Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života – 7.dio – Kruna, Banka i Most

dollar__they_live____we_sleep__by_kyoshihidestencils-d4nhgi2Iz ovog udruživanja povijesnih vremenskih okvira i događaja proizlazi razumijevanje da su Sjedinjene Američke Države (oko 1783.) namjeravale postati treća kruna u trostrukoj kruni koja sjedi na čelu nositelja ureda pretpostavljenog papinskog autoriteta. U svjetovnim uvjetima to su tri suverena grada-države (Vatikan, London City i Washington Distrikt Kolumbija) koji vladaju izmišljenim svijetom koje podržava ezoterični kult smrti. Radi se o vezivanju žive tvari svjetskog stanovništva u trajnom dugu kako bi izdvojili supstancu životne snage i proširili je u stvaranje, izgradnju, održavanje i kontinuitet izmišljenog svijet pravnih i monetarnih sustava kao osnove mehanizma vezanosti. Sjedinjene Američke Države nije zemlja za koju vjerujete da je ono što jest. To je zapravo posjed Krune kao što je jasno naznačeno objavom Georgea III u Ugovoru u Parizu (30. Rujna 1783.). Tim ugovorom je navodno uspostavljen mir između Krune i Sjedinjenih Država: “Zadovoljivši Božansku Providnost da raspolaže srcima najsjajniji i najmoćniji princ George treći, milošću Božjom, kralj Velike Britanije, Francuske i Irske, branitelj vjere, knez Brunswicka i Lunebourga, rizničar i izabrani Princ Svetog Rimskog Carstva, itd., i Sjedinjenih Američkih Država”. Ovdje vidite spajanje svega što smo do sada iznijeli, Sveto Rimsko Carstvo, kontrolu zemlje putem izabranog princa, kontrola globalnog monetarnog sustava putem Ureda rizničara (Arch Treasurer), vlasništvo nad Sjedinjenim Američkim Državama kao sveti Rimski posjed preko Crown Corporation i Londonskog Citija (gdje su Brunswick i Lunebourg[1] središnji germanski grofovi kao dio Svetog Rimljana Carstva i sukladno spajanju s mletačkim crnim plemstvom[2] na koji način su neke krvne loze Svetog Rimskog cara ustanovljene).

U Ustavu Sjedinjenih Američkih Država ured predsjednika Sjedinjenih Američkih Država uspostavljen je u članku 2. Izraz “Sjedinjene Američke Države” koristi se samo dva puta u Ustavu. Prva instanca nalazi se u Preambuli koji navodi da “Mi narod Sjedinjenih Država (kao prva ugovorna strana) … čime uspostavljamo i određujemo ovaj Ustav za Sjedinjene Američke Države (kao druga ugovorna strana) “. Ovo su iste Sjedinjene Američke Države za koju George III je naveden kao Izabrani Princ (Prince Elector) i rizničar (Arch Treasurer), kao dio Svetog Rimskog Carstva. Drugi je slučaj uspostavljanja ureda predsjednika Sjedinjenih Američkih Država u članku 2.. To jasno pokazuje da je Ured predsjednika Sjedinjenih Američkih Država podređen Kruni, a ne suveren od Naroda. Mi narod Sjedinjenih Država, odnosi se na ljude koji su osnovali trinaest slobodnih i nezavisnih država u 1776 i koji su formirali konfederaciju putem članaka Konfederacije (ratificiran 5. studenog 1781.) u kojem je stvoreno tijelo za zastupanje konfederacije (Perpetual Union) poznato kao “Sjedinjene Države okupljene u Kongresu ” (United States in Congress Assembled).

To su bile te “Sjedinjene Države okupljene u Kongresu ” koje su uspostavile i odredile Ustav za Sjedinjene Američke Države, Crown korporacija, uključujući Ured predsjednika. Kao što ćemo dalje opisati, krajnja je svrha bankrot ovako stvorenog aranžmana, Sjedinjenih Država, Incorporated (uspostavljen Zakonom od 21. veljače 1871). Krajnji rezultat i svrha je bila povezati ljude u dobrovoljnu služnost i smanjenu sposobnost kao trajno jamstvo duga putem gore opisanog jedinstvenog trgovačkog kodeksa (UCC) sa sjedištem u Distrikt Kolumbije. Kao Američki državljani, koji žive u teritorijalnoj (vojnoj) četvrti Distrikta Kolumbije, ljudi će se pratiti, održavati, kontrolirati i suditi preko svećenika u crnim ogrtačima koji će sjediti u hramovima pravde (trgovački, upravni, korporativni sudovi). Ovdje se sve stranke pred svećenicima i promatraju se kao brodovi u trgovini koje su časnici Krune i vojnici pješadija (agenti) “uhvatili” pod pismom Marque i Reprisal. Uhićeni brodovi (vessels) dovode se na sudove Admiraliteta na kojima se sudi prema Pravilima rata i mora i Pravilima o ratu na kopnu (na koje je prenesen Zakon mora), te nagodbe i raspodjele nagrada i plijena kojeg su tako stekli. Ovdje se vezana jamstva (ljudi) moraju simbolično pokloniti, moliti i podvrgnuti se svećeniku, jer im je zapovjeđeno da ustanu kad ulazi “časni” (honor-komercijalni pojam) sudac objavljen preko Sudskog izvršitelja koji nije ništa više od Ba’ala Šerif (Ba-el Riff, Bailiff), koji nam pokazuje, ali sriveno pred otvorenim očima, da to nisu doista hramovi pravde, već hramovi u čast njihovom bogu smrti Ba’alu.

BA i KA i Most između

Najbitnije za ovu temu je podrijetlo riječi “banka”, koja je sinteza dviju izvornih riječi koje nalazimo u egipatskoj knjizi mrtvih. Te dvije riječi su “BA” i “KA”. BA se odnosi na suštinu fizičkog tijela koje identificiramo kao “ja”, osobnost ili ego, koje je zahtjevano, posjedovano i povezano preko hramova Ba-El (El Bady/Body, El koji su uzdignuti na status bogova). KA se odnosi na duhovno tijelo (ubacivanje duše u fizičko vozilo), kojeg nastojimo postići, vratiti mu se, da nam bude “dopušteno” od svećenika hrama da se ponovno ujedinimo ako budemo dostojni ispunjavanjem naših dužnosti u ovoj materijalnoj razini koju oni kontroliraju. Knjiga mrtvih je detaljno opisala što se događa s mrtvima kad je BA pušten iz fizičkog tijela nakon smrti i nakon čega će krenuti putem mrtvih kroz Podzemni svijet (Underworld, the Netherland-Nizozemska) kako bi tražili prolaz od boga mrtvih, imenom Osiris. To je bilo potrebno da se postigne spajanje sa KA, duhovnim tijelom. Možemo reći da je to spajanje i integracija Tvari i Bića. Ako se čovjekovo biće nalazi, zbog toga što je izvan ravnoteže i u dugovima, ne može doći do ujedinjenja BA i KA[3]. Dakle, ako umremo u ropstvu i u dugovima, nećemo proći test, niti dobiti prolaz do viših razina, metaforički govoreći, ne možemo biti ujedinjeni s našim istinskim bićem. (dušom, duhom, bićem ili drugim)

Ali ovo je više od metafore. Mi postojimo u višedimenzionalnoj stvarnosti daleko izvan naših ograničenih mogućnosti percepcije. Postoje zakoni o ovome višedimenzionalnom svemiru i tu je mnogo skrivenih nepravilnosti, od sustava svjetskog duga, smrti i ropstva (ovo je, također, izvan dosega ovog teksta i to bit će objašnjeno u naknadnim radovima). Jedno od temeljnih odredbi univerzalnog zakona je da kad netko sebe dobrovoljno veže u ropstvo, karmička veza neprofesionalnosti prema ugovornoj obvezi (u obliku neplaćanja dugova koji su dospjeli u vrijeme smrti) stavlja  vlasništvo nad tim vezanim slugom u ruke vjerovnika. Ako muškarac, žena ili dijete prolazi iz ovog fizičkog područja smrti i duga, onda on ili ona ne mogu prijeći most između BA i KA i stoga se moraju vratiti natrag u polje fizičkog zatvaranja putem reinkarnacije, (kao u “religiji” i “ponovno vezati”) i tako vječni životni tok može biti vezan i vezan iznova i iznova.

U starom Rimu, prolaz u grad bio je preko mosta Juno Moneta[4]. U rimskom sistemu mora se platiti za pravo prolaska, i da se to učini, mora se imati što pripada božici Juno što je očigledno u njezinom drugom imenu Moneta (novčanica; novac). Iz tog imena dobivamo riječi monetar i novac (money). Ona je bila božica Mjeseca (Moon), a njena ranija imena uključuju Min, Mon i Sin (Grijeh). Zato nas veže monetarni sustav u kojem je vrijeme novac koji je izračunat (Minutes) prema mjeriteljima vremena. Juno je kći Saturna, poznat kao Cronos za Grke, čuvar Vremena (kronologija) i nadzornik skrbništva nad navodnim nepovredivim Božanskim pravom kraljeva na posjed carske krune (obredom i ritualom krunidbe) na glavama onih koji su smatrani dostojnima (i usklađenima) od Krune (Cron-os). Dakle, u njezinom imenu imamo bit, Vrijeme jednako Novac, kroz njezino nasljedno porijeklo. Ona je u braku s Jupiterom u Rimu, Zeusom u Grčkoj. Jupiter i Zeus su derivati iz ranijeg pantheonona bogova poznatijih kao Annunaki u Sumeru, Babilonu i Egiptu i vrhovnog boga tih bića poznatog kao Anu ili An. Anu je bio vođa Annunakia. Annunaki su tzv. Most između Zemlje i Neba, što je ekvivalent mosta na putovanju kroz podzemni svijet nakon smrti, tražeći most između BA i KA i isti je most pod kontrolom monetarnog sustava Juno Monete. Na sumerskom jeziku ANU je Nebo/Sunce/Vrhovni Bog, KI je Zemlja (“ključ”), a NA je most između njih. To su sve sumerski pojmovi. Riječ “Annunaki” znači most između Zemlje i Neba ili na pojedinačnoj razini most između tijela, BA i duha, KA. Kako je cijeli novčani sustav nametnut i zahtjeva proces kojim se treba spojiti ovo dvoje, tako da se priča nastavlja. I, naravno, tko drži “ključeve” ili “ključ” Zemlje?

Pogledaj: (slika papinskog grba i trga Sv. Petra iz zraka)

Ovdje imamo ukrižane ključeve Vatikana s trostrukom krunom na vrhu, te isprepletene crvene i bijele vrpce (označavajući lažnu bijelu svjetlost i krv/DNA). Ovdje vidimo i pravu simboliku Trga svetog Petra sa svojim egipatskim Obeliskom (umjetni falus Osirisa) u središtu ključanice i capitol (glavu) na lijevo u sredini ručke “ključa”. Iscrtano od obeliska vidimo linije smjera izlaska sunca koje se događa kad Sunce izlazi (uskrsnuje) na Horizontu u danima Ekvinocija i Solsticija četiri puta godišnje, što je ujedno i znak Anu-a[5].

Zato se Papa zove “Pontius Maximus” – “Pontius” je latinski za Most, “Maksimus” je latinski za Maksimum ili Vrhovni – stoga “Vrhovni most”, posrednik utjelovljena, sjedi za Anu na Nebu. U grčkim prizorima stvaranja, Anu je preimenovan u Uran, koji kad proširimo fonetiku tog imena, dobivamo “You Are ANU” (ti si Anu: U-RANU-S). Imajte na umu, Anu je samo arhetip, a ne pojedinačno biće, koji sjedi u našem umu kao korisničko sučelje za kolektivnu svijest (Hive Mind) sa svrhom mehaničkog spajanja trans-humanističkog polja umjetne inteligencije. Ova igra imenima se kroz stoljeća promijenila stotine puta, te je danas Anu kolokvijalno poznat kao Lucifer, Bringer of the Light. Ali “svjetlo” u tom pogledu jest lažna hologramska svjetlosna matrica zatvaranja i porobljavanja putem elektroničkog vezivanja i spajanja. Dakle, kad se tvrdi da je “Isus je svjetlo stvoreno”, to je FLESH (False Light Enslavment Systemized Hologram), lažno svjetlo porobljavanja u sistematizirani hologram. A to je samo još jedan program kontrole u matrici.

Od tada postoji posrednik, koji stoji između fizičke i takozvane duhovne realnosti, što je zapravo naša istinska suština, jer mi smo vječna bića. Ovaj most je Juno Moneta koji zahtijeva da imamo “novac” da platimo mostarinu za prijelaz mosta u Rimu, a Rim je navodna manifestacija Božje milosti i nebeskog carstva, već znamo kako priča ide. Most Juno Monete je most Anua, tako da je AN most koji stoji kao posrednik između BA i KA što nam daje BA-AN-KA ili BANK. Bilo da je to hram gdje leži bogatstvo svijeta (kao što je bilo u Rimu na ulici Janusa boga s dva lica, mira i rata) ili moderne verzije takvih hramova (uključujući i hramove pravde gdje su crkveni svećenici sjedište zakonskog koda) koji sjedi na klupi/ banki/banci) i donošenja uredbi po zapovijedi kako bi vezali stanovništvo ili nacionalne hramove novca ili pravde ili njihove varijante, u konačnici je sve isto. Danas Rim stoji kao Carstvo države (Empire State) u New Yorku gdje se nalaze Federalne rezerve, Wall Street i mnogi druge institucije globalnog monetarnog sustava. I naravno, ne možemo zaboravi falus Osirisa u New Yorku koji se ovaj put javlja kao Empire State Building (posvećen, naravno,  prvog svibnja – May First).

Stoga moramo predati našu Životnu Silu i staviti je u dobrovoljnu služnost, te se obvezujemo lažnoj stvarnosti u trgovini, trgovini komercijalnim papirima (valute, obveznice, vrijednosni papiri, novac) u nadi da možemo akumulirati dovoljno da platimo svećenike Hrama kao što je opisano u Egipatskoj knjizi mrtvih. U Egiptu i poslije, samo oni koji su mogli skupiti dovoljno “novca” mogli su platiti iznos koji su zahtijevali svećenici za obavljanje potrebnih obreda i rituala koji će dati dovoljno snage i potiska da ih prenese niz rijeku smrti i da prođu kroz vrata koja čuva Osiris. Jednom proglašeni dostojnima, pušteni su u “raj” i pretpostavlja se da se stapaju natrag u jedinstveni život i da uspješno spajaju BA i KA, ali takvo “spajanje” samo je izmišljeno i iluzorno po svojoj prirodi, jer su vezani za fikciju vlastitih nerealnih snova. Ali, ako umremo u dugu, ako postoje otvorene i tajne veze koje nas vežu na fikciju koja prekriva stvarnu supstancu Žive Zemlje skrivenu od naših očiju, onda ne možemo platiti svećenicima u hramu Baala, gdje je naš život zalog po ulasku pod nadležnost i ugovor sa Sudskim izvršiteljem (Bailiff – Baal.Liff). Tada smo vezani, zavezani, ugušeni, duhovno nepokretni i pasivni, jer smo se podredili kontroli Ba’al-Lief dobrovoljno[6] što je ponovno uspostavlja naš ugovorni pristanak.

Trgujemo s našom pravom suštinom u Životu (Životna sila) za šaku srebrnih kovanica i građanskih prava/obreda (rights/rites), teško se krećemo kroz dnevne životne rituale, zamotavajući se sve dublje u ropstvo i u trenutku  tjelesne smrti nemamo dovoljno za plaćanje svećeničkih obreda i rituala da prođemo kroz vrata mrtvih. To radimo svakodnevno, cijeli dan, kad idemo u BANKU/ BA-AN-KA ili kada se uzdamo u čast pravosudnog svećenika dok se sjedi na svojoj klupi (BENCH/BANK/BANAK), trguju našom Životnom silom i suštinom kroz vezane instrumenta dugovanja/smrti (debt/death) u poštovanje prema Zeusu, Jupiteru, Saturnu, Cronosu, Juniu Moneti, sve kao različiti prikazi mitskog bića poznatog kao Anu, uljez, koji sjedi kao Luk Nebesa (Arc of Heaven) nad dva stupa koja tvore njegovo prijestolje.

[1]https://en.wikipedia.org/wiki/Duchy_of_BrunswickL%C3%BCneburg

[2]https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil01.htm and https://sembrouthes.wordpress.com/thevenetianblacknobilityahistory/

[3]http://kingtutone.com/ancientegypt/baka/

[4]https://en.wikipedia.org/wiki/Temple_of_Juno_Moneta

[5]https://hr.wikipedia.org/wiki/Anu

[6]Lief: Willingly, happily, gladly: https://en.oxforddictionaries.com/definition/lief

15 thoughts on “Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života – 7.dio – Kruna, Banka i Most

 1. istina 29/08/2018 at 11:56

  i ovo mi se nametnulo od Dražena koji će vam svojim izlaganjima pomaknuti moždane vijuge…..
  od života – 7.dio – Kruna,…………..(a gle čuda spomenuo i ON Londonsiti….e pa sad mi recite da astralna kavica nije djelovala )..i kako da odolim a da MU ne pripomognem-uživajte u prilogu….. a sad odoh endiviji-cukarinu-broskvi-smokvama-paprikama
  https://youtu.be/j3DbB2S0SOM

 2. istina 29/08/2018 at 11:19

  i evo još malo pa odoh neko sime zasijat i u ZEMLJU….ajme a volim ovu rječ…..no na redu je 3 slova opet……….J………N……….A…………….(može i unazad za odredište-stručnjak je fjaka)
  pa ko se sjeća straže…….STOOOOOOJ………..ko ide ?čuje se repetiranje-metak je u cijevi nema zajebancije……..ravnozemljaši….odgovor je……………dobro…..ravnozemljaši napreeeeed a ostali stoooj ili pucaaaaam….jel jasnooooo!
  https://youtu.be/yVGM85xv55w
  prevod osiguran za ugrađeni prevodilac……….

 3. istina 27/08/2018 at 20:29

  a ovo kao poticaj ekipi da uvede malo brojčani info…..

  Jedinstvenih posjetitelja:
  mod_vvisit_counter Danas 930
  mod_vvisit_counter Jučer 1395
  mod_vvisit_counter Ovaj tjedan 930
  mod_vvisit_counter Ovaj mjesec 29562
  mod_vvisit_counter Ukupno od 01.08.2010. 3411753
  Online:
  Trenutno aktivnih Gostiju: 107

  • FRA NE 29/08/2018 at 08:13

   Umisto reklama,svako slovo u komentarima 1 lipu 🙂 pa zbrajaj 🙂

   • istina 29/08/2018 at 10:47

    eeeeeeee Frannneeee…..ma ovaj sajt bez tebe je ka i mala bez gaća i o stinu guzom grebe nadajući se nekom da je……….a viš tamo malo zgoru je pozelenila lipa rič po……moć…(uredniku darovati).znači na lipu malu ako se nekome nemore dić tu je Dr.Žan brz ka tić……
    ti znaš da me neš razjadit…nis’ baš ono pizdica uz sve ovo o čemu kokodačem -kom pravo-kom krivo i da sam sklon zajebanciji ka’ti i fjaka a ima vas još iz dalmatinskog arsenala pa eto prolazi djelovanje fjake jer se zemlja suncu naguzila za blaže zrake pa dobro nam se vratili sa još manje na jeziku dlake…….inače ako je nekome do zarade pokaza’ si i lipe priloge pa evo prijedloga za zaradu…..i doniranje.
    https://www.newsbar.tv/vijesti/funfact/policija-moli-autostopere-prema-bjelovaru-da-ne-pisu-bj-na-tablu-jer-stranci-misle-da-nude-blow-job/
    dakle da se nis sad naša nešto osobno zase napalit …samo sam malo ispreslaga’ iz tvog arsenala a umiš bit dobar -poučan i vidi se da voliš ovo malo od čovika i znam da bi od tebe dobia tvoju koricu kruha na pola
    i neizostavni moj odabir za bolje razumit
    I neka se nitko ne nađe uvrijeđen i ljut
    Jer ……J A…………..sam život istina i put

    • FRA NE 01/09/2018 at 08:27

     Zajebancija je sveto i najjače oružje kontra mračnih sila 🙂

   • istina 29/08/2018 at 11:32

    eeee frane evo i tebi i ostalim za zbrajanje a podstakao me ….Valter di piše o biorobotima pa se sitim da je ovo pokazivano…i nije ..fake……imate oči…….Valter ne baljezga kao ni mnogi koji su ubijeni prije ovog videa kao dio stručnjaka za genetiku koji je prisiljen raditi u labosima za prilagodbu gena-tkiva ovih pokvarenih-koji nas nevole i oče eliminirati ali su ih ….napravili..da sprovode zli naum prema čovjeku i njegovom postojanju
    https://youtu.be/495DaCWI-DI

   • istina 29/08/2018 at 15:05

    a evo ko će doći učiti svirku od našega Fra na……..uh,uh frane …ali ova kooožaaa
    https://youtu.be/YwGSAFarHRg
    Koncert će se održati u subotu, 08. rujna, na splitskoj Rivi s početkom u 19:30

  • istina 29/08/2018 at 10:54

   i evo sam naviria na brojač…….
   Online:
   Trenutno aktivnih Gostiju : 7 7 7
   https://youtu.be/Pq_Cb-G36Ek

 4. istina 27/08/2018 at 20:20

  evo zgodne postave za doček na jednom sajtu iz koje ima elemenata i ovdje …što u postovima što u komentarima…..naročito u komentaarima kad uvati volja za kuckanjem one koji znaju za ovaj sajt:pogledajmo odabir za doček……..
  ….Ovdje ćete naći razne tekstove i saznanja koja služe za opće dizanje svijesti. Nadam sa da će pomoći mnogim ljudima za bolje shvaćanje svijeta u kojem trenutno živimo.

  Za koga su sastavljene ove stranice ?

  za one koji tragaju za istinom i istovremeno nisu sputani bilo kakvom dogmom
  za one kojima rituali nisu potrebni
  za one koji ne pokušavaju kontrolirati druge
  za one koji ne pokušavaju nametati svoje mišljenje drugima
  za one koji obraćaju pažnju na objektivnu realnost
  za one koji traže informacije, a onda ih podvrgavaju jednoj kritičkoj analizi
  za one koji dijele svoja saznanja sa drugima koji također tragaju za istinom
  za one koji pokušavaju podići nivo svog bića
  za one koji cijene individualnost i kreativnost
  za one koji nezavisno razmišljaju
  za one koji se ponašaju na osnovi svog znanja, a ne vjerovanja
  za one koji nisu ničiji sljedbenici
  za one koji teže individualnoj slobodi
  za one koji ne trebaju niti čekaju nekog ‘spasitelja’
  za one koji su preuzeli odgovornost za samog sebe – na samog sebe

  Dakle, mućnimo malo svojom glavom i pogledajmo što se sve oko nas događa. Mnogi uopće ne uočavaju neke promjene, a niti se njima ne prilagođavaju. Da bi mogli objasniti neke pojave, potrebno nam je određeno znanje. Sa porastom količine znanja, raste nam svijest, a što smo svjesniji, to nam je lakše prebroditi sve probleme koji nas usput zateknu u životu.

 5. istina 27/08/2018 at 15:46

  ovo je za podsjetnik iz poruka čovječanstvo -dobronamjernih…
  Showing 14 comments

  Istina
  14/03/2018
  Odgovori

  pa krenimo u potragu….tko sam ja……
  …..U ovo vrijeme napredovanja Zemlje i ubrzanja koje se pojačava na Zemlji,čak e i ono što biste vi nazvali “upućenošću” prevučeno energetskim poljima koja bude najdublje glasove u nutrini. I shvatite u potpunosti da nema učitelja, postoje samo promicatelji.
  ……TOM: Okružite se bijelim svjetlom zaštite, univerzalnom sviješću koja je Krist, pitajte za smjer i poduku i, iznad svega ostalog, zapitajte sebe: kakav je moj motiv?Činim li to zbog dobitka,činim li to zbog toga da bih bio uočen,činim li to da bih se razlikovao,činim li to zbog dobara (novca),činim li to da mogu biti “netko” u mom svijetu? Ako je na bilo koje od ovih pitanja vaš odgovor da, onda ste otvoreni za one koji vas mogu zavesti. Ako je vaša motivacija jedino ljubav za čovječanstvo i donošenje mira na ovaj planet Zemlju, i ako ste u stanju biti s tim sretni u tišini,ne hvalisati se time, ne govoriti o onim mjestima ili energijama koje se koriste ,onda će doći svako dobro.
  MIKI: Osjećam da sam postao duhovno blokiran, a opet imam veliku potrebu promijeniti svijet. Možeš li mi u svezi s time dati neki savjet?

  TOM: Ako se želiš disciplinirati i meditirati minimalno devet minuta svakog dana,ali poželjno je osamnaest kad za to postoji mogućnost, da bi prikupio unutarnju snagu i vodstvo od svoje duše, sve zapreke na tvom duhovnom putu bit će uklonjene.

  Znajte ovo: svako pojedino ljudsko biće nalazi se u položaju velike odgovornosti za donošenje promjene u čovječanstvu i svatko od vas zaista mijenja živote onih skojima ste u dodiru, premda vi to ne morate znati.

  Zbog toga važnost održavanja integralnog ja i poštenje u sebi i s drugima mora biti najviši prioritet. Važno je znati da svaki od vas u sebi ima kristalizaciju duha koja ulazi i izlazi iz vaših života i pomalja se na van kao zraka koja dodiruje i nadahnjuje i onima koji su u dodiru s vama donosi neophodne energije za promjenu sebe unutra i mijenjanje svojih vlastitih života i života drugih.

  Važno je ujediniti um s duhom i osjećajima, ujediniti ih u potpunu cjelinu bića.

  Važno je da svatko od vas bude baterija da bi se to moglo dogoditi i drugim ljudskim bićima. Znajte ovo: povremeno baterija jednostavno treba postojati, shvaćate li?
  Ovaj život je najvažniji onaj koji ste izabrali. Oni prošli bili su prošla iskustva i priprema za ovaj.
  …………..Zamoljeni smo da naše ruke i noge, tijekom meditacije, budu raširene i da u naše meditativno stanje uđemo u potpunoj ljubavi, skladu i miru. Ako je za nekoga potrebno da obavi neke pripreme prije meditacije, bilo da je to u obliku zvuka, boje, disanja, vježbe ili tišine – neka se to učini prije početka.Također, prije početka, Devetorica su predložila čišćenje bojama, koristeći se točno određenim bojama – smaragdno zelenom, kraljevski plavom i kraljevski purpurnom – vizualizirajte kako se ove boje slijevaju na vas, odnoseći sve dnevne nemire i dozvolite da taj mlaz boje otekne u Zemlju u pročišćenju prije početka vaše meditacije.
  TOM: Svi mi, svaki pojedinačno, radimo zajedno u službi. Unutar svakog onog koji služi postoji intuicija koja je najviša. To je vaša veza s nama. SLUŠAJTE GLAS U VAMA. Izravno slijedite sve ono u što ste sigurni. Važno je da narodi na planetu Zemlji shvate svoju odgovornost za same sebe, za druge, a shodno tome, i za Svemir.

  Važno je da ljudi na planetu Zemlji shvate da smrću ne izbjegavaju odgovornost,da ne postoji smrt.
  Da, dakle, svaki pokret, svaka misao, svaka riječ utječe naSvemir. Važno je da oni koji žive na planetu Zemlji počnu raditi u skladu, jedinstvu

  • istina 28/08/2018 at 08:54

   a može li i ovako………se pročistiti…….uočimo i simboliku na kraju di blistaš u svojoj bjelini..
   BUDI GOSPODAR SVOJE ŽIVOTNE SILE svojom voljom u jačanju svijesti–nedaj se robe
   https://youtu.be/cPiCejN-Wek

 6. FRA NE 27/08/2018 at 14:43

  Ban-ka,u slobodnom prijevodu ,istjerivanje duha ,pod uvjetom da ga se nije istjeralo prije ugovora o kreditu,onda nije bitno ,jer u tom slučaju i banka i klijent nemaju šta izgubit,osim malo para i živaca,a možda kuću,imanje i toliko toga šta moš izgubit,ka ključeve ,mobitel ,takujin,toliko se tih stvari izgubi dnevno,a život ide dalje,i ne zanima ga šta misliš da si dobijo ili izgubijo 🙂 život je okrutan 🙂 ako ne platiš ratu na vrime 🙂

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.