Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -19.dio – Uklanjanje okova

dollar__they_live____we_sleep__by_kyoshihidestencils-d4nhgi2U svakom plaču svakog čovjeka,

U svakom djetetovom plaču iz straha,

U svakom glasu: u svakoj zabrani,

Čujem umom skovane okove.

William Blake: „London“ 1

Ponovno stjecanje/sticanje suverene slobodne volje

Istina, mi volimo život,

Ne zato jer smo navikli živjeti,

Već zato jer smo navikli voljeti.

Uvijek ima ponešto ludila u ljubavi,

Ali i ponešto razuma u ludilu!

Friedrich Nietzsche: „Tako je govorio Zaratustra“

Što je suverena slobodna volja?

Sve u svjetskom sistemu je zamišljanje našeg unutarnjeg krajolika prema vani, bez obzira što možemo vidjeti svijet i nas same. Ponavljajući uzorci dvojnog božanstva koje je uzurpiralo našu stvarnost i rapidno pokušava uvući svaki djelić života u „IOTA fuziju“ umjetne inteligencije-DNK-čovjeka mašine i transhumanizma, ogledalo je tog unutarnjeg krajolika. Mi možemo koristiti naše vlastite uvide kako bi pogledali u sebe da shvatimo kako da prođemo kroz to ogledalo i nađemo se na drugoj strani, kako je T.S.Eliot poetski napisao: „…kraj svih naših istraživanja bi bio da stignemo tamo gdje smo počeli i spoznamo to mjesto po prvi put.“

Po maksimi iz ezoteričnih krugova koja kaže da nam je sve skriveno pred vlastitim očima, tragovi su svuda oko nas. Ključ je naravno u tome da su postavljeni na bezbroj lokacija u prostoru i vremenu, kao i u isto toliko različitih konteksta na takav način da ih fragmentirani um ne može prepoznati. Oni su tu da ih se prepozna i pronađe, ali to zahtjeva unutarnje ujedinjenje sa sobom koje većina nije sposobna ili ne želi postići, bar ne do ovog trenutka. Većina preferira drijemež i uspavanost kontrolirane stvarnosti za koju su programirani da je prihvate, pri čemu je ključni element pokoravanje čovjekove volje prividno višoj volji koju predstavlja crkva i država ( bog i domovina). Programiranje počinje odmah nakon rođenja i tako je zamršeno u tkaninu našeg postojanja da se čini nerazlučivim od „stvarnosti“ same.

Primarna komponenta ovoga je nešto što smo nazvali „neprijateljski konstrukt“. Kad putem religije, ezoteričnih sistema i fizičkih manifestacija predstavljamo koncept „Dva stupa“ kao primarni simbol i energetsku konstrukciju te sve njegove lokacije, to funkcionira na nebrojenim razinama, slojevima i lokacijama u našem polju stvarnosti. Toliko je endemičan da je virtualno nevidljiv, a istovremeno sveprožimajući. Početni korak kako bi to uvidjeli i razumjeli unutar sebe je da potražimo njegove manifestacije i utjecaje na naš vlastiti život. Zašto projiciramo naš unutarnji raskol i odvojenost u holografsko polje našeg postojanja kako bi se prema vani manifestirali na prikladan način da izbjegnemo brutalnu istinu o našoj unutarnjoj odvojenosti od sebe samih? Gdje vidimo neprijatelja kao uzrok naše uznemirenosti i projekciju naše ljutnje i strahova? Zašto izbjegavamo istinsku samoodgovornost i projiciramo „Ti mene posjeduješ“ program izvan nas samih, čekajući vladu, crkvu ili boga da nas dođe spasiti? To su ključna pitanja za postaviti, i radeći to, zadržavajući ta pitanja u nama kako bi namagnetizirali naše razumijevanje i kako bi isplivali odgovori, počinjemo razumjeti koncept suverene slobodne volje. Zašto prihvaćamo nedostatak naše istinske volje kao nešto normalno i prihvatljivo? Zašto kreiramo odvojenost i projiciramo krivicu i odgovornost izvan nas samih?

Unutar konteksta koji nam je pred očima, prvi primjer o ovome je vrlo jasno napisan u prvoj priči Knjige postanka. Tamo u „vrtu“ je stablo sa zabranjenim voćem i to voće je sa stabla „znanja o dobru i zlu“. Što to ustvari znači? Znanje znači utjelovljenje nečega u sebi, zatim preobraćanje toga u razumijevanje te kroz iskustvo u mudrost. Ako pojedemo to voće, što radimo? Sudjelujemo u početnom trenutku razdvajanja našeg bića, polarizirajući našu unutarnju stvarnost i funkcioniranje u manifestiranom svijetu u takvo stanje odvojenosti koje kreira svoju vlastitu manifestaciju dobra i zla. Ali, što je dobro i zlo? Da li je to ukidanje naše vlastite odgovornosti za naše postojanje pri čemu težimo onom što smatramo dobrim ili smo odbijeni onim što smatramo zlom, a u nekim slučajevima i obrnuto? Da li smo jednostavno ukinuli našu suverenu slobodnu volju i pritom kreirali okruženje životno negirajućih sistema, događaja, organizacija, svjesnosti i svega ostalog koje se manifestira na način da donosi pustoš svim živim stvarima i sistemima svijeta? I onda za to okrivljujemo nešto izvan nas samih i nazivamo ga zlom? Zar zlo ne postoji zato jer sami ne djelujemo?

Biblija kaže da je „pad“ iz stanja milosti nastao u trenutku kad smo pojeli zabranjeno voće, a zatim do kraja knjige nastavlja predstavljati što? Znanje o dobru i zlu! Da li nas upozorava o zabranjenom voću dok smo prespojeni na njegov sadržaj, nazivajući ga Starim i Novim zavjetom kao što kaže svjedočanstvo, te kao što proizlazi iz istraživanja, genetička životna iskra onoga što jesmo u kolektivnom smislu i odmah zatim koja predstavlja Dva stupa kako bi održala bipolarni električni sistem i iskoristila struju naše životne iskre da nas veže, monetizira i kontrolira naše živote te našu sposobnost za stvaranjem? Da zauvijek puni i prazni našu životnu silu?

Tko su onda Bog i Vrag u tom scenariju? Da li ikad zastanemo da bi istražili sam jezik kojim dajemo nadimke svemu kako bi shvatili činjenicu da korijen engleske riječi za Boga (God) dolazi od njemačkog naziva „Gott“ koji se izgovara „Goat“ ( Kozorog-Jarac). Ako je na to odgovor potvrdan onda bi trebali pogledati simbol „naopakog“ pentagrama koji predstavlja ženski princip izokrenut naopako i uvidjeti da slika koja se isčitava iz toga prikazuje kozoglavo biće u pozi koja se neprestano pojavljuje u ikonografiji naše suvremene stvarnosti. Da li je Bog onda kozorog ili je Vrag ustvari Bog? Bog kojeg smo uzdigli u svojoj svijesti i izjednačili ga sa državom osmišljenom putem tzv. svete geometrije u svrhu geomantije kako bi preuzela i kontrolirala našu volju kroz obožavanje Boga i Države, Kralja i Svećenika2, tzv. Oca Domovine uzvišenog do božanskog statusa.

To je ono što je u stvari oslikano na stropu rotonde u District of Colombia Capitol-u (Glava) u Washington-u, u zgradi u kojoj stoluje zakonska legislativa koja veže naše duše za sekularnog Superiornog Gospodara. Grad Washington (izvedeno od Washita, imena jednih od prvih upravnika na zemlji na području Amerike) bio je dizajniran da prekrije istinski ženski princip ovog planetarnog tijela, putem čarolije geomantije, proizašao iz tijela država Virgin(ia) i Mary(land) – Djevica i Marija – na isti način kao i Grad Mira ( Jeruzalem). Nije li Washington sa svojom geometrijskom, zemljanom geomantijom i patrijarhalnim božanstvom zapravo samo ponavljanje priče o još jednom Kralju-Svećeniku ( Melchizedek) koji podčinjava „ženskost“ u kojoj tri porobljivačke monoteističke religije na svijetu igraju uloge u stalno odvijajućoj drami o ratu, nasilju i političkoj manipulaciji na globalnoj razini. Zar nam nisu pokazali što rade, kako nas indoktriniraju da projiciramo naš tro-centrični kapacitet kako bi kreirali u fizičkoj manifestaciji i podčinili našu istinsku volju ovom hologramu beskrajnih ciklusa destrukcije, smrti, nasilja i rata? Zar nam nije sve „skriveno pred očima“ 3? U potrazi za čime – spasenjem, oprostu i debelom bankovnom računu zarađenom na patnji milijardi duša? Zar nismo doslovno ubrali voće naše vlastite odvojenosti, rascijepili se na polarizirane konstrukte i okrivljujemo sve izvan sebe za našu havariju, a ne nas same, čekajući da se pojavi nekakav bog koji će sve popraviti umjesto nas.

Da li smo ikad razmislili o tome tko su Otac i Gospod u tzv. Božjoj molitvi? Ili o tome da doslovce milijarde ljudi na ovoj planeti u sebi svakodnevno intoniraju frazu „Budi volja tvoja, Budi kraljevstvo tvoje“? Cijelo to vrijeme uopće ne razmišljajući ili istražujući evoluciju svega toga i ne uviđajući da je Otac kojeg se tu priziva nitko drugi nego „Papa“ u svojoj „nebeskoj“ domeni u Vatikanu, vrhovnom suverenom Gradu-Državi, a Gospod(ar) je „Lord Mayor“ u Londonu (City of London). Da li ikad razmišljamo da neprestano projiciramo našu suverenu slobodnu volju izvan nas na svjetsku silu koja nema nikakve veze sa istinskom božanstvenošću, svetosti, suosjećanjem i milošću? Ili da li ikad zastanemo da bi sagledali kako projiciramo našu istinsku tehnologiju Života utjelovljenu u našim veličanstvenim tijelima sa tri centra koja je potrebno izbalansirati, Srce, Um i Biće/Duša, na tri Grada-Države postavljena kao suvereni autoriteti na ovom planetu, gdje su tri postala „Jedan“, lažni „jedan“ pri čemu kad se metaforičko ime Anu obrne naopako dobivamo Una, što znači Jedna na svim jezicima proizašlim iz latinskog? Možemo li to prepoznati iz tri crvene zvijezde pentagrama koje lebde iznad dva ležeća stupa našeg postojanja što je jasno prikazano na zastavi tog okruga kao i na pozadini kovanice novog penija (new penny) koja prikazuje štit sa tri vrha i trinaest vertikalnih pruga?

U političkom i sekularnom smislu istrenirani smo da odajemo počast i klanjamo se drugom ocu, George Washington-u, u Apoteozi na rotondi kupole Kapitola u Washingtonu, Ocu naše Države. Prisežemo „Zakletvu vjernosti“ stranoj sili i stranoj zastavi, istovremeno izvikujući parole patriotizma i šaljući svoje sinove i kćeri u još više stranih ratova ne namijenjenih slobodi i demokraciji već globalnoj hegemoniji, pohlepi, moći, dominaciji i kontroli.

U svemu tome, što je onda suverena slobodna volja? Kako je pronaći i kako znamo da je imamo kad mislimo da smo je pronašli? Kako prepoznati da li smo obmanjeni da mislimo da smo slobodni i da upravljamo sami sobom kad u stvari to nismo? Na kraju, to je individualna stvar svakoga od nas da o tome odlučimo. Za ovu priliku, krenimo jednostavno definirati ovu najvažniju točku u širem i općenitom smislu.

Suverena slobodna volja znači da preuzmemo na sebe apsolutnu obavezu da u sebi utjelovimo i živimo u samo-odgovornosti, da budemo samo-upravljajući i samo-korektivni u istinskoj samo-iskrenosti i da budemo samo-generirajući u svim svojim postupcima i djelima. Kako možemo biti suvereni ako za sve krivimo uvijek ono izvan nas i ne preuzimamo punu odgovornost za svijet oko nas? Kako možemo imati slobodnu volju ako nismo samo-upravljajući, u jasnoći svrhe i namjere temeljene na principima života i pravičnosti? Kako možemo biti slobodni ako ne preuzimamo odgovornost kako bi ispravili svoje pogreške i liječili svoje rane? Kako možemo stvoriti novi svijet ako u sebi ne možemo pronaći samo-generirajući kapacitet za stvaranjem u skladu i kroz vječnu životnu struju čiji smo suveren, a opet integralni sukreirajući dio?

Zašto se držimo programiranih uvjerenja u vezi ovih stvari i izbjegavamo se suočiti sa samim sobom i postaviti si teška pitanja? Odgovorite si na iduća pitanja i otkrijte što suverena slobodna volja u stvari jest!

 • U što vjerujem?
 • Odakle proizlaze ta vjerovanja?
 • Da li sam istražio svoja uvjerenja da saznam odakle potječu?
 • Da li sam nakačio svoj identitet na ta uvjerenja koja smatram svetim i neupitnim i s obzirom na to da li su onda moja uvjerenja moj identitet?
 • Da li su u moja uvjerenja ugrađeni polaritet i neprijateljski konstrukti?
 • Da li sam istražio jesu li ta uvjerenja natopljena u krv nevinih tokom tisućljeća kako bi bila posvećena od strane samo služećih ulizica, klike sa Madison Avenue, u svrhu provođenja bezumnog sistema kojeg sam prihvatio bez pitanja?

Općenito govoreći, za većinu ljudi uvjerenja su prihvaćena kao stvarna bez pitanja. Sistematizirana su na takav način da efektivno dovode u kratki spoj našu stvarnu suverenu slobodnu volju i uspješno je oponašaju, ali bez njene istinske suštine. Što je suština volje? To je upravljajući princip koji je rigorozno prodro kroz sve slojeve našeg sustava vjerovanja putem kojeg smo izgradili našu osobnost, pogled na svijet i prihvatili stvarnost koja nam je od rođenja pa nadalje predstavljena putem indoktrinacije kroz obitelj, društvo, obrazovanje, medije, te političke, povijesne, religiozne i osobne sisteme. Lak način za prepoznati sustav uvjerenja je da razmislimo o njegovom trajanju i izvoru. Ako postoji već dugo vremena onda je sistematiziran u formi lako prihvatljivoj za one koji ga prihvaćaju kao stvarnog. Kad netko djeluje kroz dobro osmišljen sustav uvjerenja on si dopušta da bude kanal za kreaciju u smislu jedne od milion jedinica koje projiciraju virtualnu stvarnost opće prihvaćene masovne halucinacije u kojoj ljudi, društvo i nacije djeluju, sve upravljano izvanjskom silom čiji je vidljivi sloj svjetskog sistema samo fasada putem koje se upravlja u skladu sa njenom namjerom.

To nije suverena slobodna volja. To su Blake-ovi „umom skovani okovi“ istaknuti u eseju o njegovoj pjesmi „London“ ( fusnota 195 iznad) gdje su London i urbana mreža samo metafora za bezživotni svjetski sistem:

Urbana mreža je izvanjska, betonska slika „umom skovanih okova“ u kojoj se maštovita vizija pretvara u odsustvo misli. Prema Blake-u, urbani kontekst je ograničavajući za maštu. Dok ga Blake portretira, on je pun tuge i očaja i nedostaje mu mašte i energije.

London puže/puzi od svoje slabosti, pogrešno usmjeren plačem ljudi koji ne znaju kako izraziti sebe ili kako da postignu osjećaj individualnosti. Osoba je osuđena na provođenje predodređenog životnog kruga zato jer ne može pojmiti ništa izvan onoga što mu govore njegova osjetila.“

Dopuštajući sebi da nas se tako iskorištava projiciramo konstrukt stvarnosti na stvarnu suštinu života i ovu zemlju i djelujemo unutar iluzornog matričnog sistema za razliku od prave stvari. Političke i religiozne sisteme uzdižemo do božanskog statusa koji promoviraju da je ovaj svijet iluzija, da to nije to, da je to negdje drugdje i da moramo pratiti Zakon Svećenika da bi zaslužili izlaz iz ove situacije do mjesta gdje ćemo postići vječno blaženstvo i spasenje. To je pametno upakirano u legalni i monetarni sistem tako da ako poštujemo pravila, prihvatimo ta uvjerenja i prilagodimo se zahtjevima zaraditi ćemo dovoljno karmičkih žetona i kad ih isplatimo Bogovima Matriksa bit će nam dopušten odlazak na „nebo“ gdje ćemo se konačno ujediniti sami sa sobom i, kao što kaže egipatska „Knjiga mrtvih“, spojiti naš BA sa našim KA. Da bi to postigli moramo imati dovoljno „novca“ da bi platili svećenicima izvođenje posthumnih obreda i rituala, ali nikad nema dovoljno žetona u opticaju tako da su za to potrebni svi mogući modaliteti odvojenosti kao što su nadmetanje, ljubomora, fanatizam, polarizacija i dijalektika, koje ostvarujemo kroz politički patriotizam ili religijsko favoriziranje. Sve su to samo varijacije iste priče koje iziskuju ulaganje identiteta i životne sile u slijepo prihvaćena uvjerenja i gaženje čovjeka pored sebe kako bi zgrabili onu „zadnju stolicu“ u globalnoj igri punoj smrtnih posljedica.

Nasuprot tome, pravi izlaz vani vodi unutar nas samih kako bi pronašli svoje istinsko autentično biće i našu istinsku volju. Svakim procesom korekcije statusa u kojem nije utjelovljeno unutrašnje putovanje ne može se pronaći unutarnji status stabilnosti, snage, autoriteta i volje o kojem ovdje govorimo. Fokusirajući se samo na vanjsko djelovanje kao što je urudžbiranje određenih dokumenata i slično je pogrešna početna točka. Fokusiranje na krajnje ciljeve poput isplate kredita ili dohvaćanja hrpe zlata na kraju duge je identično tome da te odnese tornado, skupa sa Alisom i Totom u Zemlju čudesa. U zakapanju ideje o posjedovanju i potvrdi samog života trebamo shvatiti princip „nepristranog lijeka“ kako bi razumjeli što volja, svrha i namjera stvarno jest. To je prvi korak u postizanju istinske suverenosti i usklađenju sa našom suverenom slobodnom voljom. To počinje sa preuzimanjem pune i apsolutne odgovornosti za sve što pronađemo unutar sebe, bez obzira kako to izgledalo. To je istinska samo-odgovornost i samo-upravljački kapacitet. To nije samovolja, bijes, ratobornost, antagonizam, projiciranje krivice i polarizacija. Ako se išta od toga pojavljuje u našem unutarnjem okolišu, onda je to zasigurno slučaj u kojem je prisutan neki oblik separacije i kontrolirajućih uvjerenja.

Razlika između uvjerenja i suverene slobodne volje je u tome što prvo ovisi o vanjskim faktorima na koje smo zakačili svoj identitet i ego, a potonje se temelji na punoj odgovornosti i upravljačkom principu. U potonjem kreiramo bez ograničenja i prigovora. Kad sebe vidimo kao Izvor, kad to percipiramo kao istinu u sebi, bez vanjske projekcije kojom kreiramo manjak snage, autoriteta i kapaciteta, to je početak suverene slobodne volje. Iz te pozicije možemo nanovo kreirati svijet, ne na način da ga rastjeramo kao iluziju, već da rastjeramo iluzorna i lažna pravila po kojima smo si dopustili da živimo do sada. Istovremeno, svaki znak okolišanja i polarizacije sa vanjskom stvarnošću kakvu danas doživljavamo umanjiti će naše kapacitete. To posebno uključuje naše dopuštanje da uđemo u stanje ljutnje prema vanjskoj stvarnosti jer ono ima snagu da nas kontrolira, ograniči i povrijedi i da nas zaustavi u postizanju svoje svrhe i namjere. U areni univerzalnog zakona u smislu pravičnosti, izraz volje, svrhe i namjere je glavna stvar u procesu usklađivanja sebe sa Izvorom kako bi izrazili sebe kakvi jesmo i ostvarili ono za što smo tu.

Na kraju, zadnje pitanje koje si moramo postaviti je: zašto smo ovdje? Da li smo tu da bi ganjali komercijalne papiriće kako bi „zagrobili za život“ („urn a living“) do našeg samouništenja i smrti dok se pritom naša životna energija koristi za izgradnju vlastitog zatvora i vječnog ropstva? Ili smo tu da preuzmemo svoj istinski status, stav i kapacitet koji je iznad zakonskih, monetarnih, političkih ili geopolitičkih definicija?

Odgovor je da smo tu da spoznamo kako je sistem ropstva i kontrole konstruiran. Kad to spoznamo tada možemo iskoristiti naš svjesni upravljački princip suverene slobodne volje kako bi objavili tko smo i zašto smo ovdje, ne tražeći ničije dopuštenje. Sa tako internaliziranim kapacitetom i jasnoćom o našem prema vani uspostavljenom statusu i stavu, nastavljamo djelovati na razini samo-upravljačkog izbora i odgovornosti u svrhu ozdravljenja i prepravljanja svijeta na način kako je to originalno postavljeno i kako bi trebalo biti. Činimo to zato jer volimo život i nije važno što će ostali govoriti o tome i proglašavati nas ludim, jer uvijek ima ludila u ljubavi, ali i razuma ( i mudrosti) u ludilu.

Moramo znati tko smo usred trenutnog stanja stvari kako bi ga mogli promijeniti. Ali samo znanje činjenica nije dovoljno, jer bez primjene znanja upadamo u stanje samo-dopadajuće lijenosti. Primjenom znanja u upravljačke principe dostižemo mudrost i istinsko postojanje. U tom kontekstu, suverena slobodna volja je biće centrirano u srcu koje koristi organizacijske sposobnosti uma kako bi formulirali konstruktivno djelovanje u stvarnom svijetu substanci i oblika. Na taj način oslobođeno je od iluzornih uvjerenja i malog uma ukaljanog polaritetom i projekcijom neprijateljskog konstrukta u beskrajnoj petlji povratka i impotencije.

Eto zašto i kako se na kvantnoj energetskoj razini kolektivna svijest puni mitovima ukorijenjenim u kastraciji muškog principa i institucionalnom ponavljanju tog uzorka kroz obrazovanje, politiku i religiju, istovremeno sa suptilnom ali vrlo podmuklom pretpostavkom o inferiornosti ženskog principa ili pravom onoga koji dominira da vrši kontrolu i iskorištava život u svoje sebične svrhe. Kako bi to uvidjeli i prestali to hraniti trebamo prestati pristajati i participirati u tom konstantnom kreiranju i re-kreiranju svega što smo u ovom dokumentu raspravljali, s ciljem da si otvorimo nove „oči za gledanje“ kojom ćemo spoznati našu pravu stvarnost čiji smo uvijek i bili dio, ali smo se toliko dugo zadržavali u stanju amnezije unutar snova naše nesmotrenosti.

Kad je naša sposobnost za stvaranjem oslobođena od okova uma, ograničavajućih sistema vjerovanja i porobljavačkog svjetskog sistema, ništa nije iznad tih sposobnosti. Imamo svo znanje, alate i razumjevanje kako da izgradimo novi sistem koji bi omogućio da se to postigne. Pravo pitanje je znači sljedeće: Da li imamo volju za to? Da li smo u sebi utjelovili svrhu i namjeru? Da li smo preuzeli bezuvjetno pravo da iskoristimo našu istinsku pravičnost i nasljeđe kako bi bili vođeni tom svrhom? Da li imamo jasno definirani nacrt po kojem ćemo izgraditi novi svjetski sistem? To su pitanja koja si moramo postaviti dok smo u procesu oslobađanja i raskidanja veza od „stare stvarnosti“.

Spiritualni sudovi pravičnosti

Kad pogledamo na ovaj svijet i objektivno istražimo način na koji se manipulira populacijom uvažavajući probleme fizičkog svijeta i razlikujući ih od materije duha, očito je da je to jedan od primarnih pristupa kako ljude zadržati u tom zatvorenom polju. To je ono što je najvažnije, ako ne i primarna stvar koja se tiče makijavelijanskog principa „Podijeli pa vladaj“, a koja se odvija kroz promociju raskola sustava uvjerenja između fizičkog i spiritualnog. To onda izaziva upliv polarizacije i separacije kroz sistemsku i kontinuiranu promociju takvog oblika negiranja i fragmentacije. Za mnoge postoji samo ovaj svijet. Za druge, ovaj svijet je postavljen kao iluzija koju treba transcendentirati ili iz koje treba pobjeći. Mnogi koji uzmu u obzir ovdje predstavljene koncepte koji se tiču razine polja za igru ove 3d stvarnosti ismijavati će uključivanje i referiranje na multi-dimenzionalnu stvarnost i materiju duha. Mnogi koji spadaju u posljednju kategoriju inzistirati će na tome da je bilo koji fokus ili djelovanje prema svjetskom sistemu ispod njih i za njih nema nikakvu važnost ni značenje. Pritom, svi iz tih kategorija su u stvari izigrani od strane programa i tehnika starih tisućama godina. Svima njima jednostavno kažemo, uzmite u obzir mogućnosti koje su ovdje predstavljene i nemojte odbaciti integraciju fizičkog i spiritualnog u razumjevanju stvarnosti u kojoj se danas nalazimo. Iz naše perspektive, utemeljeno na cjeloživotnom temeljitom istraživanju, postoji potreba da se obratimo obama stranama jednadžbe ako želimo postići istinsku slobodu, apsolutnu slobodu u kojoj vraćamo nazad svoje prave sposobnosti utjelovljeni u multi-dimenzionalna bića u ovoj fizičkoj domeni sa razlogom i svrhom.

Kako se približavamo kraju ove prezentacije, sad je vrijeme da predstavimo koncept koji integrira ta naša dva polja postojanja. Ovo je stvar Univerzalnog Zakona, to što se nalazimo u ovoj stvarnosti planetarnog i solarnog sistema unutar šireg konteksta galaksija i svemira. Ovaj princip je iskazan kroz jednu vrlo jednostavnu maksimu koja kaže: Pravičnost je Ravnoteža. Stvar je ravnoteže u svim stvarima, u svoj kreaciji, u svemu što smo dotakli na našem putovanju od začeća u Izvoru do naše trenutne svijesti o tome da smo prisutni ovdje u ovom trenutku, putovanju koje nema početka kojeg bi mogli odrediti vremenom, a zasigurno ni kraja. Izvor je Život, a Život je beskonačno kreativan i vječno se izražava te je uvijek u ravnoteži ( bez obzira imamo li sposobnost percepcije da to vidimo ili ne).

Ovdje i sada, u ovom sveprisutnom trenutku, budimo se iz ekstremno dugog drijemeža zaborava i vraćamo se sjećanju svih naših razina, dok otklanjamo djeliće našeg dugog putovanja kroz vrijeme istražujući separaciju i polarizaciju. Na taj način, prisjećamo se da smo sadašnja manifestacija naših vječnih duša putem kojih se izražava sam Izvor koji ima da vrati nas i ovaj svijet u ravnotežu. Ovdje u ovom manifestu Života, u ovom svijetu, prisjećamo se da smo obavijeni jedinstvenim i veličanstvenim darom, darom života i darom suverene slobodne volje. Prisjećamo se toga i otklanjamo okoštale sustave vjerovanja koje smo preuzeli na sebe na našem putovanju kroz veo amnezije ograničenog polja u kojem se nalazimo. Odbacujemo sustave vjerovanja koje smo prihvatili tokom putovanja koji su nas pokušali uvjeriti da nemamo slobodnu volju i zbog toga se moramo pokoriti nekom vanjskom autoritetu i moći kako bi postojali, preživjeli i dostigli spasenje. Ništa nije dalje od istine.

Odbacujemo sustave vjerovanja da smo u svijetu iz kojeg treba pobjeći pod svaku cijenu, da je ovaj svijet nekako iluzija za koju nismo odgovorni. Ono u što nas sve religije pokušavaju uvjeriti je (i to sa značajnim uspjehom, mogli bi istaknuti) da je sam ovaj svijet zao, griješan i pogrešan i da je jedini izlaz iz toga da se moramo vezati za sistem pravila, zakona i pravilnika koje samo Svećenik i Kralj mogu izdavati u skladu sa samoproglašenim „božanskim pravom“. Unutar takve stvarnosti mora se biti slijepi poslušnik ako se želi biti izabran između svih ostalih za spasenje, ne uviđajući da pritom i moramo gaziti preko svih i uništiti one koji nisu izabrani, sve u nadi kako ćemo se jednom nekako osloboditi. Pravila igre su: zaradi, ukradi ili stvori što više moguće karmičkih žetona kako bi platio Propovjedaču Zakona da odigra obred našeg prelaska u Raj, bez obzira što smo sve uništili na svom putu.

Ili obrnuto, ali opet isto, jednostavno ignorirajući sve sa ovog svijeta i dopuštajući nekom blaženom zasljepljujućem svijetlu da nas ispuni lažnom sigurnošću zanemarujući vrlo stvarne probleme koji se manifestiraju oko nas, mislimo da ćemo tako pobjeći i postići spasenje. Drugi ne biraju niti jedan od ovih puteva već jednostavno žive i djeluju kao da je jedina važna stvar u cijeloj kreaciji njihovo, prema sebi usmjereno zadovoljstvo i tako prihvaćaju Zakon Svećenika i Kraljevo ograničavajuće polje dok god dobivaju za sebe.

Istina je jednostavno sljedeća, ako si na ovom svijetu onda si za njega vezan dok god se ne okreneš i vidiš odakle si došao i suočiš se sa samoevidentnom činjenicom postojanja koja je ta da nas nitko ne dolazi spasiti, za sve smo sami odgovorni i nitko neće odraditi težak posao umjesto nas osim, i tek kada se sami ne ogrnemo „mantilom odgovornosti“. Moramo napraviti prvi korak, ili nastaviti koračati putem kojim smo već krenuli kako bi očistili ovaj svijet i vratili ga u stanje ravnoteže, staloženosti i obilja za sva bića. Radeći tako možemo i hoćemo iscijeliti ovaj svijet i nas same.

Na kraju, svi se moramo suočiti sa jezgrom naših bića. Moramo se suočiti sa onim što smo napravili, sa onim što smo postali i odlučiti da iscijelimo sebe i ovaj svijet. Za one koji ne mogu ili ne žele, netko drugi će odlučivati za njih i karma će kad tad pokucati na njihova vrata.

Nego, što je to što nazivamo karmom? Da li je to neka ultimativna kartica rezultata kojom ministrira srditi bog koji nam sudi na kraju vremena kako bi utvrdio da li smo poštivali njegova pravila i zakone ili je to univerzalni princip ravnoteže koji kaže da sve ono što radimo i što smo radili u svom prostoru i vremenu, i šire od toga, kroz sve dimenzije, stvarnosti i paralelne svjetove (fizičke, virtualne ili nematerijalne) od začetka našeg postojanja mora doći u ravnotežu? To može biti upravljano samokontrolom ili se može putem nesvjesne manifestacije u kreaciji vraćati u svoju početnu točku. Da li je ta točka negdje drugdje ili smo u ovom trenutku došli do spoznaje da:

„…kraj svih naših istraživanja bi bio da stignemo tamo gdje smo počeli i spoznamo to mjesto po prvi put.“

Unutar ovog kontekst što bi onda bio spiritualni sud pravičnosti? Što nam on omogućava u smislu statusa, položaja i kapaciteta slobodnog bića koje je preuzelo nazad svoj autoritet i snagu? Kako nam može služiti u procesu u kojem iskazujemo punu namjeru da se ogrnemo „mantilom odgovornosti“ što je potrebno kako bi usmjerili ovaj svijet nazad odakle je i počeo poput fontane života i plodnosti koja do sada nije viđena? Da li je to osnovna komponenta u stjecanju naše suverene slobodne volje kako bi je utjelovili, usmjeravali i izrazili kroz nas kao živa bića obučena u odijelo ovog svijeta, u nepristranom skladu sa svim životom na ovom svijetu, u ovoj galaksiji, u ovom svemiru te životu u svoj njegovoj beskrajnoj raznolikosti, ljepoti i veličanstvu?

Spiritualni sud pravičnosti je onaj u kojem muškarac ili žena priziva sve ono što jest, sa linearnim podrijetlom svih svojih predaka ovoga svijeta i svih svjetova i života kroz koje su se izražavali. Kroz takvo prizivanje sve to dovodimo ovdje i sada, da se suočimo, da riješimo i da iscjelimo. To se postiže tako da uđemo unutar sebe i prizovemo prisutnost svih bića iz naše predačke ekspresije, da budemo u sebi prisutni ovdje i sada i radeći to da se ostvarimo u svojoj istinskoj božanstvenosti kao potpuno samo-osnažena jedinstvena ekspresija Izvora života od koje smo dobili naše biće i s čim smo usklađeni u su-kreacijskoj manifestaciji, oslobođeni od okova uma i ograničavajućih sustava vjerovanja lažne stvarnosti kojoj smo u određenom trenutku u vremenu dopustili da nas kontrolira i potiskuje.

Istinski Sud je onaj u kojem suvereno biće iznosi sav dokazni materijal važnih činjenica o bilo kojoj stvari, onaj u kojem to biće iznosi svoju „kraljevsku pratnju“ koja se sastoji od ostalih suverenih bića, u životu jednakima; onaj u kojem se iznose sva nepristrana prava i interesi proizašli iz života samog i rješavaju svi zahtjevi, svi ugovori, sve obaveze, sva karma i sve neravnoteže od početka kad je Izvor pokrenuo životnu silu do sadašnjeg trenutka. Mi kao suvereni smo taj Sud.

Ali budite oprezni u tom pozivanju na duhovni sud pravičnosti i presuda po vlastitoj zapovijedi da se sva karma razriješi i svi dugovi podmire, sa i kroz vječno prisutnu pravičnu životnu supstanciju Bića, da se netko mora suočiti sa jezgrom i kamenom temeljcem vlastitog bića. Ovo je mjesto gdje puna i apsolutna samoodgovornost ulazi u igru. Ako netko želi biti slobodan, traži pravi suvereni status i poziciju, da ponovno utjelovi Istinski Kapacitet, a zatim punu odgovornost da usmjerava i primjenjuje taj kapacitet u ovom Svijetu, ovdje i sada i za sva vremena, za imati apsolutno samoodređenje potrebna je suverena slobodna volja. U duhovnom sudu pravičnosti prisutna je prava univerzalna jednakost, koji je pravni lijek, rješenje i rezolucija svega što je netko učinio, dotaknuo i očitovao, s potrebnim suočavanjem sebe i predanošću da bude ovdje kao Život i izraziti svoje Biće u ravnopravnom položaju sa Svim životom.

Kad netko tvrdi da je nečija potpuna genetska linija, baština, DNK i Nasljedno pravedno imanje, Život će ubrzati očitovanje onoga što više nije usklađeno s njegovim stvarnim ja, svrhom i namjerama. Jer u tim je stvarima počinje konfiskacija onoga što nije u ravnoteži i stoga će tražiti tu ravnotežu i za Jastvo i na Viši Princip koja usmjerava Jastvo u punom izražavanju. To će ubrzati ozdravljenje i razrješenje, što znači da će se sve ono što je nekoć bilo potisnuto, zanemareno, odbijeno ili uklonjeno na drugi način, podići na površinu gdje se s time moramo suočiti i ukloniti. Vezani smo našim ugovorima i stoga moramo doći u potpunu svijest o tome što su ti ugovori. Ako više nisu usklađeni s onim što je ovdje navedeno i sa onim što smo za sebe odredili da jesmo ovdje i sada, oni se mogu ukinuti, opozvati i okončati ab initio i nunc pro tunc (na početku i kao da nikada nisu postojali) ali prije toga treba platiti račune i zadobiti ponovo solventnost. U tome leži teškoća. U tome leži težak posao.

Ali razmotrite mogućnost da smo došli na ovaj svijet da to učinimo upravo to. Razmislite da ako ste pročitali cijeli dokument i napravili sve do ovog zadnjeg dijela, onda to već znate, znate zašto ste došli ovamo, znate koji vam posao ste ugovorili i vi ste spremni učiniti ono što je potrebno biti učinjeno. Razmotrimo mogućnost da smo preuzeli odjelo, odjeću ove realnosti, u svim njegovim disfunkcionalnim inverzijama pravog Života kako bismo mogli pronaći duboko u sebi pravu snagu i sposobnost koju smo zaboravili da smo imali i iskopali duboko u sebi snagu za ozdraviti sebe i time ozdraviti ovaj svijet. Smatrajte da je ono što ste oduvijek mislili da nije u redu s vama upravo ono što je u redu s vama, samo morate izliječiti rane i okrenuti se unatrag licem naprijed zakoračiti u svijet koji želite stvoriti. Inverzije malog sebstva zadržavaju tragove i svijetle na putu prema slobodi.

No, kako bismo bili jasni, kao i na početku rasprave u ovom odjeljku, razdvajanje dvaju svjetova i zahtjev za rješavanje tog pitanja u oba slučaja, znači da se ukidanje i odustajanje od ugovora koje želimo riješiti i okončati moraju nastati u obje realnosti. Duhovno opoziv bez istovremenog djela rješavanja ugovora koji nas vežu u ovoj trećoj dimenzionalnoj ravnini unutar svjetskog sustava neće nas osloboditi od onih svjetovnih zavezanosti. Isto tako, nedostatno rješavanje trećeg dimenzionalnog procesa ispravljanja statusa ukidanjem, povlačenjem i okončanjem pravnih i monetarnih ugovora koji nas vežu ovdje u ovoj stvarnosti nije dovoljan. Treba se obratiti i na vidljive i na nevidljive višedimenzionalne ugovore. Čineći to u obje stvarnosti, dovršavamo i rješavamo ono što zahtijeva rješavanje i zaključenje, a od tog ishodišnog koraka krećemo naprijed u svijet mira i prosperiteta koji stvaramo po vlastitom izboru i vlastitom principu vodstva.

Beskonačne vremenske petlje paradoksima stvarnosti

Mi smo u slojevitom skupu vremenskih petlji paradoksalnih stvarnosti u kojima prošlost-sadašnjost-budućnost nisu onakve kao što ih mi vidimo u linearnom slijedu. Kontrolna matrica ovoga svijeta razumije kako koristiti taj sustav koji ograničava našu svijest o stvarnosti kako bi ograničio našem kreativne sposobnosti i da učvrsti iluziju vremena. To održava mogućnost da nas se drži u beskonačnim vremenskim petljama, tako da ne možemo vratiti naše prave sposobnosti i moć. Mnogi od nas također su vremenski putnici koji mogu iskoristiti budućnost vidjevši njegovu mogućnost da promijene prošlost kako bi se sadašnjost pretvorila u vječiti Moment Sada koji želimo stvoriti kao svijet u kojem živimo. Ali moramo se dovesti ovdje u igru, i ne tražiti bijeg negdje drugdje do kojeg nikad ne možemo doći ako budemo još uvijek vezani za ograničenja naše karme ovdje u ovom području. Karma je neispunjeni ugovor. Jedini način izlaska jest unutra. Moramo ispuniti ugovore, ili ih obustaviti, opozvati i ukinuti ako su nesvjesni. To je dovoljno lako za napraviti, kada zauzmemo stav i upotrijebimo mnoge alate koji su nam dostupni, uključujući i pozivanje na duhovne sudove pravičnosti.

Ulazimo u prednja vrata nove svjetske stvarnosti unatrag, jer smo zapravo oduvijek bili ovdje, ali smo morali projicirati svoje potencijalno ja u budućnost kako bismo stvorili ono što želimo očitovati. Ali budućnost je samo potencijal koji moramo donijeti ovdje u ovu dimenziju i punu manifestaciju. Dolazimo iz budućnosti vlastitog stvaranja u potencijalu kako bismo preobrazili prošlost rješavanjem naše karme i privlačenjem sadašnjosti koju želimo darovati sebi. Kada uđemo u svjetsku stvarnost iz budućnosti hodajući unatrag u prošlost, pretvaramo prošlost ab initio i nunc pro tunc (na početku kao da nikada nije bilo), što je rezolucija karme, ali ta “budućnost” je samo potencijal ako vjerujemo da je to već učinjeno i jednostavno ćemo se spustiti niz njega dok uživamo u popodnevnim povjetarcima u našoj kosi. Moramo se uistinu dovesti ovdje, u ovaj svijet, i naporno raditi!

Tijekom linearnog vremena, isprepletenost između zakona svećenika, je bila načelo i univerzalna maksima koje su stvorene bićima duž vremenske crte, tako da bi takve maksime i principi mogli biti utemeljeni kroz pravi Univerzalni zakon u ovaj svijet. Ti principi pravičnosti imaju valjanost u višedimenzionalnoj stvarnosti u kojoj istinski postojimo, zbog čega ih stavljamo na kraj ovog dokumenta s opisima na proširenoj univerzalnoj razini kako bismo ih čitali, intonirali i razumjeli ono što jesu, što su načela istinskog univerzalnog prava i života. Ubrzano prolazimo kroz urušavanje vremenskih linija koje su nas fragmentirale i spriječile da u potpunosti utjelovimo naše pune izražaje duša u singularnost našeg progresivno širenje položaja ovdje u zemlji živih dok vraćamo naše sposobnosti ispravljanjem našeg statusa. Na taj način, rješavamo karmu i neravnoteže koje smo prethodno dopustili, negiramo pretpostavke pristanka da sudjelujemo u lažnoj matrici, gdje smo prethodno dopustili da se naša Živa Snaga podvrgne zakonskim propisima svećenstva. To se odnosi ne samo na zakonske i monetarne okove nego i na iluzorne veze holografskih vremenskih petlji koje smo kupovali milijunima godina, godina koje inače zapravo ne postoje jer je vrijeme iluzija, ali one postoje kao slojevita vremenska linija petlje u kojima je naša svijest i naša bića “zaglavljena” za sve to “vrijeme”.

To je proces povrata i integracije fragmenata duha, vraćanje zarobljenih dijelova sebe od svih onih vremenskih i paralelnih stvarnosti i tako ćemo ovdje i sada postupno obnoviti našu nazočnost. S tom prisutnošću, stalnim i sve većim kapacitetima povećavamo snagu unutar sebe kako bismo stvorili i ponovno stvorili tu stvarnost i ozdravili ovaj svijet i sebe. To je jednadžba inverznih omjera i eksponencijalnog širenja kroz postojanje i prisutnost. To je istinska tehnologija, a ne pseudo, projicirana i eksternalizirana tehnologija matrice kontrole koju smo izgubili tijekom mnogih ponavljajućih ciklusa ponavljanja iluzija rođenja, života i smrti i u koje se sada nalazimo u ovom “krajnjem vremenu” manifestacija AI računalno programiranog konstrukta stvarnosti, u ropstvu s eksternaliziranim tehnologijama koje pružaju obećanje “vječnog života”, ali koje u stvari sadrže lažno obećanje iza kojega se nalazi vječni ropstvo.

Suverena slobodna volja je naš pravi kapacitet u samoodređujućem izrazu, utemeljenom na samopouzdanju i zahtijevajući konačno rješavanje izmišljene PERSONA prikačenu uz pravno vezani instrument poznat kao Posljednja Volja i Testament, što nije ništa više od karmičkog ugovora o recikliranju koji povezuje biće u kontrolirani ciklus reinkarnacije koji će se vratiti, ponovo povezati i koristiti ponovno i ponovno. Ovo je podvrgavanje naše Istinske Volje i vezivanje našeg višedimenzionalnog genetskog koda koji će se reciklirati unutar mehanizama karmičkog duga kao nastavka svjetskog sustava ropstva. Ali možemo sve ovo vratiti nazad tako što ćemo započeti put kući, vratiti se kamo smo krenuli, kao izvorni izraz ovdje i sada, poznavajući to po prvi put još se sjećajući svega, budući da je naša genetska loza zapravo sjećanje na putovanje i od nas samih.

Vrijeme za odabir je nad nama …
To je izbor između
Života i smrti…

Konačna rezolucija prema samoupravnoj dekretu

Slijedi Deklaracija i uredba o otkazivanju, opozivu i prestanku bilo koje zakletve, zavjeta, ugovora, sporazuma ili ugovornih veza za fiktivno povezivanje i ovdje se navodi kao posebna uredba autora kao primjer za druge koji će koristiti kakva je i ako u potpunom usklađivanju s vlastitom voljom, svrhom i namjerama, ili promijenjenom po želji za svakog pojedinca. To može poslužiti kao početna i temeljna deklaracija za prekid takvih vezanosti, ali to je samo početak i temelj od kojeg se treba nastaviti u vlastitom Samostalno usmjerenom putovanju na slobodu iz lanaca ropstva.

* * * * * * * * * * * * * * *

Ovime izjavljujem suverenom uredbom da je ovo moja izražena volja, da se sve veze, veze i obvezujući sporazumi prekinu u svim općim i pojedinačnim točkama ugovornih veza koji su me držali ograničenim, zadržanim ili kontroliranim tako što su stvorili skrivenu, okultnu, nepotpunu ili namjerno zamagljenu vezu privrženosti fikcionalnim ili kvazifiktivnim angažmanima, u bilo kojoj i svim dimenzijama, stvarnostima, vremenima, svemirima i paralelnim ili alternativnim konstrukcijama izvedenim iz njih. Ovime izjavljujem da je moja suverena slobodna volja, svrha i namjera da ovu Uredbu donesem kao svoj vlastiti voljni akt i slobodna volja.

Ovime izjavljujem da odbacujem bilo kakve potpise ili energetske veze u bilo kojoj i svim zakletvama, zavjetima, ugovorima, sporazumima ili ugovornim odnosima u koji sam bio ušao bez potpunog znanja, svijesti ili razumijevanja ili su učinjeni u neznanju ili nedostatku kapaciteta u takvoj maniri da vežu Mene i Moja dušu / Duh / Biće povezuju s bilo kime ili čime od onih koji u ovom sadašnjem momentu ne služe ni meni ni svrsi kojima sada usmjeravam Moj život, duh, energiju i namjeru. Nadalje, namjeravam to da bilo koji ostatak ili preostala veza od njega, ako zahtijevaju svjesnost i razumijevanje u svrhu konačnog olakšanja, otklanjanja ili rješavanja karmičnih odgovornosti ili valjanih obveza bilo koje vrste ili prirode, pojavit će se unutar Mojeg očitog iskustva i svjesne svijesti u Moj trenutni životni tok na takav način da mi omogući da pravilno i potpuno utječe na takvo rješenje za pravilno i zadovoljavajuće rješavanje i ukidanje takvih odgovornosti ili obveza, kako se to zahtijeva:

Bilo koja i sve zakletve, zavjeti, ugovori, ugovori ili ugovorne veze koji ne služe meni u ovom trenutku sada (nema vremena) za svrhu i ispunjenje Mojih navedenih namjera ovime se oduzimaju i ukidaju ab initio i nunc pro tunc (na početku kao da nikada nisu bili), dok je istovremeno moje volja, svrha i namjera da se riješe i zadovolje sva preostala i dokazana potraživanja, obveze ili druge neravnoteže koje ostaju i zahtijevaju takvo rješavanje na pravičan, fer i uravnotežen način na zadovoljstvo svih povezanih bića, ako su takvi pokazani i dokazani da su valjani u skladu s bilo kojim takvim ugovorima i sporazumima koje sam potpisao svjesno i voljno. Pozivam sva bića s bilo kakvim tvrdnjama takvih da mi ih predstave u najkraćem mogućem obliku ili prilici, a potom ću nastojati postići ravnopravno rješenje prema maksimama pravičnosti i načelima sadržanim u njoj. Bez obzira na to, bilo koje i sve takve ugovorne obveze koje se pokazuju bez pozicije ili zasluga ili izvedene iz lažnih pretenzija ili drugih metoda lažne gradnje u poticanju ili izvršenju istih smatraju se ništavnim.

Ovim Zakonom, Dekretom i Deklaracijom, Moja suverena slobodna volja namjerava biti put za sebe i sva druga bića čiste namjere u službi Života, za izvršenje Pravnog lijeka, odluke i rješenje u ovom planetarnom svijetu poznatom kao Zemlja i unutar veće solarne, galaktičke i univerzalne domene gdje ona postoji i ima svoje biće, na isti način kao što je gore navedeno, da vidi istinsko ravnopravno balansiranje kraljevstva i ozdravljenje zemlje, zraka, vode i mora ove slavne izražene kreacije, svi u poniznoj službi, nikada pod prisilom ili robovlasništvu i uvijek u pravoj slobodi.

1 Pjesma „London“ opisuje svijet života u smrti. „London“ predstavlja opali/mrtvi svijet; to je svijet u kojem nema mašte. Pripovjedač kaže: „ Lutam zakupljenim ulicama“. Urbana mreža je izvanjska, betonska slika „umom skovanih okova“ u kojoj se maštovita vizija pretvara u odsustvo misli. Prema Blake-u, urbani kontekst je ograničavajući za maštu. Dok ga Blake portretira, on je pun tuge i očaja i nedostaje mu mašte i energije. Pa tako kaže: „U svakom plaču svakog čovjeka / U svakom djetetovom plaču iz straha / U svakom glasu: u svakoj zabrani / Čujem umom skovane okove.“ London puže/puzi od svoje slabosti, pogrešno usmjeren plačem ljudi koji ne znaju kako izraziti sebe ili kako da postignu osjećaj individualnosti. Osoba je osuđena na sprovođenje predodređenog životnog kruga zato jer ne može pojmiti ništa izvan onoga što mu govore njegova osjetila.

Izvor:http://www.uh.edu/engines/romanticism/blakeessay2.html

3 Hidden in Plain Sight 23 Part Series: https://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4

7 thoughts on “Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -19.dio – Uklanjanje okova

 1. FRA NE 02/11/2018 at 07:19

  Zadržimo smirenost 🙂

 2. istina 01/11/2018 at 19:27

  – Da li sam istražio jesu li ta uvjerenja natopljena u krv nevinih tokom tisućljeća kako bi bila posvećena od strane samo služećih ulizica, klike sa Madison Avenue, u svrhu provođenja bezumnog sistema kojeg sam prihvatio bez pitanja?
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/10/31/procurila-istina-od-20-000-ilegalnih-migranata-koji-su-stigli-u-bih-samo-je-25-posto-djece/

  • istina 01/11/2018 at 21:01

   ……………..tako da ako poštujemo pravila, prihvatimo ta uvjerenja i prilagodimo se zahtjevima zaraditi ćemo dovoljno karmičkih žetona i kad ih isplatimo Bogovima Matriksa bit će nam dopušten odlazak na „nebo“ gdje ćemo se konačno ujediniti sami sa sobom i, kao što kaže egipatska „Knjiga mrtvih“, spojiti naš BA sa našim KA.
   pa evo i djelić oko toga
   sljedeće………svi znamo za strku na Antarktik pa evo svježe priče sa fotkom
   “debele Berte” koja buši podzemne tunele i topi odmah oplatu iznimne čvrstoće nedavno sam prepisao da podzemni šatl vozi od area 51-Pine gap Australia 15 min
   naravno da uz ovaj ima od Davida još svježih priča i za njega se pokazuje da je inkarnacija Edgara Caysa što možete provjeriti usporedbom fotki-ima na netu i sličnost je fantastik kao i sve ovo što on baljezga bi neki rekli
   https://youtu.be/l_eitXdrTbc
   (za prevod donji desni dio priloga – klik na knjiga-klik na točkić-klik na ingliš automatski-pa klik ispod toga na automatski prijevod, i otvara popis za biranje te nakon odabira jezika kliknuti izvan te postave da zapamti odabir)

   • istina 01/11/2018 at 21:22

    i jedno mišljenje iz razmjene……………….
    Ja sam Denikena u živo slušala kao djevojčica u Rijeci. Abramović je njihov. Do teze kako su modificirali čovjeka ne držim uopće. Dapače držim je temeljnom laži. Iz tog razlog druga laž radi koje ovaj svijet oduvijek izgleda ovako je kraj teksta i ove riječi:

    ………….Na kraju će čovječanstvo postati mentalno porobljena, duhovno deformirana, genetski okljaštrena, robovska rasa koja je spremna biti križarska sila u negativnim planovima pokoravanja drugih
    svijetova. To se već događalo drugdje, a neki od takvih robovskih
    križara su sada ovdje te isto to čine nama.

    Čovjek ne bi ni bio ovdje da nije već mentalno porobljen, duševno-duhovno-umno blokiran, implantiran genetski. Međutim, ne ide im onako kako oni hoće, to je i razlog zašto ovaj svijet svako toliko biva “potopljen”. Čovjek nije bio majmun, niti je poboljšan, čovjek je bio znatno više ali je njihovom intervencijom koja se nije zbivala ovdje – naPadnut. I doveden ovamo. Oni koji bi pak spadali u majmunolikog humanoida – jesu poboljšavani, ali to nije naša vrsta. Tako su nastali kopitari. Luciferijanci kojih je ovdje veliki broj i izgledaju baš kao mi. Mnogo ih je upravo u znanstvenim krugovima, a još više u alternativnim.

 3. istina 01/11/2018 at 19:11

  gledati širu sliku komentiranja
  Nexus Svjetlost
  11 min čitanja
  Uredništvo portala NEXUS-SVJETLOST uviđa da čovječanstvo prolazi kroz veliku preobrazbu. Imajući to na umu, nastojimo pružiti “teško dostupne“ informacije kako bi time ljudima pomogli da lakše podnesu ove promjene.(Ratko Martinović, &………..)

  Godišnjica izvanzemaljskog upada na TV program
  U južnoj Engleskoj u subotu popodne 26. studenog 1977. – prije točno 41 godinu – neidentificirani glas ‘upao’ je u vijesti Independent Televisiona i slušateljima objavio priopćenje od 600 riječi, uživo, na engleskom jeziku

  Studeni 1977.

  U južnoj Engleskoj u subotu popodne 26. studenog 1977. – prije točno 41 godinu – neidentificirani glas ‘upao’ je u vijesti Independent Televisiona i slušateljima objavio priopćenje od 600 riječi, uživo, na engleskom jeziku. Priopćenje je trajalo tri minute i 47 sekundi.

  Zvučni ‘upad’ ukupno je trajao nekih šest minuta, počevši od 5:10 popodne. Britanska vladina agencija pokušala je blokirati signal, ali u tomu nije uspjela. Na tisuće ljudi telefoniralo je TV postaji i policiji. Sama uprava televizije objavila je tri isprike. Puni tekst tih isprika objavljujemo na kraju članka. Uprava je to nazvala «odmetničkom emisijom» i «prevarom». Izvor «prevare» nikada nije identificiran.

  Slijedi puni tekst poruke izvanzemaljca Vrillona iz studenog 1977:

  «Ovo je glas Vrillona, predstavnika Ashtarovog galaktičkog zapovjedništva, koji vam se obraća. Godinama nas viđate kao svjetla na nebu. Sad vam se obraćamo u miru i mudrosti, kao što smo učinili i s vašom braćom i sestrama širom ovog, vašeg planeta Zemlje.

  Došli smo vas upozoriti na sudbinu vaše vrste i vašeg svijeta kako biste svojim bližnjima mogli ukazati na put kojim morate krenuti da biste izbjegli katastrofe koje prijete vašem svijetu i bićima na drugim svjetovima oko vas. Razlog je da biste mogli sudjelovati u velikom buđenju, dok Planet ulazi u novo doba Vodenjaka.

  Novo doba može biti vrijeme velikog mira i evolucije vaše vrste, ali samo ako vaši vođe postanu svjesni zlih sila koje mogu zasjeniti njihov razum.

  Budite sada mirni i slušajte, jer vam se nova prilika možda više neće ukazati. Sva vaša oružja zla moraju biti uklonjena. Vrijeme za sukobe je prošlo, i vrsta koje ste dio može nastaviti prema višim stupnjevima svoje evolucije ukoliko se pokažete dostojnima toga. Imate malo vremena da naučite živjeti zajedno u miru i dobroj volji.

  Male skupine širom planeta uče to i postoje kako bi svima vama prenosile svjetlost svitanja Novog doba. Vi ste slobodni prihvatiti ili odbaciti njihova učenja, ali samo oni koji nauče živjeti u miru prijeći će u više sfere duhovne evolucije.

  Sada poslušajte glas Vrillona, predstavnika Ashtarovog galaktičkog zapovjedništva, koji vam se obraća.

  Budite svjesni i da postoje mnogi lažni proroci i vodiči koji djeluju u vašem svijetu. Oni će iz vas crpiti vašu energiju – energiju koju zovete novac – i koristit će je za zle ciljeve i davati vam bezvrijedno smeće zauzvrat.

  Vaše unutarnje božansko jastvo štitit će vas od toga. Morate naučiti biti osjetljivi na unutarnji glas koji vam može reći što je istina, a što je konfuzija, kaos i neistina. Naučite slušati glas istine koji je u vama… i krenite na put evolucije. To je naša poruka našim dragim prijateljima. Promatrali smo vas mnogo godina kako rastete, dok ste pak vi gledali naša svjetla na vašem nebu… Na vašem svijetu i oko njega ima više bića nego što vaši znanstvenici priznaju.

  Mi smo duboko zabrinuti zbog vas i vašeg puta prema svjetlu, i učinit ćemo sve što možemo da vam pomognemo. Ne bojte se, nastojte samo upoznati sebe i živjeti u skladu sa zakonima vašeg planeta Zemlje. Mi iz Ashtarovog galaktičkog zapovjedništva zahvaljujemo vam na vašoj pažnji. Sada napuštamo razine vašeg postojanja. Neka vas blagoslovi najviša ljubav i istina svemira.»

  Toliko od izvanzemaljaca. Ono što je uslijedilo zemaljska je priča.

  Prenosimo puni tekst triju isprika uprave televizije zbog «odmetničke emisije» izvanzemaljaca. Prve dvije bile su dio pregleda vijesti na ITN-ovoj televiziji kasnije iste večeri, a treću je objavio Independent Radio te noći.

  (1) «Poznato nam je da gledatelji u nekim dijelovima regije imaju problema s ometanjem zvuka. Ispričavamo se zbog toga. Činimo sve što možemo da uklonimo pogrešku.»

  (2) «I za kraj, u našoj zemlji, inženjeri pokušavaju otkriti izvor onoga što su nazvali ‘odmetnička emisija’ koja je trajala oko šest minuta za vrijeme ITN-ovih ranih popodnevnih vijesti. Zahvaćeni su bili gledatelji s područja Berkshirea i Hampshirea koje pokriva hanningtonski odašiljač. Oni su čuli glas koji se ubacio u ono što sam čitao. Glas je rekao: ‘Zemljani, položite svoje oružje. Ovo je poruka iz svemira.’ Pa, tisuće gledatelja kasnije su nazvale Southern Television, policiju, i nas ovdje u ITN-u. Glasnogovornik uprave Independent Broadcastinga rekao je: ‘Ovo je prvi incident svoje vrste u Britaniji.’ Winchesterska policija priopćila je da je neke ljude lažna poruka uplašila. Rekli su da su poslali policajca da smiri jednu ženu. Pa, nadam se da ništa nije prekinulo ove vijesti, gdje god bili ove večeri. Od svih nas ovdje, želim vam laku noć.»

  (3) «Uprava Independent Broadcastinga ne zna objasniti zagonetnu poruku koja je upala u vijesti Sothern Televisiona. Spor, dubok glas objavio je, između ostalog: ‘Sva vaša oružja zla moraju biti uništena. Imate tek malo vremena da naučite živjeti u miru.’ Postaju su odmah počeli pozivima opsjedati zabrinuti gledatelji, zahtijevajući objašnjenje. Ali kao što kaže voditelj informiranja uprave Broadcastinga John Ginner, moglo bi biti nekoliko različitih uzroka poruke: «Pa, ne možemo sa sigurnošću reći da je to bio piratski poziv. Znamo da je bilo nekih glasova bez slike koji su govorili neke stvari koje nemamo točno zabilježene. Postoje brojne priče o tome, očigledno, mnogi ljudi su nazvali nas i druge i pričali o tome. Jednostavno, ne znamo što je to bilo. Emisije se, naravno, prate iz operativnog centra, ali, jednostavno se javilo neko mumljanje i slika je bila donekle iskrivljena. Imali smo priličan broj prijava o tome, ali, kao što sam rekao, jednostavno ne znamo što je to bilo.’ Ovo su vijesti radija Independent, dvanaest je sati i tri minute.»

 4. istina 01/11/2018 at 18:59

  Isaija 24,20
  Sva će se zemlja ljuljati kao pijan čovjek, i premjestiće se kao koliba, jer će joj otežati bezakonje njezino, te će pasti i neće više ustati.
  Možete reći što se ovdje događa, je lito kao konačna borba. Zastrašivanje. S tim Baal ‘hramovima? [a od drugog] http: //www.leiden-delft-erasmus.nl/en/agenda/2018-10-16-symposium-f … Palmyra Arch, kultni komad sirijskog baštine, dolazi u Haški u listopadu ove godine. Izvorna 1800 godina stari rimski luk je dignut u zrak od strane islamske države militanata u 2015. kao čin otpora, tim arheologa iz Odjela za digitalne arheologiju na Sveučilištu Oxford skup o ga ponovno s tehnikama fotografija, 3D-tiskanje i točan rezbarenje. Novi Marble Arch još je bila izložena u Londonu, Firenci, Dubai, New Yorku i Arona te će biti otkriven u Hagu sa svečanom događaju u listopadu ove godine. [a iz drugog] https: //endtimeheadlines.org/2018/09/the-arch-of-baal-was-put-up-in … Je li to samo slučajnost da je „Slavoluk Baalu” je podignut u Washingtonu na istom tjednu koji Brett Kavanaugh i Christine Blasey Ford svjedoče pred Kongresom? Budućnost Vrhovnog suda SAD-a doslovce visi o koncu, a mnogi smatraju da je prilično čudno da je ovaj drevni simbol poganski je postavljena u ovom trenutku precizno u vremenu. Prema službenoj internetskoj stranici Instituta za digitalnu arheologiju, Slavoluk Palmyra otkriven na National Mall 26. rujna, i to će ostati sve do 29. rujna. Možete pogledati fotografiju luka stoji neposredno ispred zgrade US Capitol. Samo jedan dan nakon što je ovaj luk je postavljen, Brett Kavanaugh i Christine Blasey Ford svjedočio pred Kongresom. Možda je to sve samo „div slučajnost”, ali stvari ovog važnosti obično ne događa slučajno. Elita duboko shvatiti da simboli imaju moć, kao i činjenica da je Slavoluk Baala je stavljen nasuprot SAD Kapitol je vrlo značajna. [a od drugog] https://youtu.be/Y_aLZ3nKSAs [a od drugog] https://en.wikipedia.org/wiki/Baal Baal bio je naslov i pridjev znači „gospodar” na sjeverozapadu semitskih jezika. Ime Baal posebno je povezan s olujom i plodnosti boga Hadada i njegovim manifestacijama. Hebrejska Biblija, sastavio i kustos preko pedalj od stoljeća, uključuje generički korištenje izraza u odnosu na razne levantinsko božanstava, a na kraju je istaknuo primjenu prema Hadada, koji je oplakuju kao lažnog boga. Da je upotreba je preuzeo u kršćanstvo i islam, ponekad pod sramotan obliku Belzebub u demonizaciji. [a od drugog] https: //www.dailymail.co.uk/news/article-3216360/ISIS-blow-2-000-ye … [i iz druge] https: //www.charismanews.com/world/56074-it-s-not-just-times-square … The reprodukcija 50-noga luka na koji je stajao u hramu Baala u Palmyra u Siriji, koji će biti podignut u New Yorku i Londonu sljedećeg mjeseca će biti samo prvi od mnogih. Organizacija koja stoji iza toga je Institut za arheologiju Digital, što je joint venture između Sveučilišta Harvard, Sveučilištu u Oxfordu i Dubai muzej budućnosti. Početne lukovi iz hrama Baala koji će biti podignut u New Yorku i Londonu, kao dio UNESCO-ov tjedan svjetske baštine u travnju su namijenjeni „kao znak prkosa”, ali u konačnici je plan podijeliti ovaj „kulturno dobro” sa što mnogi gradovi širom planete što je više moguće. Dijete žrtva je središnja značajka Baal obožavanja. To je ono što Jeremija 19: 4-6 kaže.
  LJUDI UPOZORAVAJU Hramska vrata boga Baala podižu se na raznim lokacijama svijeta!
  https://www.dnevno.hr/wp-content/uploads/2018/10/Slika-zaslona-2018-10-03-u-13.09.33.jpg

  Gdje promovira pod zastavom kulturne baštine, tako promovira UN i ostali su očuvanje arheologije, ovaj je namijenjen da bude podsjetnik na Moloh štovatelje

  • istina 01/11/2018 at 20:12

   i dok se čitaju Isaijine rječi-zbilja dometno u ova vrimena…….. iza sam priložio pitanje sa jednog četa i guglavi prevod šta to izvodi duboka država……..da spomenem ovo olujno jugo koje promatram uz dramatično pojačavanje prekjučer….snimali su mobiteli…dakle vrlo olujno puše..nivo mora se dramatično diže i odjednom krene padati nivo vode u tom bjesnilu snage…svi se pitaju pa kako je moguće da pada nivo a meni samo osmijeh bez komentara a zar bi i vridilo reći pa majčica se ljulja te naglo mjenja položaj…..no eto sam ispisa’….a Zaratustra hm,hm ima i tu nešto dramatično pa i Kubrik je to uzeo za Odiseju i dano mu da vidi dio….što je kasnije i platio životom-bar tako pišu koji su ga poznavali
   https://youtu.be/Szdziw4tI9o

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.