Arbitražni Sud Pravde živi

1_udruga covjek logo crno bili 1000Dragi živi ljudi obavještavam vas da je ASP ponovo u funkciji. Možda znate, a možda i ne da je Valter u potpunosti napustio Udrugu Čovjek, ASP i sve funkcije koje je u njima imao. Tako sam ja preuzeo i udrugu i ASP i oformio novu djelom i staru ekipu koje je već napravila jedan sastanak na kojem se dogovorila o smjernicama djelovanja udruge i ASP-a. Trebalo je dosta vremena da se udruga preregistrira, promjeni statut, odgovorne osobe i svakojaka čuda.

To sada definitivno završilo i stvari su, mada još ne potpuno, sjele na svoje mjesto. Boljka je stara, jer udruga nema nikakav prostor već samo adresu za korespondenciju. Nadamo se da će se i to u budućnosti materijalizirati.

Adresa je:

Udruga Čovjek, ASP

Bernardinova 5

21000 Split

Ali imamo potpuno novu web stranicu www.udrugacovjek.hr na kojoj možete pronaći gotovo sve relevantne podatke o Udruzi, sudu i načinu kako pristupiti istima. U pripremi je još jako mnogo zanimljivih projekata od kojih se jedan približava, a to je „Prva konvencija slobodnog živog čovjeka“. O svakom događaju bit ćete pravodobno obavješteni.

Ukoliko želite postati član udruge to je moguće sada napraviti on line, ali i preko pisanog formulara.

Pozivamo sve donatore, darivatelje pogotovo tvrtke kojima donacija ide u rashod da podrže svojim sredstvima ovu, za sada jedinstvenu, ideju na ovim prostorima.

Udruga je sada na mnogo čvršćim nogama nego je bila prije, ali svejedno jasno je da mali broj entuzijasta ne može napraviti onoliko koliko će napraviti mnogo veći broj stoga nemojte oklijevati ako se želite pridružiti u ovoj novoj igri.

Novi emailovi udruge su :

Udruga: info@udrugacovjek.hr

ASP-a: asp@udrugacovjek.hr

ASP ima novi pravilnik o svojem djelovanju i preporučam svima koji imaju namjeru voditi svoje procese na ovom sudu da ga temeljito prouče. Na stranicama također možete pronaći uputstva kako ugovoriti arbitražu i kako podnijeti tužbu na ASP, te kako zatražiti Rješenje o Nadležnosti ASP-a.

Nemojte trčati postavljati pitanja prije nego sve dobro proučite. Za sve nepoznanice možete zatražiti odgovor na email.

U pripremi je i e-pravosuđe u kojem će svaka stranka koja dođe na sud moći pratiti razvoj događaja on-line u svakom trenutku i imati potpuni uvid u spise tog slučaja. Kako god, mogućnosti širenja i razvoja ASP-a su neograničene i nepredvidljive i vrijeme će pokazati prave potencijale i snagu koja stoji iza ove ideje.

Obzirom na sporost, cijenu i pristranost standardnih sudova očekujem da će ovakav sud biti pravo osvježenje i dostojna konkurencija monopolistima.

2 thoughts on “Arbitražni Sud Pravde živi

  1. FRA NE 25/02/2018 at 11:45

    Nedaj bože nikome sudova ,prava,zakona,sporova,brzova ,ali ako već treba toga bolje ovo nego ono ,pa di završi ! 🙂

  2. doki 23/02/2018 at 22:27

    Ja se ovome optimistički radujem, gdje će biti suđeno ne po pravu već pravdi i istini. Nas je na tisuće i tisuće koji bi trebali tražiti svoja prava zasnovana na pravdi i istini. Masovno smo zakinuti perverzijom prava i zakona koji čini sustav i oni koji mu “pijunski” služe.

Odgovori

Naziv *
E-pošta *
Web stranica