Kontrola uma na radio braču

radio-bracJoš jedna epizoda priče koja je ovom turom, po mojim standardima, imala glavu i rep, jer osebujni voditelj Vedran Sesartić nije vrludo kako on to često zna. Ovom turom je bio fokusiraniji i nije skretao u slijepe ulice. Stoga u ovoj emisiji po meni ima mnogo više interesantnih informacija pogotovo u vezi tema koje mene najviše zanimaju. Pa preporučam da poslušate.

 

 

9 thoughts on “Kontrola uma na radio braču

 1. doki 30/01/2017 at 22:04

  Sviđa mi se ideja antropologa, jer u živoj debati snaga argumenata je najača za pravilno shvaćanje stvari a tu je Dražen, avjerujem da će i drugi pomoći.

  • Damir 30/01/2017 at 22:54

   Dečki , samo pazite da vas “đavo” ne odvuće u krivu ulicu, da debata ne postane bit, pa dok vi debatirate i raspravljate (kažu, ako hoćeš zamutit stvar , samo oformi nadzorni odbor i debatiraj) “lopov” bez ometanja može i dalje varati i krasti.

 2. Free 30/01/2017 at 20:01

  Hvala na još jednoj emisiji!

  inače HNB doo je stvoren 1994: “Prihvaćanjem Mastrihstskog sporazuma 1994., Hrvatska je izgubilla monetarni suverenitet i središnju banku koja je sada postala samo velika mijenjačnica stranim bankama, a izgubila svoju primarnu ulogu. Sav novac koji sada ulazi u Hrvatsku, ulazi kao dug. Mi ne tiskamo kune, mi ih posuđujemo uz kamatu. Bivši guverner Škreb po nagovoru MMF-a ukinuo je sve funkcije Narodne banke i za nagradu postao direktor MMF-a za Albanijiju.”

 3. doki 30/01/2017 at 17:27

  I još nešto koliko ja mogu izvući iz cjelokupnog Draženovog izlaganja nije poanta u tome da treba biti pametann i mjenjati svijet bilo kakvim nasilnim metodama, već treba biti mudar spoznavati samog sebe i mjenjati samog sebe od svih nepravdi, nezakonitosti. prevara koje nam je Sustav napravio. Sve produhovljene potrebe u poniznosti nadilaženja su suvišne, kao one opisane u triologiji ako su neki čitaali “Glas u vjetru”, “Odjek u tami,” I “Gotovo kao svitanje.” Tko je čitao može izvući poučan sopstveni zaključak. Mi živimo u sada i potrebno nam je da mjenjamo svoje ograničene spoznajne kapacitete. Dali takvo tumačenje može bilo kome nanjeti štetu, kao što neki tvrde da da, ako da onda je to samo njihov problem i ničiji drugi.O tome se da mnogo pisati…

 4. antropolog 29/01/2017 at 23:07

  reka san ti na komentaru od libra da si slayer sluša nebi triba 20 godina istraživanja. to bi već bilo sazrilo u tebi i sad bi bija širi nego jesi.
  https://www.youtube.com/watch?v=32m0zj4kaRk
  a samo me zanima zašto ne otvoriš radio ovdi na stranicu, ka richieallen ili crowtripleseven, pa bi ima kast i podkast, a i mogli bi se komentatori javjat, pa da bude šow kako triba i mentalna oluja ideja.

  • dražen 30/01/2017 at 18:51

   nisam o tome uopće promišljao, ali evo kad spominješ na prvu mi se svidilo. još samo tribam ukapirat kaj je to kast, a kaj podkast i onda to sve instalirati ako je moguće a da mi se stranica ne sruši. u svakom slučaju sviđa mi se prijedlog. tanke.

 5. doki 28/01/2017 at 22:42

  Sve sam čuo i sve mi je jasno. Super govor, prava izrečena istina.

 6. Damir 27/01/2017 at 14:42

  Dražene, možeš li malo pobliže objasnit ono šro govoriš o nekom sporazumu ili ugovoru koji se potpisuje u VATIKANU, kojim države seru na svoje ustave i nacionalne zakone te ih podređuju trgovačkim, vjerujem da si shvatio, i ako možeš neku poveznicu gdje je to razgovjetno vidljivo.
  Pozdrav.

  • Damir 27/01/2017 at 21:25

   Nađoh nešto o UNIDROIT-u, podsjeća me na UCC uz neke finese, tzv. načela, pa i tzv. Hrvatska zapravo duže vrijeme funkcionida na način da je trgovačko pravo iznad ustavnog, a pošto je sve “legalno” opljačkano, čak je i čovjeku ukradena bit i postao je predmet trgovine, tzv. Ustav možemo objesiti mačku o rep. Ne slušamo li već godinama, “ovo ili ono nije po Ustavu”, “ovime je prekršen Ustav”, Ustav kaže , dom je nepovrediv, i sl.pa ljude izbacuju iz domova na ulice kao vreće za smeće, DORH šuti i nije ga briga. Vjerujem da sam sve rekao .

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.