Javno predavanje – rođenje, sex, roditeljstvo

Baby-born-in-spaceMožda će teza biti tanka, ali svejedno je iznosim bez obzira na količinu i čvrstoću „dokaza“ koliko god priča o dokazima u vezi ezoteričnih stvari izgledala utopija. Niti najveći učitelji i mudraci unatoč tome što su znali o čemu govore i bili sigurni u to nikako drugima nisu mogli objasniti, dokazati svoje znanje. Trud oko dokazivanja nedokazivog ostavljam nekom drugom.

Svijest je nematerijalne prirode, ali se može manifestirati kao materija ili neko drugo agregatno stanje snižavanjem svoje vibracije i povećanjem gustoće. Kako se to radi ne znam, ali znam da se u tu svrhu koristi um tj. moć zamišljanja, vizualizacije, misli. Svijesnim korištenjem uma nastao je matrijalni svijet. Njegova raznolikost je nastala iz jedne te iste supstance, tako da razlika postoji samo u obliku, ne i u biti.

Principi kreacije kroz um mogu biti izvođeni svjesno i sa namjerom, ali mogu biti isvođeni i nesvjesno, automatizmom. Svaka kreacija onakva je u svojem obliku i biti kakva je bila svijest u trenutku kreiranja. Energetski zapis svijesti u trenu kreacije prenosi se na kreirano.

Onaj koji svjesno kreira s namjerom zna principe kreacije i prijenosa suštine iz kreatora u kreirano, za razliku od automatskog kreiranja u kojem onaj koji kreira uglavnom niti ne zna da kreira. Zbog tog ne znanja ne prihvaća svoju kreaciju tvrdeći da nije on odgovoran za kreirano, već da je žrtva okolnosti, slučaja, zavjere. Takva kreacija ide ravno iz ega koji niti je svijestan sebe niti svijeta oko sebe, ali svejedno koristi um i principe kreacije.

Kreacija na koju prvenstveno ovdje mislim je ona najvećeg karaktera čovjeku dana, a to je kreacija novog čovjeka, rođenje.

Čovjekova nesvjesna kreacija glavni je uzrok problema jer se naznanje i nesvjest kao informacija prenose na nove generacije. Onaj koji ne shvaća da je stanje svijesti kreatora osnovna informacija koja se prenosi, kreirat će mehanički jer jedino u te principe vjeruje. Mehanika kreira mehaniku, neznanje neznanje, a istina istinu.

Stoga osnovno pitanje jest u kojem stanju svijesti i sa kakvim znanjem i namjerama kreiraš novo biće. Možda je bolje ne odgovoriti na ovo pitanje jer je odgovor porazan, ali…..

Većina ljudi u seksualne odnose u sadašnjem trenutku stupa zbog hormonalne napetosti i seksualne strasti, primjenjujući životinjske principe produženja vrste kao programa. Mnogo začeća je potpuno neplanirano bez ikakve misli o kreaciji. Ona začeća koja su pak planirana, planirana su ovlaš bez ikakvog dubljeg promišljanja, pripreme, kontemplacije, postizanja čistijeg stanja svijesti, već ja samo namjera planirana, a to je malo zapravo ništa.

Muškarac koji bez ikakve pripreme, već samo sa namjerom i potpuno nesvjestan svoje kreativne odgovornosti iskrcava u ženu sve svoje informacije, programe, i druge nesvjesne komponente koji će se materijalizirati kroz inkubaciju i maternici žene. Mater kao materijalni princip također, istina mnogo odgovornije nego muškarac, ne promišlja mnogo o svojem stanju svijesti, i materijalizaciji novog života što je njena odgovornost.

Zbog potpunog neznanja djete se formira automatskim, nesvjesnim putem bez intervencije kreatora koji su nakon začeća ostavili plod da se formira sam od sebe. Takvom kreacijom život nastavlja ciklus neznanja u kojem su ograničenja od samog starta kao informacija utkana u stanicu novog bića.

Savjesni roditelji su oni koji će se suzdržati od kreacije dokle god nisu isčistili svoje programe, strahove, i druge destruktivne informacije, na svim nivoima, jer oni za svoje djete žele samo najbolje, nikako bolest i jad.

Pogledajte predavanje pa će vam biti jasnije.

 

7 thoughts on “Javno predavanje – rođenje, sex, roditeljstvo

 1. doki 30/10/2018 at 23:11

  Promičimo, nadahnimo, oplemenimo ne čekajmo…..!

 2. doki 30/10/2018 at 00:13

  Pravo sažeto rečena istina, neke stvari je tako lijepo objasnila što se tiče ljubavi duhovnosti i seksa Anastazija ” zvonki cedar ruski” ima 10 knjiga oko 200 stranica svaka sve sam ih pročitao. Odlične su. Bilo bi najbolje da se naša djeca rađaju doma – kući bez upisa u fiktivni pravni sustav, ona su naše vlasništvo, a ne državnog sustava, koji sve nadzire i nadgleda i pravi od njih u širem smislu robove, vojnike i poslušnike svih vrsta da im služe za njihove interese. Adio slobodo koju nam je stvoritelj dao!

 3. Hvala... 28/10/2018 at 23:21

  Hvala…

 4. FRA NE 28/10/2018 at 20:18

  Odgovorno razmnožavanje je prioritet eugenike 🙂 čak se i tesla izjasnio blizu toga ,da bi trebalo spriječiti ikakve deformacije 🙂 djeca će na kraju svega što god roditelji koliko nesvjesni ili svjesni bili ,učiniti ono gdje ih srce povuče što god to bilo ,zbog dizajna života trenutno 🙂 https://m.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

 5. zenfjaka 28/10/2018 at 17:53

  …nima vrimena za uvod… ili intrade

  https://www.youtube.com/watch?v=208cUtMTC18

  Jao ružo, malo gazdi adminu popustila koncentracija…

 6. ja 27/10/2018 at 23:44

  Recimo, u vezi rodjenja “u instituciji” zasto cekati sedam godina, kada vec prilikom prijema u bolnicu ili neposredno prije, majka moze sluzbeno urudzbirati neki dokument u kojem bi se navelo o svrsi dolaska, ocekivanoj (ugovorenoj) pomoci/usluzi i (urodjenim/prirodnim) pravima koja se primjenjuju na novo bice, njeno djete u odnosu na okolnosti i daljnje pravne poslove? Bez tog dokumenta sluzbenici moraju utvrditi pretpostavke, jer nesto (neki nekakav temelj) mora postojati na pocetku njihovog pravnog posla.
  Da li se tako sto uklapa u tvoje razumjevanje?

 7. Haris 27/10/2018 at 16:10

  Ovo predavanje odnosno clanak, sama tema je nevjerovatna…ja ne znam da jos ikao razmislja kao ovaj nas dragi covjek koji vodi ovaj sajt…pozdrav

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.