Kratka rekapitulacija jedne globalne prevare ili od Al Gore-a do Grete

 greta“Privilegija mi je dobiti otkaz od Al Gore-a osobno, pošto sam odbio podržati njegovu politiku klima-alarmizma. …Ne postoji nikakav znanstveni konsenzus u vezi utjecaja ljudi na globalne klimatske prilike.“ Dr. Happer
„Ako podržavaš globalnu politiku u vezi klime onda si ili glup ili si lažljivac.“ Matija K. 8a

U traganju za Istinom uvijek postoje dvije stranputice.  Prva je da ne istražuješ činjenice. Druga je dato činiš, ali ih namjerno ignoriraš, bilo iz straha ili srama ili oboje. Propagandnu mašineriju projekta klima-ludilo ne vodi znanost, već politika, ili bolje one sile koje upravljaju politikom. Kako je znanost ovisna od donacija, a te donacije kontroliraju političke institucije, ona mora biti poslušna=neiskrena. Ako kao iskren znanstvenih zastupaš svoja uvjerenja na osnovu svojih istraživanja, a ona se kose sa smjerom koji određuje politika, sretan si da pored toga što ne dobiješ donacije za svoj istraživački projekt, ne dobiješ onako usput i otkaz na radnom mjestu.

Slično je prošao dr. William Happer, koji je 1993. godine bio direktor istraživačkog odjela pri ministarstvu za energiju SAD. Kad se kao iskren znanstvenik usprotivio tadašnjoj političkoj i pseudo-znanstvenoj kampanji Al Gore-a, ubrzo je dobio otkaz i uklonjen je sa ministarstva. „Nije mi baš „o glavu“ taj posao!“, izjavio je kao komentar. Danas ta ista osoba radi kao savjetnik za energetska pitanja u kabinetu predsjednika D.Trumpa. Tako su danas svi „klima-skeptici“ stavljeni u košaru „desnih populista“, zajedno sa svim konzervativcima, krajnjom desnicom i teoretičarima zavjere.

Politika usmjerava novac u onakvu znanost koja će poduprijeti njene ciljeve. Na području znanosti istinu govore samo umirovljeni znanstvenici i oni koji su se već pozdravili sa svojim radnim mjestom. Dakle potpuno je jasno tko dobiva sredstva za istraživanja i kakave osobine moraš imati da ih dobiješ (uspješan=laži, kradi i ubijaj!). Kad je jedan njemački profesor na univerzitetu nazvao kolegu i pitao ga, jel sve u redu sa njim, pošto je odjednom počeo podržavati mainstream klima-histeriju, ovaj je samo kratko odbrusio u posramljeno-agresivnom tonu: „Ja moram prehranjivati svoju porodicu!“

Politički gledano, klima-histerija je došla iz „ljevice“, a znamo da je politički lijevo tradicionalno ono  čovjekoljubno, humano, globalno, racionalno i znanstveno. Nakon što su lijevi „demokrati“ (dakle oni koji vjeruju u humanost unutar kapitalizma) redom pometeni sa političke scene, a oni ljevo-zeleni kupljeni od  onih koji stvaraju novac, stvoreno je plodno tlo za jednu novu, potpuno umjetnu ljevicu zelenog transhumanističkog fašizma, baziranog na vještim političkim lažima, pseudo-znanosti i globalnom neoliberalizmu.

Kako i kada je sve počelo? Sedamdesetih godina prošlog stoljeća vodeći mediji počinju bombardirati javnost o opasnosti neizbježnih klimatskih promjena, kao posljedica američkog kapitalističkog načina života (?!). Već 1975. godine se predlaže zabranjivanje motora sa unutrašnjim izgaranjem. Istu temu imamo i danas, samo što se tada opasnost zvala globalno „zahlađenje“. 1977 g. se objavljuje članak na naslovnici: „Kako preživjeti nadolazeće ledeno doba?“. Svi se slažu da je čovjek i samo on kriv što ulazimo u ledeno doba. Pošto klima u narednim godinama nije slušala naređenja političara, strategija se ubrzo morala promjeniti. Na scenu je stupio moćni senator Al Gore, kao novi globalni heroj, spasilac svijeta, predsjednik „savjeta za održivi razvoj“. Na udar su ponovo došla fosilna goriva i naravno znanost. Predsjednik (Al Gore) osobno zabranjuje tom savjetu da debatira o znanstvenoj osnovi globalnog zatopljenja. Stvoren je novi tabu, novi Bog i baza za novu inkviziciju. Nastavlja se globalna klima-tragedija u tri čina:
1. Alarm! Globalno zahlađenje dolazi!
2. Alarm! Dolazi globalno zatopljenje!
3. Totalna panika! Ili ćemo klimu staviti pod kontrolu ili će to biti naš kraj!

Za one koje zanima koji dušebrižnik i čovjekoljubac stoji iza cijele propagandne mašinerije neka „progoogla“ tko je  direktor vodećeg savjeta pri „Udruženju za zaštitu klime“ i pripada li ta interesna skupina „Rockfellerovim filantropskim savjetnicima“.

Je li se itko, onako dubinski, zapitao koji je krajnji cilj tog klima projekta? Ogovor se djelomično naslućuje pojavom nove zvijezde na našem klima-nebu, slatke male Grete. Da li je cilj „Klima histerija u svakom domu!“? Za početak su čitave mlađe generacije, prvo učinjene ovisnim o socijalnim medijima i tehnologiji. „Pozitivna“ posljedica ili slučajna nuspojava te ovisnosti je automatsko i slijepo podržavanje mainstream-ideologije. Kao da je toj djeci nekom magijom odstranjen hardware koji omogućava preispitivanje svoje okoline.  Sad je vrlo je „cool“ uzimati sve što ti okolina servira zdravo za gotovo. Nitko od njih se ne usuđuje posumljati u te „zna se“ teorije. Omamljene propagandom o skrivljenom globalnom zatopljenju, kojom smo svi konstantno bombardirani, sve više i više te izmanipulirane djece tone u neku novu vrstu depresije. Kolektivno prebačeni u emocioalno stanje panike za svoju budućnost (stres, adrenalin), koje isključuje rad prednjeg dijela mozga,  biva isključeno i njihovo trezveno rasuđivanje. U modusu borbe za život i preživljavanje,  aktivira se samo onaj reptilski dio mozga, sa svojim tipičnim reakcijama: „bori se ili bježi!“.

I tako je Gretica, kao „malo od Gore-a“ (nobelova nagrada joj je već rezervirana!) polaka napuhana u globalnog admirala armije bijesnih i histeričnih maloljetnika, koji iz dana u dan sve više vrište („Oni su upropastivši klimu, upropastili našu budućnost!“) i prijete svojim roditeljima. Tako smo svjedoci stvaranja jedne nove „lijeve“ internacionale, zapravo  horde bijesnih fantoma, koji velikodušno poduprti od medija, polako dobijaju onu specifičnu važnost, koja će im uskoro dati pravo da uzmu stvar u svoje ruke, sude i linčuju svoje roditelje, te nepopravljive klima-kriminalce. Da li nas očekuje globalni rat na mikro razini porodice, koji će definitivno izbrisati sjećanje na svijet „primitivnih i neposlušnih sumljičavaca u globalno jednoumlje“, stvorivši prostor za jedan savršen transhumanistički svijet chip-iranih fantoma.

I savjet za kraj: čuvaj se vlastite djece, ako im je Greta polupala lončiće!

33 thoughts on “Kratka rekapitulacija jedne globalne prevare ili od Al Gore-a do Grete

 1. Duh sa sekirom! 13/11/2019 at 18:52

  A štaš, mala Greta nije dobila ove informacije, nije joj za zamjeriti:-)
  https://www.youtube.com/watch?v=aA-XQzQ_gQ4

 2. zenfjaka 28/09/2019 at 11:51

  before take of samo za barabu istinu,,, vežite se btw 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=5YLuE5Xivvk
  …nadam se da nisan falija:)

 3. istina 28/09/2019 at 09:46

  i pjesma iz Albanije…….maaaa daaaj a koga briga ?
  oslobodjenje.ba
  Pon, 23 Ruj 2019 00:00 UTC
  Više od 340 podrhtavanja tla uslijedilo nakon potresa magnitude 5,8 koji je pogodio blizu Drača u Albaniji
  eto fernando i Greta će nam objasniti ovaj izvještaj i zašto su albanci noćili vani ili pak snimka od pilota koju svi možete pogledati o položaju ..”…….” na 4 sata Garet Black

  • istina 28/09/2019 at 09:56

   iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daaaa zbilja nema ovo nikakve veze
   U dva dana zabilježene su meteorske vatrene lopte na sjeveroistoku SAD-a
   Meteorska vatrena lopta osvjetljava nebo iznad južne Kalifornije
   Surfer slučajno snimio meteorsku vatrenu loptu iznad Njemačke
   Impresivna meteorska vatrena lopta snimljena na nebu iznad Idaha, SAD
   Meteorska vatrena lopta viđena je kako leti kroz noćno nebo u Parani u Brazilu
   Vatrena kugla primijećena na sjeveru Njemačke
   Svijetla meteorska vatrena lopta prolazi iznad Edmontona u Kanadi
   Svijetla meteorska vatrena lopta snimljena iznad zapadnog Mediterana
   Još jedan udar asteroida na Jupiter, astronomi snimili bljesak
   Bliže od Mjeseca: Veliki asteroid prošao blizu Zemlje javljaju.

  • istina 28/09/2019 at 10:09

   i da ne kažete a di je to…pa lipo spusti se ili sagni se…… ili ili ili za gotovane
   .stina 25/09/2019 at 20:28

   i snimak iz aviona za uragana nedavno
   https://yowusa.com/2019/09/planet-x-over-dorian/

 4. zenfjaka 27/09/2019 at 13:47

  oću li dobit honorar za komentare i za pjevavuće linkove l… ne čekujen odgovor jer san raspjevan :PPPP..misusovo sveto reka bi papasoton

 5. zenfjaka 27/09/2019 at 13:09

  ,,,a koga cijena zanima???
  aj kako autopilot odrađuje, moožen i zapivat 😛
  https://www.youtube.com/watch?v=ssZBwyscjp0

 6. zrnfjaka 27/09/2019 at 11:04

  …zanimljivo…
  Da li je “Matrix” samo fantazija iz filma?
  Sve više mislim da su braća Wachowski imali itekako pojma o onome što nas okružuje, pa su tako pokušali prenijeti planetarnoj populaciji, barem kroz SF, neke ideje za razmišljanje.
  matrix je proces u kojem se duša inkarnira u ljudska tijela, te od rodjenja do nekih 6,7 godina u razvoju ličnosti pokupi elemenatarne programe i programiranja o životu na planeti i o tome:

  Tko sam? Što sam? Što je i kakav je svijet oko mene? Što je život?
  Što percipiram?
  U što vjerujem?
  Moram li se dati maltretirati, ponižavati i vrijedjati? Moram li se praviti da me to ne pogadja?
  Moram li kad me netko maltretira i uzima mi energiju – tražiti objašnjenja, racionaliziranja ili treba da mu razbijem nos, makar po cijenu vlastitog života?
  Moram li trpiti i patiti se? Ili trebam uzvratiti udarce? Fizičke, verbalne, intelektualne?
  Smijem li ili ne uzvratiti udarac? Trebam li dozvoliti da se netko, bilo tko hrani sa mnom? Fizički, emocionalno, energetski?
  Da li je bitno što će netko, bilo tko, kada i kako misliti o meni?
  Moram li biti dobra pokorna i mirna ovčica koja ne iskače iz sistema?
  Moram li ispuniti i zadovoljiti očekivanja drugih ljudi?
  Smijem li razočarati druge? Smijem li razočarati druge, iako ću ostati vjerna sebi?
  Smijem li se uopće usuditi da budem vjerna sebi?
  Smijem li izraziti otvoreno i iskreno ono što sam, tko sam, što mislim, osjećam i hoću?
  Smijem li se usuditi misliti da sam dovoljno dobra?
  Jesam li dovoljno dobra i dovoljno vrijedna za stvari koje želim?
  Trebam li vjerovati onima oko mene koji kažu da nisam dovoljno dobra?
  Ili baš suprotno, trebam vjerovati kako sam fantastična, posebna i jedinstvena?

  I onda tako isprogramirana i hipnotizirana, hodam nesvjesna kroz ovaj svijet, tako da kad god se nadje neki psihopata/predator oko mene, koji mi na bilo koji način hoće uzeti energiju – ja samo stojim nesposobna kao idealna lovina, zbog straha, srama, manje vrijednosti ili bezvrijednosti, dok taj netko UZIMA moju energiju,….

  To je JEDINI smisao i svrha OVOG matrixa za ljude sa dušom.

  Ja ne želim više biti ovčica za mužnju. Ne želim hraniti OPS dinamiku.
  Želim se osloboditi. I više nikad se ne vratiti ovamo.
  …Izvor, java zna

  • an 27/09/2019 at 14:14

   braća Wachowski nisu imala pozitivna teznje sa tim filmom, nego negativne.
   Ovaj film je iluminatska religija.
   Medutim, ono sto je istinoljupcima interesantno, sa ovim filmom, je -da ne mozes nesto raskrinkavati, ma kojim namjerama to radio i ciljem, ako ne otkrijes principe uopce raskrinkavanja . A i neke cinjenice stvarne o toj stvari koju raskrinkajes. Braca su se razotkrila, same sebe u trecem djelu, odnosno odustvu raja, navjestenog prethodno.
   Prvo, Neo (aluzija na NOAH-biblijski lik) je morao uzeti tabletu. Plavu ili crvenu, svejedno. Uzeo je tabletu. Nesto kemijsko izvan sebe. Ne u sebi. Imao je vanjskoga vodica, ne unutrasnjeg, i proroka-prorocku rijec -koja ga nije mogla duboko dirnuti – sve dok nije dosla preko-ljubavi.
   Jedino sto mu je dalo jasnocu vizije puta, i njegove sudbine, ipak nije bila tableta, nego je to bila ljubav. I tu se naslucuje istina.
   I tu je glavna poanta, u kojoj ova fikcija i djelomicno prepoznata stvarnost, dotice istinsku duhovnu stvarnost: Po ljubavi se pokriva put.
   Ali, ljubav uz znanje.Neo je istrazivao voden svojim putem,m ali nije nasao. Ostao je sam zaustavljen i zamrznut u samom centru matrixa.
   To je kao da istrazujes teme ovih stranica, sve shvatis. Ali ne znas sto sa tim. Ostajes sam u “slobodi”, zarobljen vlastitim “aparatom/sistemom/sustavom” ispravnih definicija.

   • zenfjaka 27/09/2019 at 15:29

    an ,bil se ti pukla sa svjetlom?

  • Duh sa sekirom! 27/09/2019 at 20:39

   “I onda tako isprogramirana i hipnotizirana, hodam nesvjesna kroz ovaj svijet, tako da kad god se nadje neki psihopata/predator oko mene, koji mi na bilo koji način hoće uzeti energiju – ja samo stojim nesposobna kao idealna lovina, zbog straha, srama, manje vrijednosti ili bezvrijednosti, dok taj netko UZIMA moju energiju,….

   To je JEDINI smisao i svrha OVOG matrixa za ljude sa dušom.
   Ja ne želim više biti ovčica za mužnju. Ne želim hraniti OPS dinamiku.
   Želim se osloboditi. I više nikad se ne vratiti ovamo.
   …Izvor, java zna”
   E barba Zen, onaj prvi dio sam riješio, razna ljudska nakačenja odbijam od sebe bez pardona;-)
   Ali, ovaj drugi dio tvoje poruke mi je izazov a evo i zašto…
   Ja se ne sjećam svog života prije rođenja i ne znam imam li dušu ali se mogu “praviti” da je imam, samo, to mi je malo budalasto, jer, ako se pravim da je “imam” to mi je isto kao i da vjerujem u Isusa Krista, Alaha, Šivu, Sanandu ili koje drugo “Božanstvo” stvoreno ljudskim umom a to je onda duhovna pornografija. Mislim da u “Slobodi” nema mjesta vjeri u bilo što a pogotovo u razna obećanja koja svoja ostvarenja trebaju ispuniti, vidi čuda, tek poslije smrti. Jedino što “ovdje” mogu mudro učiniti jest da “ovdje i sada” budem “slobodan” od tih “vjerskih” budalaština, sve ostalo su nekakva “nakačenja” ili muda Labudova. 🙂
   A tko nam je kriv, kad smo od Adama i Eve naslijedili sposobnost percepcije Dobra i Zla…da je nekako ispovraćati tu njihovu “Jabuku” i da onda pojma nemamo…ili trebamo čekati stroj za putovanje kroz vrijeme, vratit se u “raj” i reći onom blenti YHWH neka ih stvori savršene ili neka im da budake, pile i krampove pa da izvade to problematično “drvo” a pajdo šejtan neka ostane u raju ako baš hoće i ne može bez njega jer ga boli neuzvraćena ljubav:-)

   • zenfjaka 27/09/2019 at 23:03

    te nej, slušaj pjesmu… s ovim znanjem ne bih ponovio isto iako sam u pjesmi zapiva…
    landed et….mož mislit di 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=ssZBwyscjp0

    • zenfjaka 28/09/2019 at 10:11

     možda sam barba a možda i baraba, hu nouz?.. evo ti pisma za trud, samo nemojj zatrudnit,,,,:) (zna splićo i bećarce)

     • zenfjaka 28/09/2019 at 10:33

      aebenti admina i ovu šklopociju, nije prošla pisama pa ću repetirat, puškomitrljaz :),,, nemoj neki da bi zamjerio:P
      https://www.youtube.com/watch?v=BhIqWVRTJaQ
      ae:)

     • Duh sa sekirom! 28/09/2019 at 19:53

      ej barba Zen, nisan ti ja dušica sa sekirom nego duh!!!;-) Vidija san da si upita An bil ona sa svjetlom, ako imaš viška sexualne energije bilo bi lipo podilit je s nikim, ako ne onda konzumiraj sam ako ti se baš pari, lako se ispoviditi poslije!:-)
      …a joj mala i tebi je pukla,
      a joj mala i tebi je pukla,
      cipelica s kojom si me tukla,
      cipelica s kojom si me tukla,
      jedan dva op-sa-sa!!!;-)

     • zenfjaka 29/09/2019 at 07:43

      neman nikad viška, uvik je saldo manjak… štaš, takvi hororskop 😛

 7. zenfjaka 27/09/2019 at 10:28

  Komen et a orima bi moj pajdo reka# nabijen vas na duha svetoga#… a sad se moran spremat za pri tejk off start ap pa ste stavljeni na čekanje… jer se ionako ne kuži matrix, aj pedala

 8. istina 25/09/2019 at 09:08

  eeeeeee daaaa
  https://youtu.be/wic5SG8b86g
  eeee Deliću de se javi nekome ko se to s nama igra i ovom planetom jer ima tu prstiju i papaka no Levašov je svoja spoznavanja platio životom i nazire se što je on to saznao i vjerojatno ima i napisano samo još da nađem di je to ostavia

  • Melita 26/09/2019 at 05:42

   I Sitshin je platio, a sljedeci je izgleda Biglino!!! Cijena je to velika ali…..

   • istina 26/09/2019 at 13:58

    nažalost puno ih je više uz Sičina kao i brojni astronomi koji su promatrali i proučavali sunce-nedavno je zatvoreno pod hitno 5 poznatih zvjezdarnica po svijetu-jedna odlično opremljena na havajima , sve su proučavale sunce i očito imaju dokaz za ovo što su snimili amateri a elita će i dalje izmišljati svašta samo da ne dođe do otkaza poslušnosti robova i kaosa u SAD-u su poznati prepersi koji se organizirano opremaju da budu samostalni u potrebitim elementima za život i mnogi su več ubijeni jer objavljuju među sobom do koga se više ne može-nestao….i tak itak ima toga u prilog ovom zataškavanju a upotreba ove bolesne djevojčice je sramotna i pokazuje svu beskrupuloznost tih bezčutnika koji vole samo …s e b e i rade po uputama MI 12 dakle 12 savjetnika kojima upravlja gospodar lutaka-vjerojatno neki klon ili originalni alien i nedaju da se objavi skori prolaz destrojera već žele da ostane što manje preživjelih

    • Melita 27/09/2019 at 06:35

     Da, imala je pravo ova Gretica ksd je rekla da su joj unistili djetinjstvo. Radi se samo o tome da joj djetinjstvo nije unistila ekologija nego indoktrinacija. Unistavati djeci djetinjstvo indoktrinacijom bilo koje vrste od religijske, vjerske do politicke, ispirati im mozgove doktrinama, ne dopustiti im da rastu slobodno, bezbrizno i neoptereceno onako kako su dosli na svijet u slobodi i suverenosti ne docekavsi dob u kojoj mogu slobodno i samostalno odluciti o sebi, predstavlja ne samo najveci zlocin nad djecom koji je uopce moguce zamisliti, vec i najstrasniji genocid ikad izvrsen nad ljudskim bicima.

