Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -17.dio – Usklađivanje/smirivanje trgovačkih voda

dollar__they_live____we_sleep__by_kyoshihidestencils-d4nhgi2U početku bijaše riječ i riječ bijaše DEBT/DUG

Drugi ključni pojam religije je pojam prvobitnog duga, što je zapravo značenje upućivanja na “izvorni grijeh”1. Grijeh je bio jedan od različitih imena primijenjenih na “božicu” ili ženski princip (odakle je ime Sinai gdje se treća monoteistička religija pojavila kao Religija kulta mjeseca, koja se temelji na ekstremnom suzbijanju ženskog roda). Grijeh je tako postao sinonim prvo sa svetošću samog stvaranja (svetom ženskim principom) koja se odnosi na stvarnu plodnost i kreativnu sposobnost Zemlje odakle dolazi cijeli Život kakvog poznamo.

Kasnije je to postalo svjetski memorandum za otuđenje i odvajanje od religiozno nametnutog zakona svećenika (da je griješiti protiv Božje volje). Zemlja proizvodi Život, hrani Život i održava život. Ako moramo uspostaviti (kao što ovoj autor jest) a priori svetost i svetost cijelog života, onda je žensko načelo stvaranja dostojno referencije kao “Sveto Žensko”, koje je kroz poznatu povijest bilo potisnuto, podvrgnuto i često puta zaboravljeno. Jezičnom igrom koja koristi funkciju transpozicije, riječ “Grijeh”, koja je započela kao ime takvog načela, premještena je da postane nešto zlo, umanjeno ili čak demonsko. Ovo je prouzročilo da se svjetsko stanovništvo polarizira sa Zemljom i sa životom, da tretira tijelo i seksualnost kao grješnom i zlu, i time se subrogirao navodnom ravnatelju koji ko fol veliča i donosi život. Biti subrogiran2 znači biti pod teretom dugovanja koji je isplaćen jamčevinom, u ovom slučaju dug davanja života nas stavlja pod vječni teret duga prema pružatelju usluga. Mnogi se odnose na tog Navodnog Ravnatelja kao Boga, ali po ogromnom broju empirijskih dokaza, nijedan Bog koji je zaslužio bilo kakvu zaslugu nikada ne bi dopustio uništenje Života do onoga stupnja kojeg vidimo svuda oko nas da se izvrši u njegovo ime. Ovo nije bog stvaranja; to je bog smrti.

To je načelo koje je pretočeno u takozvano “sveto pismo” u kojima su takvim spisima dana klasifikacija božanskog zakona izvan svake sumnje.  Dakle, “dar života” isporučen od navodnog vrhovnog stvoritelja koji je poznat i kao Bog nosi s njom obvezu i ta se obveza smatra dugom. U tom kontekstu, za nas živjeti ovdje na ovoj Zemlji je da preuzmemo na sebe pretpostavku krivnje i pretpostavku obveznog duga. U ovoj božanskoj stvarnosti rođeni smo u “grijehu” i rođeni smo u dugu3, a što je još više, dug koji nikada ne može biti otplaćen! U tom kontekstu nije teško pronaći zaključak da svaka kap vode i svaki dah zraka koji održava život su stvari koje se moraju platiti i koliko god to platili, dug nikad ne može biti vraćen, jer dugujemo dušu Kompaniji. Jedan od najvažnijih pisaca i istraživača našega vremena, Joseph P. Farrell, pruža sveobuhvatnu prezentaciju o tome kako je to sastavljeno tijekom tisućljeća u svojim knjigama „Financijske zmije Venecije“4 i „Babilonski Banksteri“5. Na stranici 122 prve knjige citira savršeni primjer gdje je ovaj “praiskonski dug” ugrađen u sve religije, gdje u drevnim brahmanskim tekstovima, Satapatha Brahmana, navodi: “U rođenju se svako biće rodi kao dužnik dužan bogovima, svetima, ocima i ljudima.”

Na svakoj vrsti jezika, riječi i metafora (kao što je nabrojano u ovom dokumentu) potopljeni smo pod vode trgovine, duboko u dugu, plivajući u vječnom Moru grijeha, izgubljeni u tsunamiju emocionalne turbulencije, pri čemu je naše srce zauvijek opterećeno krivnjom jednostavnog življenja Života, krivicu i teret, koje se nikada ne smije odreći ili od nje pobjeći. Barem je to ono što bi svjetski sustav i vjerski ropstva i komercijalni zatvori željeli da vjerujemo i po našem uvjerenju nastavimo stvarati. No, budući da je zapravo stvorena našim dopuštenjima uz bezbroj pretpostavki pristanka i dobrovoljne usklađenosti, možemo je i od-kreirati i preuzeti zapovjedništvo nad alatima kojim se rješavaju vode trgovine i teretne obveze se vraćaju na mjesto odakle su došli i kome pripadaju.

Moramo razriješiti ono što smo stvorili:

Matej 8-22: “Neka se mrtvi bave mrtvima”

U gore navedenom citatu iz Novog zavjeta, Učitelj upućuje učenika da napusti svijet mrtvih i da se mrtvi brinu o sebi. Ovime smo ustanovili da je svijet dugovnog ropstva svijet mrtav, stvoren, održan i nadziran globalnim kultom smrti, stvorenom u našem svijetu prije više tisuća godina. Na vratima je čuvar koji nas neće pustiti ako smo opterećeni takvim teretima. U ovom dijelu knjige Mateja (Knjiga o matematici), Učitelj pokazuje učenicima izlaz iz ropstva i kulta smrti, koji će smiriti/riješiti trgovinske vode pod našim plovilom. Mi smo zapravo Učitelji kad spojimo našu supstanciju s našim bićem, kao što je ovdje već razmatrano, ali kad dozvolimo nekom vanjskom tijelu da preuzme kontrolu nad našim Bićem, postajemo potopljeni pod vode trgovine i duga, tako što projeciramo naše istinsko majstorstvo izvan sebe i tražimo vanjskog spasitelja, koji zapravo služi samo da nas veže na Zakon svećenika. U tom statusu mi smo rob a ne Učitelj; svjetski sustav znan kao Matrix je gospodar. Mi smo vezana jamčevina kad dopuštamo biti polarizirani između katode i anode električnog sustava naplate6 i iskrcavanja7, gdje unovčeni dug teče kroz banke/nasip kao struja koja tebe nosi kao dužnika, a božansku AI matricu kao vjerovnika. Zato se svaki događaj u komercijalnoj areni zove naplata i zato smo, jednom dovedeni u neki od sudova na svjetskom sustavu, prekriveni optužbama.8 Na javnoj strani optužba se primjenjuje na franšizu i zahtjeve za vađenjem osobne Životne Sile (od živućeg bića kao jamca) do “otpuštanja” duga, ali zapravo nikad nije plaćeno do kraja, jer je novčana jedinica korištena za tu svrhu također dug (Federal Reserve Note je dužnički instrument).

Prethodno navedeni stih navodi priču da su mnoga bića u nevolji zagovarala Učitelja da ih ozdravi. Na taj su način pokazali da oni uistinu ne stoje u životu kao gospodari svoje sudbine. On im kaže da se izliječe, a zatim nastavlja pokazujući im kako. Nakon toga, jedan od učenika kaže da mora otići prisustvovati pogrebu svojeg umrlog oca i Učitelj kaže: “Pusti neka se mrtvi bave mrtvima, slijedi mene”.

Odmah nakon toga učenici i Učitelj su svi u čamcu na vodi. Brod je metafora za plovilo u trgovini. Vrijeme (emocije) se uznemiruju, jer se u takvoj posudi bez kormila, bez volje, na turbulentnim morima, mora biti kontroliran vlastitim strahom: strahom od nedostatka i ograničenja; strahom od preživljavanja; strahom od negativnih posljedica; strahom od gubitka kontrole nad jednim plovilom i uranjanja pod vodu duga. Istodobno kako se vrijeme pogoršava, voda ispod posude postaje uznemirena. To je naše stanje u životu, pod kontrolom vanjskih utjecaja i burnih emocija, koje se manifestiraju kao nemirne vode komercijalnog duga koji svakodnevno ugrožavaju naše preživljavanje. Pokušavajući smiriti vodu, mi tražimo izvan sebe majstora da nam kaže što učiniti i da izliječi naše bolesti. U priči, učenici nisu u stanju kontrolirati strah kojeg je predstavljalo olujno vrijeme. Nisu sposobni smiriti vodu ispod njihovog broda. Izgubljeni su na moru.

Kada nastavljamo hodati kroz ovaj život kao vezani jamac mi smo kao utvara u Brodu Duhu izgubljenom na moru u plovilu u trgovini, koji nije pod našim zapovjedništvom. Mi smo kao mrtvi u području mrtvih i svijet izgrađen na lažima, prijevarama i fikcijama uzimamo za istinu. Nemamo Volju i stoga ne možemo kontrolirati naše emocije, naše živote ili brod na koji plovimo. Prihvatili smo lažni praiskonski dug i dužničko porobljavanje, u tijelu osuđenom na neizbježnost smrti i grobnice. DUG = Dužnik U Grobu. Nemirne/valovite vode su ekvivalent komercijalnog ropstva, prilijepljenog osiguranja i trajnog duga bilo on u tijelu ili ne. Ako i kada netko ugovori jamstvo, vjerovnik kontrolira igru na svim razinama.

Nakon smrti sustav preuzima pravi posjed na imovinu i čeka tri godine za konačno napuštanje imovine, tako da se dugovi i obveznice pričvršćuju, a ostali se interesi vraćaju u E-stanje. Naše istinsko biće (Duša ili Duh, bez obzira koju riječ koristimo), s druge strane, nakon što je umrlo bez sređivanja/razrješenja trgovačkih voda, dok si u tijelu, uvučen u sličnost sa životom, može nakon toga biti energično povezano s karmičkim dugom koji se može opteretiti od onih bića koja kontroliraju igraću ploču. Sve to jer smo cijeli život proveli u potrazi za Karmičkim žetonima bogova Matrixa, i potrošili život na potpuno beznačajno i besplodno postojanje. Po smrti ostajemo vezani za karmu tobožnjih bogova i onda smo njihova roba za recikliranje i povratak za još jedna beskrajna runda bezuspješnih nastojanja u jurnjavi za vječnim ciklusom duga i smrti.

Kako mislite da je tijekom cijelog ovog tisućljeća i eona vremena ovaj svijet pod kontrolom bića koja čine zločine i masovna ubojstva kroz rat, siromaštvo, glad i bolesti bez posljedica? Odgovor je zato što su lutke viših dimenzionalnih majstora koji mogu izbjeći uplitanje u karmičke dugove i staviti takav karmički teret na nesretne dragovoljce koji su u stanju neprekidnog umiranja/rađanja. Budući da drže ključeve, kontrole i kodove sustava, oni mogu zamijeniti dug koji su izvukli iz napuštenog posjeda i zamijenili ga vlastitom karmom, tako da smo mi, živi, povezani i upleteni u beskrajne cikluse duga karme i podjarmljivanja, dok u zagrljaju njihovog lažnog božanstva naizgled slobodno hodamo, a sve to učinjeno vlastitom slobodnom voljom da se založimo za smrt/dug/teret kozmičke igre hipoteke9 i obećanja smrti. Ipak, kad sve ovo preokrenemo, kao i naše suverene sposobnosti, izbrisat ćemo vlastitu knjigu/nadgrobnu ploču rješavajući našu karmu i linije predaka i genetske zlouporabe, a ti se takozvani bogovi moraju suočiti i platiti vlastite račune. Ne moramo nastaviti biti jamstvo njihova karmičkog duga:

Izreke 11:15

Padne se u zlo zbog davanja jamstva jednom tuđinu;

tko odbije obvezivanjima osigurava sebi spokoj.

Izreke 17:18

Bezuman je čovjek, koji daje ruku

i jamči za prijatelja svojega.

Izreke 22:26-27

Ne pripadaj k onima, koji podaju ruku, k onima, koji jamče za dugove!

Ako ne možeš platiti, zašto da se odnese postelja ispod tebe?

