju se ono što je stvarno samo otkrije i ispravi, a to je mir i tišina koju je u blizini društva ili ljubljene nemoguće postić (ne postoji ta mantra ni meditacija ) jer samo to društvo ili ” to” je temelj nemira i buke ,kako je barba tesla davno prije ispravno uočio da su žene teški teret koji izvlači enormne količine energije iz čovjeka ,bilo u obliku fluida ili malo suptilnije od toga ,pa mi neko ide pričat o vampirima ,vampiri su stvarni djeco ,svatko kući ima jednoga barem ,koji mu ćuća mozak na slamčicu non stop nešto pizdi ,dicu šalje debilima da ga nauče kako bit uspješan debil i onda još ima obraza preuzimat zasluge ako je dite uspilo ,a ako nije onda je samo krivo šta nije uspilo ,zašto roditelji ako stvarno (moš mislit)vole bezuvjetno(a ne vole jer ne znaju šta je to) vlastitu djecu ne promatraju biće u tišini i dopuste mu da se razvija u onom smijeru gdje ga srce vuče ,umjesto da priko vlastite krvi i mesa liječe svoje komplekse i odlučuju šta će dite jer ipak djeca ne znaju šta je dobro za njih ,tako da ipak svi problemi na zemlji postoje upravo zbog tako logički proračunatih umova prethodno kreativno usmrćenih,ali naravno svatko ima pravo podizati operativni sistem ili čovjeka, jer ipak većina želi proizvoditi mašine,a manje njih čovjeka ,jer je čovjek oduvjek bio ugrožen od stroja ,i kao da to nije dovoljno stroj ti se nameće kao regulator i učitelj ,a nije svjestan da ga se može ugasit kad god poželiš ,samo stisneš tipku za gašenje i iščupaš kabel iz struje što ću sad učinit 🙂 OFF YOU GO

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica