Radionica “Odstranjivanje čakri”

heart-chTko prati moju stranicu možda zna tko ne prati vjerovatno ne zna. Ja sam proučavatelj duhovno- psihološko- mentalne-pravne fizičke stvarnosti. Pokušavam sve ove dimenzije i nered koji vlada logično i razumski strpati u jednu sliku u kojoj će biti jasno kako je čovjek postao ovo što je danas. Kontroliran, bez energije, zao, sebičan, pokoran, ego manijak.

Sav problem se uglavnom svodi kroz bilo kakvu dimenziju na kontrolu uma. U toj kontroli se ne biraju sredstva niti načini na koji će se um čovjeka kontrolirati. Može se čovjek i fizički zatočiti, ali to iziskuje mnogo veća sredstva i logistiku. Umna kontrola je jeftinija, lakše ju je organizirati i provesti.

Tko nije nikako čitao ovu stranicu neka se malo poduči u vezi ovoga na stranicama kontrole uma.

Ono što sam otkrio jest da je vrlo značajan dio kontrole uma čakra sistem ili kudnalini sistem. Iako se danas on među new age pokretom drži za čovjekovo zlatno tijelo kojeg treba njegovati i balansirati je se ne bih ni u kom slučaju složio sa tom interpretacijom. Po meni to tijelo od sedam frekvencija je tijelo zarobljavanja i krađe energije. Kundalini sistem koristi isključivo seksualnu energiju kroz tvrdnju da je to najjača energija čovjeka, u svojoj biti božanska. Ne bih se složio sa time nikako, več tvrdim da je energija ljubavi najsnažnija, najfluidnija, izvorna od stvoritelja. Stoga je ljubav uz znanje i jasnoću jedan od aspekata višeg ja, nikako seks.

Dakle, u ovoj radionici bih vam najprije objasnio kako funkcioniraju čakre, zašto mislim da one nisu ono što mi mislimo. Kako su emocije vezane za čakre i kako je cijeli umno-emocionalni sklop povezan sa čakrama i to ću pokušati pokazati kroz razne teorije. Nakon toga dijela slijedi energetska vježba nakon koje se ulazi u meditaciju odstranjivanja čakri.

Nakon meditacije slijedi dio dijeljenja iskustava.

Ne želim raditi ni sa kim pojedinačno već samo u grupama jer je tako energija mnogo fokusiranija i namjera veća pa daje i bolje rezultate.

Cijena ove radionice je 300 kn. Mjesto održavanja je Split. Moguć je dolazak na drugu lokaciju ukoliko se skupi dovoljan broj ljudi uz izmjenu cijene radionice. Rezervirajte svoje mjesto, a termin ćete dobiti naknadno kad se skupi dovoljan broj ljudi.

[contact-form-7 404 "Not Found"]