Matrix

Po ko zna koji put prije neki dan sam gledao film Matriks. Jednostavno ne mogu ga propustiti kad je na TV-u i naravno svaki put gledam širu sliku i stvari mi postaju jasnije i razumljivije. Film je izvanredan i privlačio me je još dok nisam imao pojma o ičemu.

Skupa sa informacijama i poznavanjem prirode stvari, sad mi je jasnije što je matriks. Inače riječ matriks prema hrvatskom riječniku znači slijedeće.

http://onlinerjecnik.com/rjecnik/medicinski/Matrix

Matriks: Matriks, (1) matica, osnova, nešto na čemu se nešto temelji, sloj-tkivo u kome se nešto stvara; m. unguis, korjen nokta; (2) materica, uterus

Interesantno jest da je matriks osnova ili podloga na kojem se nešto temelji, a u ovom slučaju sve. Matriks kao maternica/uterus iz koje se mogu roditi samo stvari svojstvene toj matrici ili matici. Dobar primjer toga jest matica, kraljica pčela koja je alfa i omega unutar kolonije pčela i u potpunosti upravlja kolonijom. Svi ostali su ili radnici ili vojnici, a ona liježe jaja i sve je podređeno matici. Kolonije bez matice ne mogu opstati. Ona je kao jedan um/superkompjuter na koji su svi unutar kolonije spojeni i bez nje kolonije propada.

Slično je i sa termitima, ili zapravo potpuno isto.

 

„Sotona je poput svjesnosti koja je odvojena, što je poput raka. Prema tome, ima i skalarni rast, i sebe će videti kao jednu stvar. Tako da kad zavede, namami i regrutuje – njegov rezon će biti veoma, veoma blizu rezonovanja koje bi Hrist imao, ili rezonovanja Duha.

“Mi smo jedno”, “Ja sam ti i ti si ja” – jako slično Kreaciji, zar ne? Ali, imat će plan Raka, zar ne?

Povredi druge ljude, to je u redu. Ali voli mene.

To je razlika. Duh ima poštovanje i ljubav prema svim svojim kreacijama. Rak želi da radite šta god želite onome što nije njegova kreacija. Da je uništavate. Sve prolazi, sve dok ste odani Raku. A jednom kada vas uvuče u sebe, vi ste njegov rob, znali vi to u vašoj trenutnoj ulozi ili ne – zna ono.

Ovo će biti veoma zbunjujuće za sataniste, jer će sve to imati puno smisla. Ono će reflektirati mnogo zakona kreacije – osim ljubavi i poštovanja prema celokupnoj kreaciji. I to će biti razlika. Pohlepa, materijalizam – to ono radi.

Postoje dve kampanje “Jednosti” koje se vode upravo sada, simultano. Jedna od njih je regrutovanje od strane Raka. “Mi smo Jedno”. Razumete li to? “Mi smo jedna svest”.

Hm, nije netačno – sa obzirom na trenutno stanje stvari. Ono zaista vidi sebe na takav način, i to je fenomen “Svevidećeg Oka” – ili uma košnice (“Hive – Mind“). Sotona može govoriti kroz bilo koga sa kim je povezan, u bilo koje vreme. Ali to može i duh – što stvara konflikt. Nije njegova krivica. Ni ne može biti jer to mora biti rezultat slobodne volje. „

 Propaganda, parabole i percepcija – Johnatan Adampants.

Kako onda čovjek postaje zarobljenik matriksa? Pa zapravo vrlo jednostavno – Upisom u matične knjige kada postajemo vlasništvo matrice jer smo zavedeni u njihovo knjigovodstvo.

Inače, Vođenje matičnih knjiga rođenih i vjenčanih u Katoličkoj je crkvi propisano od Tridentskog koncila (1545.-1563.), a Rimskim obrednikom iz 1614. godine uz ove je knjige određeno i vođenje matica umrlih i stanja duša. Ova informacija vam je samo da znate tko je vlasnik matice.

Kako je matica osnova za sve unutar matrice jasno je iz današnje perspektive da je čovjek prodao svoju dušu upisom u matične knjige i dao pristanak vlasniku da na njega okači osnov stvarnosti te matrice što je UM kojeg smo svi dobili vlastitim pristankom.

Tim pristankom mi postajemo vlasništvo matice i matičnog uma – jedinstvenog izvora stvarnosti, ili bolje rečeno – iluzije.

Riječ ” Matica ” preuzeta je iz rječnika slavenskih naroda gdje je matica majka, što je i pčelinja matica u zajednici pčela. To po nekoj logici znači da svak tko je upisan u matične knjige simbolički dobija novu majku, a onu staru gubi, što je zapravo u skladu s našim ostalim člancima u kojima smo pisali o riječi ”registracija”. ”Registracija” uistinu to znači. Rodni list je potvrda da dijete ima novu majku koja ga je rodila, naravno u pravnom smislu, a što je čista crna magija…..

Nama je opet valjda dobro, jer  Britanci imaju i u bukvalnom smislu Kraljicu Majku koja ih je sve rodila/izlegla.
Jedno od najstarijih sotonističkih društava – masoni – imaju jedan njima jako bitan simbol, a to je košnica.

Simbol košnice je simbol svijeta. Radnici i ratnici i jedna kraljica/matica/um koja upravlja njima svima.

Jedan um koji upravlja svima.

Sad sam se sjetio onog  „One ring to rule them all“ , ali to je iz drugog filma.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.