Radionica “Tko sam ja?”

tko-thumbVječna je težnja čovjeka da se osjeća bolje, ljepše, jače i sigurnije. Mnogi pokušaji čovjeka na tom putu bivaju neuspješni. Ili ne uspiju doseći što su zamislili ili ako su dospjeli do cilja, on ne pruža ono što bi trebao pružati. Posebno je to vidljivo u sistemu kada ljudi nikako ne uspjevaju postaviti sistem na onu točku da on bude dobar.

Želim biti veseo i riješiti svoje probleme, živjeti neopterećen. Ponekad uspjevam, ali stvari se vraćaju. Zašto mi ne ide od ruke iako pokušavam? Mučim sa sa sobom, ne znam kako se toga riješiti. Imam problema i sa poslom, sa državom, porezima? Na to ne mogu utjecati, zar ne? Ovo su pitanja koja muče mnoge ljude i na koja bezuspješno tražimo odgovore.
Žašto?
Zato što si nismo postavili ispravno pitanje. To pitanje i potraga za odgovorom na to pitanje dovodi do razotkrivanja problema pa i mogućnosti rješavanja.

To pitanje je: Tko sam ja?

Što je to čovjek?
Što je to osoba?
Što je to karakter?
Što je to osobnost?
Što je to fizička/pravna osoba?
Što je to građanin?
Što je identitet?
Kako se postaje osoba?
Koja je razlika između znanja i vjerovanja?
Što znači znati i misliti da znaš?
Zbog čega je ovo pitanje ključno za slobodu u svakom pogledu?
Što je to um?
Što je to emocija?
Kako um gleda na svijet?

Na ova i mnoga druga pitanja možemo zajednički pokušati pronaći odgovor na poludnevnoj radionici “Tko sam ja? koja se održava u Stobreču pokraj Splita.

Datum održavanja radionice je 12.11. (subota) od 11-16 sati, a cijena je 200 kn.

Vaše ime (obavezno)

Mjesto stanovanja

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon/mobitel (obavezno)

Broj ljudi(obavezno)

Vaša poruka

Ukoliko vam se sviđaju članci na ovoj stranici i želite je i dalje čitati i pratiti molim vas da pomognete u njenom daljnjem postojanju. POMOĆ

One thought on “Radionica “Tko sam ja?”

  1. autor_itet 21/10/2016 at 18:53

    Molim kontrolauma.org, da mi vijesti proslijeđuju na e-poštu kojom se koristim u komentarima, jer i to sam ajmo reć ja;) , i btw tako mi je lakše, unaprijed hvala.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica