Iluzija prekršaja

KC-logo-newKršiti zakone je nemoguće. Nešto što se može prekršiti nije ni u kom slučaju zakon. Možda bi ga mogli nazvati pravilom. Ali se onda postavlja nominalno pitanje da li se pravilo odnosi na tebe ili se ne odnosi, tj. da li si ikada u ijednom trenutku pristao poštovati iluzorna pravila. Današnji prekršajni, ali i drugi sudovi funkcioniraju isključivo po principu kršenja zakona (pravila). Ako je nešto zakonom predviđeno kao kriminal moguće ga je procesuirati, ako nije nemoguće je. To samo govori o odsustvu logičnog promišljanja i zdrave pameti kod sudova pravosuđa o čemu sam već pisao u članku “Sudovi nisu sudovi, niti su sudci sudci”

Da nema zdravog razuma niti ikakve logike, a o pravdi i istini na sudovima nećemo niti pričati, poznato je mnogima koji su dolazili na iste ili se bavili njima. Možete biti ponekad 100% u pravu i biti kažnjeni bez ikakvog obrazloženja ili čak i prilike da se branite. Ipak za one koji ne odustaju i žele ući u ring sa sudstvom postoji jedan vrlo lijep odgovor prekršajnom sudu u čijem sam posjedu i kojeg vam ovdje sada prezentiram:

Obavijest o činjeničnom stanju

Na znanje i ravnanje javnom službeniku _(ime tzv. sudca)_ koja sebe naziva sudcem.

Počimam ovo obraćanje pod pretpostavkom da obzirom da se predstavljate sudcom imate određena znanja o pravnoj struci i da ste završili pravo. Stoga vam obraćam pažnju na slijedeće činjenice. Ja, (ime), živ čovjek iz kuće (prezime), svojim statusom nalazim se iznad zakona i legislature napisane ljudskom rukom, pogotovo one koju su pisali zastupnici sumnjivih poloitičkih interesa u pokušajima da kradu imovinu čovjeka i vječno ga drže u okvirima legaliteta i pod aktima i statutima korporativnog tijela zvanog REPUBLIKA HRVATSKA. Obzirom da je čovjek božanska tvorevina može biti podložan jedino Božjim zakonima i zakonima prirode koji su u svojem ranku superiorniji prekršajnom pravu na kojeg se vi kao tzv. sudac na tzv. Klokanovskom sudu predstavljate.

Klokanovski sud”, preki sud. 1. Samo-imenovani sud ili lažni sud u kojem su načela prava i pravde zanemaruju, izopačeni su ili parodija. … 2. sud ili tribunal naznačen neovlaštenim ili nepravilnim postupcima, spec. jer je fer postupanje nemoguće. 3. lažni pravni postupak. • Izraz je neizvjesnog podrijetla, ali čini se da je Amerikanizam od 1853. godine u Američkom zapadu. „Klokan” se može odnositi na nelogičnosti skokova između „činjenica” i zaključaka, ili na brzi preskok bespomoćnog optuženika od suda na vješala.

Blackov pravni riječnik, 8. izdanje, str 1076-1076

Obzirom da sam bio na prekršajnom sudu nekoliko puta znam da na njemu ne postoji tužitelj, ne postoji nikakva šteta, niti postoje ikakvi svjedoci. Sudac i tužitelj predstavljaju istu osobu čije postojanje nije nikada dokazano a samim time nije niti činjenica, a sami postupak vrvi predrasudama, a bez ikakvih činjenica i sa potpunom ignorancijom na pitanja optuženog. Točno onako kako glasi definicija klokanovskog suda.

Prekršajni postupak. nesudski postupak koji utvrđuje kontroverze ili raspolaže slučajem na relativno brz i jednostavan način. – Također nazvano prekršajno suđenje. Usp plenarna akcija pod POSTUPAK (4). „Skraćeni postupak, koji je usmjeren Zakonima parlamenta, bez porote, a optužena osoba je oslobođen ili osuđena samo od takve osobe koju je zakon imenovao za njegovog suca. Običajni ili zakon zemlje je u cijelosti stranac u ovom skraćenom postupku.”

“A.H. Manchester. Moderna pravna povijest Engleske i Wales, 1750-1950 160 (1980).

Blekov pravni riječnik 8. izdanje, stranica 3809″

Nadalje ako pogledate definiciju riječi “sud” u jezičnom smislu onda ćete vidjeti da je to postupak, promišljanja, zaključivanja i logičke dedukcije ili indukcije u kojem je zdravi razum bez predrasuda osnovna komponenta istog. Svi oni koji koriste ovakvu metodu mogu se i trebaju nazivati sudcem. Sa druge strane pravni fiktivni prostor koristi riječi kako mu se sprdne bez ikakve definicije istih pa tako postupke i kojima nema zdravog razuma, logike, smisla, već samo slijepog provođenja paragrafa, članaka, statuta i drugih mrtvih riječi naziva suđenjem, a slijepe poslušnike koji su u sukobu interesa i ne vade nos iz dubina šupljih riječi koje nazivaju zakonom – sudcima. Znam, nažalost, da u fiktivnoj pravnoj zemlji krokodil se može zvati pticom, a najobičniji administrator i javni službenik sudcom.

Kada postupa samo nametajući statute i njegove naknadne izmjene do sadašnjeg trenutka, sudac općinskog/prekršajnog suda djeluje kao administrativni službenik, a ne u sudskom kapacitetu; sudovi administriranja ili provođenja statuta/zakona ne djeluju u sudskom, već samo službeničkom kapacitetu.”

Thompson v. Smith 154 SE 583.


Javni službenici su nesposobni za dobijanje odobrenja sudbene vlasti iz zakonodavnog tijela, njihova djelovanja da pokušaju ostvariti takve ovlasti su nužno ništavna

Burns v. Sup., st., SF, 140 Cal. 1


•”… suci koji se uključe u provedbu puki
h statuta/zakona (građanskih ili kaznenih u prirodi i na drugi način), djeluju kao puki „činovnici” koji su uposlenici Agencije…”

K.C. Davis ADMIN. ZAKON Ch. 1 (CTP. West 1965 Ed.)


• „To je prihvaćeno pravilo, ne samo u
općinskim sudovima, već i u državnim sudovima, da kada
Sudc
i samo provode upravno prava oni su tada opisani kao puka „ekstenzija organa uprave za nadređeniju svrhu kao ministarski službenik za agenciju …”

30 Cal 596; 167 Cal 762.


Stoga draga _(ime tzv. sudca)__ niti ste Vi sudac, niti je vaša agencija sud, ja vas ne priznajem ni po čemu, i neću se pojaviti na vašoj raspravi da ne biste slučajno pomislili da pristajem na vašu nadležnost. Svaka akcija koji preduzmete potpuno je ništavna dok mi ne dostavite dokaz da ste zaista nadležni za mene živog čovjeka, sve suprotno tome samo je dokaz da ste zaista klokanovski sud.

Ukoliko ipak donesete kakvo rješenje i time mi nanesete štetu, tužit ću vas osobno na Aritražni Sud Pravde u Zagrebu, P.P. 77, Zagreb, koji sudi u skladu sa svojim pravilima i statutom. Dajem vam razuman rok od 8 (osam) dana od datuma primitka ove obavijesti da se odredite. Neodgovaranje se u trgovačko/pravnom prometu smatra pristankom i suglasnošću sa ovdje napisanim, a što vi kao školovani pravnik sigurno znate.

Službenici suda nemaju imunitet kada krše ustavna prava, jer su oni ti koji trebaju znati pravo i zakone.

Owens v Independence 100 S.C.T. 1398 (Ezra 7:23-26)

Srdačan pozdrav!

Moj nekakav stav jest da će se u jednom momentu netko morati osvrnuti na ovakva pisma i da ih neće moći ignorirati vječno. Vjerojatnost da će ova sutkinja postupiti na ispravan i istinit način je minimalna, ali zato postoji arbitražni sud koji može mnogo toga napraviti po ovom pitanju.

14 thoughts on “Iluzija prekršaja

 1. ivan 20/12/2017 at 15:12

  e moj Bože…kakve prazne priče…

 2. doki 03/04/2017 at 21:55

  Tko je sve te prekršaje izmislio nego perfidni mudrijaši u sudstvu, poreznim upravama, bankarstvu itd. Tko pravi pravo i zakon, kako ga pravi, kako ga djeli, imamo li mi neka prava ili nemamo, e tu se može daleko ići u cjelovito razotkrivanje ove perfidne prevare, ovo je samo naglasak. Prirodno pitanje dali može čovjek nad čovjekom praviti bilo kakav zakon! Argumentirani dokazi! Molio bih Dražena da se jednom pokrene tema o uvođenja poreza kao kategorije, tko ga je izmislio kao kategoriju i kako je išlo njegovo širenje. Sve se može dokazati kao proizvod ljudskoga uma.

 3. Aljoša iz obitelji Đurić 30/03/2017 at 11:29

  Pozdrav svima 🙂
  I ja sam ovih dana radio na nekim sličnim materijalima te se igrom slučaja poklopilo da ih objavim baš u isto vrijeme kad je objavljen i ovaj veoma koristan članak “Iluzija prekršaja”. Budući je tema praktički jedna te ista, evo linkova na to pa možda nekome bude od koristi:

  “Predložak Žalbe: Efikasna Obrana Od Raznih Prekršajnih Kazni”
  http://cromalternativemoney.org/index.php/en/forum/76-stvarni-svijet-drutvo-i-drutvene-znanosti/3152-predloak-albe-efikasna-obrana-od-raznih-prekrajnih-kazni

  “Predložak Ugovora: Arbitraža Pri Ugovorenom Nadležnom Arbitražnom Sudu”
  http://cromalternativemoney.org/index.php/en/forum/76-stvarni-svijet-drutvo-i-drutvene-znanosti/3153-predloak-ugovora-arbitraa-i-nadleni-arbitrani-sud

 4. FRA NE 30/03/2017 at 05:56

  Ima ih na tajlandu kliko oš ,sve su lipe samo moraš pazit na motku s preponama !

  • Tipkalo 31/03/2017 at 10:00

   istina, ali ovi su konstantno pred očima nas i naše dice. Pola hollywooda je potajno transgender. Najviše me šokira koliko to traje kroz povijest.Preporučam Draženu da obradi ovo kao sljedeću temu. Pozz

   https://www.youtube.com/watch?v=gUjr9U5H3gc

   • FRA NE 31/03/2017 at 10:53

    Ne bi bilo loše, jer to je samo mali djelić izopačenja koje se promovira kao normalnost !

 5. Tipkalo 30/03/2017 at 01:12
 6. SeoskaLuda 29/03/2017 at 17:18

  Za sve kojima je promaknuo najveći biser ovoga cijelog bisernog teksta, čisto da ponovo vidite s kakvim perfidnim zavoditeljem imate posla.
  Pazite logike – Dražen NE PRIZNAJE sud i sudce, VRIJEĐA ih i omalovažava u cijelom tekstu, ali će protiv NJIH PODIĆI TUŽBU NA – ARBITRAŽNOM SUDU!!! na kojem su također tko – SUDCI!!!???
  Urnebesno!

  • Davor 30/03/2017 at 08:58

   Možda ne shvaćaš, no Draženova logika nije izgubila ispravan smjer. Nije isto biti nepristran sudac, ili biti sudac u ulozi “suca-tužitelja”. Suci na općinskim i prekršajnim sudovima nisu nepristrani nego su oni “suci-tužitelji”. Unaprijed si obespravljen jer ti sudi tužitelj. Na arbitražnom sucu nemamo “suca-tužitelja”, nego doslovno jednog nepristranog čovjeka kojem smo pristali dati nadležnost da o nekom sporu dosudi kako smatra da je pravedno, i naravno temeljem mu predočenih dokaza koje će razmatrati.

   • SeoskaLuda 30/03/2017 at 17:41

    To si rekao ti ne Dražen. Nemoj mu biti apologeta i stavljati mu riječi i definicije u usta nego ga pusti da sam kaže što misli i da se razotkrije, nema on dvije godine da ga moraš voditi za ruku.

 7. Davor 29/03/2017 at 12:50

  Svaka čast, milina je za čitati ovaj članak. 🙂

 8. antropolog 28/03/2017 at 20:44

  a kako ćeš joj oib doznat?

  • Damir 28/03/2017 at 22:02

   Nije bit nekoga, pod svaku cijenu, izuti iz cipela, naprosto nije ljudski, bitno je razotkriti prevaru, nepobitno definirati dužnika i uljudno mu dati priliku da se izvuče iz sosa u kojeg je upao, bilo svjesno ili ne, nastavkom svoga djelovanja, pristupajući predmetu na način da njegovo shvaćanje i ponašanje prouzroči aktiviranje članka za dobrobit obiju strana, koji kaže kako uvjeti poslovanja mogu biti izmjenjeni u svakom trenutku, ili u suprotnom isplatiti dug prema uvjetima poslovanja ili nositi uteg vječnog dužnika kojem se dug kontinuirano povećava i dodatno opterećuje, kako njega kao dužnika tako i njegovo potomstvo.

   • antropolog 29/03/2017 at 10:18

    upravo to damire, .. u suprotnom… razumiju oni dobro i znaju, da je ovca ovca a vuk vuk. i nema tu prilike, nego do kraja, pa ko živ ko mrtav(Živko, MRTVKO)

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.