Jednoumlje ili nova hereza?

politician-292x300Svako novo doba mora početi sa nečim ultimativno dobrim, nečim u čiju se dobrotu ne može posumljati. Tako je bilo i prije dva tisućljeća. Kršćanstvo je u svojim začetcima bilo jedna vrsta komunizma, propagirajući odustajanje od privatnog  vlasništva, pomoć bližnjem, odustajanje od osvećivanja i bilo kakvog nasilja. „Sekundu“ kasnije, dosegnuvši pozicije moći, sve se zaokrenulo.

Koje će novo „dobro“ okarakterizirati početak novog doba koje je u svojim začetcima? Globalno dobro koje se aktualno stvara i u koje se ne smije posumljati je borba protiv čovjekovog klima-zločina. Politički gledano, namjera općeg dobra mora doći iz tabora političke ljevice. Desne liberalne stranke sa motom „usenasepodase“ nisu ni izdaleka pogodne kao ideološka baza jednog novog društvenog poretka, novog doba koje se pomalja na horizontu. Vratimo se zato u lijevi tabor i nastavimo tragati. Socijalni demokrati su kompromitirani neuspjelim eksperimentima socijalizma tokom prošlog stoljeća. Strah od represije kolektiva naspram pojedinca je još prisutan u generacijama koje su doživile i preživile tu vrstu diktature, u mnogome vrlo sličnu onoj nacionalno-socijalističkoj (iako je ova druga stasala iz tabora krajnje desnice). Svaka diktatura se svodi na maltretiranje individue od strane kolektiva. Vrlo slična stvar je i sa sistemom demokracije. Opet je tu izmanipulirani kolektiv koji na ovaj ili onaj način siluje slobodu pojednica. Slučaj Sokrat, njegovo suđenje i  egzekucija u ime volje naroda-kolektiva-egregora, je za buduća vremena pokazao pravo lice demokracije, kao tolerantnog i slobodnog društvenog uređenja, koje poštuje kritiku, slobodu na drugačije mišljenja, tj. herezu.

Vratimo se našoj potrazi po taboru političke ljevice. Ostaju nam samo tkz. „zeleni“. Njih od početka karekterizaira globalistički karakter. Zeleni su posvuda zeleni, transnacionalni i internacionalni. Bingo! Našli smo idealnog kandidata za temelj novog poretka. Nećemo im zamjeriti što su oni  sa svojim monopolističkim programom zaštite okoliša, sve postavili na „zdrave“ znanstvene temelje upravo one znanosti koja je i dovela do masovnog zagađenja okolice. Nećemo im zamjeriti ni njihovu „transatlantičku“ ideološku indoktrinaciju, niti financijsku podrüku od strane svjetskih „filantropa“.

Sjetimo se  ovdje one strategije: „Evo ti problem, ali ne zaboravi da imam i rješenje tog problema na prodaju!“. Zdrava-priznata znanost je naravno samo ona zasnovana na jezuitskim ideološkim osnovama. Tradicija se nastavlja i romantični virus kršćanskog doba se prebacio i nastavio život u novom tijelu: zelenoj vjeri klima-znanosti. Svatko tko danas nije dio “zelenog jednoumlja” i  osjeća nadolazak jedne nove diktature zelenog tipa, biva pečatiran kao nehuman, klimatski grešnik, rasist itd., te ekskomuniciran iz javnog života. Svako jednoumlje je ropstvo, pa makar ono bilo i obojeno umjetnim klorofilom.

Kako će se zvati heretici novog doba? Tko su zapravo oni? Kakav im je psihološki profil? Heretik je onaj koji  ima mišljenje ili pogled drugačiji od uobičajenog, općepriznatog. Danas su to oni koji ne razmišljaju po naredbama mainstream medija. Oni ne pripadaju globalnom jednoumlju koje je dobrano zavladalo svijetom. Oni su apriori loši, jer je jednoumlje apriori dobro. Dobro je štrajkati za klimu, dobro je optuživati za seksualno zlostavljanje, dobro je pomagati izbjeglicama. Svatko tko sumlja u dobronamjernost ovig globalnih projekata, biva ekskomuniciran iz javnog života i odmah se baca u globalno smetlište, neku vrstu modernog pakla. Tamo prebivaju nacionalisti (koji se protive globalizmu i internacionalizmu), klima-skeptičari (koji ne vjeruju da su klimatske promjene androgenog karaktera), krajnji desničari=rasisti, ljudi netolerantni prema slobodnom seksualnom opredljeljenju, itd.

Tokom prošlog razdoblja duhovne vladavine velikih instucionaliziranih religija, oni koji misle drugačije su bili neznabožci, nevjernici, agnostici, pogani, pagani, divljaci,… Ukratko bića bez ikakvih prava i zaštite,  divljač za odstrel. Više su se poštovali vjernici različitih vjera međusobno, nego što su oni poštovali nevjernike. Zato je glavnina kumulativne mržnje i agresija uvijek bila rezervirana za one koji negiraju nečije uvjerenje u potpunosti, nego oni koji imaju malo drugačije uvjerenje, drugačiji smijer.

Da li je ime novih heretika zapečaćeno imenom teoretičara zavjere, koje je CIA skovala tokom šezdesetih godina prošlog stoljeća, omalažavajući sve one koji nisu vjerovali u oficijelnu verziju ubistva predsjednika Kennedy-a? Onaj tko se etiketira kao teoretičar zavjere, automatski dobija pečat idiota i odliku asocijalnog bića, kojeg treba izolirati od društva kao nešto nepodobno, neku vrstu potencijalne zaraze.

Jesu li oni automaski loši jer ne pripadaju jednoumlju mase, izmanipulirane propagandom? Jesu li oni loši jer razmišljaju svojim tijelom i rade vlastita istraživanja prije nego donesu vastite sudove? Naravno da nisu! Oni su najvrijedniji dio društva, koji upozorava na stranputice u koje je društvena inercija sklona upasti. Nitko ne voli kritičare, iako oni često upozoravaju da „pravi“ put vodi u stagnaciju i propast.

Generalizacija je trik koji po pravilu uvijek uspjeva kao sistem ekspresnog etiketiranja sa vrijednosno-emocionalnom konotacijom. Prvo se napravi ime-pojam-energetski oblak, pa se potom u taj naziv utrpa sve što mi ne odgovara. Potom cijeli taj konglomerat proglasim za nešto loše i samo čekam da ga izmanipulirano društvo u svojoj linč-ekstazi ne dokrajči. Nitko rado ne razvrstava kesu sa smećem, iako zna da je tamo ponekad greškom (ili u našem slučaju namjerno) bačeno i nešto što tamo zapravo ne pripada, nešto što bi se u budućnosti moglo pokazati kao upotrebljivo.

Nisu li svi „zločinci“- heretici iz razdoblja srednjeg vijeka/inkvizicije danas priznati genijalci, sveci novog doba znanosti. Tako će isto morati sazrijeti vrijeme da se i aktualni heretici – teoretičari zavjere priznaju kao genijalci, čovjekoljubci, primjer i uzor živog čovjeka. Ali koju to novu znanost/religiju sanjaju ovi današnji heretici, koja bi u jednom trenutku mogla zamjeniti ove lažne i dotrajale? Hoće li se to novo znanje bazirati na fenomenologiji, koja je upravo suprotna konceptima današnje institucionalizirane znanosti i institucionaliziranih religija?

Hoće li se zadržati ono pogrdno ime za anti-jednoumnike, koje već ima tradiciju od pola stoljeća i poprilično moćan egregor? Možda će se uskoro objaviti globalni natječaj među onim školarcima koji štrajkaju petkom sa ciljem pronalaženja novog imena za teoretičare zavjere? Kako će ekskomunikacija novih heretika izgledati već se da naslutiti. Digitalno isključenje iz transhuma-nističkog svijeta. Prvi predkorak ka tom cilju je u Švedskoj već ostvaren: ukinuće analogno-fizičkog novca. I što reći za kraj? Živi bili i vidjeli, živi bili i ne vidjeli ili ne-živi bili i ne vidjeli!

83 thoughts on “Jednoumlje ili nova hereza?

 1. istina 11/11/2019 at 21:46

  pa da ispratimo i ovaj post pravo sa Mosora………Zvjezdano selo Mosor, 7.11.2019.da ne kažete da su splićani zanemareni…ma daaaaaaaj i da su bolidi tamo za neke druge….a štaš dobar neki bacač diskova pa eto ipak izgori prije nego tresne – do kojeg ….a ?
  ….. „Evo ti problem, ali ne zaboravi da imam i rješenje tog problema na prodaju!“-poveznica s posta
  https://youtu.be/1GXGcZ8vXT8

  • istina 11/11/2019 at 21:57

   …………………Tako će isto morati sazrijeti vrijeme da se i aktualni heretici – teoretičari zavjere priznaju kao genijalci, čovjekoljubci……………………………………….uskoro objaviti globalni natječaj među onim školarcima koji štrajkaju petkom sa ciljem pronalaženja novog imena za teoretičare zavjere?(materija,nebo,svjesnost,spoznaja, o d n o s i – po fernandu)

  • zenfjaka 12/11/2019 at 05:47

   tebi je već jednom odjeb lansiran… i . ?… … neš odustat,a?

 2. zenfjaka 11/11/2019 at 06:03
 3. zenfjaka 11/11/2019 at 05:47

  i zapamtija san ovo :)… iako me nekad memory napusti :P… iman jednu malešnu kovrđavukoja piva 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=N2FHNo153XI&feature=youtu.be

 4. zenfjaka 11/11/2019 at 04:29

  pogleda san link, znam za to samo neću komentirat 🙂

  znam o čemu čovjek priča…odavno… i on kaže bla bla… i ? sve je program…!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=_EvUHnm43wY :)…cmok

 5. zenfjaka 11/11/2019 at 03:25
 6. zenfjaka 10/11/2019 at 21:05

  je, štufa se pošten čovik… i uvik triba ponovit da nije sve kako se čini… općenito ne samo ode
  … ali možemo izdurat nekako, reka bi galileo (brat od domenika) bravura je živit bez lavura…. a pismu ćemo posli :D…. malo me straj ča če reć meilita…ni živ nisan isukrsta mi
  … ma lako je onima šta ih kiša ne pere, niti sunce suši niti milicija pegla… ae

 7. TOVAR 10/11/2019 at 20:35

  Na samom početku ove stranice sam mislio da su svi u sekciji komentara iskreni,ali sada mi je jasno da sam bio u zabludi,i da svaki od likova u svijetu ekrana nisu i ne mogu biti istiniti,jer su sami laž ,kao i njihovi životi koje smatraju za stvarnost ;*) Nemam pojma odakle mi energija za trpljenje tuđih sranja,vjerovatno od svoritelja,a ono nije religiozno,niti politički opredjeljeno ;*) Bože nemoj im oprostit ništa,jer ako i ne znaju što čine,ustraju u vlastitoj nesvijesti ;”)

 8. TOVAR 10/11/2019 at 12:32

  A kad neš svirit evo ti na ;*) https://m.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg

 9. zenfjaka 10/11/2019 at 11:46

  lipo ti je ovi posidija,,, biće i njega napala zentlaka…
  : P,,, e ubili me smajlići 🙂

  • TOVAR 10/11/2019 at 11:55

   To ti je riceta za bit “guru”,ne smiš se brijat ni šišat jeno dvajst godin,a ovi je posidija od puste brige ,ili je upa u kantu jupola ;*)

 10. TOVAR 10/11/2019 at 09:32
 11. TOVAR 09/11/2019 at 23:41

  Puni znanja koje nije njihovo ,do vrha posude,opijeni vlastitim egom kojega preziru,osuđuju druge čineći ih navodno manje vrijednima od sebe,pretvarajući se inteligentnijima i pametnijima nego jesu,zaslužiše vječnu plaću i penziju u ovom postojanju za vječnost,ne od stvoritelja već vlastitim naporom koji je nekontrolirana bol i uzaludnost vlastitih grešaka ,miješanja u stvari koje su vlastitim precijenjivanjem svojih snaga sebi doveli na prag ,bilo to gubitak najmilijih ili nešto drugačije,ali stvoritelj u svojoj vječnoj mudrosti koju čovjek u ovakvom stanju nije sposoban prepoznati,jest milosrdan i neograničeno strpljiv čeka da se djeca dozovu k’ sebi !Sve ovo je samo isprazno pametovanje,inteligencije niti u tragovima,ali zabludom se ljudi hrane ,misleći da je njihov proizvod i da su više u pravu u odnosu na druge ;*) Od pravovjernih je osuda,od pravednih je osuda,od slobodnih mislilaca je osuda,samo nijedan od navodnih pokušaja bivanja učiteljem,nije shvatio pravu istinu ,a to je da istina ne postoji kao univerzalnost,već kao subjektivno osjećanje sebe u odnosu na ostatak svijeta u kojem se zatekao !Zemlja kao biće kojeg nazivamo planet je svjesnija od svih milijardi ljudskih bića koji se navodno smatraju prosvjetljenima,i dijele lekcije ničim izazvani ;*) a možda ih je zentlaka izazva sasvim slučajno ;*)

  • istina 10/11/2019 at 11:21

   može lagano pitanje ?
   Fra ne, sljednik je varilac- oliti To war može detalj- dakle novo ruho?

   • istina 10/11/2019 at 11:25

    i vidi nadzor je uključen protiv laži……
    Currently Online: 33

   • TOVAR 10/11/2019 at 11:42

    Šta je to na leđima zeca koji leti ? Odgovor je Orao (misli se na pticu, ne na oranje plugom ;*) Pošto se magarci oliti tovari nazivlju ljudin,odlučio sam da se ja kao čovjek nazoven tovaron,a i nije daleko od istine jer san tvrdoglaviji od mazge,a kako se nalazimo sa druge strane ogledala,sve je ionako obrnuto naopako ;*) Barba je u pravu Fra ne je tovar(to ti je po japanskom hororskopu;*),i nema veze sa varenjen,ni raton ;*) https://m.youtube.com/watch?v=iTiVPgMD5BY

    • istina 10/11/2019 at 18:21

     ok, sam si i postavia pitanje i nudia se samo je tribalo uvatit a eto nekad me oće poneka “m’uza” uz lagani šapat za gluhe

     • TOVAR 10/11/2019 at 18:57

      Dragi barba istina ,ti si taj koji je postavijo pitanje ,a ja sam samo pristojno odgovorijo na TVOJE PITANJE,a da sam se nudio ,nisam,pokušaj pročitat ponovo korespondenciju, ako nisi bio pri sebi u tom trenutku,a i sumnjiv si mi jako u svojim kopiranjima objava ;*) Zvučiš mi ka lorens oblivije ;*) Zbog ovog kiksa molio bih da mi se ne obraćaš jer si energetski negativan !

     • istina 10/11/2019 at 19:37

      eto neću niš’ reći svaki vozimo svojim putem-kopiram kak’ mi se učini korisno oli se poklapa s drugim piskaranjima a od mene sretno ti na tvome i hvala na priznanju -sinulo mi kad si uzea jedan nedavno koment od poodavno a i kad pogledam otkrio te TOM- 08/11/2019 at 19:22

     • istina 10/11/2019 at 19:44

      e daaaaaa………Dragi barba istina…
      jesti siguran da sam ja muško ?

     • TOVAR 10/11/2019 at 19:55

      Neće tebe dragi nikakva muza već manipuliraš i to jako loše,a s obzirom na godine porazno je da nisi dostigao nikakav stupanj mudrosti da sam možeš napisat išta svoje ma koliko glupo to zvučalo ;*) Savjetuj se sa zenfjakon jer ću ponovit opet,jedini je on među nama koji “razumi” nerazumljivo,i ako te ova slova vrijeđaju na bilo kakav način,problem se nalazi izričito unutar tebe i bilo bi ti dobro da ga riješiš sa sobom ,možda pronađeš istinsku sreću i radost ;*) a ne svemirce i galaktičke kanalizacijske cjevovode ;*)

     • TOVAR 10/11/2019 at 19:59

      Nemam pojma što si muško ili žensko i nije da me zanima već kako si reklo svatko vozi svojim putem i ne moramo se preklapati u ičemu da bi imali poštovanje jedni prema drugima,ma koliko nam se putevi razilazili ;*)

     • TOVAR 10/11/2019 at 20:13

      Nakon ove izjave da li sam siguran da si muško ,pod tvojim nick name istina, si objavilo kako ti se unuk zove isto kao moj nick FRA NE,pouzdano znam da žene nemaju blage veze sa ribolovon,a kamoli o vrsti peškafonda ,a sigurno ne na jarunu,nemam potrebe se vraćat na prijašnje postove jer mi se bitne stvari lipe za memoriju;*) Fale mi HRVAT,i ostali trolovi jer su kvalitetno znali ubost živac ;*)

     • TOVAR 10/11/2019 at 20:21

      ISTINO@ Siguran sam da troliraš,jer ti se mijenjaju spolovi po potrebi ;*) Inače su mi žene zaposlene u policiji jako napete,jer su fizički neodoljive pogotovo u uniformi ;*) Pogodi jesam li ozbiljan ili se šalim ;*)

     • istina 10/11/2019 at 21:07

      eeeeeee lipi komentari no o ženama ribolovcima si falia -i te kako znaju bolje a čame i do3-4h ujutro ,ma ka’ i u svemu ima i ovak’ i onak’ no i dalje neka ti je sa srićom na tvom putu a o ostalom o čemu se kokodače nek vidi ki bu živ i opet-zapis-a načemu-kome ta za vidit je šta osta od tolikih prije nas

 12. istina 09/11/2019 at 09:05

  evo prilog za ….metlu…..metenja i meteža imaaaaaaaaaa-ajd polovicu ispisa
  S nestalim marionetama kao što su Obama, Pelosi i Netanyahu, kazarska mafija pribjegava nuklearnom ucjenjivanju

  04.11.2019.

  Autor: Benjamin Fulford

  Bitka za oslobođenje planeta Zemlje dostiže vrhunac jer se političke marionete kazarske mafije sistematski love i ubijaju ili uhićuju, kažu izvori iz Pentagona i MI6. Istovremeno, kabala je započela pregovore o predaji, prema izvorima iz Društva Bijelog Zmaja i Zemaljskog saveza.

  Jasan znak da se suočavamo s neuobičajenom situacijom je da je Izrael zatvorio svoja veleposlanstva širom svijeta, navodno zbog radnog spora. Ovo se isključivanje često tumači kao nuklearna ucjena, budući da se zna da izraelska veleposlanstva imaju nuklearno oružje. Međutim, izvori iz Pentagona kažu da je Izrael bio prisiljen zatvoriti sva svoja veleposlanstva “jer u njemu može biti smješteno nuklearno oružje, oružje za masovno uništenje i terorističke ćelije”.

  Vođe otpora, koji kažu da se veliki dio tekućeg zapadnog građanskog rata odvija u podzemnim bunkerima, dali su ovu kartu američkih podzemnih objekata za ilustraciju.

  https://benjaminfulford.net/…/map-of-underground-bases-300x…

  Oni kažu da su najozbiljnije borbe usredotočene oko podzemnih objekata u Kaliforniji, gdje se nalaze uporišta kabale poput Googlea, PayPala i Facebooka. Postoje i podzemni bunkeri u Švicarskoj, Grčkoj i Izraelu koji su i dalje u potpunosti pod kontrolom kabale, kažu izvori.

  U međuvremenu, na površini, drugorazredni kabalini agenti poput bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, predsjednice američkog doma Nancy Pelosi i izraelskog premijera Benjamina Netanyahua se uklanjaju. Budući da su fronte najvišeg ranga poput George Busha starijeg, pape Maledicta (Benedikt XVI), Georgea Sorosa, Davida Rockefellera itd. već nestali, stvarni gospodari marioneta sve više se kriju iza računalne grafike i dvojnika ili “klonova”, kažu izvori CIA-e.

  • istina 09/11/2019 at 09:21

   ovo samo za radio Brač i naprednog Vedrana i asistenta Dražena jer nisu samo pusta blebetanja o postojanju navedenog a i još goreg kako nam je objasnio i TOM o problemu prisustva….DRUGIH…….koji svojataju ovaj planet -kome ni jasnoo pravac je Perunove vede i Levašov

   • istina 09/11/2019 at 09:33

    i ko traži nađe i sinhronicitet o ovim zujanjima pa samo dio objave……neznam tko ovome puni mozak ali eto piše što mu se daaa-radio Međugorje hm,hm,hm ko zna kako je to povezano ali škatule na struju raaaadeeeeeeee
    Mike Quinsey – 08.11.2019..

    Ako bismo vam rekli da je svijet vaša ostriga, mogli biste se zapitati što bi ona mogla ponuditi, kad je sve oko vas veliki nered koji je čovjek ostavio i nastavlja pogoršavati. Ono što ne možete vidjeti su promjene koje se događaju iza kulisa koje bi potpuno promijenile vaš pogled na stvari. Često smo spominjali prirodu nadolazećih promjena i zaustavljanje ometajućih aktivnosti onih koji su ignorirali potrebe prirode i Majke Gaje da bi zadovoljili vlastitu pohlepu. Jasno je da se stvari moraju uzeti u ruke kako bi se zaustavilo uništenje koje se događa. Napravljeni su planovi, a ostalo je samo zaživjeti ih u odgovarajuće vrijeme kako bi se osigurao uspjeh. Ne možemo reći kada će to biti, ali zbog hitnosti situacije ne možemo zamisliti da će se na to previše dugo čekati.

    Kao što ste do sada morali znati, s naše strane vela vrijeme nije onakvo kako ga vi shvaćate, jer sve je u sadašnjosti. Stoga postaje teško dati precizna predviđanja kada će se događaji dogoditi, pa moramo generalizirati na temelju onoga što znamo o vašim aktivnostima. Slobodna volja uvijek dolazi u to, ali ponekad nam viši izvori „naređuju“ da poduzmemo određene radnje bez obzira na bilo koju drugu situaciju. Postoji, naravno, veći plan za čovječanstvo koji se u ovom trenutku odnosi na vaš put do uzašašća i nikome neće biti dopušteno da se miješa u njega. Nakon prolaska markera 2012. apsolutno nema nikakvog načina da će se ikome dopustiti da se naprave promjene plana. U većem planu, često se moraju uzeti razmatranja galaktičara jer rezultati vaših budućih akcija su dalekosežniji nego što možda mislite.

    Ljudska rasa je sada u središtu pozornosti i velikim dijelom zato što ćete biti prvi koji će uzaći u svom sadašnjem fizičkom tijelu, a proces će postati oplemenjen kao rezultat viših vibracija. To je uistinu ono što se tiče uzašašća, a vi ste to znali prije nego što ste se reinkarnirali. Okidač za to je vaše Sunce kako smo prethodno spomenuli. Mogli biste reći da je kraj vašeg putovanja na vidiku, iako će proći još nekoliko godina prije nego što ga dostignete. Neposredna promjena je vaše oslobađanje od nižih energija koje su vas obuzdale, često namjerno od strane mračnih, koji su željeli spriječiti vaše uzašašće. Međutim, nemate se čega bojati pod uvjetom da nastavite pravo i uskom cestom bez odstupanja od plana za duše koje žele uzaći.

    Duhovna istina može biti vrlo snažna, toliko da se osjećate kao da je najavljujete s krovova…………………………………………………………………

   • istina 09/11/2019 at 21:53

    evo tu ću ostaviti- pa povezujte zašto ovi video ali nažalost i piše…
    https://youtu.be/M0ECFCgz4B4

 13. zenfjaka 09/11/2019 at 03:51

  je, ane a šta će nepametni a?, evo čin svane i otvori se butiga kupit ću ti novu metlu i to sirkovu sa 12 brzina ili automatskin mjenjačen ako uspijen nać…pari mi se da ti je stara malo spora (mislija san na metlu šta je i normalno) 😛

  • TOVAR 09/11/2019 at 07:55

   http://fenomeni.me/magia-sutra-greh-duha-tema-hamvas/ Aj did it eni vej maj vej ;*) en ti kinesku az buku ;*)

  • an 09/11/2019 at 11:22

   Je, sasvim si u pravu. To sam i ja diskretno rekla.
   Ovdje te samo “magija” moze izvuci . I to ne bilo kakva vec ona “sa 12 brzina….”.
   Sada mozes vjerovati u nju, ili…docekati sve, vidjeti…pa- povjerovati.
   Doduse sa drugacijim posljedicama nego u prvoj opciji.

   Do tada mozes se igrati retorikom, domisljati, spustati,…mozes skoro pa svasta.
   Osim izbjeci.

   • zenfjaka 09/11/2019 at 11:56

    je, primija na znanje :).. jedino šta nevolin bit u pravu neo u miru… ti bi smantača nenormalnog a di neš ovaku čunku ka ča san ja…. je, nisi mogla diskretnija bit…, a skužaj , uvati me nekad smij pa nemogu dalje pisat…:D
    …i evo te pozdravija egregor ali preko demijurga … samo san pošćer, skužaj

    • an 09/11/2019 at 15:34

     Lijevo- desno. Desno lijevo…
     Koga briga… 😉
     A nije da nekada nismo ljubomorni na taj mentalite:
     Nonsalanciju, ignoranciju…

     I nije uopce da ga ne razumijemo.
     Ali…”kome je mnogo dano, mnogo ce se i traziti.”
     Dok onako slijepo, blentavo, neutazljivo, trazis znanje, ne razmisljas o ovim posljedicama. Poslije je kasno za odustajanje. 🙂

     ipak, na kraju konca, i jos konca… ne bi se mijenjali.

 14. an 08/11/2019 at 21:25

  “….Hoće li se zadržati ono pogrdno ime za anti-jednoumnike, koje već ima tradiciju od pola stoljeća i poprilično moćan egregor?
  …..ciljem pronalaženja novog imena za teoretičare zavjere…”

  – Fundamentalisti.
  To im je svakako dio novoga imena. Zato su ga tako omrznuli svijetu kroz islamski fundamentalizam.
  Kao da je islamski fundamentalizam zaista bio stvarnost terorista islamskih! Bilo je fudamentalista islamskih koji su bili pacifisti i na smrt stradali od ovih prvih, terorista- fundamentalista. Osobno sam upoznala neke od tih pacifista islamskih sa istoka.

  Uostalom kakvi bi mogli biti krscani nego- fundamentalisti. Biblija daje jasan fundament. Zato je sada njima potrebno sa svih strana relativizirati Bibliju.
  Tako odgovor je ovakav- Tko god se protivio tom “novom vrlom svijetu”, bit ce : deklarirani krscanin biblijskih vrijednosti, ili nedeklarirani ali sa krscanskim vrijednostima u srcu (odnosno vjerom srca a ne usta).
  A naziv ce uvrstiti rijec “fundamentalista”, sada da li ce uz to dodati ono sto zaista i rade- proganjanje krscana ili ce generalizirati taj naziv kroz krscanske vrijednosti da uhvati i one druge koji se javno ne priznaju krscanima, a opiru im se- to je jedina dilema.
  Svakako, ove je dane najbolje- ne dozivjeti.
  Tu dileme nema. biblija jasno pise. “nikada takve nevolje nije bilo, niti ce biti, i svi bi poginuli da Bog ne skrati te dane”, i prevara ce biti tako jaka da ce i one najupucenije moci prevariti.

  Sve je moglo i bez toga proci, ali potrebno je da se pod pritiskom ljudi opredjele, da andeli mogu rastaviti jasno kukolj od zita. Jer sada krscani zive kao svijet, a svijet kao takva crkva. Andelima je tesko razluciti sto je kukolj sto zito.

  Medutim, pametni kupe kofere. Kkao zidovi kazu: “neki putuju sa kotejnerima, neki jedvo kufer ponesu.”
  Na vrijeme se spremiti i obaviti jos sto se moze sto se da pomoci drugima i sebi.
  ALi spremiti se da se od prije svega toga. Karta za to je samo jedna i ima svoju cijenu, odnosno uvjete.

  Nema vise vremena za luksuz, za zlocestocu i odugovlacenje…
  Sto se tice Svedske , osobno sam pricala u njihovim sjevernim nedodijama sa njihovim vjernicima. i kazu oni da su ih nadvladali ove opacine u Svedskoj i da su svjesni da su izugubili bitku. Onda su mi rekli kako iz svijeta sada dozivaju natrag svoje da spase Svedsku. Svedska je sada jedan logor, kompletno iskorumpirana. Vlada RH im je kao mala maca prema njima. Tamo se ljudi ne usude nista reci. Mi ovdje i bez kune nekako se snademo, oni tamo u zamrzlinama sjevernim kada ih vlada uhvati na zub…
  A tak da ih netko izvana financira? Svedska je skupa zemlja.
  Svedi u principu idu disati u Ameriku, skoro na svakodnevnoj bazi. Oko 20000 ljudi, Svedana maltene svaki dan idu u Ameriku i vracaju se sutradan, jer drze tamo poslove.

  A sto se tice digitalnog novca. Ima dva izlaza.
  Prvi je digitalni NAS novac. Dakle konkurencija njihovom novcu. Na tome se jos radi i za to se sada bori i to uspjesno.
  Drugi nacin je da kada dode to toga, kada pobijedi na kraju njihov, a to ce doci tek kada krscani koji su vec opredijeljeni odu svojim putem i svojom sudbinom.
  Tada ce ti ljudi sa digitalnim novcem dijeliti sa ovim drugima te svoje stvari. Humanitarne akcije i to.
  Tu postoje dva problema. 1. njihova hrana ce biti izrazito gemo i ovim drugima neprobavljiva. Ovi drugi ce imati svoju vrlo skupu hranu.
  2. kako vrijeme prolazi oni ce shvatiti da su prevareni- vidjet ce posljedice cipa, upoznat ce ih na svojoj kozi. I tada ce shvatiti da su krscani bili u pravu. Kako nece biti puta natrag oni ce ih zamrziti, sve bez cipa, a to nece biti samo deklarirani krscani, i okrenut ce se protiv njih. Ne samo ne davati im hranu nego ih i ubijati kao drzavne neprijatelje.

  5g mreza na kojoj ce ti drzavisti zapravo raditi (HR vec gradi 5g mrezu, u Americi krscani sijecu kablove i tornjeve za tu posast), nece zahvatati planine i pojedine teze dostupne lokacije geografske, tako da ce to biti lokacije za ove ljude. Posebno nece dati da njihova policija dode na podrucja bez 5g mreze, odnosno bez kontrole drzave.
  Ta “policija” ce zapravo biti vojska jer vojska kao vojska nece imati neprijatelje u Novom svjetskom poretku, a kako oni imaju neupitnu disciplinu oni ce biti najpogodniji za uspostavljanje reda i bez pomoci cipa, sto ce u pocetku dok svi ne prime cip, biti od velike vaznosti.

  Pametom i previse.

 15. zenfjaka 08/11/2019 at 21:07

  čini se meli da si i ti zabuna…i da baš i nisi žensko… šiaćemo sad?

  • zenfjaka 09/11/2019 at 03:40

   ma, skužaj meli, nekad me ponese zaebancija, je, i pisma tugeder, jedino nemogu smislit sirkovu metlu a ni ona mene….saće tovar reć zadnju…. još me muči di je JERE se sakrija… dobar izbor talenta 😀

   kako mala voli reć –Hvala, šala mala 😛

 16. zenfjaka 08/11/2019 at 20:51

  štaš useriloeilo se dite…trblalo bi njoj minjatr peeene a ne sebi…. ma ubije vovolju i za pivanjen… jer je muškk.o… i vonja tako… a i pismu u ubije

 17. Melita 08/11/2019 at 20:35

  https://youtu.be/N2FHNo153XI
  Sorry ovo ispod je zabuna

  • zenfjaka 09/11/2019 at 05:35

   štaš, zbunjoza napada neočekivno… l dobar izbor pisme i malale ntirane bebe 🙂
   ii izapamti nju malu, uvijek reče hvala…. i tebi bebo hvala

 18. Melita 08/11/2019 at 20:31
 19. TOVAR 08/11/2019 at 20:22

  Žene su kao najljepši vrt svakovrsnog prekrasnog cvijeća,oduševljava i začuđuje bojama ,mirisima ,općenito ugodno oku i duhu ! Kao i sa božanstvenom orhidejom,potrebno je puno pažnje i ljubavi,da bi taj predivan cvijet mogao napredovati i rasti ;*) Ma samo pričan pizdarije ;*) ništa strašno ;*)

 20. zenfjaka 08/11/2019 at 20:02

  znate našta ovo slići,,,, neki ebu a drugi zabavaljaju…. e pa drage dame,,,nadalje ebte se same u
  u virtualnom društv u….vaš fjaka

 21. zenfjaka 08/11/2019 at 19:55

  neće se meli udat…. i opet ,moran pivat,,, ma dokle vi
  še milosne ti gospe ….eto, vidite šta je život etbaratelja…. iden nešto…nda

 22. zenfjaka 08/11/2019 at 18:50

  kuco gobo 🙂 saću izvršit javnu prosidbu… i nemoj neko da bi se zasmijava jer odma maknit ću naopako…bešeni će bit mala baba u odnosu…opet ću postat preopširan…
  bebo meli, oš s e uda za me, normalno bez obaveze…. iman osjećaj da san naeba… posli ću instalirat pismu

 23. TOVAR 08/11/2019 at 17:19

  Jednoumlje je definicijom negativno, dok u stvari jednoumlje bi bilo ,svako okupljanje oko sličnih interesa bez obzira na raznolikost ideja i protočnost istih za postizanje cilja u primjeni ,nadalje višeumlje bi izgledalo otprilike ovako ;*D https://m.youtube.com/watch?v=8WOCjfQC_m4

 24. zenfjaka 08/11/2019 at 16:30

  Pardon i tebi bebo… ae

 25. Melita 08/11/2019 at 16:13

  Pa ti si pricao o definiciji ljubavi pa sam samo htijela rec da se ona neda definirat. Pardon, tako je po meni, a netko drugi moze misliti drugacije kako god tko hoce.
  Nemoj gladan pjevat jer nece bit dobre pjesme ko dosad, a to ne bi bas bilo…. jelda….
  TAKO TO IDE
  HTJELI NE HTJELI
  LJUBIMO SVE MANJE
  A VISE BI JELI !

  To rece Arsen (ne ja)

  • zenfjaka 08/11/2019 at 18:15

   ok,, tovara neću pitat jer bi odma prista iako ga je strraj :),,,evo tebe bebo oću pitata…oš letit samnom…na reoplan mislin,,, da nebi bilo javne zbunjoze ??? :PPP… naravno možeš i zapivat u duetu….:P

   • TOVAR 08/11/2019 at 18:41

    Tovar ne voli letit,tovar tegli za one koji nečedu ;*) A tovar zna i past ………….od rakije ;*D Kokolavanjen do pobjede,a to znači pola bijede ,ni cila ;*) Šta kažu eksperti ;*D Ne spominji ime tovarovo uzalud ;*) https://m.youtube.com/watch?v=wN3L1pzlZ8A

    • zenfjaka 08/11/2019 at 19:22

     ne brigaj Frane, tome je stari učitelj… niko se nije unesrićija u letenju ;)… slušaj. i ra kija je za ljude…. nda i votka… malo bi je bilo mrsko čut kad bi Nataša rkela,,,astarožno,,,otkazall nausust osnovnih bakov…ma.trenurno me više b rine di je đeri (junac), Jere naš….sakrija se negdi

     • TOVAR 08/11/2019 at 19:50

      Ma lipo je i letit i stat čvrsto ;*) A bidni đeri je morebitno završija negdi u šnicele,jer je zavladala medijska tišina ;*( slava đeriju na pokušaju,a ljudi čekaju na red dostojanstveno i u miru ;*) Zakazale su udruge za zaštitu hrane s očiman ;*)

 26. Melita 08/11/2019 at 15:58
  • istina 10/11/2019 at 18:35

   nekako mi to ne zvuči ono pravo, nešto za usporedbu hm,hm eee kao lajanje pasa svakog iz svoje dresure-logičnije mi je što kažu Huve no samo sam malo zagrebao imamo mi još za saznavanje pa sačekajmo-rekli su nam da će se naći…t r a g…jer je evidentno da se pojavljuju oni koji znaju gdje treba tražiti -bivaju i navedeni da se ovo staro sve r a z o t k r i j e…… jer istina voli kad je svi saznaju

 27. zenfjaka 08/11/2019 at 14:08

  nda, ok, blues je nekome zgodan izražaj ili ekspresija ili, ma nastavite sami niz…. samo ne pilajte ka šegac naopako s religijama, hebrejskim,aramejskim,,, sve san jezike savlada jedino se još malo borin sa svahilijem, ma ću i njemu doć kraju….

  https://www.youtube.com/watch?v=6K5wNym37i0

 28. zenfjaka 08/11/2019 at 13:20

  ma, cmok bebo mely,,, vjeruj u ljubav jer ljubav je sve…. jedino,znaš probllem je kako ko definira jubav :D,,, oš pismu ili da iden odma u pržun 🙂

  • Melita 08/11/2019 at 14:15

   Pismu obavezno al nemoj nista definirat

   • Melita 08/11/2019 at 14:16
    • Melita 08/11/2019 at 14:17

     Nisu mi ispali smajlici iako sam ih stavila za tebe

    • istina 08/11/2019 at 15:00

     eeeeeee ne’e ni meni pa kona;no [uti vi[eeee
     https://youtu.be/i3KIVyVUREo

     • zenfjaka 08/11/2019 at 15:19

      sad sam siguran da
      želiš da iman noćne more,,, hm, a možda i drugačije svrši…, neka vrime samo leti a nevolim kad dolaze u snovima ….neka vrime leti , volin letit under my control 🙂

     • Melita 08/11/2019 at 15:36

      https://youtu.be/Be4h9oJaOLs
      Za danasnj dan letenja

   • zenfjaka 08/11/2019 at 14:24

    bome, uspila si me zbunit jer se ne snalazin ni inače sa definicijama a ni one smenon koliko san uspija primjetit…nda… e, ova mi je favorit 😛
    https://www.youtube.com/watch?v=U_t20f4PiRM

    • zenfjaka 08/11/2019 at 15:47

     o letenju, a???,, a osim toga razmisli o riječi “live”… pa je provaj pročitat unazad, naopako… ako se nemož snać zovi istinu upomoć 😀

   • zenfjaka 08/11/2019 at 14:40

    eno na , sad se nesmin ni definirat,,, samo pazi, živi čovik sam i mogu šta god hoću, dok nikome ne činim štetu,,, bolje da nisu smajloi ispali.,a ni nešto drugo,khm. a imene prči tipkovnica samtajmz,,, takva tehnologija… 😛

   • zenfjaka 08/11/2019 at 15:00

    jel ,a ? štaću onda ?… ko će za mene u spizu ić,,, i kako misliš da mogu gladan pivat, a kamoli nešto drugo činit ( nesmin re.ć šta,, jer ipak nas fini svit čita)

 29. Melita 08/11/2019 at 12:59

  Kao sto sam pokazala u prethodnih par videa mozda vise nije potreban rat izmedju islama i krscana. (Kao i izmedju nekih drugih slicnih vjera i religija). Imaju ovaj internetski gdje se medjusobno proglasavaju lazcima i neznalicama. Kod islama i krscana je ipak zanimljivost veca jer sa zapravo nezna tko se tu protiv koga bori. El (All) Jah (Ah) protiv El (El) Yah-a (Yahu) – a. Sto ce rec El Jahve sam protiv sebe!!!!
  Sigurno ce se jos dugo zadrzati ono pogrdno ime za antijednoumnike narocito tamo gdje – i ako ce htijeti izraziti to svoje antijednoumlje. Ne samo da antijednoumnicima uopce nije stalo do toga da budu u pravu, vec oni bivaju proglaseni novim hereticima ako bi samo pokusali izraziti svoje stavove. Ili nedajboze progovorili o nekim fenomenima tipa evolucije percepcije i sl.
  Na ovim nasim prostorima u svim segmentima zivota (polit. relig.) ocito je jos uvijek najbitnije od svega drugom dokazati kakva je budala, kako je glup ili laze, kako nista ne razumije za razliku od onog koji razumije i zna ama bas sve!!!
  Nema veze sto se pritom ne uzima u obzir razlika izmedju kritike i kritizerstva odnosno kritike onog sto je tko rekao ili napisao i kritizerstva tipa …ti si…, upiranja prstom u osobnost onog koji je nesto rekao ili napisao. Uglavnom etiketiranje sa vrijednosno-emocionalnom konotacijom. Vazno je da je uvijek glup onaj drugi! I onda smo sve rijesili.

 30. zenfjaka 08/11/2019 at 10:44

  je, i meni se pari da je ab ovo dim mac point, to ka oće reč osjetljiva neurološka točka

 31. tanja 08/11/2019 at 09:47

  ta nova postmodernisticka religija/znanost koja je zavladala svijetom zove se Drustvena Pravda (Social Justice).
  ja ne znam kako se zove nesljedbenik te nove religije, ali vrlo dobro znam kako zivi, sto radi i kako izgleda jedan takav covjek. on vrlo KONKRETNO i STVARNO jede hranu s ocima, svinjsku mast, slaninu i cvarke, vozi auto na diesel, grije svoju kucicu drvima koje je prethodno posjekao u sumi, sunca se na najjacim UV zrakama bez ikakvih zastitnih faktora, muskarac nosi hlace, ima bradu, i daje komplimente zeni koja je zenstvena i lijepa sa ili bez sminke te ima savrsen i ispunjen seks s tradicionalnim spolom i rodom.

  • tanja 08/11/2019 at 10:29

   zaboravih dodati da takav covjek takoder ne okrece drugi obraz niti ljubi neprijatelja svoga kad ga ovaj napadne rijecju ili djelom nego zauzima cvrstu fizicku poziciju i lavlje hrabro brani svoje mjesto. seljacki receno, vrlo spremno, borbeno i precizno pogada nogom u “jaja” ( ili iznad i ispod) svakog ko nasilno ude u njegov prostor.

 32. TOVAR 08/11/2019 at 06:27

  Potpuno je normalno da partneri za vrijeme snošaja izmjenjuju pozicije,malo gori,malo doli,malo s live,pa malo s desne,može i u sredini livoga,pa desnoga,pa u sredini sredine,toliko je tih pozicija da jih ni đipies ne more skontat di se trenutno nalaze,a onda nakon svih istrošenih kombinacija položaja ionako svi završe u centru ad infinitum ;*) Nemoj ići lijevo ako semafor je desno ;*)

 33. zenfjaka 08/11/2019 at 03:01
 34. zenfjaka 08/11/2019 at 00:47

  sto mu bubnjeva darkvuda, nekako pisma mi uvik pobigne .. 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=u81CTfbc99c

 35. zenfjaka 07/11/2019 at 23:55

  S dolaskom „informatičke ere“ i pojavom elektroničkih masovnih medija, postali smo zapljusnuti šokantnim vijestima iz svih krajeva svijeta, od pada blizanaca u New Yorku, serijskih ubojica, democida, genocida u svim oblicima, kanibalizma, silovanja do ubojstva djece po sveučilištima itd. Sigurno ste se mnogo puta zapitali: „Što se događa s našim društvom i svijetom? Kako je moguće da se u XXI. vijeku događaju takve grozote?,“ smatramo da je odgovor jednostavan, okruženi smo predatorima koji su toliko dobro maskirani da nalikuju na LJUDE.

  Predatorska zamka – hipnotički pogled psihopate

  Mnogi od nas vjeruju da su oči ogledalo duše, iako je to brojne ljude odvelo u potpunu zabludu u novijim znanstvenim studijama se pokazalo da oči zaista mogu odraziti određene karakterne odlike, no ne u pozitivnom smislu.

  Mask of Sanity (MoS) je otkrio da je većina žena koje su postale žrtve silovanja, fizičkog i psihičkog maltretiranja i emocionalnog vampirenja, od strane NPD-a (psihopat s narcisoidnim odlikama), shvatilo kako je prodorni pogled njihovih krvnika nalikovao „predatorskom“ gotovo reptilskom.

  Čini se da se ova fizička odlika može povezati s cijelim spektrom psihopata, od esencijalnog psihopata koji obično svoju žrtvu ne pušta dok je ne ubije, do sociopata na visokim funkcijama koji svoje prljave rabote prepuštaju poslušnicima iz najnižih dijelova aparata pa sve do karakteropata koji uglavnom postaju karizmatične vođe i uspješni VIP političari, generali, poznate osobe iz svijeta zabave, poduzetnici s dobro smišljenim „herojskim i nedodirljivim“ imidžom, naravno u sve to moramo ubrojiti i kućnog psihopatu ili narcisa – osobu s narcisoidnim poremećajem – koji/koja će biti u stanju upropastiti živote cijelih obitelji.

  No nemojte misliti da su žrtve pobjegle od psihopata nakon što su bile uhvaćene u njihov „predatorski“ prodoran pogled, većina žrtava (i muških i ženskih) je otkrila kako su bili osupnuti gotovo animalističkim osjećajem privlačenja prema njima, te da su osjećali kao da su hipnotizirani. Osim osjećaja jake fizičke privlačnosti, kognicioni procesi su im se gotovo u potpunosti zaustavili – većina je to objasnila potpunom paralizom – nisu bili u stanju racionalno razmišljati, sve do trenutka dok nije bilo pre-kasno.

  Na 100 muških esencijalnih psihopata nađe se jedan ženski.

  Psihopate nisu u stanju imati veze na „dugačke staze“ niti održavati dugogodišnja prijateljstva, čak ni kada je interes u pitanju jer se svi predatori bore za pijedestale i „prvo mjesto“ bez obzira u kojem je to interesnom polju. U stručnom žargonu, psihopate su u stanju biti „intenzivni“ u periodu „medenog mjeseca,“ žrtve ih tada opisuju kao: „neizmjerno seksi“ ili „s jakom seksualnom privlačnošću.“ Žrtve su također otkrile da psihopat naročito inicira prodoran pogled od trenutka sedukcije do namamljivanja žrtve u krevet ili zamku, kakva god ona bila, točnije na početku veze.

  Po istraživanjima svjetski priznatog stručnjaka na polju psihopatije, prof. dr. Roberta Harea, psihopati imaju:

  „Intenzivan prodoran pogled koji je velikom broju normalnih ljudi toliko uznemiravajući da ne mogu održati kontakt s očima psihopata duže od par sekundi ili ih čak uopće ne mogu gledati u oči.“

  Proždiranje esencije žrtve

  Nemojte da vas ovaj naslov odvuče u pogrešnom smjeru, nisu svi psihopati kanibali (esencijalni psihopati predstavljaju 25% psihopatske populacije, dok je kanibalizam relativno rijedak i među esencijalnim psihopatama), no vrlo je važno znati što se zapravo događa u mozgu psihopate i zbog čega su obični i normalni ljudi njihova „hrana.“

  Već smo nekoliko puta pisali što se događa u mozgu psihopata i koliko su njihovi mozgovi fizički, bio-kemijski i strukturno različiti od mozgova običnih ljudi.

  No podsjetimo se još jednom.

  Uspješne psihopate – one koje zakon nije uspio staviti iza brave – u 94% slučajeva ima asimetričan hipokampus, točnije desna i lijeva stana hipokampusa nisu iste veličine niti su isto razvijeni. Hipokamus regulira način na koji procesuiramo agresiju, bijes i strah. Sve psihopate imaju probleme sa supresijom bijesa i agresije dok s druge strane uopće nemaju strah, taj proces se naziva kontekstualno kondicioniranje straha.

  Poremećaj unutar hipokampusa i u prefrontalnom korteksu također doprinosi impulzivnosti, nedostatku kontrole i emocionalnim abnormalnostima kao što su nedostatak pozitivnih emocija, empatije i žali, koje su toliko tipične za psihopate.

  Sljedeći problem u mozgu psihopata je abnormalnost u corpusu callosumu, točnije nervnom spletu koji povezuje desnu i lijevu hemisferu mozga i koji, kada je pravilno razvijen, omogućava normalan rad racionalnih – logičkih centara s emotivnim i intuitivnim centrima. Kod svih psihopata corpus callosum je veći za 23%, a duži za 7%, to zapravo znači da psihopate prebacuju ogromnu količinu podataka iz jedne na drugu stranu mozga, no kod svih osoba koji imaju ovaku anomaliju moždanih poveznica se javlja potpuni nedostatak: kajanja, manje emocija ili nedostatak istih, i nedostatak osjećaja socijalne povezanosti i suradnje s drugim ljudima.

  Profesor Adrian Raine sa Sveučilišta u Kaliforniji je objavio ovo iznimno zanimljivo otkriće na polju psihopatije no nije jedini koji je saznao za moždane anomalije psihopata niti je ovo jedina stvar koja nam pokazuje na različitost između „nas i njih.“

  Anomalije u nukleusu accumbensu su uobičajene za psihopate.

  Znanstvenici Gregory R.Samanez-Larkin i Joshua W. Buckholtz su u nizu ispitivanja otkrili abnormalnosti kod psihopata u dijelu mozga koji se naziva nukleus accumbens u kojem se procesuira dopamin. Psihopati su zbog takve anomalije dopaminski ovisnici, točnije stalno moraju imati visoke količine dopamina u mozgu kako bi se barem djelomično osjećali „sito.“

  Visoku količinu dopamina psihopate osiguravanju na različite načine, serijske ubojice će ga ostvariti ubijanjem žrtava, silovatelji će dopaminsku nagradu osigurati silovanjima, karakteropate će to osigurati upropaštavanjem običnih ljudi kroz posao s kojim se bave, narcisoidne osobe će dopaminsku nagradu osigurati kupovinama modnih detalja, primanjem u pomodne krugove, izlascima, tračanjem, uspjehom na društvenim mrežama i tako dalje, dok će psihopate s histrionskim poremećajem (najizraženijim narcisoidnim poremećajem – HPD) svoju dopaminsku nagradu dobiti masovnom i konstantnom pažnjom obožavatelja, obitelji, „prijatelja“, poznanika, …… žrtava.

  Psihopate su karakteristične po tome da isisavaju emocionalnu i fizičku energiju iz svojih žrtava, koje ne moraju biti samo i isključivo ljudi, poznato je da psihopate uživaju u mučenju životinja kao i potpunom nemaru prema prirodi, mogli bismo reći da se hrane uništavanjem svega živoga oko sebe te da traumatiziranjem ljudi i životinja dobivaju „hranu.“

  Unholy Hungers, knjiga koju svakome preporučamo od srca.

  O emocionalnom vampirizmu i načinu kako se od njega obraniti smo pisali u nizu tekstova, zahvaljujući fenomenalnom radu Barbare E. Hort i njenoj knjizi pod nazivom: Unholy Hungers – Encountering Psychic Vampire in Ourselves & Others ili Prokleta glad – Susret s psihičkim vampirom u nama i drugima.

  Hervey Cleckley, je u iznimno detaljnom i emocionalnom dijelu knjige: The Mask of Sanity, objasnio „hranjenje“ esencijalnog psihopata:

  „Dok ona vrišti od bola, on potpuno blijedo i indiferentno zuri u njene oči, on jednostavno ne razumije njen bolan plač. Nedostatak njegove reakcije pokazuje koliko psihopate nisu u stanju shvatiti emocionalnu konotaciju tuđe boli, niti je mogu registrirati. Psihopati imaju potpuni nedostatak empatije.“ Kraj citata.

  Knjiga “The Mask of Sanity” detaljno objašnjava način na koji psihopate razmišljaju i djeluju.

  Cleckley, objašnjava kako psihopate u najboljem slučaju koriste šarm i karizmu da bi kontrolirali i iskorištavali obične ljude, dok uglavnom svoje žrtve zastrašuju i vrijeđaju, Cleckley je također otkrio da psihopate sasvim prirodno i bez „po’ muke“ lažu, varaju, manipuliraju i spletkare. Psihopate su iznimno talentirani u pronalaženju slabosti i dovođenja do ruba živaca ljudi oko sebe.

  Umijeća predatora

  Trans i hipnoza su još jedan o modusa operandi psihopata, dok se trans povezuje s „fokusiranom pažnjom“ koju naročito dobro iskorištavaju psihopate na političkim, religijskim i estradnim „funkcijama,“ hipnoza se može i ne mora odnositi na mase, pa ipak najbolji slučaj potpunog transa i hipnoze smo mogli vidjeti za vrijeme velikih nacističkih skupova.

  Hitler u žaru govora, i sam je upadao u trans, nakon što je na noge podigao mase ljudi na nacističkim skupovima.

  Ako imate priliku pogledati bilo koji video uradak s Hitlerovim govorima, vidjet ćete da on na početku govora nastupa s puno manje žara, no kako dovodi gledatelje i slušatelje u trans tako se podiže i njegova energija dok na kraju ne postane gotov histeričan jer dopaminska reakcija u mozgu u potpunosti blokira racionalno ponašanje. Stvaranjem začaranog kruga hipnoze-transa i napajanja tuđom energijom, mnogi su psihopate ostvarile pobjede na biralištima, no na takav su se način stvorile i prve religije i kultovi, zbog toga su rituali iznimno važni dijelovi religija, no ovaj dio psihopatije zalazi u patokraciju ili vladavinu psihopata na globalnom nivou, i njime se nećemo više baviti u ovom tekstu. Želite li više saznati o patokraciji, pročitajte tekstove, ovdje.

  Psihopat obično inducira trans na osobnom nivou uz pomoć različitih „tehnika sedukcije,“ na internetu možete pronaći na stotine web-stranica i knjiga koje uče, uglavnom muškarce, kako mogu zavesti svoje „žrtve“ uz pomoć prikrivenog hipnotičkog i neuro-lingvističkog programiranja kako bi zaobišli kognitivni otpor žena/muškaraca kako bi ih mogli „pokupiti“ u što kraćem vremenu da bi ih na kraju mogli zavesti.

  Pa ipak ponašanje psihopata je drugačije od korištenja navedenih jednostavnih tehnika zavođenja, oni su eksperti u indiciranju hipnoze, transa i sugestije i ne moraju učiti o tome, najvažnije od svega oni jako dobro prepoznaju svoje žrtve. U nedavnoj studiji koja je objavljena na web stranici All Voices i ABC News, otkriveno je kako psihopate prepoznaju „jezik tijela“ potencijalne žrtve koja će im pružiti najmanji otpor točnije koja će biti „sređena“ s najmanjim otporom, i s najmanjim gubitkom vremena i energije.

  Psihopate u tjelesnom držanju potencijalnih žrtava traže: nesigurnost, ranjivost, naivnost, drugim riječima oni traže lagan plijen, plijen koji im neće umaknuti.

  U nastavku teksta ćemo otkriti Hareove naputke za prepoznavanje psihopata te ćemo se pozabaviti načinom na koji se psihopate izražavaju i djeluju.

  Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

  Želite li više saznati o ovoj temi pročitajte:

  Upoznajte se s osobinama psihopata

  Patokracija i strah od pozitivnih kreativnih ideja

  Vladavina psihopata i strah od istine

  Ima li sve više psihopata na radnim mjestima i zbog čega?

  2013. godina psihopata i rupa bez dna

  Čuvajte se korporacijskih psihopata

  Kako se ponašati poput psihopata, a da se uopće ne trudite

  Djeca vojnici – gdje je kraj vladavini psihopata?

  NELJUDI PROTIV LJUDI: Vladavina psihopata!

  VLADAVINA PSIHOPATA: Političari nas lažu!

  Andrzej Łobaczewski: podrijetlo zla, vladavina psihopata – patokracija i ponerologija

  Tri jednostavna pravila za dominaciju nad svjetskom populacijom

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.