Prva konvencija živog čovjeka – “Talijanska iskustva”

otisakOrlando Gaiotto sam upoznao prošle godinu u Buzetu. Upoznala me Marinela iz Motovuna koja se također bavi oslobođenjem čovjekove duše bacajući aspekt više na dječije duše. Hvala joj na tome. Orlando je pravi fin talijanski gospodin koji je malo previsok za talijana, ali zato razumije stvari koje mnogi ne razumiju. Njegova priča i istraživanja su jako slična našima i poklapaju se u 95% slučajeva, ali se razilaze u nekim pravnim pojmovima koji ne  postoje kod nas ali postoje u italiji ili obrnuto. Tim više su kolege iz talijanskog živog čovjeka razvila neke malo drugačije strategije koje kod nas nisam siguran kako bi prošle, ali još je i tako sve u fazi konačnog zaključivanja.  Od tada sam se sa njime susreo četiri puta, a jako mi je drago što je na moj poziv ili bolje rečeno na poziv prijatelja Arsena sudjelovao u Prvoj konvenciji živog čovjeka kao gost-predavač.

Orlando je izveo jednostavnu prezentaciju kako se kroz matične knjige sklapa prešutni ugovor između čovjeka i države. Po njegovom mišljenju to je ključni događaj na kojeg se treba fokusirati jer nijedan ugovor kojeg se sklopi bez potpunog znanja i posljedicama istog ne vrijedi i može se raskinuti.  Više o tome na predavanju. Ujedno zahvaljujem udruzi Drvo i Sova na pomoći u organizaciji i prevođenju posebno Marijani i Soffi. Hvala Puno!

9 thoughts on “Prva konvencija živog čovjeka – “Talijanska iskustva”

 1. Vanango 19/08/2018 at 13:20

  Kako se moze kontaktirati Orlando Gaiotto?

 2. istina 09/07/2018 at 08:53

  Danas ću malo o Šumanovoj rezonanci……..te iz priloženog se da zaključiti da je i tu manipulacija na djelu da se onemogući ljudima razumijevanje i očito nekome da čini prljavu rabotu za sotonskog poslodavca.
  Velimir Abramović: Ako bi “netko” utjecao na promjenu Š R mogao bi destabilizirati Zemlju i poremetiti njenu putanju oko sunca. ( daaaa sigurno neki luđak ljudskog oblika ima i čime ILI SMRAD OKO TOGA upućuje na poruke iz zapisa PERUNA. tj one koji su uzurpirali Zemlju)
  Danas svjedočimo neobičnostima klime u jednom danu te kretanja morskih struja što upućuje da se Zemlja – lj ulj a……….jednom zbivanju sam bio i svjedok……..more se naglo počelo povlačiti i barke su ostale na suho u nekih5-7 min a za nekih 20-tak min. se more snažno vratilo i diglo preko metra od uobičajenih nivoa te mnoge barke su bivale oštećene kao i moja-zabijena pod nogostup…..ostavljam link di se možete inf.o mjerenjima te frekvencije za koju znamo da je Zemlja pozicionirana u odnosu na sunce i život na 7,83 Hz iskopirati ću i zanimljiv komentar…
  https://www.disclosurenews.it/en/schumann-resonance-today-update/
  Iako upravo tijekom ove vrste događaja važno je mjerenje ove rezonancije (u smislu intenziteta svake frekvencije, a ne promjena frekvencije) …
  Odgovor
  Tvrdi bombon
  Tvrdi bombon

  Lijepo objašnjenje! Jako cijenim Nikolasa … hvala vam što ste podijelili!
  Odgovor
  Aly
  Aly

  Znala sam to … alberta canada ottawa quebec nema čitanja ne mogu čekati da ih vide
  Odgovor

  Irski oči
  Irski oči

  Primijetio sam veliku razliku između zamjenskog grafikona koji ste postavili za subotu (4/28) i TSU grafikonu da su napokon ažurirani. TSU grafikon izgledao je kao zadani SR pozadinu. Nema pravih čitanja tijekom zamračenja? Jeste li vidjeli objašnjenje zašto je zamračenje? Nisam. Hvala vam što radite!
  Odgovor
  Nikolas LeTouareg
  Nikolas LeTouareg

  Zdravo,

  Hvala vam što radite, doista cijenim vašu uključenost u ovu tranzicijsku fazu i svu energiju koju unesete u svoje članke vrlo zanimljive i često sjajne!

  Međutim, samo sam htio razjasniti zbunjenost koja može okružiti ovaj Schumann Resonance (S.R). Postoje mnogi čimbenici koji dokazuju da se čovječanstvo mijenja i da se svijest budi, ali Schumannova rezonancija nije jedna od njih. Budući da su znanstvenici izmjerili ovu S.R 1950. godine, sve glavne frekvencije su ostale nepromijenjene. Dakle, postoji 7 frekvencijskih maksimuma (7,83 Hz, 14 Hz, 21 Hz, 26 Hz, 33 Hz, 39 Hz i 45 Hz). Zadržavamo samo 7,83 Hz, jer to je onaj s najvišom amplitudom i stoga onaj koji najviše pomaže živim bićima:

  http://spirit-science.fr/doc_terre/Schumann-imag/SPGRM_2017_03_03GCI2.jpg

  Mjerenja koja se prikazuju odnose se samo na amplitudu tih 7 vrhova frekvencija (žuto = visoki intenzitet). Intenzitet svake frekvencije uvijek je veći tijekom dana zbog razlika u temperaturi i struje koja cirkulira u atmosferi. Taj se intenzitet također mijenja ovisno o oluji, sunčevoj svjetlosti, upotrebi HAARP-a (usmjerenog energetskog oružja, skalarnih valova itd.) Ili ponekad kada su moćne energije u akciji na Zemlji.

  To bi moglo biti zanimljivo pratiti S.R jer često tijekom nekih događaja dolazi do povećanja intenziteta. To je rekao, potrebno je uzeti u obzir mjesto gdje se ovaj RS mjeri, jer ima 6 mjernih stanica na svijetu:
  https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/

  1 : California (USA)
  2 : Hofuf (Saudi Arabia)
  3 : Lithuania
  4 : Alberta (Canada)
  5 : Northland (New Zealand)
  6 : Hluhluwe( South Africa)

  Nikolas
  Objavljivanje vijesti-Disclosure News

  Hvala Nikolas, ono što kažete je znanstveno objašnjenje, ali kako ne znaju ništa o SR, mogu pisati knjige koje kruže na Schumann rezonancu, a nikako ne idu, oni koji su objasnili RS isti su oni koji poriču postojanje života u svemiru ili isto što pokušavaju objasniti kako su Egipćani izgradili piramide … i to sve govori. Ni na RS-u ništa ne znamo, baš kao i kvartetademija, ali barem ne pokušavamo dati objašnjenja …

 3. autor_itet 06/07/2018 at 13:55

  @an grička ili ove knjige prije nje, davno čitala ne sjećam se točno, međutim samu riječ jezuit ne spominje ni u jednoj knjizi, međutim opis da:)

 4. istina 05/07/2018 at 14:27

  pogledajmo ovo djelo s puno poruka…osobno sam iniciran na propitivanje ispod tog djela i promatrao sam dok me nije zabolia vrat…..umjetnij je posebno nadaren za stvaranje ovog djela-Michelangelo….obratimo i pažnju kako je oblikovan mozak oko Tvorca što ima veze sa tekstovima koje sam ovdje prenio…..
  https://hr.wikipedia.org/wiki/Stvaranje_Adama

 5. autor_itet 03/07/2018 at 21:14

  @an ispis iz RM crkve je dirnit se u osinjak, protiv stvoritelja država, tutti di capi, brrr:/(

  • an 03/07/2018 at 22:08

   Dala sam zahtjev za ispis. Da vidimo dalje… Koje djelo spominjes od Marije JZ?

 6. autor_itet 03/07/2018 at 21:02

  slusala sam prezentaciju i dosta je stvari drukcije nego kod nas, ali bilo je jaaako zanimljivo, i naravno opet ću pogledati poslušat, hvala:)

 7. autor_itet 03/07/2018 at 20:57

  jezuiti…brrr, jeza me hvata od jos nepunoljtnosti kad čitah našu dragu Mariju Jurić-Zagorku, sve je pojasnila tko su i sto su:(

 8. an 03/07/2018 at 17:18

  Jako je dobro sve prezentirao. Steta sto jos pitanja nije postavljeno, jer odgovori su tako sadrzajni.

  Na kraju ‘svi putevi vode u Rim.’
  Interesantno kako vjerske vode u Bibliji, nisu imale ovlasti ubiti Isusa, zato su ga predali Rimljanima- onima koji nisu imali pojma o pojmu o njihovoj vjeri, a nisu bili ni zainteresirani jer su imali paralelnu religiju. Preskocili su cak i Heroda- svoga kralja i otisli Rimljanima, jer su shvatili da ih ovaj dobro shvaca.
  Danas, Vatikan je grad – drzava, kao u starim civilizacijama. I ima svoju neupitnu zemaljsku vlast. Ostale zemlje su njihove tvrtke, i rade za njih- odnosno oni ih raketare npr. Vatikanskim ugovorima.. Vatikan raspolaze njihovom zemaljskom vlasti i nebeskom.
  U Hr npr. ne postoji Hrvatska katolicka crkva, kao npr. Srpska pravoslavna crkva. Ali postoji “Crkva u Hrvata”, dakle ogranak vatikanske crkve. I svi oni su “gradani Rima”, odnosno danas Vatikana. Dakle, ti ljudi u Hr su sukobu sa hrvatskim interesima .
  A Vatikan nije kao biblijski farizeji, sa polovicnom vlasti. Ima svoje zakone, sudove, birokraciju, papire, vojsku, suvereni teritorij…On ima inkviziciju – i pravo na ubojstvo , onda i sada.

  Danas, Vatikan bi sam ubio Isusa.
  Kao sto je i pokusao u EU, i NSP.
  A sto je npr. sa azijskim drzavama?
  Kako je citirao Walter Veith, jednog od crnih papa:’ Iz ovoga ureda (u Vatikanu) vladam cijelim svijetom’. Opcepoznato je npr. da je Japan jezuitska drzava.

  Pogledajmo ekumenu.
  Tko normalan bi dao dobrovoljno autoritet svoje vjere nekome drugome, “papi” u ovom slucaju? Dosadasnjem prvom neprijatelju mnogih od njih. I odkuda sada to “otkrivenje” da su sve vjere jednake? Tko je kompetentan za takvu izjavu? I posebno unatoc Bibilji, koja drugacije govori?
  Dakle, pokazuje se ono sto vjerski zvizdaci upozoravaju na sve strane: sve religije su uzurpirali jezuiti: adventisti – jasno svjedoce o tome, pravoslavci – takoder,…

  Vec dugo gledam kako da “jednm udarcem ubijemo sve muhe”, i sve vise se pokazuje da je glavno rijesenje – ispis iz RK crkve. Gledala sam malo info tome…ima razlicitih iskustava.
  Da li netko ovdje ima iskustva ispisa iz RK crkve?
  To je jednostavno nuzno za uciniti. Ja sam imala neke misli da to i nije potrebno jer nisi sam dao potpis. Ali sam se predomislila nakon nekih iskustava. Jeste, potrebno je, jer znamo da smo upisani tamo.
  Hrvatska je najopsjednutija zemlja od strane jezuita. Mozda izuzec Njemacke katolickog dijela, i Spanjolske. On su to uradili kroz protureformaciju, da zaustave reformaciju na ovoj granici. Otvarali su skole,… Nisu ni za Osmanlije toliko bili zainteresirani kao za to da suzbiju reformaciju. Vlacic -Istrijanin npr. je bio bliski suradnik Luthera, i napisao je temeljno djelo protestantizma. Vatikan ga je zvao “Ilirska zmija”. (Zanimljiv naziv za Istrijane u 15. st.??!!).

  Onda je dosao komunizam I oni su imali sa jezuitima /katolicima sporazum, ali on ih je pritiskao kao u Kini sto rade rimokatolickoj crkvi, da budu zasebni od Vatikana, a na njihova glavna mjesta stavljao bi onda UDBU, i Stipinac je to odbio. Ali komunisti su uspjeli kroz org. Krscanska sadasnjost, napraviti katolicko drustvo i uci u rimokatolicke redove. Iz te struje danas imamo “vatikanske”, UDBA -ske svecenike, i naravno, njihovu religijsku posebnu “potporu” HDZ. Uz onu jednako opaku ali mocniju, vatikansku struju.
  Zato nitko nije procesuirao pedofiliju od svecenika, u HR.
  Hr je premrezena jezutima.
  Tako da , oni kao vojnici smatraju da si njihov ako sutis o svom clanstvu, ne ponistis ga, i kada te proglase ‘politicari’ nepodobnim, ostali te daju te toj struji na odradu, ‘jer si njihov’ – vatikanski gradanin. Bas kao sto se apostol Pavao pozvao na rimsko gradanstvo, i nitko ga , osim rimskog kralja – “pape” danas, nije smio suditi.

  Ako je 30-tih godina pocelo ovo sa korporacijama – drzavama, kako je to rekao predavac, onda bi to moglo objasniti napokon jasno uzrok, dva svjetska rata, pojavu fasizma…

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica