Novogodišnja zdravica za 2020-u godinu

„Era unipolarnosti je završena!“ V.Putin 12.2019.

Po meni je ovo ne samo izjava godine, već vjerovatno i stoljeća, koja britko i trezveno obznanjuje kraj  vladavine transatlanske imperije, nakon 75 godina, bezbrojnih ratova i pučeva, te više od 30 milijuna žrtava. Trebamo li vjerovati Putinu ili imperijalnim medijima? Ako je danas itko dobro upoznat sa situacijom u svijetu i dovoljno kompetentan da je komentira je upravo Vladimir. Nazdravimo kraju jedne ere laži, razotkrivanju jednog jednoumlja, zadnjem izdisaju duboke demo(n)kracije sa časom dobrog crnog vina! Nazdravimo kraju ere unipolarnosti i ulasku u eru multipolarnosti!

Sjetimo se početka vladavine zadnje unipolarne sile i njene vladavine  sistemom meke i nevidljive diktature na ekonomskom, kulturnom i vojnom planu. Početak je dobro isplaniran desetljećima unaprijed. Sve je trebalo izgledati kao rađanje jednog novog, humanog svijeta, bez gladi i ratova. Osnivaju se Ujedinjeni Narodi, Svjetska Banka, američki dolar postaje osnovna svjetska valuta… Prividni raj traje samo desetak godina i već sredinom pedesetih „slučajno“ dolazi do rata u Koreji, slijede revolucionarne šezdesete, ratni zločini u Vietnamu, te sunovrat sedamdesetih. Hollywood leti na Mjesec, nebi li spasio „zemlju neograničenih mogućnosti“; dolar izlazi iz braka sa zlatom; rađa se neoliberalna kontrarevolucije; svjetski šerif se preobražava u svjetskog teroristu, bukvalno proglašavajući sve stanovnike zemlje potencijalnim teroristima.     

2019 godina je godina preokreta. Započela je propašću, od imperije financiranog, puča u Venzueli. To je godina u kojoj je došlo do zaokreta  u ilegalnom imperijalnom ratu u Siriji, legalnim uplitanjem Rusije. To je godina ofenzive na nacionalne simbole  i nacionaliste unutar EU. Izgorio je Notre Dame i srušena desno-populistička vlada u Austriji. Epstein je morao umrijeti, jer je rukovodio lancem za ucjenjivanje elitnih osoba pedofilijom. Ono što bi prije par godina bila nevjerovatna teorija zavjere postala je javna činjenica. Čak je i sam princ Andrew zbog toga morao „dati otkaz“ na svoju titulu.

Klopka na koju je nasjeo Assange je primjer iz udžbenika tajnih službi, kao i afera „Ibiza“. Smrtnu presudu si je sam potpisao, kad je umjesto u Rusiju pobjegao u London. I što na sve to kaže „prosvjetljena“ javnost i pravna država? Ona zakaže upravo onda, kad treba da otkrije temelje našeg totalnog svijeta laži, kako ga je opisao W.Casey još osamdesetih godina prošlog stoljeća i time si sam presudio. Javnost i pravna država ne posjeduje mogućnost samostalnog razmišljanja, kao uostalom ni svi vjernici u ovaj svijet. Bolno je prihvatiti da živimo u konstruktu napravljen od čiste laži. Još smrtonosnije je ignorirati tu činjenicu. Shvaćanje potrebuje „samo“ tonu energije i muda od čelika.

Medijska hajka na globalne heretike poput Trumpa, Orbana, Bolsonara i ostalih, je nastavljena i tokom ove godine. Igrom čudnog slučaja svi su oni cijepljeni protiv neodoljivog seksipila male zle vještice i njene klima-vradžbine. Točka na i je ove 2019 godine stavljena američkim sankcijama na Nord Stream 2 i podrškom njemačkih zelenih (!!!) za upotrebu skupljeg i ne-ekološkog fracking plina iz USA. Može li se pravo lice imperije i njenih sluga objasniti idiotima još jednostavnije? Kao desert još američko obrazloženje sankcija, te karikature na temu suvereniteta Evrope: „To su mjere za zaštitu energetske sigurnosti Evrope!“.

Najveći gubitnik u cijelom tom teatru absurda je stara gospođa Evropa. Ona ne samo da je izgubila suverenitet nakon dva iscrpljujuća evropsko-svjetska rata, nego je sistematski uništena njena raznolika nacionalna samosvjest i samouvjerenost. Kao puki produžetak/marioneta transatlanske imperije i domaćih izdajnika, njena ekonomija biva sistematski oslabljivana sljepom poslušnošću u odnosu na ekonomske sankcije velike imperije. Po logici stvari, Iranci i Rusi okreću leđa Evropi i obraćaju se Kinezima. Poslovni kontakti polako postaju i prijateljski kontakti, pa tako ove godine već imamo zajedničke vojne vježbe te tri velesile.

Jedino što me zaista brine je način na koji se smjena imperijalne vlasti treba dogoditi.  Zadnji put se to dogodilo u drugom svjetskom ratu, kad je UK ustupilo imerjalnu vlast USA. Za divno čudo, tada se nije dogodio svjetski rat između USA i UK, već je ostatak svijeta dotučen do beznačajnosti. Kad je imperijalna Španija prije nekoliko stoljeća ustupila prevlast Engleskoj, to je platila debaklom u izravnom sukobu. Porazom je Španija odmah izgubila i „podporu“ Vatikana, čiji su se sakramenti, igrom slučaja, ekspresno preselili na otok na sjeveru Evrope.   

Da li će zaista „sveto trojstvo“ (Wa-Lo-Va) miroljubivo ustupiti svjetsko prijestolje? Ako miroljubivo preživimo kritični momenat 12.01.2020, imamo bar malo razloga za veselje. Koje još podle trikove oni još drže u tajnosti? Čime će nas još mogu iznenaditi? Prirodne nepogode, kolaps klime, napad pseudo-vanzemaljaca? Broj 2020 ne obećava nikakvu lagodnu godinu. 20 plus 20 je 40. 40 je broj vode, čišćenja, novog programiranja, iskušenja, arhetip obješenog čovjeka i stvaranje nove stabilnosti.

Namjera svemira se mora realizirati. Pitanje je samo hoće li to biti surogat te namjere, kao što smo to doživjeli u prošloj eri velikih, svjetskih, institucionaliziranih i iznad svega reprezentativnih religija, ili njena čista, božanska manifestacija. Usprkos tome što se nijedna duša nije prosvjetlila i spasila marifetlucima tih mantijaša, namjera svemira je vješto iskorištena da omađija naivne mase, koje i dan danas brkaju vjeru uma sa vjerom tijela i stranog agenta u svojoj okupiranoj glavi štuju kao glas božji. 

Upravo su ideali francuske i ruske revolucije slobodan prijevod naređenja svemira, napravljenog od onih koji „znaju“ (pritom ne mislim na hrvatski narod koji također „zna“). Zato je eksperiment komunizma i napravljen od strane čarobnjaka „svetog trojstva“, nebi li se unaprijed cijepili stanovništvo svijeta protiv tog zla i vratili ga majci crkvi, „prirodnoj hijerarhiji“, ropstvu feudalizma, neoliberalizma, novca, vlasništva i ostalih pokora. Zadnji trik ljigave ideologije kapitalizma je njegovo stapanje sa idealima komunizma. Nije to samo vidljivo u „kineskom čudu“, već i na zapadu. Imperija na samrti nam nudi transhumanističke snove kao jedini recept za mir i zadovoljstvo na zemlji. Njeni ekonomisti su nekim čudom odjednom postali svjesni da svijetom vlada nejednakost i počeli su ekonomsku „znanost“, barem teoretski, spajati sa socijologijom, što je prema „zakonu trga“ čisto krivovjerje. Novo robovlasništvo se kamuflira ljudskim suosjećajem prema izbjeglicama, koji su otjerani iz svojih domova oružjem njihovih budućih robovlasnika. Budimo spremni za novi val nadasve zbunjujućih šokova, kojima je cilj da nam odvrate pažnju od lavina laži koje su počele provirivati na površinu. Car je gol!

Nazdravimo jednakosti, pravednoj raspodjeli dobara i povrataku istinskim vrijednostima: život (svjesnost) je svetinja. Nazdravimo zajednici/porodici živih i suverenih muškaraca i žena!

11 thoughts on “Novogodišnja zdravica za 2020-u godinu

 1. mladen 20/01/2020 at 06:25

  još mi hrvati da shvatimo da smo katolički srbi sa vatikansko nemačkim kompleksom
  gde smo naterani zadnjih 100 godina da ubijamo svoju braću srbe.
  iste srbe koji su nas oslobodili austrougarske, Hitlera i koji su praštali jasenovac i progone.

 2. autor-itet 01/01/2020 at 18:15

  U to ime zivjeli!

 3. tanja 01/01/2020 at 16:53

  “Bolno je prihvatiti da živimo u konstruktu napravljenom od čiste laži. Još smrtonosnije je ignorirati tu činjenicu. Shvaćanje potrebuje „samo“ tonu energije i muda od čelika.”
  Ja bih dodala jos, i mrvu znatizelje. Idemo vidjeti sto ce dalje biti u predstavi, ali iz prvog reda, kako rekose Kasiopejci. Ja, zapravo, jedva cekam nastavak.
  Moja kreativnost raste s novim izazovima. “Sitni mucitelji” mi omogucuju ulazenje u samu sebe kako bih shvatila da se, zapravo, uvijek radi o sirenju svijesti. Ovo nije dolina suza, neki mracni kutak svemira u koji nas je bacio bog ili vrag, zivot je dar ( svetinja) koji smo sami izabrali da bismo rasli, da bismo se sirili i postajali bolji.
  Nikad ne postaje lakse, samo ti postajes bolji, rekose pametni ljudi.

  Fernando, hvala ti za tekst.

  • istina 01/01/2020 at 18:42

   netko triba biti prvi s komentom pa radujmo se tebi i tvom doprinosu u međusobnom izpomaganju boljeg razumjevanja zbivanja oko nas………i sama si lipo posložila….
   …..da bismo rasli, da bismo se sirili i postajali bolji…..
   a ovi kako ti reče “Sitni mucitelji”……mislim da još neznamo dovoljno ali istina napreduje u razotkrivanju.
   I evo naznake napredka…….di nam je već sugerirano da će ovim putem saznavanja uvjeti života na Zemlji uznapredovati.
   U jednom od eksperimenata istraživači su uspjeli da prvi put demonstriraju “kvantnu teleportaciju informacije” između dva uređaja, koristeći proces poznat kao “kvantno sprezanje”.

   To je fenomen koji se pojavljuje kada se parovi ili grupe čestica nalaze u takvom stanju međudjelovanja da promjena u jednoj znači promjenu i u drugoj čestici, kao i da je razdaljina između njih nebitna.
   pronašao sam i zanimljiv istinit događaj od 25.12.koji ću pokazati neki drugi put a post je dobar ali ima toga joooooš.

   • Melita 01/01/2020 at 23:20

    Vrlo zanimljivo kao i sve glede kvantne fizike. A evo proizvedose i GMO bebe pa zavrsise u zatvoru!!!

    • istina 02/01/2020 at 09:13

     da točno sestro……vrlo zanimljivo………jer nisi mogla unaprijed znati za moju želju u mislima na ove rječi….
     ….da promjena u jednoj znači promjenu i u drugoj čestici, kao i da je razdaljina između njih nebitna.
     a poželio sam tebe da se javiš i na tajmeru lipo gledaj koliko je čekalo ostvarenje….pa hvala Univerzume na poduci a i već je objava ispisana……Budite vrlo oprezni u ovom vremenu sa svjesnom željom jer će se ostvarivati a ti imaš i iskustvo naših želja da čujemo od Marijane za svu žestinu prema tebi rječ …oprosti….di utopljena u rječi biblije ne može izustiti tu emociju jer ju nije osvjestila….no barem se primirila da ne seciram dalje……a tebi želim puno korisno-svjesnih procjena u komentima na korist ostalim posjetiteljima a Abun Bašmajo-energija-pročišćava eto i kvantno je sad objašnjena kako ON djeluje na postojanje naše energije…i baš mi je ugodno čuti to pjevanje iako slikovni dio obrade nije ugodan i traži duboko razumijevanje s ? za nevjerne Tome.

     • istina 02/01/2020 at 09:27

      I da dodam rječi Isusova Tvorca TOM-a koje mi se pojavljuju kao točno…..
      zato je bilo neophodno da NJEGOVA energija prožme cijeli svijet………
      u pojašnjavanju da je izputovao cijeli tadašnji narod u tu svrhu izmjene svijesti i podsvijesti i možemo povezati rječ spasenje kod svakog tko to u sebi osvijesti i preokrene svojom voljom djelovanje negativnih energija na sebe i tako prenosi i na druge….eto ima tu za promišljanje i za tvoju bistrinu koju imaš za tu potrebu prenošenja svoga postignuća

 4. doki 31/12/2019 at 21:52

  Dosta toga sličnog pisano je i u časopisu “Nexsus” i “Svjetlost” i sam Vladimir Putin je rekao da zacrtani novi svjetski poredak od iluminata je propao. Transatlanskoj imperiji možda je ipak kraj. Nadajmo se! Nazdravimo za bolje sutra, za mir, dobro i slobodu svih nas na zemlji. Živjeli!

 5. istina 31/12/2019 at 15:02

  pa prilog-Aramejski…..(na prijedlog sjekirice i duha da svi zajedno izmolimo)
  Abun d Bašmajo,
  Netkadaš šmoh, Tithe malkutoh. Nehvej sevjonoh Ajkano Bašmajo of bar’oa. Hav lan lahmo cunkonun javmonu, Vošbuk lan havbain vahtohain, Ajkano dof hnan šban lahabain. Ulo telan l nesjuno, Elo fason men bišu, Metul dilohi malkuto, Vu hajlo v Tešbohto l’ olam olmin. Amin.
  https://youtu.be/L-DLxhf-XT4

 6. istina 31/12/2019 at 14:43

  Namjera svemira se mora realizirati.

 7. istina 31/12/2019 at 14:41

  eeeeeeej fernando…dobro si čuja ..b u b nj e v e…ne ostaje za dodavati baš….
  hm,hm,hm
  Sjajno je vrijeme za prevladavanje raznih razlika i početi iznova. Svakako će vaši vodiči stajati iza vas, pružajući vam svako ohrabrenje za stvaranje mira i dobre volje. Ponekad su u igri velika pitanja, ali svaki je trenutak dobar da ih se riješi, a oproštaj teško dolazi, ali s dobrom voljom i odlučnošću sve se može postići.

  Život s negativnim pitanjima može sniziti vaše vlastite vibracije i na kraju će vjerojatno doći do bolesti. Praštanje je poput stajanja u Svjetlu ljubavi i to pomaže svima koji su uključeni, a sreća ubrzo zamjenjuje mrak i očaj. Neke duše se osjećaju toliko povrijeđene iskustvima da im je teško oprostiti, ali ne možete zauvijek živjeti sa ništa manje od svog istinskog potencijala. Budite sigurni da će vam se, čim se odlučite suočiti sa svojim problemima, pružiti svako ohrabrenje i pomoć za uspjeh. Shvaćate li da ćete, ako se držite nižih vibracija, najvjerojatnije osjetiti neki oblik bolesti, jer one teže da truju tijelo. U trenutku „dobre volje“ samo pogledajte koliko se dobro osjećate kada širite ljubav i ljubaznost.

  Do sada ste trebali biti svjesni da se vibracije nastavljaju podizati, a one će dati snagu onima koji žele učiniti dobro djelo u ime ljubavi prema svojoj braći i sestrama koji također proživljavaju život u vašem stvarnom Univerzumu. Pogledajte one oko sebe kako slijede korake drugih i učite iz primjera jer svi imate za ponuditi nešto što će poboljšati iskustvo drugih duša. Imate bogato iskustvo iz svojih mnogih života na Zemlji, i iako se malo toga sjećate, oni ipak utječu na vaše misli i postupke. Vi ste zbroj svih vaših života i to utječe na vaše misli i postupke, pa imajte obzira prema drugim dušama kad one mogu imati potpuno drugačiji pogled i odgovor na život od vašeg. Imate izreku da je “raznolikost začin života” i to ne može biti istinitije.

  Ostavljam vas s blagoslovima ljubavi i dobre volje koji se zauvijek izlijevaju iz Boga. Želim da postignete životne želje i ispunite svoj plan daljnjeg razvoja.
  U ljubavi i svjetlu.
  Mike Quinsey.
  Preveo: Fredi

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.