Finalne obavijesti i raspored “Prve konvencije živog čovjeka”

jail freeDragi živi ljudi!

Do ovog po meni povjesnog događaja ostaje još 7 dana. Konačan raspored događaja je ispred vas iako da budem iskren uvijek postoj imogućnost malih izmjena što i nije toliko bitno. Osim predavanja imat ćemo i druga događanja. U petak i subotu navečer imamo radionice “Stand up remedy” i “School of Techno” također besplatno za sve pohađatelje konvencije.

U toku slijedećeg tjedna kad budem točno znao tko dolazi, a tko ne pokušat ću vam dogovoriti prevoz. Oni koji idu sa autom i imaju mjesta, neka se molim jave da povezu i druge žive ljude. Mjesta u Hotelu još uvijek ima možete se prijaviti na prijavnicu ispod. Oni koji su se prijavili a nisu platili neka se molim jave da znam da li da računam na njih ili ne. Postojat će mogućnost i plaćanja na licu mjesta ukoliko bude slobodnih soba (rizik). Oni koji još uvijek na znaju kao uplatiti ili gdje neka se jave na mail ili na formular ispod. Više detalja OVDJE

Vidimo se u Omišlju.

RASPORED

Petak 6.4.

17:00 Uvod u prvu konvenciju živog čovjeka, pozdravni govori i najave.

17:30 Predavanje: „Što je društvo živog čovjeka, zašto se osniva i gdje je njegovo mjesto unutar pravnog poretka.“

Uvod u cijeli smisao konvencije, prezentacija prirodnog originalnog pravnog poretka i trenutnog pravnog poretka, kakav je pravni lijek za izlazak iz sistema te koja je uloga Privatnog društva u toj preobrazbi.

Predavač: Dražen Kasalo

19:00 Večera

20:00 Predavanje: “Moje iskustvo”

Vedran Miočić-Stošić ispričati će vam priču “iz prve ruke” o njegovom slučaju o kojem se posljednjih mjeseci moglo čitati u javnosti, što se sve i na koji način odvijalo, koje su najnovije informacije te koji su mu daljnji planovi u ostvarivanju svoje slobode kao živog čovjeka, ali i u smislu pomoći drugima koji bi krenuli istim ili sličnim putem.

Predavač: Vedran Miočić – Stošić

21:30 Zabavno-edukativni program: “Stand Up Remedy”

Do koje granice se usudite ili ste sposobni biti iskreni? Stanje svijesti publike je ono što ovu predstavu koja je uvijek ista čini svakim idućim nastupom Petra Petrovskog posebnom i jedinstvenom. Doživjeti ćete reakciju Srca koja će vas nasmijati, ali i rasplakati, isprovocirati, srušiti vam ideje i koncepte o životu i stvarnosti koju živimo. U školi života sve je dozvoljeno…

Izvođač: Petar Petrovski

Subota 7.4.

9:00 Predavanje: „O Arbitražnom Sudu Pravde“

Prirodni zakoni, natural law, definicije, razlika između prirodnog i ljudskog zakona koji su temelj Arbitražnog Suda Pravde

Predavač: Robert Šafranko

10:30 Predavanje: „O ženskoj energiji“

Predavač: Tamara Carević

11:15 Predavanje: „O zemlji i čovjeku“

Predavači: Leo Sokolec i Jaka Jakovič

12:00 Ručak, pauza, spavanac, druženje, šetnja, ispijanje kava i sl.

15:00 Predavanje: „O živom čovjeku u Italiji“

O talijanskim iskustvima i kako se u Italiji i na koji način suprotstavljaju korupciji sistema, te koji je po njihovom mišljenju najbolji način oslobođenja kroz teoriju i praksu.

Predavač: Orlando Gaiotto (osiguran simultani prijevod)

17:00 Predavanje: ‘Prirodno obrazovanje’

O institucionalnom i izvaninstitucionalnom obrazovanju i njihovim zakonskim, teorijskim i praktičnim načelima, te njihova usporedba.

Predavač: Bojan Radašinović

19:00 Večera

20:00 Predavanje: „Duhovni postulati kao temelj privatnog društva“

Objašnjenje i prezentacija o načinu ustanovljavanja društva i njegovim osnovnim postulatima smještenima u srce biti života. Objašnjenje vizije društva te njegova usporedba sa unutarnjim mehanizmima kreacije čovjeka. Sinkronizacija duhovnih zakona sa zakonitostima i postulatima novog društva.

Predavač: Dražen Kasalo

21:30  Zabavno-edukativni program:  “School of Techno” – predavanje i prigodni “party”

Što je zapravo Techno? Američki domoroci plešući uz ritam bubnjeva uranjaju u meditativno stanje transa; kako to postići posredstvom techno glazbe? Kako se kroz zvuk i pokret podiže vibracija i energija, što znači “iskustvo bivanja van   matrixa/sistema čitavim tijelom”. Što je spirala, kako se otvara, što je zatvara? Kako stvarati iz srca, kako slušati srcem, koji je to Osjećaj? Odgovore na ova pitanja zgrabio je Petar Petrovski poučen svojim osebujnim iskustvom, a dijeli ih,        kako kroz riječ u obliku predavanja, tako i putem pokreta u ulozi techno šamana!

Predavač i DJ:  Petar Petrovski

Nedjelja 8.4.

9:00  „Utjelovljenje privatnog društva”

Uvod u osnivanje društva, izabiranje ciljeva i ljudi za rad društva. Rasprava i delegiranje zadataka. Određivanje temeljnih smjernica. Tehničke pojedinosti. Potrebne dorade vizija i mogućnosti. Dogovori za slijedeći konvenciju. Organizacijska shema.  Prijedlozi, kritike, pohvale, pitanja i odgovori.

Razno

15:00 “Zatvaranje” konvencije

 

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica