Justinijanska obmana – 8dio

justdec17: Pa što je G-O-D? (U pravnom smislu)

Svatko tko daje ili stvara je Bog onog što on daje ili stvara, davatelj je gospodar, a tko prihvati to davanje ili pravo je zadužen, bio rob ili sluga. Čak i ako si dobio prevaru, onaj koji prihvaća takvu obmanu je dužan, jer je primatelj prava pristao na ono što god god davatelj dodjeljuje. Vatikanu (RIM) je onaj koji je dodjelio “osobu”, a ne prvi Bog postojanja, Bog je dao postojanje, a ne smrt. Ako ste “Osoba”, vaš Bog nije prvi Bog živih, tvoj bog je drugi bog smrti, zmija. Osoba je mrtav entitet, korporacija koja podliježe en-graved (ugraviranom – u grobu), svijetu mrtvih.

Zmija (Papa-RIM) je danas “dobrotvor” (uživatelj), budući da je “de facto kvazi” nositelj (equitable title)Pravednog Naslov Raja i svih njenih mineralnih i energetskih rezervi, jer je pravi prvi “Korisnik”  “čovjek” izbačen putem obmane, izgubio se na moru i pretpostavlja se da nikada neće vratiti i to je razlog zašto se tajni kodovi upravljanja nad masama  drže tako skrivenima u gramatičkim prijevarama kao što je Justinijansko remek-djelo. (Glossa i njegov PAS-LATIN Prevara) Povratak “Korisnika” će postaviti “dobrotvor” natrag na mjesto “dužnika-upravnika”. Vatikan se mora predati  kršćanskom računu jer Vatikan ima mrtvu knjigu “Ledger” Krista, a Krist drži mrtvu knjigu “Ledger” čovjeka i postojanja. Snaga RIM-a je samo gramatička obmana. Vatikan je sluga čovjeka preko Krista, jer je u biti samo račun čovjeka. Čovjek odobrava pravni naslov nad vlašću u raju Vatikanu, kao dužniku i Vatikana je prihvatio. Vatikanska je obmana da je prevario čovjeka da postane pravni nositelj Vatikanskog naslov, pretvarajući čovjeka koji je korisnik postojanja u “vazala” broda, što je dužnik dužnika, dužnik mrtvih računa i knjiga Vatikana …

Takva obmana je napravljena pomoću gramatičkog remek djelaprijevare kako bi se “dodao” (Attach) živog čovjeka na mrtve račune Rima, čineći tako živog čovjeka kao “vlasnika računa” nekretnine Rimskog Carstva, za to dajući Justinijanu Rimskom caru potpune ovlasti nad računima u Rimu, dok su “prikačene” na takvog živog čovjeka, pretvarajući svoju poziciju korisnika na poziciju  povjerenika svojeg računa. Nije čovjek taj koji je pod vlašću Rima, bio je to račun koji je pod vlašću Rima i zato što je živ čovjek nesvjesno postao  “Držač” takvog računa, (pretpostavlja se  zakačenost) čovjek bio vezan kao pretpostavljeni “povjerenik” takvog stranog računa i dužan je podmiriti dugove takvog računa. Povjerenik DOG LATINSKOG je pravno MRTAV i treća strana ROB takvog rimske račun.

Zapamtite ovo, u pravnom smislu TRUST, (Blacks Law rječnik 4. Izdanje), povjerenik ima pravo na naknadu za svojstvo upravnika, međutim, ali ako nikada nisu bili svjesni da ste postali povjerenikom, tako da li ste ikada kompenzirani ? …

Vatikan-RIM daje svoj sustav masovne kontrole uz pomoć prevare carstvu kako bi ga primijenili, Vatikan također ima moć da nastavi takav sustav da bi uništio bilo koje carstvo koje djeluje pod takvim kodom vatikanskog vlasništva (Copyright), ako se takav imperij ne svidi davatelju prava takvog sustava, drugim riječima, ako zmija (Vatikan) ne dobiva svoj dio od onog što je pokradeno od strane Administracije carstva, on može povući svoj sustav zaštićen autorskim pravima i pokopati takavo carstvo i imaju pravo tražiti takvu pravnu sposobnost da se opravdaju …. Budući da Rim posjeduje sve osobe, iako ne posjeduje čovjeka, ako je čovjek vezan za osobu, tada će Vatikan tvrditi vlasništvo nad čovjekom skupa uz “osobu”.

RIM je sada UNITED STATES FEDERAL RESERVE pod vodstvom DOG-latinski: CITY OF LONDON, kako se pretpostavlja. To može držati moć svetog koplja Rima, koplje koja dijeli i vlada, ono koplje moći Rima koji dijeli Krista u krv i vodu, vjerovnika i dužnika.

blessing-the-killers
18: prevara: kako smo prevareni svojom nesposobnošću da čitamo osnovni engleski/hrvatski jezik

Obmana je bila jednostavna, ako čovjek pretpostavlja se da je njegovo nasljedno ime: “Smith” pojavljuje kao strani glossa račun (stvar): pojavljuje kao simboličnom oznakom stvari: “SMITH” na bilo kojem papirnatom instrumentu, i tvrdio da je on to ime (stvar) uz pretpostavku da je to njegova imovina, tada je taj živi čovjek, zapravo, preuzeo “vlasništvo” nad stranim rimskim dužničkim računom, i postao zaveden u dužničke knjige u stranom ilustrativnom simboličnom tekstu gdje se  pojavljuje kao “SMITH”, a nesvjestan takve prevare živi čovjek je postao naivni “dužnik” imovine stranog rimskog carstva. Prezime je vlasništvo Rima, a ne ti! Zašto? Jer se pojavljuje u Rimskom tekstu: “SMITH”, a ne kao pravi imenica: “Smith”. Živi čovjek je postao mrtvi “ACCOUNT” nositelj “povjerenika” imovine stranog Rim, (United States Federal Reserve računi) u skladu sa zakonima i statutima takav stranog računa i bez naknade. On je prevareno-zarobljeno-uhvaćeno-zaveden divljačkim stiskom Justinijanove obmane i nesvjesno je postao ACCOUNT “nositelj”  računa za tuđinsko Rimsko Carstvo.

Commonwealtha Australije je registriran u SAD Federalnih rezervi preko SAD-u Komisiji za vrijednosne papire (USSEC) iz dobarog razloga, tako je povezan s Londonskim Cityijem i Rimom. COMMONWEALTHA AUSTRALIJE tvrtka je u strani račun Rimskog Carstva, a takve informacije o registraciju su u javnoj domeni. Oni zapravo nisu ništa krili! tako je pametna ta obmana, tvoj um je taj koji je podešen da ne vjeruje u istinu. (Oslobodi se od TV-a, izbaci ga iz svog doma i to na smetište ili samo ga koristiti za svoj vlastiti izbor filmova ili bilo što, i početi učiti gramatiku i razumijevanje što LATINSKI i gramatika stvarno)

(Hrvatska nije upisana u USSEC, koliko sam ja vidio, pa ova priča nije istovjetna sa AUSTRALIJSKOM, ali je upisana u neki drugi registar što zapravo gotovo ništa ne mjenja u stvari. Svjesni smo u potpunosti postojanja REPUBLIKE HRVATSKE OIB: 52634238587, a po meni je čak i moguće da smo samo podružnica ili OUR neke druge veće firme, možda koka-kole)
pic-110
USSEC (United States Securities and Exchange Commission)
pic-113
Primijetit ćete da svaki vladin računa vezanog račune za struju, komunalije, vodu i sl, su “Računi”, svi ispisani kao “ilustrativni” RAČUNI svih velikih slova simboličkog TEKSTA poznatijeg kao: Pas-latinski, i zašto? oni ti gramatički govore da su računi inozemni i nemaju nikakve veze sa ispravnim engleskom/hrvatskim ili čak ispravnom latinskom … To su dugovi stranog privatnog administratora. Oni nisu vaša imovina. To je imovina uzurpatora (zmije)

Bilo što ispisano SVIM VELIKIM SLOVIMA, kao što je ime, ili grad, odnosno ulica, ili predgrađe ili adresu ili države ili čak dva ili više slova udružili bVELIKIM SLOVIMA nije pisani tekst! to je slika, ilustracija, simbol, to je “JOKER” u dokumentu. Blacks Law Dictionary 4th Edition.

joker
Joker: u političkoj praksi, klauzula u zakonodavstvu koja je dvosmislena ili naizgled nematerijalna, koja se umeće da bi bila bez učinka ili nesigurna bez izazivanja protivljenja u trenutku odobravanja.

19: Opasnost Istine:
Kada počnete tražiti istinu, bit će te suočeni sa stvarnošću koliko je korumpiran i sjeban postao naš sistem, bit ćeš podvrgnut brutalnim napadima zmije, jer, ti si stvarni korisnik raja i kvazi krivotvoritelji neće popustiti bez borbe, vjerojatno i do smrti. Čuvajte se lojalnih pasa Justinijanske obmane u punom zamahu. Ubistvo kenedija, ubistvo tisuća u 9/11, uzrokovanje svjetskih ratova kako bi prodavali oružje i drogu, uzrokujući masovne dugove i tegobe na račun vaših života i života naše djece jedino u svrhu profita za ljude koji su i započeli taj rat. Te ljude ništa ne zaustavlja da sačuvaju skrivenom prevaru koja im je potrebna da zadrže takvu moć nad pravom da kontroliraju blago koje pripada ljudima. Bit ćeš označen kao “terorist” ili “suvereni građanin” koje su stvari koje nemaju nikakvog legalnog smisla, ali će ti biti prikačene da diskreditiraju tvoju poziciju u istini. Tvoja dobra volja je njihov neprijatelj, tvoje potraga za istinom umanjuje njihovu prevaru i podvalu.  Ovo je u istinu tužna situacija za dobre ljude i jednom kad postaneš svjestan koliko pokvaren i bezobziran u samoj srži sistem jest, tada moraš živjeti sa tim uznamirujućim znanjem, a da nemate sposobnost ili snagu promjeniti ga. Zauzeti se za ispravno dovest će vas do ničeg drugog već do poniženja ili čak smrti. Ja sam , osobno, sada podvrgnut prijetnjama protiv mojeg bića i moje djece, i bojim se za naše zdravlje. Ovaj dokument je sve što sam ostavio kako bih objasnio opasnost s kojom sam se suočio zbog istraživanja koje sam preduzeo da bih otkrio gramatički kriminal korišten  od strane krivotvorenih obmanjujućih korporativno-administrativnih entiteta koje prikazuju sebe kao stvarne zakonite vlade koje upravljaju za korist naroda.
U toj prevari od početka do kraja, koja se sastoji u tome da se tekst svih velikih slova samo “pretpostavlja” da je “napisan” kao činjenica jer smo mi, živi ljudi, postali glupi i neznalice i zatupljeni do točke kada više nemožemo ispravno čitati engleski/hrvatski. Ali ne zapravo, jer smo bili indoktrinirani, programirani od prvog dana kad smo rođeni, ubačeni u prevaru i mi nikada nismo znali da postoji bolje. Jedino kada smo počeli osjećati da je nešto nakrivo sa našim prirodnim tjelima, unutar naših srca, da nešto u nama počima gledati stvari na dubljoj razini što je to što potiče mnoge ljude da se pitaju, što je nakrivo sa našim sistemom. Kada primjetite račune za kredit, za struju, za sudove, sve državne račune koji se pojavljuju u poštanskom sandučiću, oni nisu računi! To su “KNJIGE RAČUNA” koje čak nisu niti domaći računi, već su strani/inostrani i samo kada tvrdiš da je to tvoj račun kada otvoriš kuvertu u kojoj stanuje takav račun, (ili možda se prenosi na palubi broda, jer kuverta znači paluba broda), postaješ onaj koji tvrdi da taj strani račun pripada njemu. Tek kada si otvorio kuvertu i ustvrdio da je to tvoj konto, tada to postaje “račun”, zašto? Zato jer ono što si ti “pretpostavio” da je to ime tvoje ulice, tvojeg grada, tvoja adresa, zapravo strana destinacija izvanjskog pretpostavljenog “RAČUNA”, i svojom pretpostavkom i otvaranjem pošte, jesi li postao pretpostavljeni “VLASNIK RAČUNA”. Takav tekst uopće nije ispravni engleski/hrvatski, zapravo nije uopće tekst, ali to ti nitko nikad nije rekao. RAČUNI/KONTA su stvari i stvari se označavaju “SIMBOLIČKIM” jezikom. Veliko je pitanje tko ti je poslao KONTO? Dali je to tvoja prava vlada? Ili je privatna kvazi – strana – korporativna- vlada u sjeni o kojoj ne znamo ništa?… (skrivena u njihovu dog – latinskom jeziku prevare)
RAČUNOVODSTVO je umjetnost (accounting – art of cunning= umjetnost podmuklosti) prijenosa titule dužnika na naivca. Tekst svih velikih slova je samo legalni naslov koji te označava povjerenikom te titule. Moraš podmiriti dug ako tvrdiš  “vlasništvo – povjereništvo”nad tim računom.
Najveća prevara u koji današnji ljudi odbijaju povjerovati je da “OVA VRSTA TEKSTA NIJE ENGLESKI/HRVATSKI” a da je “Ova vrsta teksta je engleski/hrvatski”. Velik razlika je u tome da je TEKST SVIH VELIKIH SLOVA potpuno stran Engleskom/hrvatskom jeziku i ima drugačija gramatička pravila od engleskog/hrvatskog i ako niste svjesni takvih razlika u gramatici između engleskog/hrvatskog i “drevnog latinskog”

Gramatika (im) rano 14.st, staro francuski “učenje”, posebno latinskog i filologije (proučavanje jezičnih pojava), gramatika, (magično) bajanje, bacanje uroka, mombo-jumbo ( komplicirana aktivnost ili jezik obično korišten da zamrači i zbuni),” Iz latinskog grammatica, iz grčkog ‘grammatike’ tekhne “umjetnost slova”Engleska riječ ‘gramarye’ također je značila “učenje u generalnom smislu posebno za kastu pismenih” (rano 14 st.) koje uključuje astrologiju i magiju; stoga je drugo značenje “skriveno/okultno znanje” (kasno 15 st.) što je evolviralo u Škotsko glamour.
Ideja u kojoj gramatika znači pravila jezika je kasniji razvoj iz 19. stoljeća, originalno značenje gramatike je magično bacanje uroka i mumbo jumbo. Mumbo-jumbo je nerazumljivi govor. Mumljanje, kojeg često možete čuti u crkvi na misi. Postoji i teza po kojoj je izraz „Hokus pokus“ izveden iz „hoc est corpus“ što su riječi koje svećenici izgovaraju na misi tijekom transupstancijacije.
Grimoire (Grimorij) Knjiga sjenki, je tekstualni priručnik magije, dolazi od francuske riječi grimoire, alternativno od grammaire, što znači “gramatika.”
gramatičar: “student ili pisac (Latinskog) gramatike, filologist, etimologist; ” u generalnom smislu “učen čovjek” kasno 14.st., od starofrancuskog gramirien “mudar čovjek, osoba koja zna latinski; magičar” – dictionary.com
Iz knjige “Kontrola uma u pravnom sistemu”

(American Sign Language, Re: Članak 11: 147 Chicago Manual of Styles), ako neznate razliku između njihovih različitih gramatičkih pravila, pasti će te zavodljivim zamkama na račune u inozemstvu u Rimu, City of London-u i Federalnim Reservama, Sjedinjenih Država  (svi strani korporativni računi) … vi postajete građanin Rima, dužnik od Vatikana, ne smatraš se više živim čovjekom s običajnim pravima, vi ste mrtvi pravna fikcija, zrela za pljačku od strane careva Rima kako bi silovali i pljačkali vlastite građane. Ti više nisi žitelj grada ili Zemlje ili civil, već ste strani “građanin” povjerenik Rima, svjetskog dužnika … Sama riječ “grad/city” je skraćenica od: “City of London” teritroija od jedne kvadratne milja u usred Londona.

terrorizem

terorizam: neslužbeno ili  nelegitimno korištenje sile i zastrašivanja u protežiranju političkih ciljeva

6 thoughts on “Justinijanska obmana – 8dio

 1. doki 18/02/2017 at 23:08

  Ovo nas stvarno nadahnjuje. Osvrnuo bih se na Damirov komentar. Stvarno istinski nadahnjujuće i kao da je iz moga srca.

