justinijanska obmana – 3dio

justdec3: Je li Engleska Stvarno Engleska ?:

Je li Engleska i “City of London” stvarno “Engleska” ili je to “Rimsko carstvo”? i ako postoji takav izbor, koji službeni jezik kontrolira VATIKAN, ako Vatikan ima pravo vlasništva nad Engleskom i njenim takozvanim Commonwealth podvrstama? (Australijom i Kanadom, itd) (Mislim da ovdje možemo slobodno uvrstiti i Hrvatsku), je li to “engleski jezik”, ili je to službeni jezik Rima, “Stari latinski”? Što znači, ako ste nositelj bilo kojeg računa napravljenog u drevnom latinskom (SVA-VELIKA -SLOVA-SIMBOLIČKO-ILUSTRATIVNI-TEKST) ti si samo korporativni građanin Rima i više nisi istinski subjekt običajnog i rodnog prava i prava zemlje Engleske/Hrvatske, niti potpadaš pod materinji jezik? … Jeste li se prodali stranom rimskom vojnom neprijatelju kao povjerenik rob ili ste bili u neznanju u najvećoj gramatičkoj obmani ikada poznatoj u modernoj povijesti i “pali” u njihovu zamku, prevareni od gramatičkog remek djela oživljenog pomoću: Justinijanove obmane i Rimskog okultizma?

Occult, znači: Skriven

Latinsko značenje riječi Latin je: Prikriven, Skriven.

Drevni latinski ( TEKST SVIH VELIKA SLOVA UGLAVLJEN U DOG LATIN) je zaštićeni autorski rad i vlasništvo dužnika Vatikana, Vojske: Rimskog carstva, i ako ga koristite, vi pridodajete sebe uvjetima poslovanja te imovine od strane Rimskog Carstva, budući da ste “blebletali tekst” BABILONA. Trebate dozvolu kako bi ga mogli koristiti! … Ali! Je li latinski onaj kojeg vidite svaki dan na vozačkoj dozvoli, sudskim dokumentima, bankarskim ugovorima, ugovorima Vlade, stvarno pravi  latinski? Ili je to ambiciozna korupcije koji nije ni drugo, pravi engleski/hrvatski ili  ispravni latinski? “Ako je ovo pisani tekst je engleski/hrvatski” i “OVO-JE-PRAVI-SIMBOLIČKO-ZNAKOVNI-JEZIK-LATINSKOG” ONDA  “ŠTO JE OVAJ TEKST BEZ CRTICA” i zašto je Rim i njegovi pravni orlovi okreću glavu? …. tko ima koristi od takve korupcije? …

Ako Rim ima pravne naslove nad svim zemljama svijeta, onda je on jedini dužnik, ali ako Rim ima sposobnost da prenese zakonsko pravo dužnika na treću osobu! Rim postaje korisnik (beneficiary) u svim tim zemljama. Ovo znanje da se prenese takav pravni naslov, kao dužnik svijeta, na naivne mase, je ključ njihova uspjeha, Rim transferira sebe od svjetskog dužnika u svjetskog vjerovnika putem nevjerojatne gramatičke obmane za koju  ti ne znaš niti si je ikada trebao znati.

Latinsko značenje za BABILON (BABY-LON) je: Dijete za dugo vremena. Zato se pješadija Rimskog Carstva (VOJSKA SJEDINJENIH DRŽAVA) naziva pješaštvo, oni su dojenčad, djeca koja nisu odrasli i vjerojatno nikad neće. ( infantery=pješadija; infant=dojenče – igra riječi). U odrasloj dobi (21;18) kada vam se predaje ključ vlastitog života, budite sigurni da ta djeca nisu svjesna svoje istinske sposobnosti, i iz tog razloga, takva djeca ostaju držati vojni račun Rima (PREZIME) da bude ” kognomen ” (lažno ime) i tako ostane podložan moći Rima, a njihov pravi kršćanski račun (knjiga) nikada nije zatražen i ostaje u rukama rima. Nakon sedam godina, za dijete se zakonski pretpostavlja da se izgubilo na moru, a Kršćanski kreditni račun i dalje je pod kontrolom Rima. Država je postala otac djeteta a vojska je postali vjerni pas koji služi državu i to je razlog zašto su njihove ID oznake nazvane. (DOG-TAGS), (dog tags su pločice sa id brojem koje vojska nosi oko vrata kao lančić), zbog njihova vojnog jezika: Pas-latinski. Što je dijete izgubilo? njegovo pravo na izravnu samo-vlast je ostala pod kontrolom države, jer je dijete nikada nije tražilo niti tvrdilo da mu pripada kad je ušlo u doba razuma.

To je razlog zašto kršćanska imena i vojni  račun PREZIMENA imaju dvije različite potvrde o rođenju. Rađanje Kreditne knjige i dužničke knjige. Što vi držite od toga je na vama.

Ako je RIM postao pravni nositelj naslova Engleske (1215 god.) i njezinih podvrsta “branitelj kršćanske vjere”, (Branitelj kršćanske vjere je titula koju je prvi put dobio Engleski kralj Henrik VIII 1521. stoljeća od koga bi drugog nego od pape, a koja se je u rukama engleskih monarha zadržala i do današnjeg dana. Stoga službeni naziv ureda engleske kraljice je : In her capacity as queen of the United Kingdom, Elizabeth II is styled “Elizabeth the Second, by the Grace of God, of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and of Her other Realms and Territories Queen, Head of the Commonwealth, Defender of the Faith”.) (Primjetite da kraljica nema prezime) je si li tako postao “treća strana”  pravni nositelj Rimu? koji je dužnik Rima što se dokazuje bilo kojim računom kojeg možda držite sa svojim imenom “GLOSSED”” u drevnom latinskom (American Sign Language) ili korumpirane verzije, koja je vlasništvo Rima ili svog bankarskog dužnika, te se pojavljuje u imenima ili figurama kao: “IVAN PAVAO SMITH” ili “Ivan Pavao SMITH”” ili “MR SMITH”? … (Koji strani tekst se pojavljuje na putovnici, vozačkoj dozvoli, bankovnom računu, i lista ide dalje) … Je li uopće latinski ili PAS-latinski? … I ako je tako, možda niste svjesni da se pravo ime nikada ne može gramatički pojaviti u “ilustrativnoj” (simboličkoj) verziji teksta? … (Ilustracija teksta je slika, ne pisanje). Gramatički gledano, prava vlastita imena su “sa prvim velikim slovom”, a ne “simbolima” (Oxford Priručnik stila pisanja) koji čini pretpostavku da sami ne poznajete gramatička pravila engleskog/hrvatskog jezika, i drevnog latinskog, što su uzrok naše vlastite nesposobnosti da znaju razliku između pravog imena i stranog dužničkog računa ili Knjige stranog rimskog carstva koja vas drži zavedenima drži bez vašeg znanja. Čak i tvoje ime je sastavljeno od dva entiteta”, Krsno Ime” i “PREZIME”, to jest dva! Ne jedan! I to čak svjedoče dva rodna lista (u hrvatskkoj to nije tako). (Rođenje RAČUNA krsnog imena (POTVRDA O  ROĐENJU) i Račun rođenje naziva prezimena) (Državni rodni list)…. (to bi mogli biti Potvrda o krštenju i rodni list, ali nisam siguran….)
Jedini put kad se je puna pravna osoba rodila, što je naziv koji se pojavljuje uz kršćansko ime i prezime kao jedan u pravilnom engleskom/hrvatskom, kao što je: “Ivan Pavao Smith” je na dan “registracije” ne na dan kad ste rođeni, jer je datum krsnog imena zabilježen na dan upisa neko vrijeme nakon što si se rodio! a ne datum vašeg rođenja. Vaš puni pravi naziv je samo kršćanski naziv ili rođeno ime,  “država” je ta koja je pridružila prezime uz vaše krsno ime tako da je ona odgovorna za dugove pod punim nazivom: “Ivan Pavao Smith” zbog toga jer je to njihove imovina, njihovo autorsko pravo, njihova kreacija. Onaj koji stvara posjeduje.

Netko bi se čak mogao pitati zašto je sama crkva ostala tiha u vezi takve obmane, je li to zato što je uloga Crkve da služi Kristu, tako ako se Krist slučajno nikada ne vrati, možda VATIKAN (dužnik čovjeka) samo treba služiti sebi? Mogao bi se učiniti kao dobročinitelj, ako je korisnik (krsnog računa) izgubljen ili nije prisutan?

Pitam se zašto su latinski i gramatika uklonjene iz korporativnog “državnog školskog sustava”? … Jer ako bi mogao “stvarno” čitati, i kad bi znao latinski i svoju gramatiku, vidjeli biste prevaru za tren oka. Ako ste rođeni u prijevari i živite cijeli svoj život u prijevare bez da ste svjesni takve prijevare, a zatim se suočite sa istinom razumljivo će biti teško to prihvatiti … Mnogi  odbijaju prihvatiti da je njihov vlastiti nedostatak gramatičkog znanja uzrok vlastitog nerazumijevanja u odnosu na svoje ime. Vaše prezime koje se pojavljuje kao simbol (GLOSSA) se pretpostavlja, to nije vaša imovina i ne pojavljuje se kao dio tvog imena na bilo kojem rodnom listu.

U Hrvatskoj su stvari malo drugačije i ne mogu se u svim detaljima povezati sa ovim tekstom, tako da ga niti ja ne mogu u potpunosti objasniti. U nas postoje Rodni List i Izvod iz Matične knjige rođenih. Potvrda o rođenju koju smo neki od nas izvadili u kojem na piše niti ime niti prezime već samo spol  nije službeni dokument jer na njemu nema identifikacije, nema osobe. Ipak ono najbitnije možete razumjeti da IME I PREZIME koje se pojavljuje na svim dokumentima nije uopće naše ime niti ti znakovi išta znače jer su pisani simboličkim ilustrativnim tekstom koji se u pravnom svijetu naziva “GLOSSA” ili “DOG -LATIN” (Canis Latinicus) ili drevni latinski koji je svojom formom zapravo sukladan slikovnom jeziku egipatskih hijeroglifa.

3 thoughts on “justinijanska obmana – 3dio

 1. Aaa 21/09/2018 at 12:06

  Jezik simbola jeste jezik koji bi čovječanstvo trebalo upotrebljavati jer naš mozak a i podsvijest tako funkcionira.Abeceda i slovkanje je dio te prevare o kojoj je ovdje riječ.Ne uče nas ni čitati ni pisati zapravo.Ljudski mozak je rascopan davnih dana (divide and conquer u pravom smislu riječi).

 2. b,b. 31/01/2017 at 00:11

  Ovdje je to Walter Veith to odlično objasnio.

  Ovo predavanje istražuje pitanje održivog razvoja i zanimljivu povijest engleske krune i njezine predaje vjerskoj sili. Saznat ćete kako se dogodilo to da Engleska i njeni vazali sada pripadaju Rimu i kako se plan svjetske kontrole nameće stanovnicima Zemlje. Povijest ima potresne odgovore na to zašto danas vidimo neke igrače na svjetskoj sceni. Otkrijte te odgovore u ovom značajnom izlaganju koje će vam otvoriti oči.
  https://youtu.be/gPRsWooV8WE

 3. an 27/01/2017 at 01:58

  “Ipak ono najbitnije možete razumjeti da IME I PREZIME koje se pojavljuje na svim dokumentima nije uopće naše ime niti ti znakovi išta znače jer su pisani simboličkim ilustrativnim tekstom koji se u pravnom svijetu naziva “GLOSSA” ili “DOG -LATIN” (Canis Latinicus) ili drevni latinski koji je svojom formom zapravo sukladan slikovnom jeziku egipatskih hijeroglifa.”
  Možda bi to moglo korespondirati sa grbom, logom ili otiskom prsta. Kao da se poistovjećujemo sa tim, dakle ništa direktno ljudski, ali govori o nekom našem pristanku, ugovoru, tvorevini. Interesantno, u starini ljudi su se zvali imenom koji je obilježavalo neku karakteristiku čovjekovog duha , dakle nešto što riječju dira sam duh tog čovjeka. A “prezime” je bilo neko pobliže obilježavanje čovjeka: pekar, kovač (to su bili nasljedni obrti), ili petrov, markov (u slučaju da ih je više istog imena ili..), ali nikada prezime nije imalo snagu direktnog obilježavanja čovjeka. Biblija isto kaže. “Poznajem te po imenu.”

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica