Ego kao nositelj koruptivnog sistema

monkeysČesto sam (sam sam sebi dosadan) spominjao i pisao da je čovjek izvor svega. Često se u ovim krugovima spominje da je čovjek izvor prava, ali je zapravo istina da je čovjek izvor svega; SVEGA. (nema mjesta izbjegavanju) Ili je izvor svega – gospodar, ili je izvor ničega – lutka na koncu. Ja želim vjerovati da je čovjek gospodar, a nikako lutka na koncu i pokušavam probuditi u ljudima osjećaj za veličanstvenost, moć, snagu i inteligenciju čovjeka kao božanskog bića. Da, u redu je ponekad spomenuti bolest, čisto kao indikator (ne)zdravlja, ali nikako se usredotočiti na bolest i javno propovjedati okolo bolest kao prirođeno i urođeno stanje čovjeka. Oni koji to rade lutke su na koncu demona i neće imati moju podršku niti pozornost u istoj raboti.

Čovjek je izvor korupcije i kompromitacije, ali ujedno i istine. Kako to može biti? Ako čovjek djeluje iz korumpirane pozicije neznanja i iskrivljenja te samodopadnih uvjerenja tvori korupciju. Takav čovjek poznat je pod nazivom osoba. Mislim da je na ovim stranicama mnogo puta dokazanao, ali to možete vidjeti i sami da je sistem korumpiran i devijantan jer služi samom sebi; sam je sebi svrha. Izvor istog posljedično tome je svijest osobe ili mnoštva osoba i osobnosti poznatijih u psihologiji kao ego. (ne padajte na štos da ga odmah proglasite lošim).

Mjenjati sistem, a njegov izvor ostaviti netaknutim je glupost bez premca, što mnogi freemanovi i freedom gurui još uvijek ne shvaćaju i pokušavaju izgraditi različiti sistem koji se temelji na istoj koruptivnoj svijesti.

Mnogo ljudi se žalilo na kvalitetu videa koje bih uplodao pa sam uložio ogromnu svotu novca na kupnju glanc nove kamere. Za adekvatan mikrofon skupljam. Pa ako ovaj video ne valja to je stoga jer još uvijek nisam skužio kako je pravilno podesiti, ali ću vjerojatno vremenom i to uspjeti.

Ukoliko vam se sviđaju članci na ovoj stranici i želite je i dalje čitati i pratiti molim vas da pomognete u njenom daljnjem postojanju. POMOĆ

5 thoughts on “Ego kao nositelj koruptivnog sistema

 1. zenfjaka 29/08/2017 at 13:39

  Kad neznaš štabi, abudabi ča bi zapivaš, pa i bćarac…moja mla nosi sve na kocke, svaka kocka oće da se bocka,,,sto mu bubnjeva dadkvuda i i tako to…sretno luce mala:)

  https://www.youtube.com/watch?v=fMSY3nyOMos
  ..nije ćoro blizu bome ni daleko:), ma za dobijen ćersve Luce da nebi bilo zabune…ako opet dobijen ćer zvat će se Luce, isamikrista.

 2. zenfjaka 27/08/2017 at 10:54

  Jopet ukratko iz fjakine arhive..nije aleksandrijsk ma ipak dobro dođe… vezano za ego:)

  Postoji klasična priča o proroku Muhamedu (neka je blagoslovljen i u miru), u kojoj on kasno navečer odlazi u pustinju na molitvu. Međutim, njegova mlada supruga, Aiša, misli da se on sastaje s drugom ženom. Dok je hodao u tišini pustinjom, ona ljutito stupi pred njega, a on ju pogleda i reče, “Ah, Aiša, jesi li to ponijela svog malog Sotonu sa sobom?” A ona upita, “Kojeg malog Sotonu?” On odgovori, “Svako ljudsko biće ima vražićka, mali đavolski dio, svoje nafse”. Ona ga upita, “Čak i ti, o Božji proroče?” A on odgovori, “Da, čak i ja. Međutim, ja sam svoga učinio muslimanom.” Drugo značenje ovog je, “Ja sam svoga upokorio,” jer “muslim” označava onoga tko se pokorio.
  https://www.magicus.info/vjerovanja-znanost-i-alternativa/religije/dervisi-ili-sufiji-i-dio
  …izvor… bez prejudiciranja…

 3. An 17/08/2017 at 22:07

  Covjek je bice iz sredine, ne na vrhu. Kroz njega proticu vrijednosti ali im on nije izvor. Inspiracija, intuicija, nadahnutost, prorocanstva, sve su to kontakti duhovnog iznad covjeka sa samim covjekom. Ali ako se gleda podrucje dolje nad kojim je covjek nadlezan, dobije se ta slika da je on najveci

 4. Duh sa sekirom! 17/08/2017 at 15:55

  …ima se, meže se!:-)

 5. FRA NE 17/08/2017 at 13:00

  Meni ono prije bilo ok,vidi se, čuje se(dobra zvučna kartica) ,a i ako je bilo slabije ,pa pojača se !!Šta te briga sad je profi i manje love u novčaniku !!:-):-):-):-) En ti tehnologiju !

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica