Sarajevska priča

predefinirano penjanjePrije 15-ak dana bio sam u Sarajevu da malo promoviram knjigu i opipam puls Sarajlija. U sarajevo sam dospio zahvaljujući jednom prekrasnom čovjeku imana Adi Bičakčić koji me je ugostio i od srca primio te organizirao emisiju i promociju knjige. Adi mi je ostavio krasan dojam jednog mirnog srčanog čovjeka koji gori od strasti da bude oslobođen. Tako je upoznao mene i iako smo se do tada čuli mnogo puta nismo se nikada vidjeli uživo. Kako god hvala mnogo Adi. Adi mi je organizirao promociju u Sarajevskoj Pivnici u kojoj inače kostuje stand up komičar i umjetnik Damir Nikšić s kojim sam se upoznao i družio u toku večeri. Damir je jako smiješan, ali i ozbiljan kad je politika u pitanju. Njegov nastup u kojem je govorio o Fadilu Stečajnom (novi bosanski premijer) jako je smiješan i zabavan.

ja i damir

Upoznao sam i još jednog prekaljenog borca i toretičara zavjera koji zapraovo o njima govori kao o činjenicama nikako teorijama. Riječ je o Vanji Elezu. Čovjek je jako prijatan i druželjubiv, kažu pravi Sarajlija. Sa njime nije nikada dosadno i ima bezbroj zanimljivih tema za pričati. Pravi onaj balkanac koji se uvijek dočeka na noge odakle ga god baciš. Nadam se da se neće uvrijediti na ovu moju opservaciju.

ja i vanja

Snimili smo i jednu epizodu emisije “Teorija Zavjere” koja će vam nadam se biti zanimljiva i edukativna. Ja sam se nekako trudio da o svemu rečem po malo, ali to možda ostavlja nekakav trag nedorečenosti, ili onome koji prvi put sluša stvari izgledaju nepovezano. Nažalost možda bi više vremena trebalo posvetiti pojedinačnim temama da se više uđe u dubinu i tako stekna bolje razumjevanje. Emisija je imala nekakvih tehničkih poteškoća i na moju žalost fali kraj u kojem sam odgovorio na ključno pitanje – “Koja je po meni najveća teorija zavjere ikada?”

 

5 thoughts on “Sarajevska priča

 1. oli 04/05/2017 at 21:24

  pa koja je najveća zavjera?
  Sigurno je nešto jednostavno, pred našim nosom.

  • trumba 05/05/2017 at 01:10

   napravi inverz uglavnom većine šta ti daju, pa ćeš možda vidjeti…
   da je zapravo iza nosa i problem i rješenje.
   😉

   • FRA NE 05/05/2017 at 06:13

    A možda samo sinusi i slina !!!:-):-):-):-):-)

   • oli 05/05/2017 at 23:01

    Vidiš trumba mi gledamo i slušamo iz glave pa mislimo da smo mi negdje iza očiju.
    Da su ti oči na koljenu mislio bi da si u koljenu a glava bi bila za razbijanje oraha 🙂

    • trumba 07/05/2017 at 17:44

     😉
     Ugodno sam iznenađen.
     Znači, ipak se razumimo.
     Super, da netko koristi štagodveć za nešto više osim za razbijanje oraha!
     😀

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.