Biti u svijetu ali ne biti od njega – predavanje

dummiesJavna predavanja ljeti u Stobreču držim već jubilarnu treću godinu. Koliko će to trajati neman pojma, ali dok traje traje. Prva tema koju sam izabrao je navodna isusova izreka “Ja sam u ovom svijetu, ali ne pripadam njemu.” Otprilike tako je prevedena. Onaj tko prati ove stranice odmah može zaključiti o čemu se radi i kako se ova izjava može primjentiti i razumjeti u duhovnom, psihološkom i pravnom smislu. Obzirom da je svijet preslika našeg uma, onda je i pravni sistem također njegov proizvod. Polarizirani um misli da je odvojen od stvoritelja te da je njegov rob koji mora poštovati njegove zakone koji donose njegovi agenti na zemlji. U svom “odvojenju” (čitaj ludilu) um je pomislio da “ja” odvojeno od stvoritelja postoji i to “ja” je postalo osnova svijeta osobe, odvojenog od prirodnih zakona i zakona stvaranja. Odvojeno naravno u prividu. Takvo prividno odvojenje je kreiralo sistem odvojenja u kojem prirodni zakoni i zakonitost ne postoji već samo legalnost kao najviša pravna norma. Istine i pravde tu nema, ali umu to nikada i nije trebalo jer je on sa tim stvarima nekompatibilan. Istina, pravda i ljubav manifestiraju se u trenucima ugašenog uma, sistema, stoga biti istinit, pravedan i u ljubavi znači biti izvan sistema tj. ne pripadati istome. Više detalja u videu.

 

7 thoughts on “Biti u svijetu ali ne biti od njega – predavanje

 1. autor_itet 22/08/2018 at 15:08

  krenuo maleni/a, biti u svijetu, ali ne biti od njega:(…:)

  • FRA NE 22/08/2018 at 18:00

   Mali je ateista ,vidit ćeš 🙂 a možda se zaposli u vatikanu ka egzorcista 🙂 zajebane su traume iz djetinjstva,pogotovo kad su vezane uz uniformu 🙂 i klaunove 🙂

 2. istina 20/08/2018 at 15:03

  Objašnjenje 18.2.2012 .: Ove zapečaćene metalne kutije doista su izvanzemaljske, smještene duž značajnih obala kako bi se ukinule iznenadne i naglo pokrete ploča. Broj kutije otkrivenih od strane čovječanstva, uncloaked i vidljiv, miniscule broj u odnosu na ukupno u uporabi, koji se kreću u tisućama. Većina ih je pod vodom. Oni bi trebali biti ogrnuti, tako da ljudi mogu izgledati pravo na njih i ne vidjeti ih, ali greške su u žurbi staviti kutije, povremeno, tako da neki ostaju vidljivi. Jesu li ih vlade uklonile i pokušale ih otvoriti? Da, ali kutije nestanu iz skladišta, bez traga.

  Zašto je utjecaj pokreti ploča suzdržan, u ovom trenutku, kada je Vijeće svjetova odlučilo da je pomicanje polova prirodni događaj koji se ne smije izbjegavati? Jedva je prošlo primijetiti da se naše izvorne izjave o 7 od 10 scenarija, pri čemu smo očekivali brz početak kraja 2010., nisu se razvijale. 7 od 10 koraka bio je spor, a ne brz. Vijeće svjetova želi da javnost bude svjesna onoga što se događa, što je u tijeku, kako bi se dale duhovne odluke, a stanovništvo imalo priliku procijeniti ispravno stanje. Pokrivanje je spriječilo da nastava školske kuće nastavi.

  Tako će, privremeno, tempo promjene ovdje na Zemlji biti usporen, ali ne i zaustavljen. Niti je posljednji rezultat ili vremenski okvir promijenjen. Bojište je na pokrovu, kao što je nedavno donijeta odluka o dopuštanju veće vidljivosti kompleksa Planet X. Za one koji se pitaju kako se kutije rade, zašto zujanje ili aurora svijetli, povremeno emitiraju, nemamo komentara. Ne biste razumjeli mehaniku, niti ćete moći replikirati kutije, a u svakom slučaju, ako se shvate tajne, oni koji se nalaze u službi za sebe u vašem objektu, koristit će ove informacije kako bi kontrolirali i naštetili običnom čovjeku. Kutije će ostati tajna, u tom smislu.

  Rade li? Ako su ove kutije otkrivene 6-8. Veljače 2012, čini se da su imali utjecaja na potres 15. veljače 2012 samo na obali od plaža u Oregonu. Ovo je potres magnitude 6,0, bez oštrih oštećenja u Oregonu!

 3. istina 20/08/2018 at 14:56

  ok……Dražene…..dok koment čeka na moderiranje ostao sam dužan nešto reći o objavi pa imam još malo vremena……
  ZUJI KUTIJE ili humming boxes……
  ima već i video sa prevodom koji se ukljući dole desno klikom na knjigu pa na kotačić pa automatski ingliš pa na automatski prevod i dobije se izbor jezika-treba imati prijavljen prevoditelja ..znalci će znati uključiti -meni su drugi….
  dakle to je prva vanzemaljska naprava koju je vidio čovjek a kaže se da su postavljene po svim rasjedima na zemlji da uspore kretanje tektonskih ploča da nam se produži vrijeme za buđenje i odabir duhovne orjentacije ops-opd……na volju svakome o zaključku..evo videa a ima i pojašnjenje na jednom linku ……
  https://youtu.be/C4_G43VRFgg

 4. istina 20/08/2018 at 14:17

  svako predavanje ima i svoju svrhu………pa i ova rečenica….
  Istina, pravda i ljubav manifestiraju se u trenucima ugašenog uma, sistema, stoga biti istinit, pravedan i u ljubavi znači biti izvan sistema tj. ne pripadati istome. Više detalja u videu……
  ovo me inicira malo da navirim ….šta imaaaa ?uokolo izvan sistema…..koji vidimo puno toga nastoji da ne saznamo……di se baš i ne govori puno o zaredanim potresima preko 8 rihtera o razlogu rušenja nadvožnjaka u Đenovi koji se eto nas ne tiču…ma daaaaaj pa kakve to veze ima sa istinit, pravedan i u ljubavi….eeeeee ljudi…imaaaaaaa…..PRAVO NA ISTINU o tome što se to događa oko nas u S A D A….kad se ispod tebe otvori procjep-afrika nedavno preko 3000 km dubine1-4m….a kome tada služe sva ova mlaćenja uma…..neki će mi reči pa to nije tema za pokretanje kod Dražena…..a zašto nebi bila……svako buđenje i probuđivanje je bitno…….jer nam vrijeme ističe gospodo………..već su i drugi primjetili isto što i ja kokodačem i na ovom sajtu…..pa tako vas svih pitam koliko vas je briga za “jadranski prst”…….ne srednji naravno…kad se nedavno tresao Split sigurno su svi nastavili čitati šta ima Dražen za reći na svom kontrola uma i šta je ko natresa u komentarima i bilo im je jaaaaakoooo korisno jel taaaakooo ? pa s jednog četa…
  “možete komentirati nedavnog potresa na Fidžiju? Otkrio sam da je to jedna od najvećih na ovim prostorima. No, ono što je još više iznenađujuće je dubina potresa! (563 km) Za cijelu povijest opažanja, samo 4 potresa prešao 500 km. Nedavno smo vidjeli potres rekord u Aljasci sada još čudno. (tamo je zona ring of fire-prsten aktivne lave)Masivni potres magnitude 8,2 pogodio je u Tihom oceanu blizu Fidži i Tonga u nedjelju,….
  prilog pojašnjenja iz Genove i uzroku pucanja konstrukcije……di se lipo vidi veza s nama uz ovo draženovo predavanje i spomena rječi Isus
  https://api.ning.com/files/jxmmGj-ZP*LazON0ZERVaiH*Sww*g-1Kv0IyZ3i*0FX405n4HVZoBevrhi5SWkEgAXCjIBj5FLfvzVT1t04ylGojbwXOJvOj/31ag025.jpg
  i odgovor :
  It is not possible to just stop the 7 of 10 plate movements. The sinking of the Sunda Plate is now perhaps 93% complete (up from 70% two years ago), with regions inundated by sea water still excused as broken dykes or levees or excessive rain. The Pacific Plate has steadily compressed, with major quakes in Japan evident and the S American roll progressing to an estimated 27% at the current time (up from 13% two years ago). The African roll has barely started, now at an estimated 12% (up from 5% two years ago). At present, the New Madrid adjustment is perhaps at only 2%, but as the 7 of 10 movements will accelerate, this will now rapidly change. As we have stated, any tsunami striking Europe will be vastly reduced by the slowed pace of the New Madrid adjustment.
  -prevod : Nije moguće jednostavno zaustaviti 7 od 10 pokreta ploča. Potonuće ploče Sunda sada je možda 93% kompletna (od 70% prije dvije godine), a regije preplavljene morskom vodom i dalje su opravdane kao slomljena blata ili nasipi ili pretjerana kiša. Pacific Plate je stalno komprimiran, s velikim potresima u Japanu i S American roll napreduje na procijenjenih 27% u sadašnjem trenutku (od 13% prije dvije godine). Afrički valjak jedva je započeo, sada procjenjuje se na 12% (od 5% prije dvije godine). Trenutno, prilagodba novog Madrida možda je samo 2%, no kako će se 7 od 10 pokreta ubrzati, to će se brzo promijeniti. Kao što smo rekli, bilo koji tsunami koji će udariti Europu bit će znatno smanjen usporenim tempom prilagodbe Novog Madrida……
  e tako pa navolju nam svima……moremo nastaviti…ništa nisam napisao jer Etna je izmišljotina a ne dimnjak za ovo podneblje…….i lipo se vidi veza sa porukom iz Sočija koju sam nekoliko puta ponavljao o rađanju s prikazom maternice i položaja planeta koji svojim magnetizmom imaju neki utjecaj na Zemlju i da to nije bez veze otisnuto…to je upozorenje……a bajka zvana “NOVA ZEMLJA” će biti puno žešća nego mnogi i sanjaju a u tim uvjetima ćemo biti testirani koliko je u nama ljubavi za bližnjega,koliko smo spremni na poruku “BUDITE SPREMNI učiniti ne očekujući niti hvala”

 5. istina 20/08/2018 at 12:49

  ……..I ja vam kažem: molite i daće vam se; tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se. Jer svako ko moli dobiva, i ko traži nalazi, i otvoriće se onom koji kuca.
  stoga u DUHU velika nam učitelja ću reći :
  I neka se nitko ne nađe uvrijeđen i ljut
  Jer………J A……..sam život istina i p u t.
  i prilažem jedno poklapanje…….koje eto slučajno nalazi se i u odabiru predavača a sada znam da je odzvonilo sa …”kosmička vaga pravde” ima to prikazano i u Amonovoj grobnici i i u egipćana prikazano kao vaganje srca na dan smrti a i obrađeno je u jednom videu koji bi mogao i priložiti i zanimljivo daje poruku po okomici D N K……..
  Duše drage……………..
  Nebojte se M O J E vage,
  Kroz MOJA ćete vrata
  ……………………………….djelima a ne vrećom zlata…………
  6.6.2018 http://kontrolauma.org/wp-content/uploads/lawplaceholder.jpeg

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.