Na jave (senzacionalno)

breaking_news_original_53371-480x300Do danas sam ja bio jedini koji je pisao ili postavljao članke na ovu stranicu. Od sada će osim mene biti čak dvojica novih kolumnista, pisaca, ili koji već naziv da montiram koji će pisati ekskluzivno za Kontrolu uma.

Prvi novi pisac/pjesnik je Marin Trumbić nekada poznat kao ljudsko biće, a sada samo Trumba. Marin će svoje izričajne sposobnosti oštriti na ovoj stranici. Sa Marinom se družim ne toliko često, ali vidimo se s vremena na vrijeme na tajnom mjestu na kojem raspredamo o umnim manipulacijama i devijaciijama. Marin je to jako dobro obuhvatio i razumio, a koliko će to uspjeti verbalizirati vidjet ćemo. Ukoliko vam nešto ne sjeda slobodni ste na uljudan način kritički se osvrnuti na rad dotičnog.

Drugi novi izričajno/verbalni umjetnik je Hrvoje Skočibušić poznatiji kao Deus (Bog ili Đavo prosudite sami). Hrvoja sam upoznao prije par godina, a najbolje ga poznam preko njegovih tekstova na Zvonu Istine. Sviđa mi se njegovo promišljanje. Gdje je Deus danas i u kakav je mentalno/emocionalno/duhovni labirint upao reći će nam on sam kroz svoje tekstove. Kaže da kipi iz njega i da olovka sama piše. Jedva čekam. Za novopečenog tekstopisca vrijede ista pravila kao i za ovog prvog.

Ja kao Admin i glavni urednik ovog sajta/scene unaprijed se ograđujem o sve što dotični izreču. Ja se ne moram nužno slagati sa onime što ovi napišu niti sa riječnikom kojeg koriste. Prenosit ću njihove tekstove točno onako kako su napisani, a ako se ne budem slagao sam ću uputiti kritički osvrt (ako mi se bude dalo) ili, naravno, pohvaliti promišljanja tekstopisaca. Molim sve komentatore da uzmu u obzir da novopečeni kolumnisti tek kreću i da budu blagi prema njima.

Kad već najavljujem, koristim priliku da najavim promocije knjige u Splitu 15.12. u 18.00 u GK Marko Marulić u Splitu kada ću po prvi puta imati goste koji će predstaviti knjigu skupa sa mnom. To su Mile Kovačić i Leon Lučev.

Također najavljujem promociju knjige u Zadru 19.12. u 18.00 u gradskoj knjižnici Zadar, pa eto tko želi šlušati o ovim temama ili eventualno kupiti knjigu dobro došao je.

Eto ima puno novih stvari, ali i novih ljudi koji su spremni sudjelovati u njima.

4 thoughts on “Na jave (senzacionalno)

 1. au_toritet 12/12/2016 at 16:00

  Prihvaćam i molim da blagost bude obostrana, kako za novopečene kolumniste tako i za novopečene i stare komentatore;) Pozdrav:)

 2. antropolog 11/12/2016 at 18:04

  kid – mlado koze, jarac
  kako se ono u gospodaru svita reklo: sotonizam i žrtvovanje dice, da bi in ogulili kožu i pisali papinske bul(šit)e po njiman, a isto nekakva nazovisebe kra(va)ljica je potpisala pristupnicu tvorevini eu na čemu ono? kozjoj mišini?

  pozdravljan autorstvo i trumbu i deusa, živila demokracija i jednakost, ča to oće reč?
  – da bi svi pisali… a koće radit? kuvat, robu prat?

  • trumba 12/12/2016 at 03:19

   šta ti treba skuhati? 😛 čega si gladan? 😀
   jedino peglat robu nisam pokušao…
   u prvoj iteraciji bi moglo doći do zapaljenja.
   😉
   .
   svak “jede”, svak “sere”.
   bilo tko je dobro-došao tko se hoće izraziti.
   😀

   • antropolog 12/12/2016 at 13:29

    paštašutu zamišat?

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.