Radio Brač – udrobljeno

radio-bracTrebali smo krenuti sa temom krađe životne sile, što je jedan od odlomaka iz moje knjige, ali smo na kraju završili na svemu i svačemu kako to obično biva sa Vedranom Sesartićem. Imam već polako osjećaj da emisija  ne donosi neke dodatne vrijednosti pa nisam siguran koliko ću još dugo dolaziti na istu. Kako god da jest i da će biti nova emisija je ispred vas i tko voli nek izvoli. Ako tko ima kakvu ideju, jer se ponosim komentatorima na ovoj stranici, o čemu možda i napišem par riječi, neka slobodno izgovori jer meni je više dopizdilo razbijat glavu o tome.

12 thoughts on “Radio Brač – udrobljeno

 1. D 07/08/2017 at 22:42

  Emisija je zakon!!! Ja s guštom slušam svako drobljenje 🙂

 2. Damir 15/07/2017 at 19:45

  ” udrobljeno” Voditelj vodi kamo odluči, jer je voditelj, Dražen drobi jer mu je data prilika, prilike se ne propuštaju, zato Dražene ne kolebaj se , drobi i dalje dok imaš priliku, nisu svi slušatelji ovog radija vudreni na duhovnost, svejedno si doista toga nadrobio u nešto više od pola sata i dao raji materijala da misli. Pozdrav

 3. Gad 14/07/2017 at 14:50

  Ma dobro je to i s Vekijem, makar mogo bi probat solo 🙂

 4. mladen 13/07/2017 at 21:04

  Iznesi ideje ili bar razmišljanja kako smanjit ovisnost o lovi – kako živjet bez ili sa malo novca. Objasni ljudima prirodu strukturalnog nasilja i načina na koji sistem radi. Objasni im da je strukturalno nasilje direktna posljedica šizofrenog bankarskog sistema i debilne i kriminalne monetarne politike. Pričaj da kad netko tiska pare iz ničeg, – da neko drugi mora pišat krv da to odradi. Pričaj da ako smanjimo nasilje koje induciramo zaradom love u ovom sistemu da će i u povratnoj sprezi a i općenito u sistemu bit manje nasilja. Pričaj da li postoji razlika između ljubavi i mira i da li postoji razlika između slobode i odgovornosti. Pričaj o mudrosti i zašto nijedno društvo ne dozvoljava slobodne pojedince.

  Ima tema a ima i nas koji volimo slušat!

 5. Mladen 13/07/2017 at 20:55

  Iznesi svoje ideje kako smanjit ovisnost o lovi – kako živjet bez ili sa malo novca – to je jedan od načina da prestanemo uključivat reptilski dio mozga i da se barem povremeno isključimo iz sistema. Primjena znanja je moć. Ako smanjimo nasilje koje induciramo zaradom love, smanjit će se i nasilje sistema u povratnoj sprezi i općenito. Ljubav je mir, sloboda je odgovornost – ima tema – ima i nas koji volimo slušat.

 6. FRA NE 13/07/2017 at 13:24

  Crna magija postojanja,Okultizam u pravnom sistemu ,Društveno pravosudna kataklizma ,neki od naslova za emisiju da se poveća slušanost i obavezno u početku nagradne igre sa pitanjima o temi ,posli normalno zvat goste u emisiju ,ma čudo se može napravit kad bi Vedrica moga učinit jubav i dat uru vrimena jednom tjedno,mogu bit predavanja o ovin temama kroz emisiju ,i s tom suradnjom je riješen problem tehnike ,mogućnosti su beskonačne i naravno ne zaboravlja se nikad glazbena podloga ,nešto apokaliptično za atmosferu kroz program ,a za odjavu ac dc hajvej tu hel !Ideja i pizdarija uvik ima samo je pitanje provedbe u djelo !:-):-):-):-):-):-):-)

 7. zenfjaka 13/07/2017 at 07:27

  Čovik bez ideje nije čovik reče se u pjesmi:)

  • FRA NE 13/07/2017 at 11:19

   Ma čovik bez ideje je čovik bez rakije !

 8. FRA NE 13/07/2017 at 06:40

  Umisto da voditelj emisije učini listu pitanja za sugovornika prije emisije ,sugovornik znajući za nedostatak voditelja ,učini listu pitanja za voditelja da ne luta okolo ,ukoliko ni to ne pomogne ,pomogla bi samostalna emisija pod nazivom “Vedro je iša na kafu iza kantuna uma “:-):-)

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica