Deklaracija duhovne slobode i suverenosti

SamuraijackImamo pasioniranog ljubitelja izjava i dugogodišnjeg rušitelja sistema koji se konspirativno odaziva na ime zenfjaka. Čovjek šalje još jednu objavu o odbijanju suradnje koju jednostavno moram pustiti u promet.

Moja Izjava

Deklaracija duhovne slobode i suverenosti

Ova izjava duhovne slobode i suverenosti je moja kreacija. Ja koji jesam sam konačni arbitar/sudac i autoritet  što znači to što sam htjeo reći/zapisati. Ova izjava se ne može koristiti protiv mene na bilo koji način niti u bilo kojem obliku ili formi, jer je moja kreacija i nije stvorena s namjerom da mi našteti. Umjesto toga, ova izjava je stvorena s namjerom da zaštiti moja prirodna prava i suverenitet.

Kada kažem/napišem, “ja koji jesam” ili “moj” mislim na moje živo duhovno biće i tijelo. Kada kažem “ti” ili “vaše”, mislim na bilo koje vlade, vladine agente, korporacije/ trgovačka društva, tajna društva, članove tajnih društava, pravne osobe ili fizičke osobe.

Ja jesam duhovno biće i suveren, slobodan živi čovjek s dušom. Stvoren sam od Primarnog kreatora/ Svevišnjeg Stvoritelja i sa danim prirodnim pravima. Moja prirodna prava ne mogu biti oduzeta od nikoga ili bilo koga u svemiru/ univerzumu, uključujući ali ne ograničavajući se na bilo kojeg čovjeka, fizičku osobu, entitete, vladine agente, ili korporacije/ trgovačka društva. Moja prirodna prava su iznad svih korporativnih ili državnih pravila, kodova, zapovijedi/naredbi, zakona i propisa te zakona od strane čovjeka. Nisam pravna / fizička osoba ili korporacija. Ja koji jesam, jesam živo biće čovjek s dušom koji diše.

Odbijam dati pristanak i suglasnost da vam se omogući  govoriti u moje ime, osim ako  vam je dano moje specifično ili posebno dopuštenje .

Odbijam dati pristanak i suglasnost sklapanju ugovora s bilo kojom vladom, korporacijom/ trgovačkim društvom ili tajnim društvom koje je stvoreno da ograniči ili naštetiti mojim prirodnim pravima.

Odbijam dati pristanak i suglasnost da me nadzirete osim ako sam vam dao određenu/ specifičnu i/ili posebnu dozvolu za čitanje mojih poruka, svih mojih e-mailova, telefonske razgovore, SMS poruke, i pisana pisma, i bilo koju elektroničku poruku jer je sve to moje privatno.

Odbijam dati pristanak i suglasnost ugovorima od strane vas u bilo kojoj svjetskoj utrci.

Odbijam dati pristanak i suglasnost ugovorima od bilo koje negativne misaone forme, demona, ili  bića bez duše te ostalih bića  bez čovječjih obilježja te bez obzira na spol.

Odbijam dati pristanak i suglasnost biti izvor energije, hrana za bilo koje negativne misaone forme, demona, bez duše bića, ili bića.

Odbijam dati pristanak i suglasnost za program reinkarnacije koji se koristi za porobljavanje duše na Zemlji te spriječavanju napuštanja Zemaljskog polja, realiteta polja ili matrice.

Odbijam dati pristanak i suglasnost svim ratovima i zločinima protiv čovječnosti i čovječanstva počinjene od vas.

Odbijam dati pristanak i suglasnost za vaše akcije koje uzrokuju štetu za okoliš, život, prirodu te prirodne  ljude.

Odbijam dati pristanak i suglasnost na vaše akcije hakiranja mog privatnog računala ili mobitela, ili čine bilo što na štetu mog  privatnog računala, ili bilo kojeg digitalnog elektroničkog uređaja koji sam kupio mojom energijom ili novcem.

Odbijam dati pristanak i suglasnost na vaše postupke uzimanja moje privatne imovine i novca kroz poreze, tzv. dugove, inflaciju, lažne ugovore, aktivnosti prikupljanja i sekuritizacije dokumenata potpisanih od strane mene.

Odbijam dati pristanak i suglasnost svakoj vladi, vladinim agentima, korporacijama, tajnim društvima, članovima tajnih društava, pravne osobe, fizičke osobe, ili osjetilnog bića u svemiru koje krši moja prirodna prava i / ili mene i moju imovinu oštećuje morati će se suočiti s pravosudnim sustavom Univerzuma/ Svemira. Sve misli, namjere, i akcije su poznati po Univerzumu/ Svemiru i nema bijega od njegovih zakona.

Svevišnji Primarni Stvoritelj mi je svjedok.

živi čovjek s dušom

T. iz obitelji M.

PS; temeljeno na deklaraciji Bradleys declarations of NON CONSENT

6 thoughts on “Deklaracija duhovne slobode i suverenosti

 1. doki 04/03/2017 at 22:19

  Tako je, istina je samo jedna i ne treba je zaobilaziti ni…

 2. FRA NE 03/03/2017 at 15:37

  Letit bii letit bii al se bojin da ću past!

 3. autor_itet 02/03/2017 at 15:00
 4. zenfjaka 02/03/2017 at 01:51
 5. deus 01/03/2017 at 22:49
 6. antropolog 01/03/2017 at 22:21

  odbijan ubistvo od smrti.
  – pronađite neki drugi način, ako van se ovaj ne sviđa!.. ali ni onda nemate moju suglasnost.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.