     • Melita 27/09/2019 at 07:08

      Drzave svijeta pa tako i Hrvatska ne trebaju slobodne, razumne i samomislece ljude vec “osobe”, zombije, robote i debile s kojima ce upravljati putem raznih “daljinskih” upravljaca. Roditelji koji indoktriniraju vlastitu djecu isporucuju im vec skoro gotov ‘proizvod’ koji je lako oblikovati prema potrebama i trenutnim zahtijevima. A kako vidimo moguce ih je i potpuno ignorirati kao da su beskorisni predmeti najnize vrijednosti. Takvu ulogu prvenstveno su im nametnuli njihovi roditelji nesvjesni svoje odgovornosti, a zatim je drustvo dovrsilo posao.

     • istina 27/09/2019 at 09:13

      ima i komentar di se kaže da će nadmašiti Gebelsa jer su počeli koristiti djecu za prljave ciljeve-koji kaže=porez na co2 skrivajući pravi uzrok nestabilne klime na planeti koju remete dodatno igrajući se harpom no uleti vatrenih kugli -bolida iz asteroidnog pojasa razbijene planete iz prijašnjeg sraza su sve češći a rusi su pokazali svijetu da postoji postrojenje u sibiru koje može raznjeti bolid-pokazao sam na primjeru čeljabinska i lipo je o tome napisao i Valerij Uvarov koji je i pronašao to mjesto kao i otvoreno priznanje da ga podučava više biće a Putin mu dao pomoć i odrešene ruke te gradi piramide u mjestu Tomsk koje imaju svrhu i umirenja tektonskih nestabilnosti o kojima se govori i u priloženom tekstu u donosiocima svitanja a ovi koji ga obučavaju su se i dali snimiti za jednog posjeta vodećima rusije i video kola internetom i rusiju pripremaju za prolaz kao i Kinu stiže Indija i Pakistan jer na tlu SAD-a su oni koji ne vole postojanje čovjeka i napisao o tome i Perun rastumačio Levašov i nije stigao obznaniti sve što je utvrdio a nama ostaje svakome na volju da misli šta hoće ali Zemlja se neumoljivo mjenja pod nekim utjecajem….eto djelim šta nađem a koliko je u tome istine svakom na volju

    • istina 27/09/2019 at 09:52

     i može se dodati i ova poruka……..što je više zla na Zemlji to destrojer prilazi bliže i svojim magnetizmom čini dar-mar koji svjedoči i potop o kojem se ipak ponešto i zna po Sičinu-Velikovskom i ostalim tragačima istine zato se govori o kolektivnoj svijesti i eto odgađa se da se što više osvijesti i progleda i odupre zlu

   • istina 27/09/2019 at 13:55

    Mauro Biglino (rođen 13. rujna 1950.) talijanski je autor, esejist i prevoditelj. Veći dio svoga samostalno objavljenog rada usredotočen je na hipotezu drevnih astronauta i teorije koje se odnose na Bibliju i crkvenu povijest, a koje se ne smatraju znanstvenom glavnom znanošću. Njegove teorije talijanski su povjesničari i antropolozi nevaljani kao pseudoznanstvene .
    Mauro Biglino
    Mauro Biglino.jpg
    Rođen
    Mauro Biglino

    13. rujna 1950. (dob 69. god.)
    Torino , Italija
    Nacionalnost
    talijanski
    Okupacija
    učenjak religioznih studija, esejist, prevoditelj
    Web stranica
    maurobiglino .com
    maurobiglino .it (na talijanskom)
    Sadržaj
    Publikacije i karijera

    Veliki dio Biglinovog djela temelji se na hipotezi za drevne astronaute i koristi materijal Ericha von Dänikena , Zecharia Sitchina , Waltera Raymonda Drakea , Mario Pincherle , Petera Kolosimo . Neke njegove tvrdnje uključuju da hebrejski izraz Elohim zapravo opisuje više stranaca, Vatikan je uključen u prikrivanje izvanzemaljske aktivnosti, a ljudska bića stvorena su genetskim materijalom tih izvanzemaljskih bića. [1