U konačnici, svi smo mi korisnici, a ne jamstva. Mi smo živo utjelovljenje vječne pravedne imovine našeg vlastitog života, ali s suverenom slobodnom voljom također smo sposobni ugovoriti da takav imetak prodamo za šačicu krivotvorenih novčanih kovanica. Dopustili smo sebi da budemo jamstva za javni DUG i ukinuli smo naše pravo da potražujemo našu nekretninu i ponovno imamo status. Trebali bismo biti živi korisnici globalne nekretnine, ovoga svijeta koji je naš, ovoga svijeta koji smo stvorili u ko-kreativnom usklađivanju s kreativnom moći koja je primarna, ali jednaka, bez obzira na to kako bilo koje pojedinačno biće odluči definirati taj izvor ili moć. Mi smo korisnici Života. Ono što smo učinili je da smo prihvatili ograničeno uživateljsko korištenje (Cestui Que Trust status) pisanim ugovorom, a umjesto preostalih pravih vlasnika sada smo stanari/zakupac (poljoprivrednici stanari koje vlasnici nekretnina posjeduju kao stanove10, tj. Imovinu od koje vlasnik može izvući stanarinu11). Nemamo pravi naslov nad našim automobilima, našim domovima, čak ni našim tijelima i našom djecom. Umjesto toga, prihvatili smo vlasničke listove i potvrde naslova jer država ima kontrolu nad našom supstancom kao izvršitelj napuštene nekretnine koja je ovlaštena da trajno naplaćuje stanarine od stanara. Prihvaćali smo građanske povlastice prodajom naših materijalnih prava za trideset komada srebra ili pregršt špekula. Dobili smo privilegiju korištenja, i plaćamo poreze za beneficiju korištenja njihovog papira (Federal Reserve Notes) i njihove imovine (vlasničkih listova) i oh mnogo više … zečija rupa ide vrlo duboko doista Alice.

Kao Cestui Que Trust imamo građanska prava ograničene korisne uporabe dok istinski naslov ostaje kod izvršitelja imovine (E-STATE) naslovom dobivenim kroz pravo vojnog osvajanja (prema pravilima koja smo do sada prihvatili). Ova ograničena korisnička upotreba naziva se Usufruct, koja je, kao što je ranije navedeno, riječ izvedena od latinskog “ususa” iz kojeg imamo riječi Korist, zaliha, upotreba. Stoga, upotreba je lihvarstvo, kamata, zelenaštvo.12 Plaćanje kamata je plaćanje poreza na korištenje. Plaćanje poreza na dohodak je plaćanje poreza na korištenje. Svi porezi koriste porez na temelju načela Plodouživanja13. Zbog načina na koji je postavljen čitav svjetski sustav, obveznik koji je Cestui Que Trust mora imati licencu za sudjelovanje u trgovini i mora platiti porez kao korisnik plodouživanja. Drugi dio riječi izveden je iz “Fructus” koji je latinski za plod. Uzorkovanje je pravo koristiti plod nečijeg stvaranja. U našem statusu smo dopustili da E-STATE bude povjerenik plodouživanja koji zadržava pravo na plodove našeg rada, a dužan je platiti plodouživajuću uporabu poreza kako bi upotrijebio stvari koje stvaramo, jer su prekriveni dugom za koji smo vezani. Divno, zar ne? Ako je to zbunjujuće, niste sami. Osmišljeno je da bude maksimalno zbunjujuće, tako da malo ljudi može proći kroz petlju i labirint svega kako bi pronašli jasnoću i razumijevanje. Ali budite savjetovani, svi koji vjeruju da ne mogu vidjeti ili shvatiti zaista ne mogu vidjeti ili razumjeti. Oni koji znaju da mogu uistinu vidjeti mogu to i učiniti. Možda će trebati vremena, ali taj je put samo-transformacije počinje uklanjanjem okova uma našeg samo-induciranog zatvora. U tom će procesu transformirati svijet na vlastitu sliku, onu slobodnih i vječno kreativnih bića s neograničenim kapacitetom i svijet neograničenog potencijala.

U suštini, zelenaštvo (korištenje) i trgovina (s morem) su dvije stvari koje su ilegalne u svjetskom sustavu. Samo disanjem smatramo se kriminalcima sada kada se tvrdi da je zrak “u vlasništvu” E-STATE-a. Moramo imati licencu za korištenje onoga što pripada državi. Plodouživanje znači koristiti nešto što pripada nekom drugom. Kada naslov pripada nekom drugom, kao u korporativnom vlasništvu, dobivamo usufruct (ograničeno korisno korištenje) kao ograničeni korisnik, Cestui Que Trust. Povrh toga, volontiramo da budemo registrirani agenti, kako bismo dobili uslugu procesa, u obliku poreznih računa, komunalnih računa, računa za dugove, hipoteke, ugovora o naknadama, optužnica, građanskih pritužbi i kaznenih optužnica. S druge strane, sud podnosi takve prigovore pod znakom službenika, koji je Klerik, svećenik. On ili ona izdaje poziv da se pojaviš na sudu, i kao što se bestjelesni duhovi pozivaju na seansu, mi se pojavljujemo kao na ukazanje. (vidi riječ „summons“)

Kada idemo u MUP da dobijemo vozačku dozvolu po prvi put u jednom istovremeno volontiramo da budemo registrirani agent, kao i da priznamo da smo vozač u međudržavnoj trgovini. Kongres Sjedinjenih Država u potpunosti kontrolira, kroz svoje ustavno ovlaštenje, reguliranje međudržavne trgovine (kao što je to slučaj i za svaki drugi sustav na planetu). To je bilo vezano za vozila, osobe, teret, robu i putnike komercijalnih vozača po glavnoj odluci Genessee od 1851. DMV, naravno, nalazi se u Odjelu za transport (državne i savezne), koji upravlja plovilima – plovilima komercijalnih tijela na moru koja su bila transponirana kao vozila na kopnu u skladu s odlukom iz 1851. godine, navedenom ranije u predmetu Propeller Genessee (vidi fusnotu 69) – i moramo pribaviti dozvolu za privilegiju korištenja tih komercijalnih plovila, definiranih kao motorna vozila, da bi radili što? Stvarali javna sredstva unutar i prema javnim pravilima, to je ono! Ti javni fondovi su dugovi – komercijalni papir stvoren protiv Cestui Que trusta, korporativne franšize koja se kontrolira javnom politikom, a ti komadi papira povezani s dugom stvaraju javna sredstva kao cirkulirajuću valutu, tzv. “Novac”.

Na kraju priče u Mateju 8,22, nakon što učenici u nevjerici priznaju da nemaju moći smiriti vodu vlastitog komercijalnog ropstva, oni se obraćaju Učitelju i traže pomoć. Oni su pali u zadatku da spoznaju tko su i mogu samo projecirati vlastitu moć i vlast na nešto izvan sebe. To “nešto” zatim korača i smiruje vode rješavanjem zahtjeva, obveza i veza voda ispod plovila, gdje su se učenici prethodno bunili zbog straha od utapanja u dugu. Dok su boravili u strahu i oklijevanju Majstor je zaspao, pokazujući da, kad se radi o strahu, utapanja u dugu, vezanosti uz komercijalne terete, nema majstorske prisutnosti, spavamo. Dakle, pitanje je: jeste li robovi koji se bore u strahu dok vaš unutarnji gospodar spava ili ste spremni poduzeti korake za smirenje komercijalnih voda vlastitog stvaranja i postati Učitelj. Svako drugo tumačenje ovoga i ostatka priče o Učitelju nije ništa drugo nego prianjanje na više laži. Nema vanjskog spasitelja koji dolazi da ublaži strahove, terete ili grijeh. Samo svatko od nas može to učiniti za sebe. Na kraju, svako biće na ovom svijetu mora se suočiti sa sobom, a kako tip na uličnom kutu viče – s plakatom u ruci i potrebom za kupanjem kao metaforom za čišćenje iluzija dužničkih voda trgovine – kraj je blizu.

1 https://www.bibletools.org/index.cfm/fuseaction/Topical.show/RTD/cgg/ID/5433/Sin-as-Debt.htm

2 Postavljanje na mjesto drugoga, stupanje u čija prava. http://staznaci.com/subrogacija

3 https://www.merriam-webster.com/dictionary/debt

6 Charge= el. Naboj, ali i naplatiti, teretiti, optužiti

7 Dicharge = el. Pražnjenje ali i istovariti, otpustiti

8 https://www.gotquestions.org/Hrvatski/potpuni-oprosti-indulgencije.html

9 Hipoteka – „mortgage“ ; igra riječi mort-smrt; gage- zalog, obećanje

11 The first Cestui Que Vie Act of 1540 was all about the right to collect rents in arrears “not recoverable by executors”, see: https://www.scribd.com/doc/121748438/CestuiQueVie1540

12 Use, Usury, Usage. Thus use is usury, korištenje je kamata, lihvarenje

13 http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?ID=48779

8 thoughts on “Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -17.dio – Usklađivanje/smirivanje trgovačkih voda

 1. FRA NE 19/10/2018 at 06:51

  https://m.youtube.com/watch?v=p0rnmsgUeO0 kako se pravilno surfa na vodama 🙂 lekcije za entuzijaste početnike 🙂

 2. zenfjaka 18/10/2018 at 19:14

  … odavno sam deklarirao husi hjustonu emergency due tehnical problems… a potom se i nataša referirala na stanoviti probljem… bez imalo emocija govori da je otkaza nasust osnovnih bakov.. men se čini da je manistra skuvana… nemrem se vratit u orbitu planete ružo da gi ebeš:P… ako opadnen nekome u dvorišće, skužajte, nije sa zlom namjerom… a bome nije ni rekreativno… eto

 3. zenfjaka 17/10/2018 at 21:16

  … nu me nu me oko glave… 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=hG5lhcSoPfM
  … Haik:P

  • istina 17/10/2018 at 21:28

   eeee deeeečkiii – rakija je skuhana i dobro pali
   https://youtu.be/23n5icFvqf8

  • istina 18/10/2018 at 09:22

   halooo, Hjuston……we hev d problem.
   zene zar ti nemaš desno od komentara znakić na koji se klikne za reply već navodiš posebno kome odgovaraš to pitam zato što se na tražilicama vidi različita postava i to sam spomenio na duck duck tražilici isto nema oznake za reply ali nema na guglovoj ni draženove objave o čakrama s kojima se bavi a duckduck pokazuje

 4. FRA NE 17/10/2018 at 20:37

  Nega šta nega ih je naša pijane ,dobru rakiju samo lud čovik more odbit,a niko odovde ne mere bit prazan jer je svak pun pizdarija i o temen ti govoridu ti sveti teksti,i isus ti je lipo reka ,a ti se opet baviš pizdarijan ka i svako svaki dan ,a lipo bi bilo ugasit makinju bar na uru vrimena ,čisto da vidiš oće li se šta desit pametno,a more i glupo,ista je stvar 🙂 http://omnithought.org/power-natural-law-why-nullify-eliminate-debts/5868 ovo je link iz zenfjakavog izbornika svega šta treba znati i nakon toga zaboraviti i makar pokušati uživati u životu dok traje jer ,zaluđenost je uzela zamaha i ne staje 🙂 nakon toga ih je odnjela poplava biblijskih razmjera,a preživjeli su greškom pomislili da su izabrani 🙂 opsesija je loša za zdravlje u cijelosti 🙂 allahu ekber ;*(

 5. istina 17/10/2018 at 09:19

  (28 Isus reče: “Stupih u središte svijeta i u mesu pojavih se u njemu. Sve ih nađoh pijane, a niti jedan ne bijaše žedan. I sažali se duša moja na sinove čovjekove, jer slijepi su oni u srcu svom i ne mogu vidjeti da prazni dolaze na ovaj svijet i prazni odlaze s njega.
  Ali sada su svi pijani, kada se otrijezne od vina, tada će promijeniti svoj put.”

  (67) Isus reče: “Tko poznaje sve, ali samoga sebe ne upozna, taj sve promaši.”

  (77) Isus reče: “Ja sam svjetlost koja je iznad svih stvari, sve sam, i svi su iz mene potekli i svi u mene uviru.
  Rascjepi drvo, ja sam u njemu. Podigni kamen, i tamo ćeš me naći.”

  (93) Isus reče: “Ne dajte psima ono sto je sveto, da ga ne bace na smetlište. Ne bacajte biserje pred svinje, da ga ne izgaze.”

  (94) Isus reče: “Tko traži, naći će. Tko kuca otvorit će mu se.”
  ……………………………………………………………………………………………………………………………..
  ima i poruka:
  Na Zemlji nema Učitelja, svi ste VI samo p r o m i c a t e lj i.
  Isusovo pojavljivanje u ljudskom obličju je pomno pripremljeno…genetski….da podrži ljudsko obličje primjerenim sposobnostima iznad čovjeka kojeg se dolazi podučavati što svjedoče i šturi ispisi iz kojih tijela se formiralo tijelo u kojem je boravio pa tako danas znamo što je bezgrešno začeće no sve to je okruženo manipulacijom i navođenjem vode na svoj mlin……danas neću ići u prepisivanje svjedočenja di se jasno vidi da Stvoritelj svega što postoji ima svoje pomagače u stvaranju što nam je ispisala i Phvilis Schlemer-Jedini planet izbora..pa ko nije nek naviri o tom ispisu jer ima za badava na netu uz strpljenje praćenja ispisanog – ta nije sve laž i izmišljotina za nešto je potrebna i intuicija. Post je završio sa ……..kraj je blizu….pa kad to ispiše po fernandu”moderni isus”….promišljajmo…jer je u svjedočenju koje pomalo prepisujem to lipo navedeno….

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.