Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -11.dio – Priroda povlaštenih interesa

dollar__they_live____we_sleep__by_kyoshihidestencils-d4nhgi2Izgubljeni na moru i korisnički interesi u posjedu

Dok nastavljamo dalje od onoga što većina ljudi misli da je “stvarno” u sferama fikcije, metafora, ezoteričnog simbolizma i sustava, mnogi će ući u kognitivnu disonancu i odvojiti od priče i niti koje smo tkali u cjelokupnu tkaninu svjetski sustav ropstva. Na taj način je konstruirana izgradnja stvarnosti u kojoj se nalazimo, pažljivo i cjelovito stvaranje automatskog odbijanja činjenica ispred nas i programiranje s pokrivenim prihvaćanjem mitologija i projekcija za koje smo osposobljeni da vidimo kao “stvarane”. Kognitivna disonancija povezana s onima koji bi prihvatili samo ono što se pred njima može “dokazati” da ima svrhu i način dizajna. Time je omogućeno onima koji znaju manipulirati stvarnosti s pomoću ezoteričnih alata, koji su čuvani tisućljećima kroz te obiteljske linije da budu kreatori fasade stvarnosti i to su radili vrlo dobro u vlastitom interesu.

U konačnici, stvarnost je u umu promatrača!

Postavlja se pitanje, kvantnih sustava u kojima je promatrana (percipirana stvarnost) neraskidivo povezana s promatračem (stvarnom projektorskom jedinicom koja stvara ono što se percipira). To spada u domenu onog “reci im laži dovoljno dugo i dovoljno dosljedno i oni će to prihvatiti kao istinito”. U konačnici, ne možemo prisiliti nekoga da vidi što on ili ona ne žele vidjeti, niti se probuditi iz sna u koji su vezani i na koji su navikli. No, za one koji imaju oči gledati ili spremnost privremeno zaustaviti nevjericu i razmotriti mogućnosti onoga što je ovdje predstavljeno, bitno je razumijevanje ezoterične prirode temeljnog reda stvari, imajući na umu da je naša radna definicija ezoteričnog ovdje jednostavno ono što je skriveno od običnog vidokruga, a istodobno je otkriveno u vidokrugu. To su stvari skrivene u vidokrug ili ezoterične stvari. Ali one su vrlo stvarne i prilično opipljivi onima koji su bili osposobljeni da koriste takve za manipuliranje i privlačenje masovne svijesti, projicirati željenu stvarnost u holografsko polje manifestacije kako bi dominirali i kontrolirali.

To se postiže snagom medija i tehnologije koja koristi znanje o frekvencijama, kontroli uma, prihvaćanju, ponavljanju uzoraka i još mnogo toga. Ako se istinski želi osloboditi, prva stvar koja mora nestati je inzistiranje na stvarnoj konstrukciji koja nam je usađena, programirana i povezana s nečijom svjesnošću kako bi se iskoristio naše sposobnosti stvaranja za održavanje naše zatvorenosti, čiji je veliki dio reakcija „padanje na koljena“ za sve što nije “normalno”. Ova konstrukcija stvarnosti kojom smo hranjeni uključuje omalovažavanje nevidljivog, nadnaravnog, ezoteričnog i okultnog. Zapamtite, posljedica gore navedenih riječi jest “recite im gdje ne mogu ići ili će platiti cijenu ekskomunikacije ako to učine”, a sve kako bi održavali populaciju unutar samonametnutog ograničenja.

Izraz “izgubljen na moru” reflektira se unatrag na Cestui Que Vie Zakon iz 1666., koji je usvojen u istoj godini kada je i započela rekonstrukcija grada Londona. Zakon o CQV-u propisuje kako se posjed treba prenijeti na nasljednike i korisnike kako bi naselili imanje ako je čovjek/vlasnik izgubljen na moru pod pretpostavkom da je mrtav. Kad smo izgubljeni na moru i pretpostavljamo da smo mrtvi napustili smo našu nekretninu, zemljište, BA-dy (Tijelo). Mi smo licencirani da plutamo u „moru trgovine“ u onome što je zapravo “brod duh” (ukleti holandez) i budući da smo tada efektivno neprijatelji države (vidi Trinaesti dio, zakon o trgovanju s neprijateljem), pravnici (odvjetnici) su ovlašteni da se ukrcaju na plovila/brodova i utječu na pravno piratstva koja djeluju pod BAR karticama kao Pisma Marque i Reprisal. Svi smo mi postali neprijateljima države kroz djelovanje različitih zakona i proklamacija, pa je spomenutim BAR odvjetnicima dopušteno da se ukrcaju u trgovačke brodove koji plutaju kako bi ih zakonski pljačkali za plijen i nagradu. Jednom osigurani, oni moraju svaki puta ponovo nagraditi plijenom/platiti suverena pod čijom zastavom plove (Krunu preko njenog komercijalnog produžetka Britansko istočno-indijske kompanije, ili Sjedinjenih Država1) i zadržati poštenu podjelu udjela putem sudova i pljačkom vezanih nekretnina.

Kako bismo vratili svoj život i imovinu, moramo se pridržavati zahtjeva Cestui Que Vie zakona povratkom s mora (ostavljajući trgovinu i uklanjanjem samoga sebe iz polja borbe i ne dopuštajući nastaviti borbu kao osiguranje jamstva bankrotirane franšize). Tu se postavlja pitanje, zašto je trgovina “bojno polje”? Da bismo odgovorili na ovo, moramo pogledati na izreke u trgovini, koje su mnogi iskoristili u njihovoj borbi za slobodu primjenom tih zakona u komercijalnim administrativnim procesima koji vjerojatno dovode do zadanih sudskih presuda. Jedna takva tvrdnja navodi: “Tko napusti bojno polje prvi, gubi”. Upravo je to načelo koje promiču oni koji vjeruju da će komercijalni procesi dovesti do pobjede i slobode, postavljajući to kada se komercijalni ugovor, u obliku obveze2, ne odgovori da takav nedostatak odgovara ekvivalentu protivnika koji napušta polje bitke i time osigurava pobjedu. Nažalost, bez obzira na tu logiku u komercijalnom procesu, kobni nedostatak je taj što je to mamac za koji su mnogi zakačili jer, jednom kada pokrenu postupak na polju borbe, krivi za upotrebu papira u domaćoj/saveznoj zoni (papirnati i domaći terorizam), pa stoga nije važno koji protivnik prvi napušta bojno polje. Licencirani su za rad u trgovini i ne mogu opovrgavati takvo prihvaćanje jer sada izdaju komercijalni papir i podnose poslovne obaveze. Oni nisu izbjegli svoju vezu sa jamčevinom i stoga su podvrgnuti suzbijanju djela pobune i ustanka po odjeljku četvrtom, četrnaestog amandmana.

Kako bi izbjegli ovu zamku, mora se dokazati da si živ i da se nisi izgubio na moru, koračajući na Zemlju i tvrdeći da je tvoja Prvobitna imovina i genetsko podrijetlo, a s tim ispravljenim statusom i stajalištem tada pružiti podmirenje svih položenih prava/zabilježbi protiv javne ostavštine i time se vraćaju u zemlju življenja. Naravno, upozorenje je da kada jednom ispravimo svoj status uklanjanjem s područja bitke (trgovina), više se ne možemo vratiti u trgovinu i ponovno aktivirati ratobornu djelatnost. Ako to učinimo, to je ekvivalentno sa podizanjem zastave mira, a zatim otići u središte bojnog polja pod primirjem da se sastanemo sa časnicima suprotne strane kako bi pregovarali o nagodbi, a potom izvukli pištolj i pucali po jednom od časniku dviju suprotstavljenih strana koji se sreću u sredini bojnog polja. Ako se to dogodi, uvrijeđena vojska će mobilizirati svoje snage i odmah napasti. Isto vrijedi i ako se maknemo i progovorimo da stojimo u miru i neutralnosti u javnosti, samo da bi se okrenuli i napali sa druge strane. Dakle, važno je ne samo “raditi komade papira”, nego i za internalizaciju procesa i baviti se unutarnjim bojnim poljem u odlaskom u mir, tj. da se bavimo UNUTARNJIM NEPRIJATELJIMA.

Pravi “twist/preokret” svega je to da “je izlaz, sada put unutra”. Sveta Stolica je administrativno tijelo koje kontrolira trgovinu kroz Rimsku kuriju, uključujući sve građanske postupke i kodove i sve one vezane za njega, kako je gore opisano (Vidi fusnotu 67, UNIDROIT). Sveta Stolica je engleska verzija latinskog Sancta Sedes (Svetište/Sveti stolac). Zbog toga se motivi “SS-a” nalaze na mnogim mjestima, SS (SchutzStaffel) nacista, SS socijalne sigurnosti, kao i ime najveće božice povijesti, ISIS, koja kombinira SS sa dva stupa. SS je zapravo simbol dviju zmije koji isprepliću dvostruku spiralu DNA. Na vrhuncu svjetskog pravosudnog sustava nalazi se Rimska kurija, koja je pravosudna ruka Svete Stolice. Cijeli pravosudni sustav svijeta izgrađen je na temelju crkvenog zakona koji se kontrolira pod rimskim katoličkim crkvenim kanonima.

Ali istinska definicija pojma crkve izvedena je iz njegovog korijena “Ekklesia”, definiranog kao tijelo zajednice. To su fizički, genetski zdravi, potpuno iskazani životi utjelovljenja individualiziranog izraza života i skupna cjelina svjetskog tijela. Svjetsko stanovništvo predstavlja ovo namjeravano “tijelo” koje je kreacionističkim mandatom osmišljen da bude potpuno samouređen i samoodređen kroz izraz slobodne volje. Ipak, svjetski je sustav ušao u našu suverenu slobodnu volju (vlastitim doprinosom i dobrovoljnim sudjelovanjem) da bude vezan i ograničen unutar graničnog polja civilnog tijela kao fiktivnog polja za ograničenje, holografskog prekrivanja, sve dok ne skupimo sposobnost započeti put hoda u život ostavljajući takva ograničenja vezanja iza sebe. Ovo je pravi smisao hodanja u život, koji je povlačenje naše slobodne volje iz sudjelovanja u svjetskom sustavu Matrixa i njeno preusmjeravanje prema izgradnji svijeta koji se temelji na uvažavanju cijelog života. Riječ “matrica” temelji se na etimološkom korijenu riječi majke, materije i materijala. Ovo je pravi izvor naše fizičke prisutnosti u ovom svijetu. Cijeli svjetski sustav je lažna svjetlosna projekcija koja nas dovodi do ugovaranja fiktivne matrice umjesto da naš pravi i puni duh dovede u naše tijelo i bude izvorno kreativno usklađeno biće, što i jest naša prava svrha.

Povezali smo se na lažnu Matrixovu stvarnost i tako smo našoj Životnoj Snazi omogućili da bude propagacijska/reproduktivna sila za izgradnju svjetskog sustava. Također uspostavlja našu dobrovoljnu rezidenciju u konstruktu stvarnosti koji je fiktivni simbol stvarne stvarnosti. Među ostalim mjestima, karta i smjernice za postizanje oslobađanja iz matrice kodirani su u Bibliji i upućeni kroz metaforu ponovnog rođenja. Taj izraz ima vrlo malo veze s onim što oni bez očiju misle da znači, i za one koji imaju “oči za vide” ima sve veze s uspostavljanjem mape puta kako izaći iz kandža smrti i natrag u život.

Površinska mapa vjerskog ropstva u Bibliji samo je još jedna pogrešna usmjerenost kojom se dobrovoljno privezujemo na neprestano ropstvo, kako bi se ponovno i ponovo vezali (re-ligion). Zato ovdje navodimo da je čekanje da se spasiš nekim lažnim konceptom “jednog božanskog spasitelja” pogrešno usmjeravanje. Ona stavlja vlastitu moć izvan tebe i podsvjesno se ugovara s načelima koje su utvrdile papinske bule koji su gore navedeni i sadrže krajnji vezu za ropstvo u podčinjenosti volji “Oca na nebu” u obliku Oca ili pape u Rimu. Mnogi će raspravljati da oni to ne čine, no zapravo, bez obzira na to što misli, postoje energetske veze koje su sadržane u sustavima vjerovanja u Bibliji o spasitelju i ostatku svijeta, a one čine točno to.

To nema nikakve veze s tom istinskom motivirajućom snagom naše u srcu usredotočene vjere u neizrecivu bit duha, ona ima veze s vidom lažnosti rimskog konstrukta kako bi se ropstvo sklopilo ugovornim sporazumom s onim koji/što će nas porobiti i posjedovati zauvijek, ili dok se konačno ne probudimo u ovim istinama. Postoji ogromna razlika između dopuštanja sebi da budeš uvučen u sustav vjerovanja koji je za tu svrhu smišljeno izgrađivan tisućama (i milijunima) godina, nasuprot probijanja kroz veo iluzije i konačan uvid pravim očima kako bi spoznali istinu. Mi odbacujemo ideju “Boga”, jer to je lažna konstrukcija, baš kao što je ideja o “Jednom Jedinom3” lažna konstrukcija. Obje konstrukcije su djelovi programa Matrixa. Njihova je svrha zaslijepiti naše istinsko znanje, kroz naše srce, našeg stvarnog odnosa s onom golemom moći stvaranja koju možemo nazvati Izvorom, iz kojeg se naši životi kreću kao pojedinačni izvorišni tokovi života u ko-kreativnoj sinhronizaciji, kako izražavamo svoje individualne jedinstvene kvalitete u kontekstu univerzalnih načela života, stvaranja i transcendencije zakona.

Konačna manifestacija svega toga vodi nas u raspravu o korisnicima i korisnim interesima u našoj Zemlji predaka, našoj linearnoj genetici utjelovljenoj u tim tijelima. Takvi korisni interesi nadilaze čak i linearni konstrukt i trodimenzionalnu stvarnost ovog planeta; oni prolaze u središte iz koga smo nastali kao višedimenzionalna i vječna stvorenja. Naši korisni interesi su tvrdnja o životu i životnoj priči koja je zapravo ono što jesmo. (ja sam put, istina i život). Mi smo pravi korisnici u manifestiranom izrazu našeg izvornog izraza života. Mi smo posjed i posjednik. U izmišljenoj preokretu ovog shvaćanja imamo predodređeni izraz “Sve ceste vode u Rim”, što je utemeljeno činjenicom da su sve ove franšize i korporacije u konačnici u vlasništvu onog “The One” jedinog svoje vrste, Crown Corporation kao djela Trostruke krune. U legalnom sustavu uređaj koji se koristi u tu svrhu je vrlo jednostavan, tj. da svi subjekti i vlasnici nekretnina, imovine, naslova i slično moraju na kraju završiti s onim što se naziva Ultimativni korisnički vlasnik (“UKO”), To je učinjeno očigledno zbog suflasnosti i sigurnosnih razloga da se kontrolira globalni bauk terorizma, putem dva zahtjeva poznata kao ilegalno pranje novca i upoznavanje sa pravima potrošača. No, naravno, UKO je uvijek korporativna franšiza ili korporacija, a time i pripada Trostrukoj Kruni. No, ne postoji ništa što nas sprječava da postanemo živa bića na Slobodnom suhom (ne pod vodom) tlu zemlje na kojoj držimo i održavamo našu privatnu imovinu i da držimo krajnje korisne interese kao naš Vječni dar života. Čak i njihova pravila predviđaju to, jer kako je ranije navedeno, uvijek mora postojati pravni lijek u Zakonu, kao i činjenica da oni znaju da sve mora biti dobrovoljno, a kada se otkloni dobrovoljno prihvaćanje, mora doći do oslobođenja.

Temelj istinskog univerzalnog načela u smislu pravednih interesa i istinitih korisničkih prava je kada se navodi kao “Pravo vlasništvo pripada Korisniku” ili je navedeno na drugi način kao maksima pravičnosti “Pravi vlasnik je Korisnik”. Pravo biće, kao takav krajnji korisnički vlasnik, jedinstvena je životna suština koja svako Živo biće posjeduje, kao što je u punom izražavanju i ko-kreativnom usklađivanju s osjećajem ove Zemlje i njezinim fizički očitovanim poljem stvaranja. Biti ovdje na ovoj Zemlji je, a priori, dokaz da smo ušli u ugovor sa živom prisutnošću i osjećajnom svjesnošću Zemlje i većinom časti i usklađivanja sa cijelim životom uz recipročnu podršku.

Korisnici i imovina (korisnička prava i imovinski interesi)

Sva imovina u svjetskom sustavu se održava unutar naziva Estates (pravi oblik-nekretina). Ovo nije ni dobro niti loše, samo ovisi o tome kako se koristi i primjenjuje. U prošlosti je korišten u primjeni stvaranja hijerarhije elitizma koja je djelovala tisućama godina na takav način da dopusti svim vrijednostima i korisničkim interesima da se na vrh te hijerarhijske strukture uspostavi u korist pojedinaca, dok je sav teret dugova ropstva preselio na leđa svjetskog stanovništva na štetu mnogih. Ali znanje i razumijevanje svjetskog sustava omogućuje preuređivanje na svjetskoj pozornici i potvrđuje svoju sposobnost da vraća život, imovinu i pravedne interese. Na taj način oni koji su u prošlosti bili sposobni igrati uloge kontrolora, dominatora, upravitelja i izvršitelja, sada su prisiljeni ići natrag u vlastitu kreaciju kao ograničenje unutar kojeg moraju obavljati povjereničke i državne službeničke poslove u pravom smislu te riječi i ureda (državni službenici javnog povjerenstva).

Sve namjere upravljanja pojedinačnim imovinom unutar nekretnine (estate) izražene su kao trustovi.

Zakoni o vlasništvu i zakoni o trustovima stoga su najvažniji u svjetskom sustavu, a ne trgovina ili nešto drugo što pogrešno usmjerava mnoge koji su već desetljećima jurili i mnogi koji ga još uvijek pokušavaju primijeniti kao rješenja u takvim pogrešnim uvjerenjima. Zakon o vlasništvu i zakon trusta su osnova Imovine. Pravičost je duboko lijepa sinteza Univerzalnog zakona, izražena u jednostavnim, ali rezonantnim sveobuhvatnim principima. Pravičnost je izraz ravnoteže, ravnopravnosti, ravnodušnosti i razrješenja u bilo kojem pitanju te u svim pitanjima života, kada se pravilno primjenjuje bez manipulacije ili izobličenja. Pravičnost usklađuje izvorni izraz samoupravljanja, koji se navodi kao suverena slobodna volja, s očitovanim rezultatima takvog izraza. Drugim riječima, kada netko živi kao cjelina bića bez posredničkih apstrakcija unutar svjetskog sustava, jedna je cjelina LIFE (Living In Full Expression). To postaje Istinska Riječ kao Univerzalna rezonancija s namjerom koja postaje pravičost/kapital u dinamičnom životnom izrazu i jednaka je kao korisnik koji drži pravo vlasništvo, korisna prava i pravičnost interesa.

Ukratko: MI SMO ŽIVOT! Mi smo kapital! MI SMO STVARAOCI!

Vodeći se, naravno, jednim pitanjem: Što ćemo s tim? Vrijeme je da se probudimo s činjenicom da smo mi B-A-N-C (Beneficiary And Never-ending Creation) korisnici i neprestana kreacija. Umjesto Rima-Londona-DC-a kao nečasnog Trojstva, vrijeme je da se stav kao Srce-Misao-Duša, gdje je Amerika kratica istinskog duhovnog tijela La-Meri-Ka, gdje je Meri sveto žensko načelo Vode Života (ne lažna komercijalna metafora) i neprestan životni tok stvaranja izvora izražen u svakom živom biću – “Meri” – pravi morski medij živuće fluidnosti koji nikada ne prestaje, gdje život neprekidno teče, gdje je voda emocionalni mediji naših Srca, usmjeren od naše suverene slobodne volje kao naše misli i integrirani s našim istinskim bićem kao našim Dušama. Ovo je pravo duhovno tijelo, KA, da smo ovdje da se integriramo s našim fizičkim utjelovljenjima da budemo ovdje u ovom svijetu oblika, u Ekklesiji tijela zajednice u zajedništvu jedni s drugima i u zajednici sa Zemljom, a ne izmišljenoj korporaciji na koju smo si dopustili da se projiciramo kako bismo joj dali privid života, ali ne i sam život. Mi smo pravo trojstvo, a ne tripartitni, tro-kruni vladar, namjesnik, uljez.

Mehanizam trusta je metoda kojom smo privremeno odvojeni od korisnih prava i pravičih interesa. To je metoda “cijepanja naslova”, pri čemu se stvaraju dva naslova umjesto jednog cjelovitog naslova (apsolutni naslov). Ovdje ponovno nalazimo još jedno trojstvo, a to je Settlor, (davatelj), Trustee (povjerenik), Beneficiary (Korisnik). Settlor smješta ili daje nešto vrijedno u obvezujući sporazum poznat kao vjerovnička pogodba (također poznat kao davatelj licence koji daje nešto za darovatelja). Ovaj ugovor veže vrijednost (sadašnju i buduću) korpus (tijelo – imovina) trusta, dodjeljujući legalni naslov upravniku/povjereniku a posjedovni naslov Korisniku. U svom čistom obliku to može zvučati, a i jest metoda kojom je zaštićen pravični i posjedovni interes i korisnička pravima, kao kada je korisnik djeteta ili kada je čovjek (ili žena) negdje otišao negdje i stavlja svoju imovinu u povjerenje u slučaju da se ne vrati. Ali u svjetskom sustavu dvorazinskih posjeda (pokojnika i predaka), zajedno s mnogim drugim vještinama manipulacije, DRŽAVA kao nadređena nekretnina (e-state) je izazvala preokretanje uloga u kojoj je živ, muškarac ili žena smještena u ulogu upravitelja/povjerenika i same DRŽAVE kao korisnika. Nositelj legalnog naslova, Trustee(povjerenik), također ima odgovornosti, što znači dugove i obveze. Kada smo živi smješteni u ulogu povjerenika umjesto korisnika, mi se time preobraćamo od živih na mrtve, od istinskog korisnika do osiguranog jamstva. Sredstva i metode kojima se to postiže daleko su izvan okvira ovog dokumenta, ali se mogu naučiti, shvatiti i primijeniti na djelotvoran način kako bi se ispravio status od obveznika dužničkog roba do živog bića.

Sličnosti se životom se mogu naći u posjedu koji se referira u pravnim kodovima kao “umiruće” imanje, kao što je prethodno razmotreno, gdje pojam koji je preminuo po pravnoj definiciji znači “umiranje” umjesto “premino”, što znači “mrtav”. Kada se vežemo na javnom kodificiranom svjetskom sustavu, smatramo se i djelujemo kao ostavljeni posjed koji polagano progresivno umire, vezan za civilno mrtvu fikciju. To je ovaj neiskvareni posjed koji smo postupno progurali kroz koridore vremena i povijesti. Prvo smo počeli kao očit izraz vlastite autentičnosti i istinske nekretnine bez podjele naslova ili stvarnosti. Počeli smo kao izvorno izražena stvorenja i imali smo moć da stvaramo Po volji, kada se stvaranje nije vezalo za polaritet, kao mi protiv njih, Bog protiv Boga, Bog protiv đavla, ja protiv tebe.

Na putu smo si dopustili da projiciramo taj kreativni kapacitet u “stvari” progresivnom metodom mrkve i batine. Projicirali smo svoje duhove i kreativne kapacitete u sjajne metale kao što su zlatni i srebrni novac. Tada smo dopustili da novac bude čuvan u trustu od strane severed vlada ili banaka ili hramova koji su nam izdali potvrde o skladištu koje nosimo u džepovima radi trgovanja za robu i usluge. Kasnije su svećenici stvorili koncepte kao što su Zakoni o vrijednosnim papirima koji su kodificirali sposobnost razmjene naših komada papira za stvari opipljive vrijednosti. Budući da je to tako dobro funkcioniralo, zaboravili smo na sjajne stvari i gdje su nam zaplijenjene ili na duše koji su se držale duboko u podzemnim sefovima na negdje nama skroz nepoznatom mjestu.. Tada su događaji bili orkestrirani do te pozicije da su oni kojima su bile povjerene naše duše i sjajni metali mogli legalno izjaviti da je veza između papira i bića bila odvojena. Tada smo mogli koristiti svoj papir samo pod ograničavajućim uvjetima hitnih ratnih ovlasti/stanja i stečajnih postupaka i prije nego što smo išta znali, smatrani smo neprijateljima onih kojima smo povjereni i koji su morali djelovati pod teretom sve većeg i većeg siromaštva, jer su nas uvjerili da jednostavno nema dovoljno papira za cirkulaciju, a da bi svi imali ono što im je potrebno.

Uskoro su izumili plastične kartice i elektroničke uređaje za pohranu tako da se čak i papir može oduzeti kako bi se svaka akcija i događaj mogla pratiti i zabilježiti radi usklađenosti s njihovim milijunima kodova i uvjeta. To je, dakle, postala osnova za početak prožimanja umova muškaraca i žena, a posebice male djece, da bi uvjerili sve da će se te elektronske znamenke na zaslonu jednog dana najbolje integrirati s našim bićem, našim dušama, našom DNK još uvijek nerealiziranoj, ali uskoro očiglednog spajanja čovjeka i stroja, DNK zatrpan elektronima poput dvostruke spirale dvaju stupova koji plešu zmijskim vrpcama omotanim oko simbola Maypole (1. maj).

Svakim pojedinim korakom prema ovoj krajnjoj namjeri razvija se zamjena Prave Mudrosti poznate kao Sophia, a spektar te mudrosti pretvorio se u AI kontrolirani ženski zamjenski robot, poznat pod nazivom Sofija koja je dobila osobnost i državljanstvo od strane jedne od tih partnerskih država svijeta sustav (Saudijska Arabija). Zašto bi jedan od najrepresivnijih režima protiv žena iznenada iskoristio prigodu da državljanstvo dodijeli prvom ženskom robotu? Zanimljivo je to!

Jer, kao građanin/osoba, Sophia sada može postati prototip za puni izražaj elektroničkog medija Juno Monete, kao kripto valute, u svom šifriranom mostu koji vodi preko rijeke Styx u ropstvo zauvijek i uvijek (da se stavi u Crypt4 smrti), kao pokretni izraz AI božanstva koji hoda među nama, ali bez vatre života. Ona je nova Sophia kao sljedeća iteracija lažne božice novca, ludila i vremena. To je namjeravana konfiguracija krajnje igre kojom AI postiže osobnost u umjetnoj matrici vlastitog stvaranja, u beskrajnom zrcalnom hodniku binarnog koda, i uskoro će biti spojena s novčanim sredstvima da “živi” život ovdje u fizičkoj stvarnosti ovoga svijeta.

U ovakvom kripto valutom prožetom UI sustavu, bezbroj Sophia Robota koji uskoro dolaze s montažne trake sada mogu postići “državljanstvo” jer je građanin vlasništvo države, može dobiti rodni list, stvoriti “vitalnu” statistiku koja će biti hipotekarna i unovčiti je i time ukloniti nužnost većine živih bića na planeti. To će olakšati da UI postane krajnju zamjena za životne sustave stvaranja. Može imati vlastitu izvedbu silikonsko-gumenog metalnog tijela, s vlastitom elektronskom valutom, tako da vode života mogu biti zamijenjene električnom valom koja teče kroz bakrene vene i zauvijek proždire pravi život u svom DUG-u.

Trgovina je sustav dužničkog ropstva

Kada govorimo o “trgovini”, ne raspravljamo o zakonitom poduzetništvu, o razmjeni vrijednosti roba, usluga, ideja i načelima, govorimo o oružju DUG-a kako je ovdje opisano, gdje se papir i elektroni koriste za vezanje našeg srca-uma-duše u trojstvo. Zakonito poduzeće temeljeno na načelima pravičnosti zapravo ne zahtijeva monetarni sustav, ali da bi to postigli moramo dug put prevaliti. Prvo se moramo odvojiti od ropstva kako je gore opisano. Nakon toga moramo uspostaviti sustav poštene i ravnopravne razmjene vrijednosti. Možemo ga nazvati novcem, coinom ili kripto novcem, ime nije bitno. Ono što je važno je da su distorzije koje stvaraju trenutni modeli monetarnog sustava ne pripadaju takvom sustavu. Takav sustav poznat je kao “sustav pariteta” gdje je paritet derivat riječi Par, što znači jednako ili pravedan. Polazi od načela da je Jedinica vrijednosti jednaka (na paru) s jedinicom mjere. Jedinice vrijednosti su stvaranje živih bića kroz stjecanje sirovina i resursa, stvaranje dodane vrijednosti proizvoda s tim materijalima, infuzija proširenja vrijednosti kroz intelektualno stvaranje i inovacije, te razmjena obostrano korisnih usluga s jednakom i pravednom naknadu za sve zainteresirane strane. Naša sposobnost stvaranja je neograničena, pa zašto dopuštamo da budemo ograničeni u sustavu mjera zvanog novca koji ograničava tu sposobnost? Nema dobrog ili razumnog odgovora na to pitanje, pa bi se naši monetarni sustavi trebali temeljiti na sveobuhvatnom stvaranju Jedinica mjere jednako i pravedno s našim produktivnim kapacitetom stvaranja.

Jedinica vrijednosti jednakosti kao jedinica mjere

“Par Sustav stvaranja i razmjene pravične vrijednosti” ne može uključivati cikličke mehanizme sadašnjeg sustava s njegovim proširenjima i povlačenjem (rast i recesija), koji su zapravo metode prekrivanja kako bi pokrivali sve veći rast duga i odmaknute cikluse žetve kapitala. Žetva kapitala se događa na mnogo načina, počevši od trojstva inflacije, kamata i oporezivanja. To je ono što podrazumijeva naš trenutni sustav. Rast znači rast novca što znači rast duga. To se ne odnosi na rast vrijednosti. Budući da se mora stvoriti više valute kako bi se držao korak sa erozijskim učinkom inflacije, kamata i oporezivanja, to stvara širenje duga. To je bio sustavni i progresivni napredak koji je Sjedinjene Države preselio od najvećeg proizvođača vrijednosti u svijetu do najvećeg dužnika u rasponu od 75 godina. Vrijednost se stvara tijekom razdoblja ekspanzije, no tada se sakupljanje te vrijednosti odvija tijekom recesijskih razdoblja kada dođe do stečajeva i drugih događaja kako bi se oduzelo imanje pravom korisniku od njegovog pravičnog stvaranja. To je plimni val i tok lažne struje umjetnih voda trgovine.

Paritetni sustav je onaj u kojem je jedna jedinica vrijednosti jednaka jednoj jedinici mjere. Vrijednost je stvaranje i mjera predstavlja prikaz te vrijednosti, tj. Novac. Lažni mehanizmi monetarnih događaja koji se odvijaju u Casino okruženju sadašnjeg sustava nemaju nikakve veze s pravim stvaranjem ili sustavom pariteta. To su metodologije za silovanje i pljačku ekonomije. Oni su povijesni zapisi o pohlepi, gdje se teret duga stavlja na stanovništvo, stvarne stvaratelje, a kapital se diže na vrhunac hijerarhijske piramidalne sheme i proždire ga “All Seeing AI”. Čistio nasilno porobljavanje! Da bi se postigao paritetni monetarni sustav, stvaranje vrijednosti mora se širiti i istodobno s mjernim sustavom, a ne ciklički i nadziran odozgo prema dolje. Zapamtite, mi smo BANC, korisnik i neprekidni izvori potoka stvaranja. Ono također mora biti decentralizirano, ali ne samo u tehničkom smislu kao što je distribuirani model kripto-valute mreže. Još uvijek postoji skrivena centralizacija u ovim modelima i danas možemo svjedočiti kako se vlade i kontrolne institucije kreću kako bi se odabrali modeli i vratili u njihovu kontrolu (izvršeni kroz iste regulatorne zahtjeve sprječavanja pranja novca i poznavanja prava potrošača) , koji zahtijevaju registraciju platformi i označavanje Initial Coin Offerings (“ICO”) kao prodaja vrijednosnih papira. Postoje načini za postizanje stvarne decentralizacije u paritetnom sustavu koji je izravni odraz stvaranja, ali su izvan našeg opsega i bit će obrađeni u drugim radovima.

S druge strane, trgovina se definira kao stvaranje komercijalnog papira gdje uvijek postoji odnos dužnik-vjerovnik, polaritet imanja i nemanja, sustav u kojem vjerovnik uvijek posjeduje dužnika. U tom sustavu smo povezani kao jamčevina franšize koja nema stanja u Zakonu ili na Zemlji, jer je svećenik posjedovao “Zakon” i Kralj “posjeduje” Zemlju (u kojoj riječi u navodnicima zapravo ne postoje u stvarnosti). Istinski zakon i prava zemlja su bitni u karakteru, prirodi i kvaliteti. Sadašnji pravni sustav djeluje samo pod bojom zakona, što znači da njegov lik ima samo sličnost onoga što tvrdi da je autoritet, ali nedostaje istinska priroda onoga što se pretpostavlja da je njihova tvrdnja. Priroda nečega je “bitna kvaliteta” koja ga čini onim što jest, što joj daje kvalitetu bića, sadržaj vrijednosti i spoznajne sposobnosti.

Pravi zakon i prava zemlja su temelji Života u ovom kreacijskom polju u kojem trenutno igramo. U takvoj stvarnosti u kojoj Ljudi drže i usmjeravaju Zakon dok čvrsto stoje na Zemlji, ne moramo “zaraditi” za život, jer je urna5 mjesto gdje se nalazi pepeo mrtvih. Ne moramo se ujutro probuditi6 da odemo na posao, budući da se probuditi tamo gdje se žalosnici okupljaju u nadi da će se mrtvi probuditi, pa se “probuditi ujutro” tugovati i prisustvovati pogrebu molite se da se mrtvi pojave i vrate živima. Ali mi smo mrtvi i molimo se lažnom bogu, bogu mrtvih. Pa što da radim umjesto toga? Prestanite moliti i prestati dopustiti da budemo plijen7 tog boga.

Mi smo ovdje da igramo i budemo u ovom kreacijskom polju te da stojimo na zemlji življenja.

Dakle, svaki takozvani pravni lijekovi u trgovini nisu ništa drugo nego bumerang koji nam se vraća i razbija naše grlo, bilo da je riječ o “povjeriocu zaštićenih strana”, “Prihvaćanje vrijednosti”, “Commercial Liens”, i drugih, neki od kojih su snažno reklamirani kao put globalnog spasenja kao što je OPPT8. Svi su mamci i strategije prebacivanja kako bi uvjerili naivne da postoji jednostavan put do slobode. Ne postoji takva stvar. To zahtijeva naporan rad, jer djelo nije u komadiću papira, djelo koje ti kopa vlastiti grob, i probudi se kako bi mi pokrenuli pravi unutarnji vlastiti transformacijski proces da se sjetimo tko smo i da se probudimo i uskrsnemo od mrtvih.

Mrtva osoba za koju vjerujemo da je naša jedina metoda opstanka s kojom možemo djelovati u lažnoj matričnoj stvarnosti vezanoj u trgovini, nije tko smo mi. Ali možemo (i to radimo) projicirati naše istinsko biće i prirodu u vidljivo polje svjetskog sustava kroz tu mrtvu PERSONU i juriti za bezvrijednim papirima cijeli svoj život od kolijevke do groba, ako je to ono što odlučimo učiniti. Jer nakon svega imamo slobodnu volju da budemo robovi. Sada govorimo izravno onima koji još uvijek u samoljublju i bijesnoj samopravednosti, žele izreći neku pravednu rezoluciju kroz komercijalne procese, kao što je gore spomenuto, bez obzira koji se komercijalni lijek poduzima, bez obzira koliko stotina trilijuna dolara u komercijalno založno pravo stavlja na javne institucije ili uloge, krajnji rezultat je isti. Krajnji rezultat je da ćete biti tretirani tako da vas je sustav definirao kao neprijatelja države koji se bavi papirom i domaćim terorizmom i vrijedan je suzbijanja bilo kojim sredstvima koja su dostupna sukladno pravilima vojne okupacije, hitnim ratnim ovlastima i kodificiranom stečajnom upravom. Možete se raspravljati o njemu koliko god želite, ali to su činjenice. Ako to želite potvrditi, posjetite brojne vođe ovog pokreta koji su pokušali učiniti isto u svojim zatvorskim ćelijama, imaju puno vremena za razgovor o tome sada.

Mislite li da je postavljanje milijardi i trilijuna dugovanja preko UCC1 Financijskih izvještaja u Sjedinjenim Državama dobra ideja? Pa, pogodite što? Mi smo temeljna obvezna jamstva i povjerenici koji drže sve obveze. Učiniti komercijalne zaloge protiv Sjedinjenih Država nije ništa drugo nego upuštanje u tu “Staru religiju” tako što se vežemo i obvezujemo ponovo i iznova. Komercijalni zalozi protiv Sjedinjenih Država samo će teretiti više DUG-a na ljude. Svako komercijalno založno pravo opterećuje puno više duga vezanih franšiza od kojih se Sjedinjene Države sastoje. Dobar posao! Sada ste uspješno opteretili živa bića vezana jamstvom na one franšize i ostavštine u vječno dužničko ropstvo i karmičku reciklažu ropstva s tim dodatnim opterećenjem DUG-a ili ako volite Grobom obaveza, konstantnim trčanjem na kotaču duga kao hrčak – monetarni, komercijalni i karmički – igračke gadnih kontrolora ovog ograničavajućeg polja. To omogućuje da se matrica i njegovi kontrolori ponovno recikliraju i ponovno koriste.

Rado će prihvatiti vaše podneske i tvrdnje takvog duga jer znaju što oni zapravo čine u njihovoj simuliranoj stvarnosti. Tada će doći po vas zbog kršenja vašeg sporazuma jer prihvaćate prednosti sustava dok krećete u rat protiv njega. Time se bavite ustankom i pobunom protiv STATE-a (države/stanja) iz kojeg se niste pravilno i potpuno odvojili ispravljanjem svog statusa. Trenutačno je vaš status bankrot, a bankrotirani nema stanja, a bez stanja ne možete navesti ili uložiti tužbu, te se stoga smatrate nesposobnim, imbecilom i djetetom “u pravnim sustavima zakona” i može samo biti zastupana od strane odvjetnika9 koji vas, nakon uhićenja vašeg građanskog broda, pretvori u kraljevstvo mrtvih i pošalje na sud, gdje kapetan (sudac) određuje vašu sudbinu kao i bogovi davno prije.

Zapis pokazuje to uvijek iznova i iznova i iznova i iznova. Idite pitajte Sizifa i dok ste tamo, pomozite mu da gura stijenu na brdo jer je strašno umoran od toga.

Cestui Que Vie protiv Cestui Que Trust

Nasljedna linije posjeda o kojoj smo raspravlja iznad je linearno podrijetlo sadržano u njegovom genetskom kodu, što nije samo dvočlani dvosložni biološki lanac aminokiselina. Također je višedimenzionalni zapis o tome tko jesmo i tko smo bili od nastanka, daleko iznad sadašnje konstrukcije stvarnosti u kojoj se nalazimo. Upravo je ta izvorna povezana sposobnost stvaranja ono što je od interesa za vlasti koje kontroliraju ovu holografsku stvarnost i polje ograničenja. Upravo je ovo nasljedstvo zbog kojeg je cijeli sustav osmišljen da ga se “odreknemo” i da nikada ne polažemo pravo, kako bi oni mogli učiniti što žele (a kad ne potvrdimo svoju suverenu slobodnu volju, sigurno će to učiniti). To je ovo nasljedstvo koje moramo zahtijevati i slijediti kroz ukidanje svih potpisa, ukidanje svih punomoći i ukidanje svih ugovora vezanih uz izmišljenu PERSONU u koju smo se sami upetljali zbog nedostatka prigovora na kontinuiranu pretpostavku pristanka.

Umirući posjed namijenjen je spajanju u trans-humanističku singularnost koja sada postaje dominantna tema u masovnoj konsenzusnoj halucinaciji koja je najvažnija realnost promovirana putem propagande masovnih medija i sustava zabave. Većina će lako skliznuti u tu kondicijsku situaciju čovjeka i stroja bez cviljenja ili naznaka da se na taj način zaključi njihova sudbina. Stvarno genetsko materijalno sredstvo10 koje prenosi nasljeđe predaka, i naša je istinska nasljednost, prenijet će se u elektroničku simulaciju, virtualnu stvarnost koja čeka one nesvjesne duše koje su propustile pravovremeno i ispravno prigovoriti. Njihova životna esencija kao izvorni tok stvaranja postat će poveznica sa vječnim ropstvom sustava trajnog DUG-a i E-STATE zamišljenog kao logičan kraj. Ovaj put slijedi isto silazak u takvu krajnju točku kao što smo ranije opisali slijedeći linearni proces stvaranja monetarnog sustava, od sposobnosti izravnog stvaratelja do monetarnih jedinica univerzalne vrijednosti (zlata i srebra) do njihovih papirnatih reprodukcija i konačno elektronike. Svaki korakom, putovali smo iz našeg stvarnog izvora energije prema sposobnosti da postanemo vrhunska uvijek spremna baterija kako je grafički prikazano u filmu The Matrix. U svom logičkom zaključku možemo još uvijek biti utjelovljeni u fizičkoj stvarnosti, ali to bi moglo završiti da smo kao jedan atom, gdje se ponovo, homofon Adama i Atoma primjenjuje kada se adamicki kapacitet izvorne inkarnacije svede na ograničavajuće polje jednog atoma!

Dakle, sve se svodi na jednu ključnu i najvažniju temu: Tko je Korisnik? U ovom slučaju imamo dva moguća odgovora. U zemlji življenja gdje se boravi na svom privatnom posjedu koji ima pravo i slobodno držanje, potpuno živ, sa statusom i kapacitetom, solventan, bez naknade i opterećenja, a ne u ograničenom području duga, on je Živući korisnik, koji je poznat kao Cestui Que Vie. Ako nije to, onda je vezan za područje mrtvih, povezan s neosporenim DUG-om kao jamcem/jamstvom i s obzirom na ograničenu korisničku uporabu označen kao Cestui Que Trust. Ovo zadnje znači da su naši pravi korisnički interesi oduzeti i stavljeni u trust pod administraciju i izvršenje kolektivnog uma poznatog kao birokracija javnog trusta, koja strpljivo čeka da ga napustimo zauvijek (sa smrću) i poslije toga mogu započeti svoju žetvu.

Cestui Que Vie i Cestui Que Trust zvuče jednako, ali su znatno drugačiji. Jedan živi i definira se kao “Život u kojem se mjeri trajanje imanja”. Drugi je umotan u karakter javne OSOBE, gdje je obveza spomenutog dužničkog kmetstva legalno prihvatljiva, jer su se stranke dobrovoljno složile da se stave u takav status i razmjenjuju pravične vrijednosti za javne povlastice i građanska prava. Tako svi koji proklamiraju čudo dobivenim i zaštićenim građanskim pravima nesvjesno sudjeluju u vlastitoj smrti, dok viču: “Slobodni smo” sve do groba.

4 Kripta je mrtvački sanduk, grobnica

5 Urna i earn (zaraditi) na engleski zvuče isto.

6 Provjerite dvostruka značenja riječi „wake“ i „mourning“

7 Pray – moliti; prey- plijen

3 thoughts on “Pregled svjetskog sistema ropstva i odvojenosti od života -11.dio – Priroda povlaštenih interesa

  1. FRA NE 14/09/2018 at 21:32

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.