Javno predavanje u Poreču 2.dio

beyondling02Svjedoci smo danas korupciji sistema izraženog beskrajnim egoizmom i lažima, ali opet ne znamo niti tražimo ikakav način popravljanja, redizajna ili odbacivanja istog, čekajući valjda da se stvari riješe same od sebe. Postoje, istina, određene skupine koje pokušavaju napraviti promjene, ali budući da to ne rade na duhovnim postulatima u kojima ništa nije odvojeno do tebe, takvi pokušaji mijenjanja izvanjskog, a zadržavanja unutarnjeg neslavno propadaju.
Uvođenjem istine u ovaj prostor on se rastače, a njegova snaga potpuno nestaje, te je stoga duhovna pozicija čovjeka u svim segmentima superiorna poziciji osobe, nositelja pravnog svijeta.
Istina oslobađa čovjek okova građanstva, lažne uloge fizičke osobe ili društva sa ograničenom odgovornošću, budeći svijest za istinu u kojoj postoji samo svijest,dok je sve drugo iluzija.
Istina koja je, usuđujem se reći, dokazana i neosporna jest ta da je Pravni svijet  svijet koji u stvarnosti ne postoji, jer su svi njegovi akteri izmišljeni imaginarni likovi. Njegovo postojanje rezultat je masovne umne manipulacije, ili bolje rečeno kontrole, te je slijepa vjera jedini aspekt koji daje snagu, moć i vjerodostojnost spomenutom sustavu. Ironija cijele priče poprima abnormalne razmjere razumijevajući da “pravna znanost” sa znanošću nema veze, jer se temelji na dogmi. Iako se sam pravni proces temelji isključivo na činjenicama, još nismo uspjeli pronaći nijednu pravnu ili fizičku osobu čije je postojanje činjenica, a i samo pravo kao disciplina ne temelji se na činjenicama niti ima pravno porijeklo.

Ovakvo neosporno znanje potvrđuje osnovnu prirodu iluzije. Iluzija je napravljena za iluzorne osobe i nad njima ima nadležnost. Zakoni su pravila iluzorne države i nad stvarnim čovjekom koji ima duh i od krvi i mesa je nema nikakvu nadležnost. Ukratko rečeno živi čovjek niti je ikada bio niti ikada može biti dio pravnog sistema. Zakoni su pisani za građane i fizičke osobe. Što su to građani i fizičke osobe nemam vremena objašnjavati u ovom tekstu jer je premalo mjesta.
Pravni sistem ustanovljen je na principima pravnog jezika u kojima značenje riječi nije ono za koje mi mislim da jest. Dovoljno je da znate da je cijeli sistem ustanovljen na Latinskom jeziku koji je jezik magične strukture (urok, spell) čijim su kontroliranjem značenja pravnici i svećenici zarobili ljude u pravni svijet u kojem se danas nalazimo.
Ovakvo razumijevanje stvarnosti u prvi plan izbacuje zapanjujuću činjenicu. Ta činjenica govori da mi živimo fiktivne živote igrajući fiktivne uloge u fiktivnoj predstavi u kojoj ne vrijede božanski zakoni, već zakoni čovjeka pisani kao mrtvo slovo na papiru. U takvom dualnom na egu baziranom svijetu ljubav, istina i znanje su nedostižni ciljevi, jer su oni zapravo u tom svijetu ilegalni i nedopustivi.  Ukratko rečeno sistem u kojem živimo je u najbazičnijem smislu te riječi, sotonizam, bez obzira da li se odnosi na pravni, religiozni ili neki drugi pod sistem.
Had, podzemni svijet mrtvih, je svijet u kojem jesmo. To je svijet strukture, pravila, stava, identiteta, svijet osoba, maske smrti. Život je na drugu stranu nepodložan pravilima, identitetima i živi u uvijek prisutnom sada neopterećen zakonima ili pravilima.
Zombi Land – zemlja živih mrtvaca, je pravni svijet, svijet lažnih autoriteta, doktrina, dogmi koje u stvarnosti, istini nemaju nikakvo uporište.
Ova priča vas možda malo straši, što je i normalno ako ste je čuli prvi put, ali vjerujte bez susretanja sa svojim strahovima svi istinski tragatelji neće stići nikamo.
Obzirom da je svijet iluzije zasnovan isključivo na vjerovanju pojedinca u isti, potrebno je kontrolirati umove takvih kako bi vječno vjerovali u stvarnost iluzornog i kao takvog ga održavali na životu. Što je to kontrola uma? Kako djeluje na um? Kako um gleda na stvarnst? Tko je taj koji kontrolira i kako? Kako se osloboditi hipnoze i kontrole i može li i kakav bi bio svijet bez kontrole i kontroliranih? Na ove i mnoga druga pitanja možete saznati odgovor u jedintsvenoj knjizi u svjetskim razmjerima. Ove informacije nećete dobiti od duhovnih gurua i učitelja, jer oni ne znaju mnogo o funkcioniranju pravnog sistema.

Jasnoćom o ovim informacijama nelogičnosti i idotarije sistema konačno postaju transparentne i potpuno razumljive. Svi segmenti sistema od pravnog, medicinskog, znanstvenog, obrazovnog, religioznog itd… služe isključivo za zaglupljivanje, zatupljivanje, uokviravanje svijesti u dogmu neznalice, laika, ovce, idiota. (riječ idiot dolazi od riječi idiotes što znači “građanin”). Stoga sistem zapravo funkcionira besprijekorno, jer njegov smisao nije oslobođenje već zarobljavanje čovjeka.

 

One thought on “Javno predavanje u Poreču 2.dio

  1. doki 05/03/2018 at 23:00

    Iz mog ugla gledanja jezgrovito super predavanje!

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica