Kontrola uma na Radio Braču 09 03 17

radio-bracNe mora se nužno uvijek pričati o zavjeri i o sistemu koji je zaokupio naše umove. Vedran valjda tek sada otkriva dimenzije koje su po meni bitnije nego puka priča o pravima, zakonima ili iluziji istih. Um kao nositelj shvaćanja i doživljavanja svijesti potpuno je neistraženo oruđe o kojem se malo ili skoro ništa ne zna. Oni koji znaju više to ljubomorno čuvaju i neotkrivaju ovim neznalicama. Tako da oni koji su neznalice ne mogu nikada naučiti niti poučiti drugog kako se ispravno um koristi. u prilog nam ne idu niti škole i učilišta koji nažalost o svemu tome ne govore ama baš ništa. ali ipak nešto možete čuti ovdje na Radio Braču.

5 thoughts on “Kontrola uma na Radio Braču 09 03 17

 1. doki 25/03/2017 at 23:57

  Vlastodržci imaju puno veće znanje od običnog puka i vladaju s njime kao pastir nad ovcama. Narod je ograničenih spoznajnih kapaciteta, zato manipulacija cvijeta nad njim. Sramotno je i licomjerno od svih onih koji to rade svijesno. Imam dojam da još uvjek evolucijski se nalazimo u životinjskom carstvu, neka mi životinje oproste na usporedbi…, …

 2. FRA NE 18/03/2017 at 12:05

  Ponovljen Milgramov experiment iz 62 god. Koji je dokazao da slijepa poslušnost i pokoravanje autoritetu umanjuju vlastiti prigovor savjesti i moralna načela pojedinca (i opet isti rezultat danas kao i onda)!Pročita članak na nekom portalu ,pa onda na wikizna!Di ste nestali ,jesam li prespava,biće mi je ko stavija šta u čaj !:-):-):-):-):-):-):-)

 3. FRA NE 14/03/2017 at 17:49

  Otac nam je dao moć uma ,jer kako bi spoznali razliku između dobra i zla!Nigdje nitko nije rekao da budemo bezumni ,a što se zloupotrebe tiče ovisi o tome koji upotrebljava ili zloupotrebljava nešto što je tek stvar koju se koristi ovako ili onako !Isus je poučavao apostole i ljude da provjeravaju svakog duha koji im se objavljuje da li je od živoga boga ili od boga mrtvih!Toliko iz kršćanskog programa !Čita sam nedavno kako su našli mumificiranog jogija u nekoj pećini i donjeli ga tamo negdje di su otkrili da mu mozak još radi !Di je taj jadan završija bog zna !Meni je dovoljno bit čovjek sa svim težinama,patnjama i bolima i onim lijepim i sretnim stvarima i ljudima ,jer i to nam je dano svima isto kao i um za učenje ,a da neću pročitat i poslušat išta van toga ,hoću jer nam nije zabranjeno darom slobodne volje koju svi tako rado negiraju ,omalovažavaju ili zloupotrebljavaju, jer me ne može više izbacit iz istine !Interesantna je stvar kod ljudi koje poznajem i među kojima se krećem da od njihovog nevjerovanja u stvoritelja skoro svi sad prevrću po duhovnim znanostima i knjigama ,pa kako ono reče, Čudesni su putevi gospodnji !Mir i dobro svima !!!!!!

 4. Damir 14/03/2017 at 16:50

  Dečki moji, kojiko ja shvaćam stvari, sve je u određenom programu, rekao bih da je Stvoritelj po programu, smislu, redu, namjeri stvarao, jer da nije tako već bi se odavno slupali u svemiru. Zbog toga mi neobično zvući onaj iz Indije (naravno da ne osporavam njegov izbor) kojeg spominjete, kako cijele dane samo sjedi gol. Nekako mi se čini da to nije poslanje koje je Stvoritelj predpdredio za čovjeka na Zemlji. Um je svakako delikatna stvar, ali istodobno vjerujem da se Stvoritelj nije zajebao kad ga je čovjeku predodredio, tj. postoji neki razlog zašto postoji. Kvaka je u tome što se i um može lako “nasanjkati” i zloupotrijebiti kao i sve ostalo u životu.

 5. FRA NE 14/03/2017 at 15:22

  Iz um, ker um,zul um,tul um,na um,pod rum!!!Meni najdraži konjak!!Da li me to čini konjem!Da ,sve dok se ne otriznim!!!

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.