 2. Damir 13/02/2017 at 22:18

  Hm, da , samo koliko će još nedužnih ljudi životom platiti učešće u ovoj igri, koliko će još razvaljenih obitelji izumrjeti, koliko će sitne dječice stradati, jer već i djeca umiru pod nerazjašnjenim okolnostima, naravno ni mi koji koliko toliko proučavamo i shvaćamo stvarno stanje nismo izuzeti? Glupo se osjeća čovjek, kad vidi da rjetko tko shvaća stvarnost onakvom kakova u istinu je, žal ti je ljudi jer ne mogu dokućit od kud im nevolje proizlaze i bez obzira na objašnjenje, zapravo ne žele shvatit, jer kako kaže: Ivan 6,60 Mnogi od učenika njegovih, koji su to čuli, rekoše: “Ovo je tvrd govor! Tko ga može slušati?” Naravno, svatko može reći : baš me briga, meni je dobro i zabiti glavu u pjesak, ali to je kratkog daha, laži i podvale i kriminal utkan u tzv. sustav, kao rak rana, jednostavno uništavaju tkivo društva i svake zajednice.
  Primjećujem da ljudi odlaze s ovoga svjeta, gotovo kao stoka za klanje, životno razbijeni, odsječeni od trsa, isčupanog korjenja, raseljeni, presađivani, kultivirani, tretirani, zatrovani, požnjeti i duševno i materijalno, bez dostojanstva, bez imalo obzira i poštovanja, jedino što je ostalo je ritual, ritual, komunalno, zvona, računi, grobna naknada, prijetnja ovrhom (jer ne može pokojnik besplatno ležati u tzv.carevoj zemlji), možda topla juhica i tu priča završava, zapravo, kao da je nije niti bilo. Djeca sve manje uče od roditelja, jer ih zapravo nemaju, sve manje slušaju djedove i bake, ako ih imaju, koji još uvjek koliko toliko čuvaju spoznaje o stvarnim vrijednostima, jer to nije moderno. Kad Domazet Lošo kaže da mu sin spava do 12 sati, pa kad se probudi ne zna gdje je sjever, gdje jug , gdje istok , a gdje zapad, umjesto, kako kaže, da bude budan obazriv i da vidi , ako ne dva onda barem jedan korak ispred sebe, jasno je kako stvari stoje. No, sad bi deus rekao, kako tijelo nije u prvom planu po važnosti i slažem se sa njim, ali duša, ljudi, strašno se bojim za dušu svakog pojedinca, pritom možda zaboravljam na svoju. Vjerujem da nema ništa ljepše kad čovjek odlazi i pritom u duši osjeti ugodu i zadovoljstvo koje proizlazi iz nasljeđenog, usavršenog i prosljeđenog životnog iskustva na sljedeća pokoljenja kako bi bila sposobna nositi se i pobjediti lažne izazove i podvale koji im će biti, kroz sustav, nametane kao i danas nama. Na kraju ovog opširnijeg komentara dodao bih citat iz knjige jednog mog 93-godišnjeg kolege, prijatelja i rođaka:

  “Jer ovaj je narod stolječima ginuo i umirao, a sad izumire! Stoga, probudite se gospodo! Jer zora slobode odavno je svanula, ali Vašom krivnjom – dana još uvjek nema!

 3. autor_itet 13/02/2017 at 12:25

  Predstava, bez kraja, mislim na obmanitelje. Pacijente biraju prema sebi, jer su generacijski incestuirani međusobno za moć. Sustav/sistem/lavina je krenula odavna, predvidivost im je uz dlaku, ali život je pun nepredviđenih stvari.

 4. an 12/02/2017 at 21:04

  -Pa…postaje polako jasno, u krajnosti, čija su doo (Hrvatska…)
  -“Joker: …”
  Po naški “kvaka”, po istoimenom filmu koji govori o bacanju bombi u Jadran i dalmatinske gradove u 2.sv.ratu, pošto američki avijatičari nisu znali gdje baciti neodbačeni teret nakon bombardiranja Njemačke, pa ono…bacali su…pošto nisu smjeli se spustiti u talijansku bazu sa teretom.A sami nisu imali načina dati otkaze zbog “kvake” u ugovoru, pa su bili nezainteresirani za ratovanje.
  – Baš večeras sam slučajno čula govor onoga uvoznog političara Sterna, i tip se čudom čudi kako netko je mogao reći protiv stvari koju je blagoslovio papa Ivan P., jer on je “svet (pauza), proglašen svetim, (pauza) , i to je činjenica”.
  Sada, kako se netko usuđuje javno tako nametati svoju internu religijsku klasifikaciju. Znamo da im je vođa i podrazumijeva se da ga drže na vrhu vrijednosti, ali tip baš “ne razumije” kako drugi to “ne shvaćaju”. I zamislimo, dovode u pitanju tu stvar (nisam obratila pažnju koju “stvar”) . I to sve u dnevniku, kao dakle jedna kompententna osoba za širu javnost. Svakako, postaju sve arogantniji i bezobrazniji.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica