Kontrola uma na radio Braču 8.12.16

radio-bracEvo po željama dragih čitatelja i slušatelja. Bulažnjenje na Radio Braču čista je spontana umjetnost. Sa vedranom Sesartičem kao voditeljom nemoguće je određenu temu dovesti od točka do točke b, a što možebitno nije nije niti bitno, ali i dobro za mene koji ima određene programske sheme u glavi. Stoga je nemoguće ispričati o čemu smo govorili, koja je bila tema i da li će ikada u budućnosti ijedna emisija ovog tipa imati ikakvu temu. Nije do mene, što nije loše. Ovo je drugo lice koje se nekome možda manje nekome možda više sviđa. Stoga ne pitajte me ništa već samo slušajete. Ako vam se sviđa super, ako vam se ne sviđa poslušajte ponovo.

5 thoughts on “Kontrola uma na radio Braču 8.12.16

 1. au_toritet 12/12/2016 at 15:41

  @Damir, dobra informacija, ali ja sumnjam da će baš pomoć, iznaći će oni načina da platiš, i još više će ti uvući ruku u džep. Ne znam, jeli netko možda imao iskustva s tim pa da podijeli? Hvala Dražene, ali ne volim reprize;)

  • Damir 12/12/2016 at 20:42

   Nemoj sumnjat, osmisli stvar, ako neće besplatno, tražiti od njih, naravno u pisanom obliku i s ispravnom ovjerom, tzv. zakon koji pobija ili stavlja van snage, navedeni u komentaru ispod, ako ne reagiraju na riječ, zahtjev poslati u pisanom obliku, s povratnicom i dati prekluzivni rok, svoj primjerak čuvati kao dokaz da je stvar u postupku. Pozovu li se na statut ili pravilnik, izgubili su utakmicu. Obraćati se isključivo na ime i prezime (nikako na tzv. instituciju) kao bi znao koji je tvoj konj za jahanje i tražiti nadoknadu štete utrostručenu po Općem pravu, u slučaju da prekorače rok i da ne dobijš zahtjevano.

 2. Free 11/12/2016 at 00:39

  ja mislio samo 5-6 epizoda ali ide Brai i dalje 🙂

 3. Free 11/12/2016 at 00:08

  pušenje smeta, čak i dim prolaznika na ulici, znači određena šteta postoji.

  s duhovnog gledišta na pušače se lakše kače entiteti i preko njih zadovoljavaju želje.

 4. Damir 09/12/2016 at 22:36

  Dražene, u svom razgovoru s Vedranom, onako usput ste dotakli temu kako ništa nije naše na neki način korištenje bilo čega trebamo platiti , što je zapravo istina . Ali. Palo mi na pamet kako OSOBNU ISKAZNICU ne trebamo platiti prema Zakonu o upravnim pristojbama članak 7. stavak 18. Moguće da ova informacija nekome pomogne. Pozdrav

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.