Kontrola uma na Radio Braču 24 02

radio-bracVedran je konačno otkrio blago, a to je moja knjiga. dugo se je jadan mislio kako da ispuni program jer su gosti po njemu svi dosadni i predvidivi. Dugo nije mogao pronaći temu o kojoj bi sa mnom pričao i svrćao je u razne ćorsokake. meni je to dobro došlo valjda da se naučim govoriti iako sam se često ljutio jer su emisije bile raspršene i išle u nezanimljivim pravcima. Možda će sada kad je uzeo moju knjigu pronaći mnogo više interesantni tema o kojima možemo razgovarati. Stoga se nadam da je ova emisija jedan novi veći u korak u sad već mega ciklusu “kontrola uma na radio braču”

 

3 thoughts on “Kontrola uma na Radio Braču 24 02

  1. autor_itet 02/03/2017 at 14:26

    Vedrane, najprije se nadam da će ovaj komentar proć, jer kasni već olala tj. na isti dan nakon tvog gostovanja na radio Brač-u.Kao i uvijek gušt slušat, a kad si pričao o jezuitima, nije li Marija Jurić, Zagorka u svojim romanima opisivala kako su svugdje ti zli ljudi…, a znamo tko joj je bio tada ”zaštitnik” , biskup sa prezimenom na S. Ma on je bio sigurno dobar, ali njeno pisanje kroz romane otkriva da ni sam biskup nije bio pošteđen tih jez, ma jeza me vata, pozdrav

  2. netko 28/02/2017 at 20:00

    Emisije su bile jako dobre. Bile su teške možda radi Vedranovog zezanja no nevalja biti ozbiljan. Recimo kao što sustav glumi ozbiljnost.

  3. zenfjaka 28/02/2017 at 13:41

    Ka da se vrime zaplelo u švere:)

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.