Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -18.dio – Vraćanje ravnopravnog prava vlasništva

dollar__they_live____we_sleep__by_kyoshihidestencils-d4nhgi2Četvrti odjeljak Cestui Que Vie Act iz 1666 pruža metodologiju kako se nositi s problemima čovjeka koji je bio izgubljen na moru i nakon sedam godina proglašen mrtvim. Kako i ako se vrati u civilizaciju, te želi vratiti imovinu za koju je posjedovao prije proglašenja smrti, kako slijedi:

Četvrti dio: Ako se dokazuje da je navodno mrtav Čovjek živ, tada se naslov revidira. Postupak za prosječnu dobit s kamatama.

Ako je bilo koja osoba ili osobe izbačena iz bilo kojeg zemljišta ili stanova po ovom Zakonu, a nakon toga ako takva osoba ili osobe na čiji život ili život ovisi o nekretnini ili nekretninama moraju se vratiti izvan mora ili će na dokazu u bilo kojoj akciji koja se treba poduzeti za oporavak istih koja se podrazumijeva da živi; ili imati beene koji žive u vrijeme iseljenja. Tada, a od tada, stanar ili najmoprimac koji je izašao iz iste, njegovi ili njihovi Izvršitelji Administratori ili Assignes će ili će se vratiti u posjed vratiti i uživati u navedenim zemljištima ili stanovima u svom ili njihova bivša nekretnina za i održavanje života ili življenja ili dugotrajnog boravka kao navedena osoba ili osoba na čijem se životu ili životu ovisi spomenuta nekretnina ili nekretnine, živjet će i također će poduzeti mjere ili postupke koje će on ili oni podnijeti protiv iznajmljivači iznajmljivača ili stanara u posjedu ili druge osobe koje su od vremena navedenog odstupanja primale zaradu u spomenutim zemljama ili stanarima za štetu nadoknaditi punu zaradu navedenih zemljišta ili stanare sa zakonskim interesom za i od vremena kada je to on ili oni bili izašle iz navedenih Zemljišta ili Stanova, i kepte ili izdržati od istih od strane iznajmljivača Inversions Tennants ili druge osobe koje nakon što je dobio d Izuzeci su primili Proffite navedenih zemljišta ili stanova ili bilo koje od njih, odnosno u slučaju kada je ta osoba ili osobe na čiji život ili životi ovise o nekretnini ili nekretninama, ili će biti mrtvi u trenutku dovođenja navedene akcije ili akcije kao da su navedena osoba ili osobe u kojima tada žive.

Prevedeno u suvremeni jezik, u odjeljku se navodi da ako je čovjek koji je prethodno proglašen mrtvim na kojemu je bila imovina (kao živom korisniku), tada dobit i prihod koji je nastao dok je bio udaljen te pretpostavljen da je mrtav, vratit će mu se imetak u njegovu korist , s zakonitim kamatama. Ovo je ključni odlomak i odnosi se na svakog čovjeka i ženu na planeti koji napreduje i dokazuje da su živo biće i tvrdi da su pravedni nasljednici imanja. Kao što je gore navedeno, sve obveznice pričvršćene na svaki ugovoreni i komercijalni instrument u IME franšize se trguju na privatnim tržištima svijeta, a tijekom života stvaraju ogromne iznose dobiti i prihoda. Same obveznice su dugovi uknjiženi kontra vrijednosti temeljne imovine i nakon zatvaranja umrlog imanja moraju se podmiriti. Ono što ostaje je “povratni interes” koji se mora vratiti na imanje i na korist Živog korisnika. Ovo je prava imovina svakog živućeg muškarca, žene i djeteta na ovom planetu, ostajući skriven i spreman da na njega polažemo pravo, ako i samo ako je Živo Biće uklonilo okove ostavljenog posjeda i statusa osiguranog jamstva. Samo takvi su to učinili, su oni koji imaju status i poziciju da polažu pravo na posjed. Pravični/posjedovni interesi koji se drže nad imovinom daleko nadilaze nepodmirene javne obveze ili privatne obveznice. Mnogi su proglasili da postoji neki čarobni račun s puno novca u njemu kojem bismo mogli imati pristup, ali to nije kako to funkcionira. Novac je kao što znamo javni monetarni dužnički instrument u opticaju, pa kapital mora ostati privatan i on nije “novac”. Mehanizam o tome kako se ta vrijednost može primijeniti za naše živote i unaprijediti naš rad da ozdravi ovaj svijet je predmet koji je prevelik da bi se ovdje obradio.

Zahtjevu za imovinom potrebno je priložiti dokaz da si živ i da si se vratio iz stanja izgubljenosti na moru. Nekretnina u trustu je život, zakon, prava, zemlja i pravedni interesi i nema nikakve veze s novcem, jer je većina programirana da to misli. Povrat našeg istinskog posjeda i zadržavanja našeg posjedovnog/korisničkog interesa je zapravo prilično jednostavan. Baš kao i Dorothy, uvijek smo imali put natrag do naših nogu ako i kada smo čvrsto na zemlii na kojoj se nalazimo i sami usmjeravamo našu volju, svrhu i namjeru. Ne trebamo crvene cipele, već bose noge na slobodnom, suhom tlu Zemlje. Cijelo kraljevstvo je kraljevska nekretnina. Koncept “plemstva” lažna je pretpostavka koja ne postoji nigdje u ovom svemiru i hijerarhija lažnog autoriteta koji je gotovo sve zaveo u vjerovanje da je stvaran. Sustav djeluje u skladu s našim napuštanjem imanja i njihovim djelima pomorskog spašavanja i zahtjeva u okviru njihovog “zakona mora”. Ali nema ničega u zakonu ili stvaranju što sprječava ispravljanje nepravilnosti i pogrešaka koje su učinili neznanje ili propust. To je naša moć. Stoga ispravljamo naše pogreške, ukidamo privitke, obvezujuće prisege i ograničavajuće zavjete i ukinimo adhezione ugovore o prianjanju. Nakon što to uradimo, mi moramo premjestiti nekretninu naprijed u procesu poznatom kao “probate” kako bi podmirili potraživanja i obveze koje su nas pratile u carstvu mrtvih kroz obvezujući dug. Probat je izveden iz latinskog “probare”, što znači dokazati. To znači da u procesu probate svi oni koji imaju zahtjev moraju dokazati svoje zahtjeve prije nego što su riješeni, a bez dokaza, njihova tvrdnja neće biti poštovana.

Ovo je također jednostavno. Jednostavno tvrdite i zadržite korisna prava i pravičnost interesa izvornog imanja (nakon što se postigne ispravak statusa i pravilan položaj). Izrazite novi trust. Imenujte nove javne službenike kao povjerenike kao što su već obvezani svojim zavjetima da podržavaju Javno povjerenje. Savršeni pravedni interesi ispunjavanjem ruku svih onih ponuda za ugovor koji smo prethodno napustili na stolu napušteni, svi djela povjerenja koja imaju javni dug i privatni kapital (izvedeni iz temeljne pravične imovine) koji su im pridruženi.

Stavite ta djela na privatni i poseban račun za držanje i prisilite povjerenike da riješe vode trgovine. Oni su u području mrtvih, pa neka mrtvaci puste mrtve. To je njihov posao i dobrovoljno su to učinili. Hvala im za njihovu službu, ostanite u miru, sjetite se da nema neprijatelja kada smo se maknuli s polja borbe i dopustili im da podmiruju tvrdnje, odgovornosti i odgovornosti mrtvih.

Postoji mnogo više pojedinosti koje treba naučiti i shvatiti kako bi u potpunosti prihvatili i integrirali taj proces. Sve u svemu, razumijevanje da je to proces samo-transformacije, a ne linearni proces čija je jedina namjera dobivanja neke vrste monetarne dobiti. Ovo se odražava na pitanje što je polazište, koja je istinska svrha i namjera želje za stjecanjem slobode i biti načelo direktiva vlastitog života. Za Privatno društvo PanTerra D’Oro ovo Svrha i Namjera je navedeno u našoj Deklaraciji namjere1. Prema tom ispunjenju namjere razvili smo proces korekcije statusa koji je razvio i izgradio privatno društvo PanTerra D’Oro2 i dostupno je članovima putem GEMSTONE sveučilišta3, za koje smatramo da je najopsežniji dostupan tečaj. ( u našem slučaju privatna zajednica se tek uspostavlja na ovakvim principima kroz Udrugu čovjek4 i privatni portal kontrolauma5). U tom kontekstu, autor želi uzeti trenutak i izraziti zahvalnost i zahvalnost na svim napornim radovima koje su članovi našeg društva omogućili da ovaj dokument i posao postane moguć i javan. Mnogi su pridonijeli i surađivali zajedno kao tim da zajedno usavršimo naš rad-

Naš tečaj za korekciju stanja ukazuje na unutarnja i vanjska područja rada. To je angažman među kolegama koji su poduzeli isti zadatak da razbiju okove uma i obveze matričnog programiranja pod kojima smo svi opterećeni školskom indoktrinacijom, revisionističkom poviješću, umom koji ometa medije, društvenim programima i sveobuhvatnom okruženju u kojem živimo u određivanju frekvencije i kontrole uma koja prožima sve na ovom svijetu. Ali sve to je kao ništa kad se susreće sa čvrstom voljom, svrhom i namjerom. Zato najprije moramo postaviti našu svrhu i namjeru na a priori zahtjev povratka naše suverene slobode, a zatim ga primijeniti na rad za Veliko dobro. Da bismo to učinili, prvo moramo priznati da smo zapravo bez volje vidljivi samo po tome što nikada nismo izdali Volju ili Testament za privatno vlasništvo, a samo je to činjenica, ostavština ostaje napuštena i nasljedna , Usredotočeni smo samo na javnu stranu, na potragu o dužničkim instrumentima i lažnim stvarnostima, po uvjerenju da prikupljanjem dužničkih instrumenata na bankovni račun nekako ostvarujemo bogatstvo i pravednost, a zapravo, postojanje takvih računa u franšizno ime NAME vezano za živo biće kao jamac jamči ništa drugo nego a priori dokaz o dugu i ropstvu. Što više imate u javnom sustavu i putem vezanog jamstvenog odnosa prema franšiznom imenu NAME, to je veće dugovanje.

4 https://www.udrugacovjek.hr/

5 http://kontrolauma.org/

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.