 9. vjeko 24/09/2019 at 20:34

  Lijepo napisan članak. Zaista mislim tako, kao i o velikoj većini objava na ovim stranicama.
  No pokušajmo se sjetiti Zakona koji kaže: kamo ide naša pažnja tamo ide i naša energija. Ako je tome tako, a većina nas zna da jest, onda znači da pišući o toj temi, komentirajući je ( to vrijedi i za ovaj komentar), mi zapravo hranimo čitavu ideju iako zapravo mislimo da je raskrinkavamo i “oslabljujemo”. Pravi lijek za: globalno zatopljenje, znanstvene “dokaze”, sve javne društvene ideje, uvjerenja itd.itd… jest: Isključiti se. Isključiti se za prvu ruku iz medija, jer ruku na srce. da nema medija sve te teme nebi ni postojale. Sve te TEME i ideje ( zatopljenje, obavezno cijepljenje, pravni sustav, politika, vjere ) su Egregori koji žive na račun naše PAŽNJE – naše energije. Dakle: isključujem se.

 10. Jan Laho 24/09/2019 at 20:26

  Dakle, u kontekstu ekološkog pokreta i zelene politike te interakcije između njih i javnog mnijenja – vi ste detektirali problem, a to je?? Koji je to problem? U ovom tekstu ni riječi o korporativnim interesima i ekonomsko-socijalnom modelu koji su na pijedestal neoliberalizma ustoličile transnacionalne korporacije, to jest njihova patološka pohlepa, bogatstvo, moć i vlast…Dakle, u vašem tekstu ne postoji poveznica između korporativne stvarnosti društva, ekonomije, politike, kulture i suvremene civilizacije s jedne strane i suvremene ekološke ideologije, kulture i aktivizma s druge strane…Šta vi zapravo zagovarate? Da je ovakav ekonomsko-socijalni neoliberalni kapitalistički korporativni poredak dobar i shodno tome da je sa našom globalnom klimom sve ok ili nešto drugo…Mladoj i relativno maloj Greti je to, čini mi se, jasnije nego vama…Ako ne želite da je podržite, onda joj nemojte odmagati, ili vaše tekstove pišite s mnogo eksplicitnijim izjašnjavanjem: da li ste za društvo u kojem su transnacionalne korporacije iznad društva, države i liberalne demokracije (koja je samo njihova krinka…) ili neki drugi društveno-politički i ekonomsko-socijalni model u kojem će moć i vlast transnacionalnih korporacija biti podređena interesima društva (zajednice ljudi, kolektiva) i općeg dobra, prava, slobode, istine, mira…

 11. istina 24/09/2019 at 15:30

  evo ko ti lupa lončiće-ekipa iz baze u pustinji Gobi-Kina
  Odgovor od prije 20 sati
  SOZT
  po Breitbart, u posljednjih 50 godina, klima Zakonska predviđanja ode od propasti zbog ledenog doba 1970. godine na propast zbog Al Gore-a
  https://en.wikipedia.org/wiki/Al_Gore
  globalnog zatopljenja u 2006. Ni Razlog je osnova, ali su oboje imali dnevni red. Globalno zatopljenje je dokazano da biti obmana
  tako terminologija je promijenjen na klimatske promjene, što svakako je u tijeku. Klimatske promjene nije stvorio čovjek, ali je umjesto toga Nibiru-made, a na njemu se nalazi histerija. Godine 1970. osnivanje predvidio dolazak Nibirua stvoriti Vulkanski Winter, čime ledenog doba predviđanja. No, do 2006. godine, nakon svog dolaska u 2003., našli suprotno, time i promjenu globalnog zatopljenja predviđanja.

  NASA pokušava umetnuti logiku u raspravu, tvrdeći da je nagib Zemlje je odgovoran, što je naravno istina, da je dnevna Zemlja ljuljanje naginje globus u različitim smjerovima, čime uskovitlane atmosfere i oceana plime. NASA pokušava postupno priznati da je Nibiru postoji. No, oni koji su odgovorni za prikrivanje preko Nibiru suprotstavlja mustering naprijed djeci svijeta da marširaju ulicama. Ništa od toga će otići, čak i sa službenih priznanja da je Nibiru je pravi i približava za prolaz.

  Ustvrdili smo da čak i kada je Nibiru je službeno priznao, procjenjuje 50% čovječanstva će odbiti da vjerujem u to. To nema nikakve veze s kvocijentom inteligencije ili stupnja obrazovanja, to ima veze s hrabrošću na razini duše, duša spoznaje da postoji reinkarnacija tako da trenutni život nije zadnji, duhovna orijentacija pomoći drugima, i odlučnost time da se bave činjenice i planirati tijek akcije. Budući da je velika većina ljudi na Zemlji nemaju iskrenee duše, a velika većina koja to su nezreli i neodlučni, rezultati histerije.
  EOZT
  original poruke
  SOZT
  Per Breitbart, in the past 50 years, climate doomsday predictions went from doom due to an Ice Age in 1970 to doom due to Al Gore’s
  https://en.wikipedia.org/wiki/Al_Gore
  Global Warming in 2006. Neither rationale had a basis, but both had an agenda. Global Warming has been proven to be a hoax so the terminology has been changed to Climate Change, which certainly is in process. Climate Change is not man-made, but it is instead Nibiru-made, and therein lies the hysteria. In 1970 the establishment anticipated the approach of Nibiru to create a Volcanic Winter, thus Ice Age predictions. But by 2006, after its arrival in 2003, they found the opposite, thus the change to Global Warming predictions.

  NASA is attempting to insert logic into the argument, asserting that the tilt of the Earth is responsible, which is of course true in that the Daily Earth Wobble tilts the globe in different directions, thereby roiling the atmosphere and ocean tides. NASA is attempting to gradually admit that Nibiru exists. But those in charge of the cover-up over Nibiru countered by mustering forth the children of the world to march in the streets. None of this will go away, even with official admissions that Nibiru is real and approaching for a passage.

  We have stated that even when Nibiru is officially admitted, an estimated 50% of mankind will refuse to believe it. This has nothing to do with IQ or education level, it has to do with courage at the soul level, soul knowledge that reincarnation exists so the current life is not the last, a spiritual orientation to help others, and a determination thus to deal with the facts and plan a course of action. Since the vast majority of humans on Earth do not have sparked souls, and the vast majority that do are immature and undecided, hysteria results.
  EOZT

  • istina 25/09/2019 at 20:16

   pogledajmo -prilog o čemu to govori tekst………………čak i sa službenih priznanja da Nibiru je pravi i se približava za prolaz……
   a ovo sa ovim bolesnim djetetom je ….zavođenje…a ovo se vidi i golim okom a i najvljeno u kolbrin bibliji kaoi u OTKRIVENJU ai u tragovima o zadnjem potopu ima svjedočenja
   https://youtu.be/2pvEZDJJnUg

   • istina 25/09/2019 at 20:28

    i snimak iz aviona za uragana nedavno
    https://yowusa.com/2019/09/planet-x-over-dorian/

    • istina 26/09/2019 at 13:50

     malo sam preveo o čemu se ovdje trkelja s analizama o izvještaju ovog pilota koji je letio vrlo visoko….pa evo jedan od analiza nakon Kolbrin Biblije
     ……..Slika visoke kvalitete: Iako bih voljela da je veća, kvaliteta slike je bila dovoljna za analizu.
     Prirodni objekt: Zanimljivi objekt planete X na sunčevom položaju od 4 sata prolazi gama testiranje bez izuzetka.
     Nema poznatih objekata u vidnom polju: Klizač solarnog opsega sustava gore jasno pokazuje da je Venera lijevo od sunca i da su Merkur i Mars iza nje. Stoga u vidnom polju ne postoje poznati objekti dovoljno svijetli da se mogu pogrešno shvatiti za predmet koji vas zanima.
     Nenamjerni vjerodostojni izvor: Garrett Black fotografirao je Doriana i nije aktivno tražio Planet X. Međutim, kamera ga je slikala, i vjerojatno ga je diskontirao da plamti ili planetu Veneru i nikad nije razmišljao o tome.
     U skladu s ostalim zapažanjima: Od kada smo 2013. godine započeli s objavljivanjem slika snimljenih s web kamere Turrialba, dosljedno smo dokumentirali opažanja o predmetu interesa na položaju 4 sata. Isto se može reći za položaje od 11 do 1 u odnosu na sunce.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.