justinijanska obmana – 1dio

justdec

JUSTINIJANSKA-OBMANA: (SAKRIVENI -STRANI -TEKST – POZNAT – KAO -DOG-LATINSKI) majka svih obmana: koncept modernog ropstva:
By: Romley Stewart.
Koncept modernog ropstva:

Dog Latin, also known as Cod Latin, macaronic Latin, mock Latin, or Canis Latinicus, (https://en.wikipedia.org/wiki/Dog_Latin)

Justinijanska obmana i općenito rad dvojca Rohan Lorian i Romley Stewart  izuzetno je važan za potpuno razumjevanje sistema, a samim time i za njegovo prilagođavanje svojim vizijama istog. Ovaj rad konačno objašnjava pravu prirodu sistema i meni su se kockice posložile obzirom na jako mnogo drugih informacija i zannja koje imam o ovoj temi. Znam da če možda mnogim ljudima ovo biti nejasno, ali postavljajte pitanja i potrudit ću se da vam odgovorim kako nabolje znam. Isto tako želio bih da svatko tko ima dodatne informacije o ovome ih podjeli preko komentara, maila ili nekog teksta kojeg ću ja objaviti na stranici. Kompletan tekst na engleskom za one koji ne mogu čekati dovretak ove prevedene serije se nalazi OVDJE. Youtube kanal sa najviše informacija OVDJE.

Ovaj članak nije pravni savjet na bilo koji način, to je istraživačka priča i rezultati koji su otkriveni u odnosu na  istraživanja usmjereni su na gramatičke pojave i gramatički položaj Vlade (ili ono što bi mogla biti strana de facto vlada), sudova i bankarskih ugovora i pristojbi. Ovaj članak, nadamo se, može upozoriti  neke od vas na opasnosti od sklapanja ugovora kada niste svjesni važnosti gramatičkih pojava unutar jezika ubačenih u takvim instrumentima papirnatih ugovora. Je li “pravni naslov” kojeg držite “stvarno” govori ono što vi pretpostavljate da kaže?

Račun za “gramatičke zločine” korporativnog upravljanja, sudova i izvršnih agencija  uporabom DOG-LATINSKOG:  “ponižavajući” zločinački nemoralni strani tekst koji čini sve takve DOG-LATIN dokumente, podneseni od  takvih  privatnih korporativnih vlada, kao ” falsifikat “. DOG-LATIN je latinično simbolički tekst svih velikih slova bez crtica između koji slijedi gramatička pravila engleskog, a ne gramatička pravila za latinskog. To je jezik nepismenih, (Blacks Law rječnik 4. izdanje) izgleda kao engleski/hrvatski ,”TO IZGLEDA BAŠ OVAKO”, ali gramatički, to je obmana pravo pod našim nosom … To je otrov u tekstu, to je korupcija u ugovoru. Ako posjedujete bilo koji dio ovog kriminalnog djela teksta svih velikih slova mrtvih korporacija, kao što je npr. vozačka dozvola, vi tvrdite da imate  članstvo u podzemnom svijetu, da ste kriminalnih krivotvorina, korumpiranog, korporativnog svijet mrtvih korporacija. Vi ste tada postali kriminalac.

U “pretpostavci” od stranoj vojnoj okupacije naše zemlje pod stranom kontrolom Rima:

