Riječ dvije o promociji knjige

7df887732648e28eb29f0d7ac8f5522b65ed7344Primjetio sam da ljudi više vole slušati nego gledati moja video uradke. Nisan valjda toliko ružan? Puno njiih je reklo da su im emisije na radio braču bile fenomenalne, pa sam eto odlučio da svaki oblik priče koja se odvija u eteru postavim na stranicu ukoliko je to moguće. Nikad se ne zna što kod nekoga može upaliti motor ili pokrenuti crknutu bateriju. Stoga danas malo dnevnog trača sa Jadranskog radija i emisije “Priroda i društvo.” u sklopu promocije knjige u Splitu.

 

 

One thought on “Riječ dvije o promociji knjige

  1. antropolog 09/11/2016 at 18:13

    pa nebi ja reka da je tako.. kod mene si ostavija dojam ka čovik koji u svakom trenutku zna sastavit misal i ono najvažnije je izreč – šta sad ima veze di i kako i na koji način?. vidiš kod mene je sve ravno, flegma, i onda kad iman momenat nema te sile, moga bi i tebe čak nadmašit.
    a kod tebe je to šta se cijeni, jel misal ti je kristalno jasna i najvažnije ona prava, istinska. to ljudino i samo naprid. ja ti se zafaljujen, moran i Valtera ovid uvalit, jer takve san vas zateka, i nadan se jednega dana čemo se i skontat nasuncu digiod?
    ps
    ovo kad minjan ovo Naziv * to je ka da pari da nas je više. neka se neprijatej usere ugače, kad vidi da nas je svakin danon više i više. a ne uvik isti komentiraju. 😉

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.