Cjepljenje – legalno trovanje

poison-1481596_1920Još odavno sam napisao prvi članak na zvonu istine  koji je govorio o tome kako se zaštititi od predatorskih farmaceuta, države i kupleraja zvanog pravosuđe ukoliko ne želite cijepiti svoje dijete. Iako je tadašnja politika zvona istine bila da se ne petljam u to da li je cijepljenje ispravno ili nije već se postavljalo samo bazično pitanje pravne opravdanosti takvog čina ja ipak danas na svojoj privatnoj stranici mogu kazati da sam potpuno protiv cijepljenja i da moja djeca nisu cjepljena već više od 11 godina (usput rečeno – potpuno su zdravi).

Mnogo toga o cijepljenju je napisano, ali možda uvijek neka dodatna točkica ili zarez dodaju veće znanje i mogućnosti. Hajka na roditelje koji ne žele cijepiti svoju djecu je tolika da je donešeno potpuno divlje i nezakonito rješenje po kojima mnogi vrtići ne primaju djecu ako nisu cjepljena pravdajući to morbidnom i idiotskom idejom da oni necjepljeni mogu razboliti one koji su cjepljeni (svinje jedu sve što se ispred njih stavi). Stoga ako imate takav problem predlažem da pronađete druge roditelje i privatnu bejbisitericu kojoj ćete plaćeti da čuva vašu djecu. nemojte odmah u suzama pokleknuti na nasilje nasilnika. Moja su djeca već velika i nema smisla da se ja bavim time, ali ves možda mogu nekako povezati.

U pravosudnom kupleraju je sve moguće pa tako i da se donose odluke koje sa pravom i zakonima nemaju nikakve veze samo da se progura financijsko – trovačka agenta farmaceuta koji su vjerujem uplatili poprilične svote novca na privatne račune naših HZD/SDP/HNS/MOST – ovaca, pa tako i očekuju recipročni povrat sredstava.

Da su farmaceuti trovači i magičari možete se uvjeriti iz jednostavne etimologije ove riječi:

pharmacy (n.)

late 14c., “a medicine,” from Old French farmacie “a purgative” (13c.), from Medieval Latin pharmacia, from Greek pharmakeia “use of drugs, medicines, potions, or spells; poisoning, witchcraft; remedy, cure,” from pharmakeus (fem. pharmakis) “preparer of drugs, poisoner, sorcerer” from pharmakon “drug, poison, philter, charm, spell, enchantment.” Meaning “use or administration of drugs” is attested from c. 1400; that of “place where drugs are prepared and dispensed” is first recorded 1833. The ph- was restored 16c. in French, 17c. in English (see ph).

Potion – tekućina koja ima ozdravljujuće, magična ili otrovna svojstva (google prevoditelj)

Spell – čarolija, vradžbina, crna magija, urok i sl. (google prevoditelj)

Witchcraft – vračanje, čaranje (google prevoditelj)

Poisoner  –  trovač (google prevoditelj)

Sorcerer – čarobnjak, vrač, vještac (google prevoditelj)

Poison – otrov (google prevoditelj)

Charm – šarm, očaranost, vradžbina (google prevoditelj)

Možda sada ova priča i nije toliko bitna za roditelje, ali je po meni vrlo važno da znate sa kime imate posla. Medicina nije nikakva znanost, niti ima determinirajuće rezultate koji jasno govore ako sprovedete određeni tretman bit će te zdravi. Alopatska medicina je zakonima i državom zaštićeno trovanje ljudi u kontrolirajuće svrhe. Potpuno legalno trovanje monopolistički zaštićeno, koje procesuira svakog drugog tko se usudi spomenuti riječ liječenje osim njih. Fašizam – ništa drugo.

Dragi roditelji, mislite svojom glavom, ali i najviše svojim srcem i sve ćete pronaći. Borite se za sebe i svoje djete nedajte ga farmaceutskim aždajama u ruke potpomognutim političkim šupcima i probisvjetima.

Znanje je najbitnije i to možete ovdje donekle steći, ali hrabrost za primjenu tog znanja je nešto što morate sami pronaći i nitko vam tu nemože mnogo dodati, ako se ne bacite sami. Odgovornost uvijek i uvijek cjepili djete ili ne leži na vama.

Pravda, pravo i zakoni su u potpunosti na strani čovjeka, ali danas to u pravosudnom labirintu ne funkcionira tako. Sudci, birokrate, liječnici su obuzeta ekipa koja iz straha provode prema nalogu nadređenog svako govno koje im se servira jer je pritisak prevelik. Rijekto tko se usudi pitati pitanje koje sadrži riječi poput zakonitosti, pravičnosti ili etičnosti. To je u svijetu biznisa nepoćudna tema i te rijeći u njemu nemaju mjesto

Što se tiče pravnih normi koje idu u korist odgovornim roditeljima koji ne žele cijepiti svoju djecu ima ih jako mnogo i ovdje vam dajem samo jedan djelić: (ostatak download)

“Sukladno čl. 115. st. 3. Ustava RH „Sudovi sude na temelju Ustava, zakona, međunarodnih ugovora i drugih važećih izvora prava.„ Izdvajamo najvažnije isječke te naglašavamo da je u Preambuli iste Konvencije jasno i nedvosmisleno rečeno:

„Države članice Vijeća Europe, druge države i Europska zajednica, koje su potpisnice ove Konvencije,

Imajući na umu Opću deklaraciju o ljudskim pravima, koju je proglasila Opća skupština Ujedinjenih naroda 10. prosinca 1948,

Imajući na umu Konvenciju o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda od 4. studenoga 1950.,

Također imajući na umu Konvenciju o pravima djeteta od 20. studenoga 1989.,

Smatrajući da je cilj Vijeća Europe postići veće jedinstvo među svojim članicama te da je jedan od načina kojim valja postići taj cilj očuvanje i daljnje ostvarivanje ljudskih prava i temeljnih sloboda,

Uvjerene u potrebu da se ljudsko biće poštuje kao pojedinac i kao pripadnik ljudske vrste, te priznajući važnost osiguranja dostojanstva ljudskog bića,

Odlučujući da poduzmu takve mjere kakve su potrebne za zaštitu ljudskog dostojanstva i temeljnih prava i sloboda pojedinca u pogledu primjene biologije i medicine,

Dogovorile su se kako slijedi:

Članak 1.

Svrha i predmet

Stranke ove Konvencije štite dostojanstvo i identitet svih ljudskih bića i jamče svima, bez diskriminacije, poštovanje njihova integriteta i drugih prava i temeljnih sloboda u pogledu primjene biologije i medicine.

Članak 2.

Primat ljudskog biĆa

Interesi i dobrobit ljudskog bića imaju prednost nad samim interesom društva ili znanosti.

Članak 4.

Profesionalni standardi

Svaki zahvat na području zdravstva, uključujući istraživanje, mora se provoditi u skladu s relevantnim profesionalnim obvezama i standardima.

 1. Poglavlje

Pristanak

Članak 5.

OpĆe pravilo

Zahvat koji se odnosi na zdravlje može se izvršiti samo nakon što je osoba na koju se zahvat odnosi o njemu informirana i dala slobodan pristanak na njega.

Toj se osobi prethodno daju odgovarajuće informacije o svrsi i prirodi zahvata kao i njegovim posljedicama i rizicima.

Dotična osoba može slobodno i u bilo koje vrijeme povući svoj pristanak.“

Dio iz Preambule je osobito važan jer pojedinci potpuno pogrešno žele ostaviti stručnu i drugu javnost,  u uvjerenju da postoje navodne kolizije propisa (pa da bi netko trebao tumačiti čemu dati prednost), iako su stranke potpisnice Konvencije jasno istaknule da ista ima za cilj „daljnje ostvarivanje ljudskih prava i temeljnih sloboda“ i da je ona imala na umu npr. i Konvenciju o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda iz 1950. te Konvenciju o pravima djeteta iz 1989., odnosno da je riječ o nastavku i nadogradnji temeljnih ljudskih prava i sloboda. Ono što se javno ne govori jest činjenica da čak i kada bi netko želio forsirati ta promašena tumačenja, onda primjenom temeljnih pravnih načela Lex posteriori derogat priori te Les specialis derogat legi generali, opet ne bi bilo dvojbe da se primjenjuje citirana Konvencija koja je kasnije donesena i koja na potpuno jasan i nedvojben način uređuje konkretno i specijalno pitanje – u ovom slučaju bi to bilo temeljno pravo na slobodan informirani pristanak te pravo da interesi pojedinca imaju prednost pred interesima društva. U Republici Hrvatskoj umjesto svojeg djeteta navedene odluke donose isključivo njegovi zakonski zastupnici, tj. u konkretnom slučaju isključivo mi kao roditelji našeg djeteta, potpuno slobodno, a nikako ne pod prisilom ili uz prijetnje i putem represivnih mjera (neki demagozi koji ne poznaju pravo, čak tvrde da to nije prisilno cijepljenje i u nekim slučajevima iznuđena suglasnost, nego samo slobodna odluka uz uvjetnu prekršajnu odgovornost, ako se pojedinac slobodno izjasni za tzv. „krivu odluku“ – odgodu ili trajno odbijanje cijepljenja).”

Ovo iznad je dio jedog sveobuhvatnog pravnog dokumenta kojeg imam u posjedu već neko vrijeme i ne znam odakle mi. Možda je već i objavljen ali evo ga onda ponovo. Taj dokument možete downlodati OVDJE. On je pisan prije par godina pa ga je potrebno možda malo updejtati. Nadalje vrijedi preporuka da ništa nikada ne potpisujete kod nikoga, jer bi se onda ovaj pravni proces mogao smatrati ugovorom.

Za kraj samo jedna poruka liječničkoj „struci“. Shvatite dragi „liječnici“ koji i ne liječite baš puno već čovjeka promatrate kao mašinu kojem treba dodati vitamina i minerala, a oduzeti ono što mu ne služi bez esencijalnog znanja o sintezi uma, duha, emocije i tijela u jednu neodvojivu koherentnu cjeliju. Da je cijepljenje sranje potvrđuju i mnogi „stručnjaci“ iz iste te struke pa stoga to je još jedan dokaz o faličnoj znanstvenoj metodi unutar medicinske zajednice.

Stoga vam poručujem da preispitate svoju savjest, izvadite glave iz guzice i manje ližete šupak farmaceutima i HZZO-u. Ako neznate kako evo vam jedan interesantan dokument.

Povjerenstvo za medicinsku etiku i deontologiju HLZ - 2012.(1)

8 thoughts on “Cjepljenje – legalno trovanje

 1. doki 08/10/2017 at 21:03

  U pravu si Dražene! Ja bih rekao da postoji ” Medicinska mafija” za koju prije par godina nisam vjerovao da postoji, analitičkim preispitivanjem mnogo toga sam saznao. Pročitao sam i knjigu MEDICINSKA MAFIJA kako da se izvučemo i povratimo svoje zdravljen i bogastvo od Chislaine Lanctot (Bestseler), koju toplo preporučujem svima da je pročitaju ili kupe. O cjepljenju sam mnogo toga saznao, ništa dobro, a o tome je pisao i David Icke u časopisu NEXUS. Časopis NEXUS i SVJETLOST-za razvoj svijesti i cjelovit pristup življenju toplo preporučujem svima da ga čitaju. Mislim da se o cjepljenju mnogim drugim stvarima lječenja može saznati i od dr. Lidije Gajski.

 2. ervin poljak 05/10/2017 at 09:30

  …hvala Dražene! Na žalost ne stignem prevesti ovo: https://elioha.wordpress.com/tag/stefan-lanka/ …a lik je poprilično dobro objasnio povijest nereda u kojem se nalazimo….

 3. ervin poljak 04/10/2017 at 09:40

  https://youtu.be/WdWSkh4iceA
  https://youtu.be/hOqiWadTlS8
  https://youtu.be/4p6EoUYrTyQ
  https://youtu.be/quwAya3XYsM
  https://youtu.be/rZMn7oapJD4
  https://youtu.be/SFQQOv-Oi6U

  …hvala na članku! mene uvijek boli glava kada vidim s kakvom nezdravom kombinacijom napuhanog ega i taštine tzv. mag-istri stručnjaci parnim valjkom struke i nauke zdrobe i zravnaju svaki impuls zdravoga razuma…. zanimljivo je to da su prvi liječnici u povijesti bili svećenici i da njihov čiribu-čiriba sustav borbe dobra protiv zla i dan danas igra toliku ulogu u suvremenim, “evoluiranim” disciplinama potput alopatske medicine… dobar imunološki sustav nas štiti protiv zlonamjerne prirode pa tu treba potpomoći, a mantra o učinkovitosti i djelotvornosti cjepiva se u ritualnom obredu usadi u umove na prvoj godini medicine, kak je to najveće dostignuće čovječanstva itd… koji mindfuck! Pasteur je dokazano frizirao svoje rezultate istraživanja a Bechamp ko da nije postojao….

  • dražen 04/10/2017 at 17:08

   doctor (n.)
   c. 1300, “Church father,” from Old French doctour, from Medieval Latin doctor “religious teacher, adviser, scholar,” in classical Latin “teacher,” agent noun from docere “to show, teach, cause to know,” originally “make to appear right,” causative of decere “be seemly, fitting,” from PIE root *dek- “to take, accept.”

   Vidiš i etimologija kaže slično. Doktor je između ostalog crkveni otac i religiozni učitelj.

 4. autor_itet 03/10/2017 at 17:32

  Odličan članak Dražene, da ne govorimo o dijabetesu i inzulinu legalnom drogom/trovanjem. Užas, dok su ljudi u neznanju i fiksaju se redovito(čak više puta na dan), premda ima prirodni način da se izlječi:)

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.