Klimatske promjene okolo bračnih kreveta

kemtrKako je manipulacija klime (tj. geoengineering) postala legalna? Kako je prvotno jedan pseudo (ili PR) pojam poput „teorije zavjere“,  gotovo preko noći, postao spasitelj svijeta, znanstveno opravdan projekt od strane onih „pravih“ stručnjaka i nobelovaca? Kako je odjednom sazrela društvena klima da javnost probavi nešto što niti par tjedana ranije nije bilo probavljivo, lakrdija šarlatana i tema javnog ismijavanja? Kako su se sve te globalne klimatske promjene odrazile na klimu koja vlada u prašnjavim prostorima ispod i čistim prostorima oko bračnih kreveta?

Propagandna kampanja (ili u prevodu smišljeno „fukanje“ u zdrav mozak)  na temu klime, traje već desetljećima. Njena posljedica danas je stanje kolektivne histerije, u kojoj nedostaje trezvenosti za sagledavanje činjenica i slobodnog javnog prostor za debatiranje na tu temu. Prestrašena i histerična masa je lak plijen manipulatora. Tko se danas usuđuje  javno usprotiviti tim PR aksiomima ili „svetim lažima“, koje se propagiraju?

 • Uzrok klimatskim promjenama je „čovjek“!
 • Globalno zatopljenje je apsolutno zlo!
 • Klima (bolje rečeno vremenske prilike) se pod svaku cijenu moraju staviti pod kontrolu znanosti (tog istog „čovjeka“ koji ih je prouzrokovao)!

Ne ponavlja li se opet situacija slična „lovu na vještice“? Oni ultraljevi zeleni iz sedamdesetih su danas postali „zeleni inkvizitori“, pod direktnom kontrolom globalnih neoliberaša, koji su u prethodnom inkvizitorskom ciklusu bili sveti „jezu-mantijaši“. Svi koji se protive aktualnom silama „zelenog fašizma“ bivaju markirani kao desni populisti, antisemiti  i krajnja desnica.

Kolektivna histerija doživljava svoj vrhunac, kad djeca počnu regrutirati protestirati  po ulicama, neznajući pritom ni protiv koga zapravo protestiraju. Time se na posredan način zaobilazi legalni demokratski put i prijetnjom linčom,  dobiva suglasnost većine u društvu,  konačno opravdavajući plan da se na klimu (t. vremenske prilike) pod svaku cijenu mora početi utjecati modernom tehnologijom i zaustaviti proces globalnog zatopljenja.  Sada možemo svojim vlastitim očima promatrati i svojim vlastitim tijelima osjetiti okus i miris te globalne muljaže, čije posljedice sežu i do bračnih kreveta.  Ako kojim slučajem u prošlosti nije bilo pravog razloga za „popičkarat“ se sa svojim „dragim“, onda je sada došao pravi trenutak za to. Tog se nevjernika, mentalnog bludnika, da ne kažem potencijalnog teroriste, konačno mora poslati tamo gdje mu je mjesto (u 3 p…. m…….). Danas stvarno moraš biti totalni debil da sumljaš u „dogovor o klimi“, zaslužujući time da te vlastita žena potjera iz bračnog kreveta ili otkaže svoje bračne obaveze. Umjetno stvoreni rat spolova se nastavlja. Aktualni rat žena protiv muškaraca ne proizlazi iz njihovih srca, već iz njihovih izmanipuliranih umova i emocija.

Svjedoci smo jedne od najvećih prevara u ljudskoj povijesti, koja nadmašuje i onu poznatu kao „progon vještica“. Tada je, kao i danas,  prvo počela ciljana propaganda,  stvarajući sveopći strah i histeriju u vezi nečastivog, da bi se potom interveniralo adekvatnom tehnologijom. Prvo izmislim problem, uvjerim većinu  u njegovu istinitost i onda prodam rješenje za njega.  Atmosfera histerije je vrlo nestabilna, laka za manipuliranje i sklona da spontano prijeđe u atmosferu  linča. Nitko trezven se ne usuđuje suprostaviti hipnotiziranoj rulji. Sve to skupa se zove umjetno stvorena PR-histerija.

Naravno da postoje klimatske promjene. Naravno da je čovjek (onaj mali prosti izmanipulirani konzument) njihov uzrok, jer je izmanipulirao trg svojim ne-ekološkim željama, potrebama i ponašanjem. Naravno da su umjetne klimatske promjene napravile i umjetne promjene u društvenoj i porodičnoj klimi.

Zanimljivo je, da se upravo u ovim trenutcima osvještavanja i raskrinkavanja laži, upravo žene te koje većinski podržavaju status qou i institucije moći-manipulacije-laži. Zato postoji  jednostavno biološko objašnjenje. Žene u reproduktivnom modusu instinktivno traže sigurnost, nebi li potomstvu osigurali optimalne uvjete za rast. Tu nema mjesta za rizike! To znaju i sami manipulatori, koji lukavo igraju na kartu konzervativnog, sigurnog, kontroliranog, autoritativnog… Poznajete li koju ženu koja svog muža na putu buđenja i spoznaje istine „podržava“ epitetima luđaka, idiota, redikula, propalice itd. To su one žene hakiranog uma, koje besplatno rade za industriju laži kao agenti amateri. To su one žene koje preziru ono istinsko muško u muškarcu, a to je odvažnost, glasnost, kritička inteligencija, nepokolebljiva namjera i junačko srce. Ta uzvišena muškost je za njih toliko pogrdna, da ju otvoreno ismijavaju nebi li je oslabili ili dokrajčili. Sve to one ustrajno rade ne znajući da time istovremeno potkopavaju i svoje temelje, skupa sa temeljima  svog potomstva.  Kratkoročna sigurnost nije jednakovrijedna onoj dugoročnoj. Što je najgore od svega, te histerične, kratkovidne i omalovažavajuće spodobe, sve to rade nesvjesno, neodgovorno i izvan svog radnog vremena. Masa tih, surogata žena,  koji pogrdama obasipaju uzvišenu muškost u buđenju i rastu, je jedan ogromni „cloud“, jedan globalni „NGO“,  koji radi u interesu institucija moći. One sebe ponekad nazivaju samostalne, emancipirane i jake žene ili pak brižljive majke, vjernice, moralne zaštitnice tradicionalnih vrijednosti. Oba ta lažna pola su dio jednog velikog energetskog „Karepovca“,  na kojem obitavaju duše tih zarobljenih žena „spavača“.

Stoljećima zatirana samosvjest žena, sada se kontroliranim „paljenjem“ i manipulacijom usmjerava u bijes samovažne, „samo“-pouzdane lakrdije od žene, na čijem licu prepoznajemo grimasu gađenja, osuđivanja i žeđi za kaznom. Prepoznajete li slučajno sve te grimase i na licu jedne buduće nobelovke-djevojčice. Nisu li to karakteristike onih starozavjetnih vanzemaljaca (ili izraelskih vrhovnih sudaca iliti arhetipskih romantičara), koji su se od vanjskih, transformirali u naše unutrašnje „bogove“. Ti grimase-simptomi u ponašanju neke osobe, su uvijek  jasan pokazatelj njene kontrole od strane stranih manipulativnih sila ili njenog „članstva“ u njihovom energetskom  „cloud-u“.

Histerija nikad do sada, pa ni sada,  nije bila karakteristika svjesnosti, suverenosti i odgovornosti. Upravo trezvenost, koja uključuje razumjevanje situacije, je pravi  antipod histeričnoj opijenosti masa. Trezven može biti samo pojedinac, živi i suvereni čovjek, svjestan sebe, svoje uloge i svoje odgovornosti u ovom čudnovatom svijetu.

15 thoughts on “Klimatske promjene okolo bračnih kreveta

 1. an 09/06/2019 at 13:50

  Ne treba biti prestrog. Mentalitet kokoske i indiferentne proracunate kucke, se sistematski uzgajao kroz civilizaciju. Cak i pazljivije nego sto su zatucavali mentalitet muskarca. Znalo se tko drzi obitelj. “Vjestice” je bio opcenit naziv za zenu sa mnogo vjestina, i termin se tumacio siroko, a kazne u njihovom proganjanju bile “sirokogrudne”…….. .
  Citat prilozen dolje je iz knjige ” Zene koje trce sa vukovima”.
  Pisac govori o duhu zene (naziva ga divljim duhom) . Duhu zene i duh njene temeljne osobnosti, naslanja se na duh istine, Bozji duh. Jasno kao prava “intelektualka” spisateljica to ni sama nije shvatila, ali opisno je sama to rekla, a i kroz svjedocanstva tih zena koje su ga zivjele. Doduse ona rekla je i drugi, onaj poganski dio, poganski nacin kako koriste zene danas taj duh….ljevicarke, “intelektualke”, donositeljice ekstremnih “umjetnosti”, lezbijke,…ono sto danas normalan um prepoznaje kao divljastvo, ne divlji duh (slobodan , iskonski duh)
  Kada prave zene nauce tajnu ovoga dolje…sto ce tada biti…
  Nisam reducirala citat na osnovne natuknice, ali sma ugrubo izvukla najbitnije.

  /////////////////////////////////////////////////////////

  Svi smo ispunjeni težnjom za divljinom. Za tu čežnju ne postoji mnogo protuotrova koje bi društvo dopuštalo. Naučeni smo da osjetimo sram zbog takve žudnje. No, sjenka Divlje žene još viri iza nas tijekom dana i noći. Bez obzira na to gdje smo, sjenka što kaska za nama nesumnjivo ima četiri noge.Dr. Clarissa Pinkola EstésCheyenne, država Wyoming, SAD

  Divlji svijet i divlje žene ugrožene su vrste.Tijekom godina gledali smo kako instinktivnu žensku narav pljačkaju, potiskuju i pregrađuju. Tijekom dugih razdoblja njome se jednako pogrešno upravljalo kao i divljim životinjama i divljim predjelima. Nekoliko tisuća godina već, svaki put čim okrenemo leđa, ona se premješta na najjalovije tlo psihe. Duhovni predjeli Divlje žene tijekom čitave su povijesti pljačkani i spaljivani, buldožerima su joj sravnjivana staništa, a prirodni ciklusi utjerani u neprirodan ritam kako bi se udovoljilo drugima.Nije slučajno da netaknuta divljina našeg planeta nestaje dok blijedi i shvaćanje naše vlastite divlje naravi. Nije teško shvatiti zašto se stare šume i stare žene ne smatra osobito važnim bogatstvima. Nije to neka tajna. Nije slučajno ni da vukove i kojote, medvjede i pomalo divlje žene bije sličan glas. Svi oni dijele srodne instinktivne arhetipove, pa ih zato pogrešno smatraju neljubaznima, potpuno i urođeno opasnima i proždrljivima

  Zdravi vukovi i zdrave žene dijele određene psihičke značajke:istančana osjetila, zaigran duh i pojačanu sposobnost za odanost. Vukovi i žene po prirodi su skloni povezivanju, ljubopitljivi i posjeduju veliku izdržljivost i snagu. Duboko su intuitivni, pokazuju iznimno zanimanje za svoje mlade, svojega druga i svoj čopor. Iskusni su u prilagođivanju stalno promjenjivim okolnostima; žestoko su nepokolebljivi i vrlo hrabri.A opet, i jedne i druge su proganjali, uznemiravali, lažno za njih tvrdili da su proždrljivi i podli, prekomjerno agresivni, manje vrijedni od svojih klevetnika.

  Divlj a žena prošla je mojim duhom dvaput, jednom zbog mojega rođenja u strastvenoj meksičko-španjolskoj lozi, a poslije, putem usvajanja u obitelj vatrenih

  BosnaunitedMađara. Odrasla sam pokraj tzv. Michiane, državne granice između Sjeverne Indiane i Michigana, okružena šumama, voćnjacima i poljima, u blizini Velikih jezera. Tamo su gromovi i munje bili moja glavna hrana. Noću su kukuruzišta škripala i govorila naglas. Daleko na sjeveru, vukovi su se skupljali na čistinama obasjanima mjesečinom, skakutali i molili. Svi smobez straha pili iz istih izvora.Premda je tada još nisam nazivala tim imenom, Divlju ženu zavoljela sam kad sam još bila dijete. Bila sam više estet nego atlet, a jedina mi je želja bila da budem ushićeni lutalac. Umjesto stolaca i stolova, draži su mi bili tlo, drveće i špilje, jer sam na tim mjestima osjećala da se mogu osloniti o Božji obraz.

  Imala sam sreću što sam odrastala u prirodi. Tamo su me udari munja upozorili na naglu smrt i prolaznost života. Mišja legla pokazala su da se smrt ublažava novim životom. Kad sam iz ilovače iskopala “indijanske perle”, trilobite, shvatila sam da su ljudi tu već dugo, dugo. Učila sam o svetoj umjetnosti samoukrašavanja s leptirima monarh na vrh glave, krijesnicama kao noćnim nakitom i smaragdno-zelenim žabama kao narukvicama.Majka vučica jednom je ubila jedno od svojih smrtno ranjenih mladunaca – to me upoznalo s grubom sućuti i potrebom pripuštanja smrti umirućima. Dlakave gusjenice, pak, koje bi padale s grana, pa se ponovno penjale natrag, učile su me jednoumlju. Kad su mi škakljivo hodale po ruci, učile su me kako koža može oživjeti. Penjanje na vrhove drveća naučilo me kakav će osjećaj jednoga dana biti seks.

  Moja poslijeratna generacija odrastala je u doba kad se od žena pravilo infantile i kad ih se tretiralo kao imovinu. Držalo ih se kao ugar… ali na sreću, uvijek je bilo i divljega sjemena koje bi donio vjetar.

  Ples se jedva podnosio, ako uopće, pa su plesale u šumama gdje ih nitko ne bi vidio, ili u podrumima, ili dok su izlazile kako bi bacile smeće. Samoukrašavanje je izazivalo sumnju. Radosno tijelo ili odjeća povećavalo je opasnost od ozljede ili seksualnog nasilja. Sama odjeća na ženinu tijelu nije se mogla nazivati vlastitom

  Bilo je to doba u kojem se roditelje koji suzlostavljali djecu jednostavno nazivalo ‘strogima’, kad se o duhovnim ranama krajnje iskorištavanih žena govorilo kao o ‘živčanim slomovima

  Poput staze kroz šumu koja je sve uža i uža, pa se na kraju potpuno izgubi, kreativnoj, nadarenoj, dubokoj ženi prebrzo ponestane tradicionalne psihološke teorije. Tradicionalna psihologija često je oskudna ili pak potpuno nijema kad se radi o dubljim temama važnim ženama: a

  Ne, to je već milijune žena koje su započele kao snažne prirodne sile natjeralo da postanu autsajderi u vlastitoj kulturi.

  Nazvala sam je Divljom ženom, jer upravo te riječi, divlja i žena, stvaraju llamar o tocar a la puerta,bajkovito kucanje na vratima duboke ženske psihe.

  . Bez obzira na to koja kultura utjecala na ženu, ona intuitivno razumije riječi divlja i žena.Kada žene začuju te riječi, budi se staro, prastaro sjećanje i priziva natrag u život.

  Kad je žene jednom izgube, a onda ponovno nađu, trsit će se da je zauvijek zadrže. Kad je ponovno steknu, borit će se iz sve snage da je zadrže, jer s njom cvate njihov kreativni život, njihova veza ponovno dobiva značenje, dubinu i zdravlje, njihovi ciklusi seksualnosti, kreativnosti, rada i igre ponovno se uspostavljaju, prestaju biti metom grabežljivosti drugih, stječu jednako pravo pred zakonima prirode na rast i razvoj. Tada njihov umor na kraju dana proizlazi iz zadovoljstva poslom i pothvata, a ne iz zatvorenosti u preuski način razmišljanja, posao ili vezu. Instinktivno znaju kad nešto mora umrijeti, a kad živjeti, znaju kako otići, znaju kako ostati.

  U stvarnosti, u psihoidnom nesvjesnom – sloju iz kojega proizlazi Divlja žena – Divlja žena nema imena, jer je toliko golema. No, budući da Divlja žena obuhvaća sve važne dijelove ženskosti, tu na zemlji nosi mnoga imena, ne samo kako bismo mogli zaviriti u složene vidove njezine naravi, nego i kako bismo je se mogli držati.

  Dakle, na španjolskome je zovu rio abajo rio, rijeka pod rijekom, lamujer grande, velika žena, luz del abyss, svjetlo iz ponora. U Meksiku,ona je la loba,vučica i la huesera,koštanka.Na mađarskome je zovu ö, erdöben, ona iz šume i rozsomák,kuna. Na jeziku navajo, ona je na’ashje’ii asdzáá,paučića, koja tka sudbinu ljudi, životinja, biljaka i stijena. U Gvatemali, osim mnogih drugih imena, nazivaju je i humana del niebla,biće magle, žena koja živi oduvijek. Na japanskome je amaterasu omikami,numina, koja donosi sve svjetlo, svu svijest. U Tibetu je zovu dakini,plesna sila koja je bistrovida u ženama. I tako se to nastavlja. Ona se nastavlja.Shvaćanje naravi te Divlje žene nije religija nego praksa. To je psihologija u pravom smislu te riječi: psyché – duša i logos:poznavanje duše. Bez nje, žene nemaju ušikojima bi čule njezin govor duše ili primijetile udaranje svojeg unutarnjeg ritma. Bez nje, ženine unutarnje oči zatvara neka sjenovita ruka, a čitavi dijelovi njezinih dana prolaze u poluparalizirajućoj dosadi ili pak jalovim željama. Bez nje, žene gube sigurnost utemeljenja svoje duše. Bez nje, zaboravljaju zašto su tu, tek izdržavaju, dok bi inače održavale. Bez nje uzimaju previše, premalo ili nimalo. Bez nje šute, dok zapravo izgaraju. Divlja žena njihov je ispravljač, ona je njihovo srce, jednako kaošto ljudsko srce upravlja fizičkim tijelom.

  Kad izgubimo dodir s instinktivnom psihom, živimo u napola uništenu stanju, a slike i snage koje su ženskome naravne ne mogu se u potpunosti razviti. Kad se ženu odsiječe od njezina temeljna izvora, ona je sterilizirana, pa se njezini instinkti i prirodni životni ciklus gube, prevladava ih kultura, intelekt ili ego – vlastiti ili tuđi

  Divlja žena zdravlje je svih žena. Bez nje, ženska psihologija nema smisla. Ta divljakuša prototip je žene… bez obzira na kulturu, bez obzira na eru, bez obzira na politiku, ona se ne mijenja. Mijenjaju

  Nasreću, bez obzira na to koliko često je pritisnu, ona se ponovno uzdiže. Bez obzira na to koliko puta je zabrane, priguše, potisnu, razrijede, muče, proglašavaju pogibeljnom, opasnom, ludom i drugim ponižavajućim imenima, ona probija iz žena, tako da čak najtiša, najsputanija žena čuva tajno mjesto za Divlju ženu. Čak i najpotlačenija žena ima tajni život, s tajnim mislima i tajnim osjećajima koji su bujni i divlji, to jest, prirodni. Čak i najuhvaćenija žena štiti to mjesto divljega sebstva, jer intuitivno zna da će se jednoga dana pojaviti neka rupa, otvor, prilika, pa da će zbrisati.

  Općenito, kada shvatimo divlju narav kao biće za sebe, biće koje oživljava i prožima najdublji život žene, možemo se početi razvijati na dotad nezamislive načine.

  Kad se ne pozabavi tim urođenim duhovnim bićem koje je središnje ženskoj psihi, psihologija ~ 9 ~ Crowarez
  Bosnaunitedizdaje žene, izdaje njihove kćeri i kćeri njihovih kćeri, čitavim budućim tijekom matrilinearne loze.

  Zdrava žena uvelike nalikuje vuku: čvrsta, prepuna snažne životne sile, daruje život, svjesna je teritorija, domišljata, odana, pokretna. No, odvajanje od divlje prirode ženinu osobnost čini oskudnom, tankom, sablasnom, poput prikaze. Nije zamišljeno da budemo kržljave s krhkom kosom i nesposobne za skok, za potjeru, rađanje, stvaranje života. Kada ženski život dosegne stasis, dosadu, uvijek je vrijeme da se pojavi divlja žena; vrijeme je da stvaralačka funkcija psihe preplavi deltu

  Pa onda što je Divlja žena? Sa stajališta arhetipske psihologije, a i pripovjedačke tradicije, ona je ženska duša. A ipak je više od toga: ona je izvor ženskoga. Ona je čitav instinkt, vidljivih i skrivenih svjetova – ona je temelj. Sve mi od nje primamo ozarenu stanicu koja sadržava sve instinkte i znanja koja su nam potrebna za život.Ona je sila život/smrt/život, ona je inkubator. Ona je intuicija, vidovita, pozorna slušatel jica, odano srce. Potiče ljude da ostanu multilingvalni, da znaju govoriti jezicima snova, strasti i pjesništva. Ona nam šapće iz noćnih snova, ona na tlu ženske duše ostavlja oštru dlaku i blatnjave tragove. To ispunjava žene čežnjom za njom, da je oslobode i vole.Ona, to su ideje, osjećaji, nagoni i sjećanje. Dugo je, dugo bila izgubljena i napola zaboravljena. Ona je izvor, svjetlo, noć, tama i rađanje dana. Ona je miris dobra blata i stražnja noga lisice. Ptice koje nam otkrivaju tajne pripadaju njoj. Ona je glas koji govori: “Ovuda, ovuda”.Ona je ta koja grmi nakon nepravde. Ona je ta koja se okreće kao veliko kolo. Ona stvara cikluse. Ona je ta zbog koje odlazimo od kuće kako bismo je tražile. Ona je ta kojoj se vraćamo kući. Ona je prljav korijen svih žena. Ona je ono što nas tjera dalje kada mislimo da nam je došao kraj. Ona je inkubator sirovih malih ideja i pogodbi. Ona je mozak koji nas ima na umu, mi smo misli koje joj dolaze.Gdje je prisutna? Gdje je možete osjetiti, gdje je možete naći? Ona se kreće pustinjama, šumama, oceanima, gradovima, siromaškim četvrtima i dvorcima. Živi među kraljicama, među seljankama, u konferencijskim salama, tvornicama, zatvorima, na planini samoće. Živi u getu, na sveučilištu, na ulicama. Ostavlja tragove stopa kako bismo pokušale stati u njih. Ostavlja tragove svagdje gdje postoji neka žena koja je plodno tlo.Gdje živi Divlja žena? Na dnu bunara, u izvorima, u prapovijesnom eteru. Živi u suzi i u oceanu. Živi u kori drveća, koja puca dok raste. Ona je iz budućnosti i s početka vremena. Živi u prošlosti, a mi je prizivamo. Ona je u sadašnjosti i privlači stolac našem

  Dokaz su naši doživljaji nje iznutra i izvana. Tisuće i milijuni naših susreta s njom, intrapsihički kroz snove noću i misli danju, kroz čežnju i nadahnuće – to je ovjera. Činjenica da smo žalobne u njezinoj odsutnosti, da čeznemo i patimo kad smo odvojene od nje – to su pokazatelji da je prošla ovuda.

  Kojiput me pitaju što je to što radim tijekom sesija kako bih pomogla ženama da se vrate svojim divljim naravima. Znatan naglasak stavljam na kliničku i razvojnu psihologiju, a koristim se najjednostavnijim i najdostupnijim sastojkom za vidanje – pričama. Slijedimo materijal iz pacijentičinih snova, koji sadržava mnoge zaplete i priče. Fizički osjeti i tjelesno sjećanje klijentice također su priče koje se mogu čitati i pretočiti u svijest.

  Pripovjedačicau transu priziva el duende4,vjetar koji dušu otpuhuje slušateljima u lice. Pripovjedačica u transu putem meditativne prakse priče uči kako postati psihički izrazito gipka, to jest, uči se kako otvoriti određena psihička vrata i otvore ega kako bi dopustila glasu da govori, glasu koji je stariji od kamena.

  Pa tako eto nekih priča koje valja uzeti kao vitamine za dušu,

  Priče pokreću unutarnji život, a to je osobito važno kad je unutarnji život prestrašen, zakvačen ili stjeran u kut.

  Materijal u ovoj knjizi odabran je kako bi vas ohrabrio. Djelo je ponuđeno kao utvrda za one koji su na putu, uključujući one koji se muče u teškim unutarnjim predjelima, kao i za one koji se muče u svijetu i za svijet. Moramo težiti tome da dopustimo našoj duši da se razvije na prirodan način i do prirodne dubine. Divlja priroda ne traži od žene da bude neke određene boje, određena obrazovanja, da živi određenim stilom ili unutar određene ekonomske klase… ustvari, ne može se niti razviti u atmosferi usiljene političke ispravnosti, ili tako što će je se ukalupiti u stare dotrajale paradigme. Ona živi od svježeg uvida i vlastita integriteta. Ona živi od vlastite prirode.Dakle, bilo da ste introvertni ili ekstrovertni, žena koja voli žene, žena koja voli muškarce, ili žena koja voli Boga, ili sve od toga; bilo da posjedujete jednostavno srce ili ~ 16 ~ Crowarez
  Bosnaunitedambicije Amazonke, bilo da se pokušavate probiti do vrha ili jednostavno preživjeti do sutra, bilo da ste prpošni ili ozbiljni, kraljevskoga ili surova držanja – Divlja žena vam pripada. Pripada svim ženama.

  Kako biste pronašli Divlju ženu, potrebno je da se vratite u svoje instinktivne živote, u svoje najdublje znanje5. Dakle, krenimo sad dalje i sjetimo nas se sve do duše Divlje žene. Vratimo pjevanjem njezino meso na naše kosti. Odbacimo sve lažne kože koje su nam navučene. Podržimo pravu kožu snažnoga instinkta i znanja. Stanimo na psihičko tlo koje nam je nekoć pripadalo. Razmotajmo zavoje, pripremimo lijek. Vratimo se sada, divlje žene, zavijajući, smijući se, opijevajući Onu koja nas toliko ljubi.Za nas, stvar je jednostavna. Bez nas Divlja će žena umrijeti. Bez Divlje žene, mi ćemo umrijeti. Para vida,za pravi život, sve moramo živjeti.

 2. istina 09/06/2019 at 09:03

  ………………………..Informacije na ovoj stranici su u svrhu deprogramiranja uma……………………….
  ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨
  a što za danas ?……………………….i današnji dan je određen za………………….
  Pažnju usmjerimo na tri razine svjesnosti –
  um, ………………………..materija……………………………………….. i duh –
  ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨
  – te kako je duh izvor svega što jest i kako je u duhu sve moguće. Jučer smo prepoznali da je sjeme uspjeha u tebi i da ti je uvijek dostupno.

  Danas ćeš naučiti kako kada uskladiš svoje misli, djela, uvjerenja i očekivanja s duhom, sve što si ikada htjela/o, trebala/o ili željela/o počinje teći slobodno prema tebi.
  Naša današnja usredotočujuća misao jest:
  „Koristim svoju svjesnu namjeru kako bih ostvario svoje snove.”
  Postojanje, ………………………Svjesnost,…………………… Blaženstvo
  ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨

  S radošću očekujem sve što ćeš manifestirati u svojem životu.

  • istina 09/06/2019 at 09:04

   Visitors

   Today: 78
   Total: 80397

   Currently Online: 33…………………vauuuuuuuuuu čarobne trojke-suuupeeer

 3. istina 08/06/2019 at 21:09

  …..„Veličanstvenost nas ljudskih bića nije toliko u tome
  što smo sposobni promijeniti svijet…
  već što smo sposobni promijeniti sebe.”
  ~Mahatma Gandhi

  Danas ćemo promišljati o uspjehu i gdje ga se može naći. Uobičajeno je ponekad mjeriti
  naš uspjeh ili postignuće tako što se uspoređujemo s drugima. To je upućenost na vanjske
  stvari, gdje pokušavamo izvan sebe dobiti potvrdu sebe. Također često ne primjećujemo
  prilike za uspjeh koje postoje u našim neuspjesima ili nepovoljnim ishodima. Kroz meditaciju
  učimo da sve što želimo, trebamo i za čim žudimo postoji već u nama te da se sjeme uspjeha
  može naći u svakom prividnom neuspjehu. Usmjerenost na sebe, odnosno sagledavanje
  mogućnosti unutar sebe, jest ono gdje prebiva istinsko ispunjenje naših želja.

  Riječima Ralpha Walda Emersona o uspjehu: „Smijati se često i mnogo; osvojiti poštovanje
  inteligentnih ljudi i naklonost djece, cijeniti ljepotu, vidjeti najbolje u drugima, ostaviti svijet boljim
  mjestom zbog zdravog djeteta, posađenog vrta ili boljih društvenih okolnosti, znati da je barem jedan život lakše disao zato što ste vi živjeli. To znači uspjeti.“

 4. istina 07/06/2019 at 21:16

  …….Informacije na ovoj stranici su u svrhu deprogramiranja uma
  pa sljedi i prilog s pitanjem čime se to taj “netko” igra jer ovdje nema mjesta zajebanciji a podsječam da se informirate koliko je izvedeno atomskih proba- osim atak na hirošimu i nagasaki (sodoma i Gomora) i koliko curi radijacije iz tih nepouzdanih atomskih postrojenja kojim čovjek nije dorastao a igra se i uostalom rukovatelji i distrubuteri toga možda i nisu čovjeki….laž je lansirana no eksplozije čini i danas korejac za neke interese a radijacija se ignorira od koje smo se svi vidno proljepšali a i ozon se sigurno obradovao prispječu toga gada….je,je..zemljani to imaju svjedoči i Mahabharata-gilgameš i Perun i sl…..Zemlja je podjeljena u interesne sfere i boj nije prestao…..no ajmo na prilog dosad najduže raspukline
  https://youtu.be/wO7s5zIhX6k

  • Melita 08/06/2019 at 06:27

   Tocno tako. Trezven mozes biti samo ako si van programa. Van programa sustav nema doseg, vlast ni moc nad ljudima. Politike, religije, sve moguce vjere, ideologije itd su sredstva, proizvodi i derivati sustava kojem oni sluze da bi se mogao replicirati i trajno obnavljati. Zbog toga mora pored ovih srestava koje ljudi vec teze “puse” jer su se previse otrcala, stalno smisljati nova kao na pr. hod za zivot, hod za prava zena, lgbt prosvijedi, klimatske promjene itd…kako bi sve ostalo unutar globalnog programa – mjesavine kojom se hrani sustav i gdje je manipulacija i manifestacija moci jedino moguca. Stoga koncepcija sofrvera koji funkcionira po uzoru na UM, pokusava uvjeriti kako je sve program ( dobar ili los) te kako izvan programa nema nicega. Medjutim istina je upravo obrnuta. Posto MI NISMO NAS UM vec smo Beskrajna svjesnost Jednote, iz toga jasno proizlazi da sve ono sto stvarno, realno i zbilja jest i postoji nalazi se van programa, stoga NIJE I NE MOZE BITI PROGRAM. Zato i jedino zbog toga sustavu je bitno da nista ne bude van dosega programa. Sto bi rekao barba Istina, bitno je da Yahva trajno glumi Stvoritelja!!!!

   • Melita 08/06/2019 at 06:30

    Yahveh

    • Melita 08/06/2019 at 07:40

     Zene o kojima govori Fernando, tocnije receno OSOBE histericno-fanaticne orijentacije hakiranih i opranih mozgova nalaze se u sustavu lazi ( iluzije programskog zombizma) kojem fanaticno sluze. Ne bih se slozila da su u pitanju samo zene. Medjutim kako histerija nalazi svoje izvore u maternici tocno je da su one u vecini kad je u pitanju kad je u pitanjo ova devijantna nakaradna pojava fanatizma (manipulativnog programa) bilo vjerske, politicke, ideoloske ili koje druge vrste. Sustav svojim programom opskurno iskrivljene stvarnosti zavodi te osobe praveci ih svojim zrtvama, a zatim te zrtve proizvode svoje vlastite zrtve da bi na kraju mazohisticki uzivale u osobnom samozrtvovanju. Tako sustav umjesto da suzbija histeriju kao opasan poremecaj, on ju potice kao dio programa. Agresija i ostale patologije koje se tom prilikom oslobadjaju naravno da imaju porazan utjecaj ne samo na bracne vec i na sve medjuljudske odnose.

     • istina 09/06/2019 at 12:02

      ma gle samo uspia sam točno u 12:oo

    • istina 09/06/2019 at 12:00

     ti si radoznala i nemaš vremena za sve i za mene nađeš poneki trenutak pa ti hvala na pažnji…bilo bi nam lakše da je tih YHVH – m a nj e…no nađem napisano…….TRENUTNO JE PRISUTNO OKO 40-ak raznih grupacija različitih duhovnih opredjeljenja……što na Zemlji a što uokolo…..pa evo jedan sa ERE—-da nisu baš svi za kanca-manca..pa ko želi neka ga odsluša ali svakako zna ponešto…o kuiperovom pojasu-Tiamatu i sličnim dramamama iz asteroidnog pojasa oko nas
     Korado Korlević
     https://youtu.be/Z6n-w6-TNAg

   • istina 09/06/2019 at 12:54

    EEEE I OVAJ nije loš……a ima li veze sa postom ili glumom—ma kak’ ne..ma vrti se oko kreveta fernandu umisto žene na koju se eto nama —ž a l i
    https://youtu.be/GV3Ux-zSBr4

 5. Duh sa sekirom! 07/06/2019 at 16:32

  Ako čovjek posjeduje nekoliko slobodnih neuronskih veza trebao bi biti u stanju upitati se sljedeće;
  Tko ima najveće koristi od paradigme globalnog zatopljenja?
  -države i vlade koje promiču takvu paradigmu (odnosno njihovi tajnoviti vlasnici)!
  Zašto?
  -radi novca koji će se otimati kroz tzv. karbonski porez koji se iza brda valja!
  Je li istina da se događa globalno zatopljenje?
  Možda?! ali nisam siguran jer su sistemski klimatolozi uhvaćeni u friziranju podataka!
  Je li čovjek uzrok globalnog zatopljenja odnosno antropogeni co2?
  -Jeste, ali u postotku koji je gotovo zanemariv, možda u stotom djelu, jer vodena para ima nekoliko desetaka redova veličine veći staklenički učinak od co2!
  Ako i postoji globalno zatopljenje koji je glavni faktor u tome? Pa naša draga zvijezda, Sunce, i njegova aktivnost…ali to vam neće reći jer je cilj staviti još jednu novčanu omču oko vrata ljudi!!!
  U vezi žena, izgleda je povijest sklona se ponavljati, početak je bio u rajskom vrtu gdje je Eva, koja je prethodno nagovorena od mog pajde Šejtana, nagovorila Adama da kuša jabuku i onda su popušili YHWH-ino kvazi božansko psihopatsko spolovilo…ajd što si oni popušili ali kakve veze imaju sva druga pokoljenja iza njih i sav živi svijet??? E moj YHWH, krasan si scenario izabrao, jebem te u tu šuplju režisersku glavu!
  Neka se prave žene ne uvrijede, one ne spadaju u ovu moju komediju, to se odnosi samo na muške i ženske Adame i Eve u današnjem društvu!;-)
  Ispričavam se na masnim usporedbama;-)

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.