Godine 1973., Whitlam, premijer “Australije” upisao nas na privatnu vojsku “Rimskog” ugovornog sustava upravljanja pod nazivom: “UNIDROIT”, sa sjedištem u Rimu. (UNIDROIT je osnovan 1926. god u RIMU. A njegov radni naziv je “Internacionalni institut za primjenu privatnog prava. RH je članica UNIDROIT-a od 1.1.1996 – http://www.mvep.hr/CustomPages/Static/HRV/Files/clanstvo_univ_karakter.pdf) („Admiralsko pravo ili pomorsko pravo je odvojeno tijelo zakona koji regulira pomorska pitanja i prekršaje. To je tijelo  koje sadrži domaće zakone kojima se uređuju pomorske aktivnosti, i međunarodni privatni zakon koji uređuje odnose između privatnih subjekata koji posluju plovilima na oceanima. Pomorsko pravo također pokriva mnoge komercijalne aktivnosti, iako se odvijaju u potpunosti na kopnu, koje su pomorskog karaktera.“ – http://en.wikipedia.org/wiki/Admiralty_law
Dakle, pomorsko pravo kao dominantno u trgovačkim odnosima nije striktno vezano za more, već se primjenjuje i za komercijalne djelatnosti koje se u potpunosti odvijaju na kopnu. Interesantno!
„Međunarodno privatno pravo je pravni okvir koji se sastoji od konvencija, protokola, zakonima modela, pravnih vodiča, jedinstvenih dokumenata, sudske prakse, prakse i običaja, kao i drugih dokumenata i instrumenata koji reguliraju odnose između pojedina ca u međunarodnom kontekstu.“ – http://www.oas.org/dil/private_international_law.htm; iz knjige  “Kontrola uma u pravnom sistemu”) – Iz ovog je potpuno jasno da se UNIDROIT odnosi na pomorsko pravo ili trgovačko (admiralty) pravo i da je to pravo u hrvatskoj živo da ne može biti življe još od 1.1.1996 godine kad smo ulaskom u tu privatnu asocijaciju potpisali odstrel svoje zemlje.
To je razlog zašto je tako važno biti svjestan pisanog jezika i njegova odnosa s privatnim ugovorima. SAD-u, budući da je de facto vlada Sjedinjenih Američkih Država, sada je također dio UNIDRIOT-a, pod vlasti Rima. Čini se da je DOG-LATIN (pokvareni Latinski) službeni jezik dojenčadi: Vojske, pješadije Rima. (igra riječi infant = dojenče, infantery = pješadija).Čini se da je jezik MRTVIH, (dužnika; dead; debt) i jedini način na koji možete zadržati vojno ime  u  POJAVI SVIH VELIKIH SLOVA  mrtvog jezika: LATINSKI i ili DOG-LATIN, budući da označava stvari, a ne vlastita imena, kao što je vaše PREZIME. Pravilni latinski se čini da je službeni jezik u Rimu, a mi “pretpostavljamo”, da je DOG-LATIN (pokvareni latinski) jezik vojnih dužničkih računa / knjiga Rima i nerazumijevanja tih činjenica može biti uzrok  zašto mnogi Australci, ali i ljudi iz cijelog svijeta, gube svoju imovinu i sve njihova rođena prava prirodnog zakona zbog nerazumijevanja u odnosu na pojavu takvog LATIN-TEXTA-I-NJEGOVE-POKVARENE – KORUPCIJE. Zvijer je Vatikan i znak zvijeri je njegov pisani tekst.
Preambula: Jednostavno pitanje o valjanosti vozačke dozvola Queensland (država u Australiji) koja se pojavljuje tekstom u svim velikim slovima, nikada nije odgovoreno od Queensland magistrata, (2010), zbog čega je poduzeto istraživanja da bi shvatili kako vlada može uzeti auto vrijedno $ 30.000,00 i nikad ga ne vratiti. Kako im je to uspjelo? (Ukradeno pomoću ogromne gramatičke korupcije)

Ovaj članak je rezultat više od sedam godina istraživanja u odnosu na tri pitanja koja su bila postavljena Prekršajnom Sudcu PINDERU (Queensland, Australija) u 2010. godini, koji se odnose na valjanost vozačke dozvole Queenslanda. (A takva obmana sada se širi na mnogim državnim instrumentima) Tri pitanja su: (1) Zašto je ime na vozačkoj dozvole obrnuto, prvo last name pa onda first name? i: (2) Što je tekst napisan svim velikim slovima, jer ne pojavljuju se bilo koji ispravan oblik engleskog teksta u odnosu na Oxford engleski Styles priručnika (nema nikakvih dodirnih točka niti sa hrvatskom gramatikom), i: (3) Koje stilski priručnike ste koristili kako bi stvorili Queensland vozačku dozvolu sa imenom koje se pojavljuje tekstom u svim velikim slovima? Takva pitanje je izazvalo “estoppel” (Estoppel je načelo prema kojem se zabranjuje stranama osporavanje određene činjenice koja je proizašla iz njezina ponašanja, tvrdnje ili osporavanja. To načelo, na koje je posebno utjecalo i načelo savjesnosti i poštenja, ima za cilj moralizaciju postupanja. Estoppel je također opće načelo međunarodnog trgovačkog prava u načelima UNIDROIT, ali je njegova pravna snaga i dalje predmet rasprave. Promissory estoppel doktrina je ugovornoga prava prema kojoj ugovorna strana može zahtijevati ispunjenje danog obećanja iako ne postoje bitni elementi ugovora kada druga ugovorna strana znatno promijeni svoju poziciju bilo postupanjem ili trpljenjem u odnosu na dano obećanje.  – POREDBENO PRAVNI PRIKAZ NAČELA SAVJESNOSTI I POŠTENJA – Jadranka Osrečak* ) na sudu jer je sudac odbio odgovoriti na pitanja, a policija je upozorena od strane magistrata Pindera da me  “Nikad  više ne diraju”. (A osveta izvršena još od strane državne policije) Istraživanje je provedeno kako bi se pronašli odgovori na ova pitanja na koje su svi suci odbili odgovoriti. Ovaj članak je uznemirujuće izvještaj onog što je otkriveno u vezi sa tri pitanja. (Vlada nije ono što ste ikada pretpostavljali da jest). Ovo nije pravni savjet, to je samo jedan izvještaj o istraživanju koje je možda otkrilo ono što čini se da su temeljne činjenice o tome zašto suci nisu mogli odgovoriti na ova pitanja zbog straha od izlaganja istine o gramatičkoj istini, ili nedostatku istih, Internacionalnih Stranih Korporacija koje kroz  “pomorsko pravo” upravljaju nad-vladajući suverenitet naših rođenih pravo na našim vlastitim zemljama. Gramatička obmana otkrivena ovim istraživanjem može biti da je stotine godina stara, Re: Justinijana 530 – 560AD, a može biti da je čak preživjela sustav iz egipatskih majstora ropstva i same simbolike, što je tisućama godina stara, egipatski sustava bogova mrtvih, kao što su Oziris, Anubis, Horusa, i slično, i dalje može vladati nad nama danas putem obmane koji je lukaviji i pametniji nego što je itko ikad mogao zamisliti.

7 thoughts on “justinijanska obmana – 1dio

 1. b b 25/01/2017 at 14:31

  Izgleda da Pontifex Maxsimus i dalje vlada, samo što se proširio po čitavom svijetu.
  Jednom je Jezuitski general (u Parizu) rekao: “Ja vladam ne samo ovim gradom, nego čitavim svijetom, čak i Kinom , a da niko ne zna kako ja to radim”.

  Danijel7,7 Potom vidjeh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova.
  Danilo 7,19 Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh ….
  Daniel 7,23 On odgovori: ‘Četvrta životinja znači četvrto kraljevstvo, koje će nastati na zemlji, a razlikovat će se od svih drugih kraljevstva. Svu će zemlju progutati, pogaziti i satrti.

 2. b b 25/01/2017 at 13:57

  x

 3. an 22/01/2017 at 19:30

  Osnovna ideja ove prevare je jasna:
  stvoriti svoju privatnu igru, dakle jednu stvar odmaknutu od realnosti, i time odmaknutu i od direktne vezanosti realnosti za istinski autoritet.
  U igru se, na ovaj ili onaj način, uključuju igrači i daju joj tako mrtvoj – dah života.
  Čija igra, njegova pravila. Igrači pristaju na njih, ovako ili onako. I tu onda vanjski autoritet nema utjecaja. (Ovo je bitno i kod duhovne molitve- prepoznati kako izaći ispod donjih autoriteta i moliti direktno glavnoga).
  Unutar igre ne može se vanjski autoritet pozivati u pomoć (bar ne tek tako), jer se sa pravilima u osnovi slažeš (HDZ-SDP). Da li se svjesno, ili nesvjesno slažeš- za samu egzistenciju igre nije važno. (“Kukavice ne osvajaju kraljevstvo nebesko” (slobodu))

  Dva načina su da se igra sruši:
  – Da se napravi dovoljno unutrašnjih pogreški u podpravilima, i da se onda glava igre (najveća pravila) sama uruše. (tzv.kritična masa).
  Ovo je razlog zašto institucije muljaju i na sve načine izbjegavaju se direktno očitovati, učiniti direktno grijeh po duhovnoj definiciji. One: skrivaju info, ucjenjuju nas u sitno , i traže “gdje smo tanki”- dakle koriste metode van zakona i pameti. One si time daju mjesta za još zločina, sve do “mjere zločina”. Kupuju si vrijeme.
  -Da grijeh po samim pravilima igre i visokim i niskim pravilima, dakle sama ta kompletna igra, prijeđe duhovnu (vanjsku realnu) “mjeru grijeha”, i da se onda sve skupa zatre: i ova opaka igra, i njeni opaki igrači koji nisu dakle protestirali na sama pravila igre. (Sodoma, Gomora)

  • an 22/01/2017 at 19:37

   Ovo sada promatram konkretno na temu lustracije u HR. Mada je to još uvijek unutarnje pravilo igre, lustracija je neko više njeno pravilo. I sada je pitanje : koliko je dosta? Koja je to viša mjera? Što još učiniti?

 4. Damir 22/01/2017 at 19:18

  Dražene, koliko vidim, ovdje se radi o onome što mi već poznajemo odavno, samo je stvar u tome što nitko ne može odgovoriti o pravopisnoj ili gramatičkoj pogrešci (sva velika slova), a pošto nitko nadležan ne može na to pitanje odgovoriti, čak niti onaj tko je takav dokument sačinio znači da je dokument nevažeći, podvala, kriminal. Jesam li dobro shvatio??

  • dražen 23/01/2017 at 19:25

   Da, upravo tako. dokument kojeg nitko ne može pročitati jer je pisan jezikom i stilom koji je nepoznat tvorcu dokumenta je u svakom smislu krivotvorina – nevažeći. Ne samo to već i onaj koji se služi i identificira sa takvim dokumentom je kriminalac jer se lažno predstavlja, bez obzira zna li on to ili ne.

   • Damir 23/01/2017 at 20:55

    Da, bit će to ,uz sve ostako, lijep i jednostavan alat ako ga čovjek spozna i dobro utvrdi, naravno da se pritom kao i uvjek zna dobro , čvrsto i bezkompromisno postavit. Očekujem u sljedećim nastavcima, možda neke nove detalje iz prakse. Ako je u Hrvatskoj jedini službeni jezik hrvatski, onda je i riječ “government” krivitvorina i tzv. VLADA krivotvorina. Mili Bože kad bi samo 10% ljudi bilo toga potpuno svjesno? Načelno nisam za zatvaranje i osude, ali kad čovjek vidi koliko je zla, zlih sudbina, suicida, uništenja čovjeka , uništenja prirode proizvela tzv. politika, pre, pre skromo je reći povraća mi se. Moje selo, kao i većina, je desetkovano, stalno hodam po sprovodima, i ne samo selo, hodam gradskim korzom(centar grada) vidim ne mali broj napuštenih stanova zabijene daske na prozorima pročelja. Ako ovo nije genocid onda ne znam što je.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.