Prva konvencija živog čovjeka – uvod u osnivanje društva

prva konvencija baner 3Stvari su se namjestile tako da u poslijednje vrijeme stavljam članke u nastavcima pa ponovo počimam jednu seriju. Pred vama je prvi od nekoliko videa snimljenih na prvoj konvenciji živog čovjeka koja je kao povijesni događaj održana od 6-8.4. u Omišlju na Krku. Svi učesnici su bili oduševljeni sa atmosferom i onime što su na konvenciji čuli o čemu sam dobio mnogo povratnih informacija.

Sama konvencija je prvenstveno imala za cilj osnivanje prvog društva živog čovjeka pa su se i predavanja i događanja orjentirali u tu svrhu. U uvodnom dijelu kojeg možete vidjeti u ovom videu govori se o tome da je društvo samo jedan alat koji će u pravnom smislu omogućiti jednostavniji izlazak iz sistema u formalnom smislu jer će omogućiti ljudima da formalno iziđu iz sistema samim članstvom unutar društva. To je tako zamišljeno i mislim da nema nikakvih razloga da se to tako i ne odigra.

O slijedećim videima naknadno, a obavijesti o sljedećoj konvenciji ćete dobiti na vrijeme. Osim videa vjerojatno ću postavljati i polako materijale koji su bili dostupni svim onima koji su na njemu sudjelovali.  Videa su takva kakva jesu i neću se obazirati na zanovjetanja u vezi bilo čega. Zahvaljuem još jednom svima koji su došli na konvenciju, svim predavačima i snimatelju Marinu Rendiću.

One thought on “Prva konvencija živog čovjeka – uvod u osnivanje društva

  1. doki 05/05/2018 at 21:43

    Počelo je, počelo! Istina će sjesti na svoje, kao što kažu u narodu: “Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.” Nadajmo se uspjehu.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.